Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (0 μέλη και 117 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Παρε μια αναφορα γιατι εχεις ξεφυγει πραγματικα με το μισος σου εναντι ανυπερασπιστων νεκρων
Άκου μαγκάκο του πληκτρολογίου: Ανυπεράσπιστος είναι αυτός που θέλει να εμβολιαστεί αλλά για λόγους κάποιας ασθένειας ή άλλων καταστάσεων υγείας, δεν μπορεί. Είναι και ανήμπορος γιατί εξαιτίας της βλακείας που δέρνει εσένα και κάποιους άλλους, αναγκάζεται να μένει σπίτι και να φοβάται δυο φορές μην κολλήσει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
  • Like
Αντιδράσεις: barock

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άκου μαγκάκο του πληκτρολογίου: Ανυπεράσπιστος είναι αυτός που θέλει να εμβολιαστεί αλλά για λόγους κάποιας ασθένειας ή άλλων καταστάσεων υγείας, δεν μπορεί. Είναι και ανήμπορος γιατί εξαιτίας της βλακείας που δέρνει εσένα και κάποιους άλλους, αναγκάζεται να μένει σπίτι και να φοβάται δυο φορές μην κολλήσει.
Ακου εξυπνακο...μαθε να μιλας με δικες σ λεξεις κ μη παπαγαλιζεις αυτα π σε σερβιρουν στο Σκαι καθως κ ο Κουλης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Εσενα η σούφρα σου θελει εμβόλιο ή πούρο με φλέβα?
Εμένα μουνόπανο ο κώλος μου είναι έξοδος, ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑ. Εσένα το μόνο που εξάγει είναι γεμάτες καπότες. Στην τρύπα σου τώρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ακου εξυπνακο...μαθε να μιλας με δικες σ λεξεις κ μη παπαγαλιζεις αυτα π σε σερβιρουν στο Σκαι καθως κ ο Κουλης
Και συ βλακάκο κάτσε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο πεζοδρόμιο να βλέπεις πως είναι η ζωή ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Εμένα μουνόπανο ο κώλος μου είναι έξοδος, ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΛΑΚΑ. Εσένα το μόνο που εξάγει είναι γεμάτες καπότες. Στην τρύπα σου τώρα.
αστον να γελαμε...μπορει να πνιγει απο καμμια πουτσα και να τον χασουμε νωρις... :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
εγω πιστευω εχει κανονισει για κρεατα φρεσκα απο τωρα για τις γιορτες :confused:
Διαβασε κριτικές που εχω και στσ φορουμ που χω γράψει..αν δεν καταλαβαίνεις τον χαβαλέ σε φορουμ με τράβελο τραβα κανε 5πλο μπόλι στο κεφάλι...και κόψε την πρωινή...ενημέρωση απο Σκαι...σε χαλάει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Διαβασε κριτικές που εχω και στσ φορουμ που χω γράψει..αν δεν καταλαβαίνεις τον χαβαλέ σε φορουμ με τράβελο τραβα κανε 5πλο μπόλι στο κεφάλι...και κόψε την πρωινή...ενημέρωση απο Σκαι...σε χαλάει
αν παθεις κατι να ξερεις εγω θα σε κλαψω παντως γιατι εισαι ΧΑΖΟΣ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και συ βλακάκο κάτσε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο πεζοδρόμιο να βλέπεις πως είναι η ζωή ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
Θεωρεις οτι δεν εμβολιαστηκα τοσους μηνες κ τωρα π δεν μπορω να κατσω για καφε θα το κανω;

Σοβαρα τωρα;

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Καπότες μπολιασμένες με astrazeneca και ψωλόχυμα ειναι η σούφρα σου...σάλτα σε κανα εμβολιαστικό κέντρο να το γλεντήσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν παθεις κατι να ξερεις εγω θα σε κλαψω παντως γιατι εισαι ΧΑΖΟΣ
Ακομα ξυπνιος εισαι? Δε θα ξυπνάς για το σχολείο αύριο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Καπότες μπολιασμένες με astrazeneca και ψωλόχυμα ειναι η σούφρα σου...σάλτα σε κανα εμβολιαστικό κέντρο να το γλεντήσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακομα ξυπνιος εισαι? Δε θα ξυπνάς για το σχολείο αύριο
ποιο σχολειο μωρη αδελφη του ελεους και του πεους;ανεργε πουτσοφιλε;ΣΑΛΤΑ σταξε 4 δαχτυλα στον κωλο σου και ΜΗΝ κανεις εμβολιο στα αρχιδια μας ρε μαλακα..ψοφα και απο την πεινα αρκει να μην γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Θεωρεις οτι δεν εμβολιαστηκα τοσους μηνες κ τωρα π δεν μπορω να κατσω για καφε θα το κανω;

Σοβαρα τωρα;
Το θεμα τυπε δεν ειναι ο γαμημενος καφες...το θεμα ειναι μην τυχον μαυρη ωρα κολλησεις και δεις ξαφνικα να επιδεινωνεται η υγεια σου χωρις σταματημο.Τοτε που θα λες γιατι ο μαλακας δεν εμβολιαστηκα σαν τον 41χρονο υγειονομικο που αφησε γυναικα και 2 παιδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Σοβαρα τωρα;
Στα παπάρια μας. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μαλάκας είσαι. Κάνε λίγο στην άκρη να μπω στο μαγαζί.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
ποιο σχολειο μωρη αδελφη του ελεους και του πεους;ανεργε πουτσοφιλε;ΣΑΛΤΑ σταξε 4 δαχτυλα στον κωλο σου και ΜΗΝ κανεις εμβολιο στα αρχιδια μας ρε μαλακα..ψοφα και απο την πεινα αρκει να μην γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Ρε διάβασες για αυριο ή πάλι τσο και λο θα σε χουν ρε ψωλομούρη, μωρή λίλα πάουζε, που σου χουν κάνει τον πάτο γερμανικό τιμόνι στάγιερ? Αντε πάρε καμμιά κυλότα απ την λαική να κάνεις mad walk στον πούτσο μου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Τυπε εδω ο Ντελ Πουστρο λεει διαβασε τις κριτικες μου να δεις τι ανδρουα ειμαι και εχει μολις μια κριτικη που πληρωσε 80 ευρω να του παρει πιπα μια πουτανα να χυσει σε 10 δευτερολεπτα και να φυγει.... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Παρεξήγησες...για χαβαλέ κάνει πουτσομετρήσεις στα τραβέλια της Συγγρού ο ντελ πουστης.... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.640
Πόντοι
12.756
Τυπε εδω ο Ντελ Πουστρο λεει διαβασε τις κριτικες μου να δεις τι ανδρουα ειμαι και εχει μολις μια κριτικη που πληρωσε 80 ευρω να του παρει πιπα μια πουτανα να χυσει σε 10 δευτερολεπτα και να φυγει.... :confused: :confused: :confused:
Μιλαμε για μεγαλο σουργελο..γαμιολας επιπεδιστης ΠΟΥΣΤΗΣ στην ψυχη...του γαμαμε ολοι σωμα,ψυχη,μυαλο και γραφει αυτιστικες μαλακιες ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom