Την καλησπέρα μου στους αξιότιμους συναγωνιστές
Αυτά τα έγραψε ο κύριος Χειλάς, τώρα θα γράψω εγώ.
Καταρχάς πρέπει να επισημάνουμε ότι έχει παρέλθει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που η παραμύθα του COVID 19 ξέσπασε, έτσι ώστε, μπορούμε να εξετάσουμε περισσότερα δεδομένα και να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα, κάτω από το πρίσμα της στυγνής λογικής, μακριά από εμμονές, φανατισμούς, ψευδαισθήσεις κτλ κτλ…
Οι περισσότεροι συναγωνιστές, δυστυχώς, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από πολιτική, αλλά έχουν την εντύπωση πως είναι φωστήρες, αμετανόητοι, μέχρι τελικής πτώσεως, θα επιμένουν σε κάτι λάθος, ακόμα και αν αποδειχθεί ότι είναι τραγικό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτούς, γράφω μόνο για ορθός σκεπτόμενα άτομα, τα οποία διαβάζουν και καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.
Το πρόβλημα COVID 19 δεν είναι επιστημονικό από την στιγμή που η κυβέρνηση άρχισε να νομοθετεί πάνω σε αυτό το ζήτημα, με μέτρα και επιβολές. Το πρόβλημα του καρκίνου, είναι ένα καθαρά ιατρικής φύσης πρόβλημα, όπως και όλες οι ασθένειες τις οποίες εξετάζει αποκλειστικά και μόνο η ιατρική επιστήμη άνευ κυβερνητικής παρέμβασης. Οπότε, όταν μιλάμε για το πρόβλημα COVID, δεν κρίνουμε την ιατρική, ούτε τους επιστήμονες, κρίνουμε την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, με βάση το πολίτευμα, την ιδεολογική θεωρία του πολιτεύματος και τις πράξεις.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναλύσουμε τα καθεστώτα, για να μπορέσει μέχρι και ο ποιο ηλίθιος να καταλάβει τι συμβαίνει. Σε παλαιότερες εποχές, όλοι γνωρίζουμε, όπως μας είπαν, ότι υπήρχαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, με τις ιδεολογικές θεωρίες τους και με τις πράξεις τους. Ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που γνωρίζω, έχω μελετήσει και μπορώ να έχω άποψη, είναι το Εθνικοσοσιαλιστικό όπως αυτό εκφράζεται από την θεωρία με τα Εθνοσοσιαλιστικά κείμενα, βιβλία κτλ και την Γερμανία από το 1934 έως το1940 στην πράξη. Σε ένα τέτοιο καθεστώς που εγώ υποστηρίζω, η δημόσια υγεία, ψυχική και σωματική όχι μόνο είναι μέριμνα, αλλά υποχρέωση του κράτους να λαμβάνει μέτρα, αυστηρούς νόμους και επιβολές για την επίτευξη της. Υποχρεωτική άθληση, απαγόρευση του αλκοόλ, επιβολή θανάτου σε εμπόρους ναρκωτικών, απαγόρευση καπνοβιομηχανιών κτλ κτλ….
Σε όλα αυτά τα επιβλητικά μέτρα που τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ασκούσαν για την επίτευξη ενός αποτελέσματος, άσχετα με ποιο είναι αυτό, αλλά ας πούμε η δημόσια υγεία, τα δημοκρατικά καθεστώτα άσκησαν αυστηρή κριτική με θεωρίες: την ελεύθερη βούληση του κάθε ατόμου, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και θεωριών, την προστασία προσωπικών δεδομένων, τα ιατρικά απόρρητα, την ελευθερία κινήσεων παντού, την ελεύθερη οικονομία κτλ κτλ…
Όλες αυτές οι ουτοπικές θεωρίες του δημοκρατικού πολιτεύματος από τον Μάρτιο του 2020 έχουν πάει περίπατο και έχουν περάσει σε πράξεις, με νόμους που θα ασκούσαν ολοκληρωτικά καθεστώτα. Καταρχάς, πάει περίπατο το ιατρικό απόρρητο, πάει περίπατο τα προσωπικά δεδομένα, πάει περίπατο η ελεύθερη βούληση, όλες οι θεωρίες γενικά της δημοκρατίας έχουν μπει στον κάλαθο των αχρήστων και την θέση των ουτοπικών αυτών θεωριών, έχουν πάρει θεωρίες που ασκούσαν δικτατορικά, ολοκληρωτικά καθεστώτα.
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!