Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
πουλα κανα τενεκέ λάδι μωρή λολομπριτζίτα που θα πουλήσεις και νταηλίκι...
Τους φριχτενμπουχτεν και τις αλλες ψεκασμενες μαλακιες που εγραφες πριν στα εμαθε ο Νινας τυπε;Εχει καμμια σχεση με τον Νινα τον τραινο τσαφ τσουφ; :2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αρχιζουν να πεθαινουν και τσιμπημένοι χωρίς υποκείμενα αλλά αυτοί εκει....δώστου τη δόση να βγει η μέρα
Η δουλεια τους ειναι μια...να στα κανουν μπαλονια μεχρι να εμβολιαστεις...

Χθες η Τατι τα χωνε σε εναν παπα,κατηγορωντας τον γιατι δεν τσεκαρει ποιος μπαινει εκκλησια,εμβολιασμενος-ραπιντ-κλπ

Της απαντα,δεν εχω λαβει τετοια ενημερωση ουτε απο την Μητροπολη,ουτε απ το κρατος

-μα του λεει δεν βλεπετε εσεις ειδησεις;

-εγω ομως της απαντα δεν λειτουργω βαση του τι λενε τα καναλια κ οι ειδησεις αλλα του τι εντολη θα λαβω απ τις δυο πιο πανω υπηρεσιες

φανταστειτε μποχα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Πάλι χαμός στα λοκ ντάουν

Η μας δουλεύουν με τον κοροιδοιο ή να έχει αρχιδια ο Κούλης κ οι υπόλοιποι ηγέτες κ υποχρεωσουν τον εμβολιασμο

Ένα από τα δύο είναι το ορθο

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Βλεπεις…

ΑΠΟ ΕΞΩ!!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά ενταξει ταρίφα! Κίτρινος πυρετός! :tooth:

Μαλλον δεν εχεις παρακολουθήσει τι κανω, ελευθερο επάγγελμα εχω και εχω ανεβάσει διάφορες μισθοδοσίες. Μιλά με τα σούργελα που τις βλέπουν και τους ερχεται περίοδος :)

ΤΑΡΙΦΑ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Ναι μωάκι μου...τράβα τώρα να φας καμιά τραβελομαλαπέρδα...:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Ιωσηφίνα μου εσύ!!χαχαχαχαχα! Κοιτα μη σε διωξει απ την τρωγλη σου ο ιδιοκτήτης!

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Πηγή ΕΟΔΥ (κι οχι ενος μαλακα του bou) για σημερα:

Σύνολο ασθενών σε νοσοκομεία:

Ανεμβολιαστοι: 82,73%
Εμβολιασμένοι: 17,27%

Ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι: 93,07%
Εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι: 6,93%

Λαρισα: τον μπουλο

Σερρες: τον μπουλο

Θεσσαλονίκη: τον μπουλο

Κατερίνη: τον μπουλο

Βαριέμαι να σου ανεβάζω αλλα. ΟΛΟΙ οσοι πέθαναν ηταν ανεμβολιαστοι. Ανέβασε μου λοιπον κι εσυ για τον ΕΝΑ νεκρό που είχαμε σημερα κι ηταν εμβολιασμενος.

Ποσο μαλακας αισθάνεσαι? Παρά πολυ ή υπερβολικά? :tooth:
Ε αμα ειναι απ τον ΕΟΔΔΥ εντάξει πάσο...Δες πως θα γίνει σε λίγο η ζωούλα σου και μετα θα δω αν γελάς

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ε αμα ειναι απ τον ΕΟΔΔΥ εντάξει πάσο...Δες πως θα γίνει σε λίγο η ζωούλα σου και μετα θα δω αν γελάς
Φυσικα, ο ΕΟΔΥ ειναι ενα μπουρδελο ενώ ένας τυχάρπαστος μαλακας του bou ειναι δεδομένο οτι τα ξερει ολα καλύτερα, ξερει τι μας ετοιμάζουν και ποιοι μας κυνηγούν!!!!

ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! :tooth:

5B6F8CCD-1FB8-44DD-82D5-FE21724D558B.gif

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πηγή ΕΟΔΥ (κι οχι ενος μαλακα του bou) για σημερα:

Σύνολο ασθενών σε νοσοκομεία:

Ανεμβολιαστοι: 82,73%
Εμβολιασμένοι: 17,27%

Ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι: 93,07%
Εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι: 6,93%

Λαρισα: τον μπουλο

Σερρες: τον μπουλο

Θεσσαλονίκη: τον μπουλο

Κατερίνη: τον μπουλο

Βαριέμαι να σου ανεβάζω αλλα. ΟΛΟΙ οσοι πέθαναν ηταν ανεμβολιαστοι. Ανέβασε μου λοιπον κι εσυ για τον ΕΝΑ νεκρό που είχαμε σημερα κι ηταν εμβολιασμενος.

Ποσο μαλακας αισθάνεσαι? Παρά πολυ ή υπερβολικά? :tooth:
Παρε μια αναφορα γιατι εχεις ξεφυγει πραγματικα με το μισος σου εναντι ανυπερασπιστων νεκρων

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παρε μια αναφορα γιατι εχεις ξεφυγει πραγματικα με το μισος σου εναντι ανυπερασπιστων νεκρων
Θες να πεις τους ανεμβολιαστους νεκρούς :)

Μίσος? Γιατι? Εγω τους σκοτώνω ή η μαλακια που τους δέρνει? :)

Προσπάθησε οσο θες αρχιμαλακα, ειδικέ στην χιαστή μαλακια με φιλαράκια σου :) Εδω θα ειμαι να σου γαμαω την ψυχούλα μαλακα με τ’ ονομα και την χάρη! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βλεπω εχουμε νεο ταλεντο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φυσικα, ο ΕΟΔΥ ειναι ενα μπουρδελο ενώ ένας τυχάρπαστος μαλακας του bou ειναι δεδομένο οτι τα ξερει ολα καλύτερα, ξερει τι μας ετοιμάζουν και ποιοι μας κυνηγούν!!!!

ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! :tooth:

5B6F8CCD-1FB8-44DD-82D5-FE21724D558B.gif
Να σε ενημερωσω παντως οτι ο συγκεκριμενος εχει προτεινει στο παρελθον για τους κομμουνιστες Μακρονησο και σαπωνοποιηση.
Μηπως τον βλεπεις πλεον με αλλο ματι?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.720
Πόντοι
12.756
Να σε ενημερωσω παντως οτι ο συγκεκριμενος εχει προτεινει στο παρελθον για τους κομμουνιστες Μακρονησο και σαπωνοποιηση.
στηριζω τις αποψεις του αλλα να παει και αυτος εκει γιατι ειναι ΨΕΚΙ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πώς θα γινει τύπε? Φωτισε μας. Για να μπορουμε στο μελλον να τσεκαρουμε αν ειχες δικιο ή αν απλως λες μαλακιες

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μπουζούκια όλα γεμάτα
Γιαλελελι μου πήγες με μπαρμπαδούρο καφετέρια σήμερα να τσιμπήσεις απο τον αερα τα ανεμβολίαστα μικροσωματίδιά μου? :smitten: :smitten: :smitten:
Το σκηνικό έγινε και τόσο έντεχνα που δεν κατάλαβε κανένας γύρω τι έγινε και πως χωρίς κανένα πιστοποιητικό είχαν δίπλα τους σκληρούς αρνητές :headbaning1::headbaning1::headbaning1:Και μαγαζί που όλοι νομίζετε πως είναι τυπικότατο και είστε μόνο εσείς μέσα. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οχι, παλι μαλακας ειναι :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.720
Πόντοι
12.756
Γιαλελελι μου πήγες με μπαρμπαδούρο καφετέρια σήμερα να τσιμπήσεις απο τον αερα τα ανεμβολίαστα μικροσωματίδιά μου? :smitten: :smitten: :smitten:
Το σκηνικό έγινε και τόσο έντεχνα σε που δεν κατάλαβε κανένας γύρω τι έγινε και πως χωρίς κανένα πιστοποιητικό είχαν δίπλα τους σκληρούς αρνητές :headbaning1::headbaning1::headbaning1:Και μαγαζί που όλοι νομίζετε πως είναι τυπικότατο και είστε μόνο εσείς μέσα. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
αγαπημενε Γιαχαμπιμπι μου ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ σε προοριζω για μεγαλα πραγματα:smiling-face-with-heart-eyes:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το σκηνικό έγινε και τόσο έντεχνα σε που δεν κατάλαβε κανένας γύρω τι έγινε και πως χωρίς κανένα πιστοποιητικό είχαν δίπλα τους σκληρούς αρνητές :headbaning1::headbaning1::headbaning1:Και μαγαζί που όλοι νομίζετε πως είναι τυπικότατο και είστε μόνο εσείς μέσα. :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Τραγούδα μόνη σου αδερφαρα του Κασιδα! Ποσες πουτσες έφαγε σημερα στον κορυδαλλό? Βοήθησες λιγο η στην έχουν ξεχειλώσει εκει στην αχαρνων που πας και δεν μπορείς να τον βοηθήσεις λιγο? :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom