alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μονο τους οπαδους του Ολυμπιακου και του Αιγαλεω, οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνΓια υπουργός υγείας θα ταίριαζε ο ροπαου, θα τους βελόνιαζε όλους
Μονο τους οπαδους του Ολυμπιακου και του Αιγαλεω, οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουνΓια υπουργός υγείας θα ταίριαζε ο ροπαου, θα τους βελόνιαζε όλους
Δεν ξερουν αυτοι,Σλοβακια σε lockdown μετα την Αυστρια και επισημα.
Πλεον μονο για αυτους του Ολυμπιακου....αυτοι του Αιγαλεω να πανε γαμηθουν μαζι με τους υπολοιπους.Μονο τους οπαδους του Ολυμπιακου και του Αιγαλεω, οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν
πηγες σε κτηνιατρο να σε σκαναρει?Σήμερα μου έκανε τύπος (στη δουλειά) ανάλυση οτι το εμβόλιο έχει τσιπάκι...πήρα αναβράζον για να περάσει ο πονοκέφαλος
Ακόμα στο τσιπάκι είσαι (πες του), με την τρίτη δόση έχουμε πλέον και κάρτα sim.Σήμερα μου έκανε τύπος (στη δουλειά) ανάλυση οτι το εμβόλιο έχει τσιπάκι...πήρα αναβράζον για να περάσει ο πονοκέφαλος
Μια μεταφρασουλα για το "Θα σε κωλοφερατζα"....
Οι μπραβοκουληδες γαζώνουν σήμερα,ηρθα να κατσω με τους γιατρους
Ολα λαθος!Τι λες βρε μαλάκα, στατιστικολόγε του κώλου, Ι5, απολυτήριο λυκείου με μέσο? Άκου Βασιλακόπουλο παρατράγουδο στην Πάνια
ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ
Ελεγε οτι αν βάλεις κλειδί στο μπράτσο κολάει πάνω στο χέριπηγες σε κτηνιατρο να σε σκαναρει?
Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων εμβολιασμένων ανθρωπων , των ελεύθερων αγωνιζομένων Ελλήνων
Σε παρεξήγησα μωρη πούστρα, εισαι επιστήμονας μεΟλα λαθος!
Ι1, μεταπτυχιακό, 25 χρόνια επαγγελματίας!
ΡΟύφα την πούτσα ανεργο σκουπιδαριό τώρα και τράβα στον κασίδα να του πας τσιγάρα κι εσύ και να φας καμιά αλβανική πούτσα για να τον βοηθήσεις να μην τις τρώει όλες μόνος του
τυποι αθηναιος44,νιπλης Hell και σια γραφετε ποιοτικα ποστ ολη την ωρα,και δεν μου εχει μεινει αντερο
σταματηστε για λιγο γιατι εχω και να δουλεψω.δεν μπορω να βλεπω ολη μερα μπου
Εκτός απο τσιπακι ειναι και μαγνητης?Ελεγε οτι αν βάλεις κλειδί στο μπράτσο κολάει πάνω στο χέρι
μαλλον δεν ειχε σαπουνι για να φτιαξει αντικλειδι.Ελεγε οτι αν βάλεις κλειδί στο μπράτσο κολάει πάνω στο χέρι
Βλέπω κοκκινίσαμε από την σύφιλη! Ετσι μπράβο, γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ γαμιόλικο χρυσαύγουλο που οι πούστρες σου είναι στον κορυδαλλό και τρώνε αλβανικες πούτσες! Πόσο ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!Σε παρεξήγησα μωρη πούστρα, εισαι επιστήμονας με
πτυχίο Βουλγαρίας, δεν ειμαι άνεργος ρε βλάκα! Χαχαχχαχαχα
Τραβα ρε τσιμπιμένο πρεζόνι σε κανα τσοντοσινεμά τώρα να σε γαμήσει κανά πάκι αμπόλιαστο, που θα μιλήσεις κιόλας
Ρε μαλακα κλωνος του Πισωγλεντακη εισαι;Σε παρεξήγησα μωρη πούστρα, εισαι επιστήμονας με
πτυχίο Βουλγαρίας, δεν ειμαι άνεργος ρε βλάκα! Χαχαχχαχαχα
Τραβα ρε τσιμπιμένο πρεζόνι σε κανα τσοντοσινεμά τώρα να σε γαμήσει κανά πάκι αμπόλιαστο, που θα μιλήσεις κιόλας