athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕαντε κρύψου ρε γυμνοσάλιαγκα σε καμία τρυπά
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕαντε κρύψου ρε γυμνοσάλιαγκα σε καμία τρυπά
Αυτο θα κανω θα σε ΓΑΜΗΣΩΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
Έλα να σου βάλω Πφαιζερ ρε ΜΟΥΝΗ στην σουφραΑυτο θα κανω θα σε ΓΑΜΗΣΩ
Εγω θα σου βαλω ολόκληρη την σκούπα αυτην που καθαρίζεις το σπιτι που σε βαζει η Κυρα να κανεις καθαριότητεςΈλα να σου βάλω Πφαιζερ ρε ΜΟΥΝΗ στην σουφρα
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΨΕΚΙΕγω θα σου βαλω ολόκληρη την σκούπα αυτην που καθαρίζεις το σπιτι που σε βαζει η Κυρα να κανεις καθαριότητες
Τη μαλακία που σε δέρνει τραβάμε τύπε. Kι όπως είπε κι ο Μυτακίδης.....οτι και να τραβατε ελπιζω να μεγαλωσει! μην παει τσαμπα το τραβηγμα!
Σε τραπεζώνει και σενα ο μπουρλά στο Καστράκι;Έλα να σου βάλω Πφαιζερ ρε ΜΟΥΝΗ στην σουφρα
ναι αλλα και ευνοημενος τυπε! παλι ελευθερα τριγυριζω! ακομη και τα ψευτικα χαρτια δε γουσταρω να τα βλεπει η καθε σαλουφα που βαλαν για πιαρ λες και ειναι σε θεση να μου κανει εξακριβωση στοιχειων....Θυμωμενος εισαι.
παρε για προθέρμανσηΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΨΕΚΙ
Οι σωτήρες μας άραγε ασχολούνται καθόλου με τα επόμενα εμβόλια για τις νέες μεταλλάξεις ;Μακάρι πουστη ερπη ζωστήρα να πάθεις που τολμάς να γράφεις άσχημα για τον σωτηρ της κοινωνίας
παει οπου ειναι τζαμπα ο Μουνης να φαει κανα περίσσευμαΣε τραπεζώνει και σενα ο μπουρλά στο Καστράκι;
Θα ήθελα πολύ να τον δω και να του σφίξω το χέριΣε τραπεζώνει και σενα ο μπουρλά στο Καστράκι;
μπεεεεε μπεεεεεΚάθησαν οι επιστήμονες και έβγαλαν εμβόλιο για το χτικιο και ήρθαν οι αρνητές,ψεκες,συριζοπανα, Βελόπουλοι,τραγκες,ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, επιπεδιστες να αρχίσουν τις παπατζες
Κανονικά θέλουν σφράγισμα τα ψεκια όπως οι αγελάδες αλλά στο κούτελοΤου εμβολίου γίνεται εδώ μέσα...
Εγω παντως προχθες με χαρα εδειξα ταυτοτητα και μπαρκοουντ σε ενα μουνακι μελαχροινο, και της ειπα αν θελει να κανει και σωματικη ερευνα, και ήταν και κοντήναι αλλα και ευνοημενος τυπε! παλι ελευθερα τριγυριζω! ακομη και τα ψευτικα χαρτια δε γουσταρω να τα βλεπει η καθε σαλουφα που βαλαν για πιαρ λες και ειναι σε θεση να μου κανει εξακριβωση στοιχειων....
Τσιμπούρια της κοινωνίας...Κάθησαν οι επιστήμονες και έβγαλαν εμβόλιο για το χτικιο και ήρθαν οι αρνητές,ψεκες,συριζοπανα, Βελόπουλοι,τραγκες,ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, επιπεδιστες να αρχίσουν τις παπατζες
κανε ρε ενα καλο για την ανθρωπότητα δέσε μια πετρα στον λαιμο σου να πας στα βαθη της θαλάσσάςΚανονικά θέλουν σφράγισμα τα ψεκια όπως οι αγελάδες αλλά στο κούτελο
Ευγονική ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ στα ΨΕΚΙΑΤσιμπούρια της κοινωνίας...