Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έ-Ε-Έρχεται...Οπαδοί της "Ελευθερίας" που ο γουρλο-γουρλής σας έταξε πριν από 1 χρόνο, να ετοιμάζεστε. Αυτοί δουλεύουν μόνο για τους ολίγους έχοντες φραγκάτους. Οι υπόλοιποι (μικρομαγαζάτορες, υπαλληλίσκοι και λοιπή πλέμπα, τους έχουμε γραμμένους στα @@ρια τους).
Τιποτα δεν ερχεται, με την ορεξη του λοκνταουν θα μεινετε. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, τι ακριβως δεν καταλαβαινετε? Καθε χωρα που θα κάνει λοκνταουν θα ερχεστε να μας λετε οτι ερχεται κι εδω?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Τυπε προσεχω πολυ περισσοτερο απο εμβολιασμενους...
Τυπε μου οσο και να προσεχεις,και πολυ καλα κανεις,καποια στιγμη θα κανεις καποιο λαθος θα εισαι ατυχος και θα τον αρπαξεις.Ολοι μας θα κολλησουμε καποια στιγμη το θεμα ειναι να εχεις κανει οτι μπορεις να θωρακισεις τον οργανισμο σου.

Και ναι αμα εισαι υγιης και νεος ανθρωπος οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να το περασεις βαρυ κρυολογημα στη χειροτερη αλλα ομως πλεον υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ο οργανισμος σου για καποιο ανεξηγητο λογο να βαρεσει μπιελα και να πεθανεις....αξιζει να χασεις τη ζωη σου γιατι δεν εκανες ενα εμβολιο που ηδη εχουν κανει δισεκκατομυρια ανθρωποι σε ολο το κοσμο χωρις κανενα θεμα και που ολες οι υγειονομικες επιτροπες λενε οτι ειναι ασφαλες;

Το θεωρω τερμα ηλιθιο το 2021 να εμπιστευομαστε σκοταδιστες και οπισθοδρομικους αντι για την επιστημη....

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Βλέπεις κάποια ομοιότητα στις δύο καταστάσεις;
Καμμία απολύτως! Μπορεί το 25% των ανεμβολίαστων να είναι και οι πιο φραγκάτοι και να κάνουν όσο τζίρο κάνω εγώ ο φτωχομπινές το έτος, σε μία μόνο βόλτα τους στο Κολωνάκι (εγώ ψωνίζω σε λαϊκές και λαϊκές συνοικίες).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε μου οσο και να προσεχεις,και πολυ καλα κανεις,καποια στιγμη θα κανεις καποιο λαθος θα εισαι ατυχος και θα τον αρπαξεις.Ολοι μας θα κολλησουμε καποια στιγμη το θεμα ειναι να εχεις κανει οτι μπορεις να θωρακισεις τον οργανισμο σου.

Και ναι αμα εισαι υγιης και νεος ανθρωπος οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να το περασεις βαρυ κρυολογημα στη χειροτερη αλλα ομως πλεον υπαρχουν πολλες πιθανοτητες ο οργανισμος σου για καποιο ανεξηγητο λογο να βαρεσει μπιελα και να πεθανεις....αξιζει να χασεις τη ζωη σου γιατι δεν εκανες ενα εμβολιο που ηδη εχουν κανει δισεκκατομυρια ανθρωποι σε ολο το κοσμο χωρις κανενα θεμα και που ολες οι υγειονομικες επιτροπες λενε οτι ειναι ασφαλες;

Το θεωρω τερμα ηλιθιο το 2021 να εμπιστευομαστε σκοταδιστες και οπισθοδρομικους αντι για την επιστημη....
Και να κάνει την χάρη στον Κουλη? Πού το πας αυτο?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ETNzphyWoAAgqui.jpg
    ETNzphyWoAAgqui.jpg
    119,5 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Oχι βεβαια τύπε, η αποφαση να κανει καποιος το εμβολιο, προϋποθετει μια στοιχειωδη συνεση, εσυ αγωνιζεσαι φιλοτιμα να μας αποδειξεις οτι δεν την διαθετεις, αρα προφανως δεν περιμενουμε να εμβολιαστεις. Θα σου εξηγουσα οτι εμβολιαζεσαι για να μην πεθανεις μαρτυρικα σε καμια ΜΕΘ, αλλά εσυ νομιζεις οτι ο εμβολιασμος ειναι ενας εκβιασμος για να πηγαινεις για καφε, τι μπορει να σου πει καποιος? Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι
Τυπε,εαν θεωρεις οτι μεσα απο το bou.com δινω αγωνα...οκ.Δε γραφω τιποτ αλλο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Οι έξυπνοι έχουν πάντα αμφιβολίες και οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Κανόνας.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τιποτα δεν ερχεται, με την ορεξη του λοκνταουν θα μεινετε. Τα εχουμε πει χιλιες φορες, τι ακριβως δεν καταλαβαινετε? Καθε χωρα που θα κάνει λοκνταουν θα ερχεστε να μας λετε οτι ερχεται κι εδω?
Χασοδικούλη μου σε χάσαμε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το ΕΣΥ είναι διαλυμένο, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ή εκεί στην Ευελπίδων που πίνεις καφεδάκι λένε άλλο δελτίο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΟΥΣΤΗ
Τα συνεχόμενα κεφαλαία απαγορευονται τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χασοδικούλη μου σε χάσαμε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το ΕΣΥ είναι διαλυμένο, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ή εκεί στην Ευελπίδων που πίνεις καφεδάκι λένε άλλο δελτίο;
Αχ μωρε. Πότε διαλυθηκε, σημερα το απογευμα? Ημουν για καφε και το εχασα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καμμία απολύτως! Μπορεί το 25% των ανεμβολίαστων να είναι και οι πιο φραγκάτοι και να κάνουν όσο τζίρο κάνω εγώ ο φτωχομπινές το έτος, σε μία μόνο βόλτα τους στο Κολωνάκι (εγώ ψωνίζω σε λαϊκές και λαϊκές συνοικίες).
Μόνον που δεν είναι και το ξέρεις κι εσύ. Κανείς φραγκάτος δε θα ρισκάρει να πεθάνει από έναν ιό και να μη χαρεί τα φράγκα του. Άντε μόνον ο Τράκης. Μέχρι κι ο Τραμπόβλακας που ήταν ενάντιος και μας έλεγε τις κουταμάρες για χλωρίνες και ακτινοβολίες, μια χαρά πήγε και το έκανε.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΗ ΓΑΜΙΟΛΑ μην γραφεις για σογια και οικογενειες γιατι θα φας 25ποντη πουτσα ασαλιωτη αναδρη πουστοψυχη
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΡΑΜΑ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΤΡΑΒΕΛΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΣΕ ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ
ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΕΣ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.150
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories