athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.720
- Πόντοι
- 12.756
καλο θα ειναι να μην βριζει χαλα το επιπεδοΡε τύπε χαβαλέ κάνουμε....
καλο θα ειναι να μην βριζει χαλα το επιπεδοΡε τύπε χαβαλέ κάνουμε....
Τιποτα δεν ερχεται, με την ορεξη του λοκνταουν θα μεινετε. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, τι ακριβως δεν καταλαβαινετε? Καθε χωρα που θα κάνει λοκνταουν θα ερχεστε να μας λετε οτι ερχεται κι εδω?Έ-Ε-Έρχεται...Οπαδοί της "Ελευθερίας" που ο γουρλο-γουρλής σας έταξε πριν από 1 χρόνο, να ετοιμάζεστε. Αυτοί δουλεύουν μόνο για τους ολίγους έχοντες φραγκάτους. Οι υπόλοιποι (μικρομαγαζάτορες, υπαλληλίσκοι και λοιπή πλέμπα, τους έχουμε γραμμένους στα @@ρια τους).
Τυπε μου οσο και να προσεχεις,και πολυ καλα κανεις,καποια στιγμη θα κανεις καποιο λαθος θα εισαι ατυχος και θα τον αρπαξεις.Ολοι μας θα κολλησουμε καποια στιγμη το θεμα ειναι να εχεις κανει οτι μπορεις να θωρακισεις τον οργανισμο σου.Τυπε προσεχω πολυ περισσοτερο απο εμβολιασμενους...
Καμμία απολύτως! Μπορεί το 25% των ανεμβολίαστων να είναι και οι πιο φραγκάτοι και να κάνουν όσο τζίρο κάνω εγώ ο φτωχομπινές το έτος, σε μία μόνο βόλτα τους στο Κολωνάκι (εγώ ψωνίζω σε λαϊκές και λαϊκές συνοικίες).Βλέπεις κάποια ομοιότητα στις δύο καταστάσεις;
ο αλεξ ψευτοδικηγορος δεν ειναι?ηρθα να κατσω με τους γιατρους
Και να κάνει την χάρη στον Κουλη? Πού το πας αυτο?Τυπε μου οσο και να προσεχεις,και πολυ καλα κανεις,καποια στιγμη θα κανεις καποιο λαθος θα εισαι ατυχος και θα τον αρπαξεις.Ολοι μας θα κολλησουμε καποια στιγμη το θεμα ειναι να εχεις κανει οτι μπορεις να θωρακισεις τον οργανισμο σου.
Και ναι αμα εισαι υγιης και νεος ανθρωπος οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να το περασεις βαρυ κρυολογημα στη χειροτερη αλλα ομως πλεον υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ο οργανισμος σου για καποιο ανεξηγητο λογο να βαρεσει μπιελα και να πεθανεις....αξιζει να χασεις τη ζωη σου γιατι δεν εκανες ενα εμβολιο που ηδη εχουν κανει δισεκκατομυρια ανθρωποι σε ολο το κοσμο χωρις κανενα θεμα και που ολες οι υγειονομικες επιτροπες λενε οτι ειναι ασφαλες;
Το θεωρω τερμα ηλιθιο το 2021 να εμπιστευομαστε σκοταδιστες και οπισθοδρομικους αντι για την επιστημη....
εγω συμπαθω και Σαββα πολυ θελω να τον πεισω να εμβολιαστει αλλα μου ξεγλυστρα
ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΟΥΣΤΗΣτο σοι μου δεν έχουμε ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΜΠΟΥΣΤΗ.
καρδιολογος με ειδικότητα στο ποινικόο αλεξ ψευτοδικηγορος δεν ειναι?
Τυπε,εαν θεωρεις οτι μεσα απο το bou.com δινω αγωνα...οκ.Δε γραφω τιποτ αλλοOχι βεβαια τύπε, η αποφαση να κανει καποιος το εμβολιο, προϋποθετει μια στοιχειωδη συνεση, εσυ αγωνιζεσαι φιλοτιμα να μας αποδειξεις οτι δεν την διαθετεις, αρα προφανως δεν περιμενουμε να εμβολιαστεις. Θα σου εξηγουσα οτι εμβολιαζεσαι για να μην πεθανεις μαρτυρικα σε καμια ΜΕΘ, αλλά εσυ νομιζεις οτι ο εμβολιασμος ειναι ενας εκβιασμος για να πηγαινεις για καφε, τι μπορει να σου πει καποιος? Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι
Οι έξυπνοι έχουν πάντα αμφιβολίες και οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.Τυπε μου οσο και να προσεχεις,και πολυ καλα κανεις,καποια στιγμη θα κανεις καποιο λαθος θα εισαι ατυχος και θα τον αρπαξεις.Ολοι μας θα κολλησουμε καποια στιγμη το θεμα ειναι να εχεις κανει οτι μπορεις να θωρακισεις τον οργανισμο σου.
Και ναι αμα εισαι υγιης και νεος ανθρωπος οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να το περασεις βαρυ κρυολογημα στη χειροτερη αλλα ομως πλεον υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ο οργανισμος σου για καποιο ανεξηγητο λογο να βαρεσει μπιελα και να πεθανεις....αξιζει να χασεις τη ζωη σου γιατι δεν εκανες ενα εμβολιο που ηδη εχουν κανει δισεκκατομυρια ανθρωποι σε ολο το κοσμο χωρις κανενα θεμα και που ολες οι υγειονομικες επιτροπες λενε οτι ειναι ασφαλες;
Το θεωρω τερμα ηλιθιο το 2021 να εμπιστευομαστε σκοταδιστες και οπισθοδρομικους αντι για την επιστημη....
Μεταφορικο ηταν το "αγωνιζεσαι". Λυπαμαι που πρεπει να εξηγω τα πανταΤυπε,εαν θεωρεις οτι μεσα απο το bou.com δινω αγωνα...οκ.Δε γραφω τιποτ αλλο
Χασοδικούλη μου σε χάσαμε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το ΕΣΥ είναι διαλυμένο, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ή εκεί στην Ευελπίδων που πίνεις καφεδάκι λένε άλλο δελτίο;Τιποτα δεν ερχεται, με την ορεξη του λοκνταουν θα μεινετε. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, τι ακριβως δεν καταλαβαινετε? Καθε χωρα που θα κάνει λοκνταουν θα ερχεστε να μας λετε οτι ερχεται κι εδω?
Τα συνεχόμενα κεφαλαία απαγορευονται τύπεΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΟΥΣΤΗ
Αχ μωρε. Πότε διαλυθηκε, σημερα το απογευμα? Ημουν για καφε και το εχασαΧασοδικούλη μου σε χάσαμε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το ΕΣΥ είναι διαλυμένο, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ή εκεί στην Ευελπίδων που πίνεις καφεδάκι λένε άλλο δελτίο;
Μόνον που δεν είναι και το ξέρεις κι εσύ. Κανείς φραγκάτος δε θα ρισκάρει να πεθάνει από έναν ιό και να μη χαρεί τα φράγκα του. Άντε μόνον ο Τράκης. Μέχρι κι ο Τραμπόβλακας που ήταν ενάντιος και μας έλεγε τις κουταμάρες για χλωρίνες και ακτινοβολίες, μια χαρά πήγε και το έκανε.Καμμία απολύτως! Μπορεί το 25% των ανεμβολίαστων να είναι και οι πιο φραγκάτοι και να κάνουν όσο τζίρο κάνω εγώ ο φτωχομπινές το έτος, σε μία μόνο βόλτα τους στο Κολωνάκι (εγώ ψωνίζω σε λαϊκές και λαϊκές συνοικίες).
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΡΑΜΑ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ.ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΗ ΓΑΜΙΟΛΑ μην γραφεις για σογια και οικογενειες γιατι θα φας 25ποντη πουτσα ασαλιωτη αναδρη πουστοψυχη
ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑΣΚΑΣΜΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.
Ετσι οπως παει θα γίνει υποχρεωτικό ,δεν θα έχουν άλλη επιλογή στο τέλοςΝΙΟ,ΜΟΥΝΟΧΑΛΑΣΤΗΣ,ΣΑΒΒΑΣ,ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ..