ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Πας δηλαδή κι εσύ να το στρίψεις?Εγώ του δανείζω μια μέρα το γλομπεαρχικο νικ μου
Πας δηλαδή κι εσύ να το στρίψεις?Εγώ του δανείζω μια μέρα το γλομπεαρχικο νικ μου
νομιζω τυπε οτι δε χρειαζεται να συνεδριασει ξανα η επιστημονικη επιτροπη και ας τους αφησουν να πανε σπιτια τους...Αυτο το εχω πει απο την αρχη της ολης ιστοριας....εισαι αρνητης του κορωνοιου και του εμβολιου;Αυτοματα χανεις το δικαιωμα νοσηλειας σε δημοσιο νοσοκομειο αν νοσησεις απο κορωνοιο.
Αλλα ποιος θα παρει μια τετοια αποφαση στο Ελλαδισταν;Ο ψηφοθηρακιας Κουλης που εκοψε τη προσβαση σε ολους τους κλειστους χωρους για τους ανεμβολιαστους εκτος απο τις εκκλησιες γιατι εχει πανε Χριστιανοταλιμπαν οπαδοι του και θα δυσαρεστηθουν;
Αυτος που με 3000 κρουσματα την ημερα αφησε τους ψεκες να γλειφουν εικονες του Αγιου Δημητριου ολο το τριημερο παλι για να μην δυσαρεστηθουν οι Χριστιανοταλιμπαν;
Αλλα τι να λεμε τωρα;Βγαινουν συνεχως οι πολιτικαντηδες και λενε πως οτι και να μας λεει η επιστημονικη επιτροπη εμεις αποφασιζουμε και λοκνταουν δεν θα γινει ποτε και δεν εχει ΕΝΑΣ απο αυτα τα ανθρωπακια τα αρχιδια να παραιτηθει γιατι ολοι κυνηγανε μια καρεκλιτσα σαν την Γκαγκα.
Μπάρμπας δεν είναι γκευ ρεΠας δηλαδή κι εσύ να το στρίψεις?
εμβολιασουν να σωθεις! ενα καθε 4 μηνες και καθε φορα που θα νοσεις ενα εξτρα!!! 5-6 καθε χρονο θα κανεις τυπε. εγω κανενα!89% που υπεκυψαν ανεμβολιαστοι; Δε μας νοιάζουν αυτοί ψεκα; Ή είσαι τοσο βλάκας που αδυνατείς να κατανοήσεις απλά πράγματα, οπως το ότι οι 6.700.000 που εμβολιαστηκαν είναι η πλειονότητα και οχι η πλειοψηφία, οπως πανηλιθιωδώς γράφεις.
Αυτον θαν κανων τυπεν....θα εμβολιαστων!Εσυν μην εμβολιαστειν ποτεν!!!εμβολιασουν να σωθεις! ενα καθε 4 μηνες και καθε φορα που θα νοσεις ενα εξτρα!!! 5-6 καθε χρονο θα κανεις τυπε. εγω κανενα!
Τρεις τετραετίες ΚυριακοςΛυπαμαι ρε μπαγλαμαδες αλλα τα μετρα ,η επιστημη των μαθηματικων ,τα νοσοκομεια ,οι "ψεκες" οπως τους λεει ο ποζερας ,αλλα πανω απο ολα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
αντε να τελειωνουμε επιτελους!!!! με το καλο και 10.000Πανω απο 8000 κρουσματα ηδη σημερα τυποι...παμε γερα!!!
μονο τρεις ? δεκατρεις ακομα καλυτερα.....Τρεις τετραετίες Κυριακος
Για κάτι ψέκες σαν και σένα χρειάζεται ο κόσμος να κάνει επιπλέον δόσεις.εμβολιασουν να σωθεις! ενα καθε 4 μηνες και καθε φορα που θα νοσεις ενα εξτρα!!! 5-6 καθε χρονο θα κανεις τυπε. εγω κανενα!
Έτσι όπως το λες θα επιβάλει και στα σούπερ μαρκετ να διώχνουν πελάτες και θα έρθουν στη μοναδική ελευθερη αγορά της ομόνοιας, της Μενάνδρου και των πέριξ δρόμων και έτσι θα έχουμε να στέλνουμε τα διπλά με western union στις πατρίδες μαςΑς βαλουμε τον ιδιοκτητη καταστηματος καλλυντικων να διωχνει τους ψεκασμενους πελατες του και τα ψεκασμενα αθλια βρωμερα χρηματα τους.....ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΜΙΚΡΟΒΙΑ ,ΙΟΥΣ, ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ......
Τα τέστ άραγε να είναι πάνω απο 500 χιλιάδες ; θα φανεί κατα τις 6 η πότε τα ανακοινώνουν.Πανω απο 8000 κρουσματα ηδη σημερα τυποι...παμε γερα!!!
Στις 6 θα ξερουμε λογικα θα ειναι αναλογα μεγαλος ο αριθμος....Τα τέστ άραγε να είναι πάνω απο 500 χιλιάδες ; θα φανεί κατα τις 6 η πότε τα ανακοινώνουν.
Ναι αλλά εσύ δεν ξέρεις...μην ξαναπάς ποταπε σε κανένα επιστημονικό συμβούλιο..θα ενημερωνεσαι από το μπου έχουμε εξαίρετους επιστήμονεςΣτις 6 θα ξερουμε λογικα θα ειναι αναλογα μεγαλος ο αριθμος....
Είστε πολύ μαλθακοί Γιουνάνια... Δεν έχουν έρθει οι γιατροί σας προς τα μέρη μας να δουν πραγματικές επιδημίες που θερίζουν κόσμο και ασχολούνται με τις γρίπες και πάλι σκατά τα έχουν κάνειΤα τέστ άραγε να είναι πάνω απο 500 χιλιάδες ; θα φανεί κατα τις 6 η πότε τα ανακοινώνουν.
Ας πιάσουμε έναν τομέα που αποδεδειγμένα δυσκολεύεσαι.οριστε σειρα σου τυπε! περιμενω