ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Απο τον ιό habibi μου, ψοφάτε μόνο εσείςοπότε ψοφήστε ομαδικώς απο τον ιο μπας και ξεβρωμήσει λιγο η αθηνα
Απο τον ιό habibi μου, ψοφάτε μόνο εσείςοπότε ψοφήστε ομαδικώς απο τον ιο μπας και ξεβρωμήσει λιγο η αθηνα
ρε άσε τα για χαμπιμπι γιαλελελι και τραβάτε απο κει που ήρθατεΑπο τον ιό habibi μου, ψοφάτε μόνο εσείς
Ο @ARAVOTOURKOS(2) τώρα που τα συντροφιά του είναι όλα φυλακή μπολιαστηκε με πακικο πέος, δεν έχει ανάγκη...οπότε ψοφήστε ομαδικώς απο τον ιο μπας και ξεβρωμήσει λιγο η αθηνα
Γιατί? Μας έδιωξε κανείς?ρε άσε τα για χαμπιμπι γιαλελελι και τραβάτε απο κει που ήρθατε
Αφού όλοι μέσα είστε...κι από το μνημόσυνο του Κατσιφα με τις κλοτσιές σας διώξανε...Γιατί? Μας έδιωξε κανείς?
Σου λείπει ο Μπαρμπαγκέουλας και είπες να καλύψεις το κενό?Αφού όλοι μέσα είστε...κι από το μνημόσυνο του Κατσιφα με τις κλοτσιές σας διώξανε...
Αν δεν έπιανες γυναίκες και παιδιά στο στόμα σου απλά θα κάναμε χαβαλε.Σου λείπει ο Μπαρμπαγκέουλας και είπες να καλύψεις το κενό?
Τα λες και μέτρα εκβιασμού πάντως ... σου λέει αν θες μην κάνεις το εμβόλιο αλλά θα δίνεις σε τέστ απο 80 ως και 140 ευρώ τον μήνα , οι εμβολιασμένοι πάλι και δωρεάν τέστ και αν θέλουν το κάνουν ... αλλά ακόμα και αυτοί όπως λέει ο closer μπορεί να μην γουστάρουν ελέγχους.Εάν ήτανε καλό το εμβόλιο, γιατί να χρειάζονται μέτρα πειθούς;
Δεν θα χετε αναρρωτηθει ποτέ κανείς,ε;
Βάλε κανένα print screen όπως ο άλλος που ακόμα δεν καταλάβαμε γιατί το έβαλε να του μοιάσεις πιο πολύΑν δεν έπιανες γυναίκες και παιδιά στο στόμα σου απλά θα κάναμε χαβαλε.
Επειδή εσύ είσαι πακογαμημενος όμως δεν νομίζω να βάλεις μυαλό... οπότε τραμπάλα...
Ωρε μουχαμέτη, αν ανατιναχθείς με καμιά περίεργη ζώνη θα πας στον παράδεισο σου με την 72χρονη παρθένα σου.Βάλε κανένα print screen όπως ο άλλος που ακόμα δεν καταλάβαμε γιατί το έβαλε να του μοιάσεις πιο πολύ
Αυτοι κανουν θραυση στα ποσοστα της νδ, πιστοποιημενοΑυτοί μέχρι ΠΑ.ΣΟ.Κ Ορθόδοξο , το πολύ να θυμούνται ...δεν θα πάνε στον σύντροφό Τσιπρεσκου αυτοί.
Βάλε καμιά 100 πακοαφγανικες πουτσες ακόμα στον πάτο σου και από πουτανακι του Ηλία θα γίνεις η πουταναρα της Καμπούλ...Βάλε κανένα print screen όπως ο άλλος που ακόμα δεν καταλάβαμε γιατί το έβαλε να του μοιάσεις πιο πολύ
Όπως ακριβώς έχουν πει οι ειδικοί σας, ο κορονοιός δεν μας αγγίζει. Αφορά άλλουςΩρε μουχαμέτη, αν ανατιναχθείς με καμιά περίεργη ζώνη θα πας στον παράδεισο σου με την 72χρονη παρθένα σου.
Δίκαιο.
Αν ψοφήσεις από κορόνα τι σου έχει ετοιμάσει ο αλαχμπαράκιας?
Είπε η αφινιασμενη μαζοχτρα λαθροπεων....Όπως ακριβώς έχουν πει οι ειδικοί σας, ο κορονοιός δεν μας αγγίζει. Αφορά άλλους
Εσείς αυτούς έχετε για θεούς κι εμείς τον Αλλάχ που μας προστατευει για να ζούμε στον επίγειο παράδεισο αυτού του γεωγραφικού χώρου και να γαμάμε αβέρτα τις ντόπιες, ωστε όταν έρθει η ώρα να συναντήσουμε τις 72 παρθένες να τους μάθουμε όλα τα κόλπα του σεξ
Έχεις νευράκια σήμερα? Τα νευράκια με τα αφερέγγυα, αχάριστα και αφιλότιμα Γιουνάνια να μην τα βγάζεις εδώ μέσαΒάλε καμιά 100 πακοαφγανικες πουτσες ακόμα στον πάτο σου και από πουτανακι του Ηλία θα γίνεις η πουταναρα της Καμπούλ...
Αυτοι κανουν θραυση στα ποσοστα της νδ, πιστοποιημενο
Αυτοι κανουν θραυση στα ποσοστα της νδ, πιστοποιημενο
Ωρε μουχαμέτη, αν ανατιναχθείς με καμιά περίεργη ζώνη θα πας στον παράδεισο σου με την 72χρονη παρθένα σου.
Δίκαιο.
Αν ψοφήσεις από κορόνα τι σου έχει ετοιμάσει ο αλαχμπαρ
Αυτό ακριβώς θέλω να πω....αν ξεφύγουν από ΝΔ.το πολύ μέχρι ΠΑ.ΣΟΚ να πάνε...ούτε Τσυριζας ούτε τίποτα.Μπετον!Αυτοι κανουν θραυση στα ποσοστα της νδ, πιστοποιημενο
κουράζεις γιαλελέλι μου Την Αραβότουρκόπουτσα αργα η γρήγορα θα τη φας. Δεν την γλιτώνεις με τις κακές διαδικτυακές παρέες που κάνειςΕίπε η αφινιασμενη μαζοχτρα λαθροπεων....
Αν πάτε από κινεζική πανούκλα θα σας περιμένουν 72 φιάλες ορρού,όχι 72 παρθένες...Όπως ακριβώς έχουν πει οι ειδικοί σας, ο κορονοιός δεν μας αγγίζει. Αφορά άλλους
Εσείς αυτούς έχετε για θεούς κι εμείς τον Αλλάχ που μας προστατευει για να ζούμε στον επίγειο παράδεισο αυτού του γεωγραφικού χώρου και να γαμάμε αβέρτα τις ντόπιες, ωστε όταν έρθει η ώρα να συναντήσουμε τις 72 παρθένες να τους μάθουμε όλα τα κόλπα του σεξ
Αν είναι πληρωμένες απο τους φάρους σας, χαλάλι μαςΑν πάτε από κινεζική πανούκλα θα σας περιμένουν 72 φιάλες ορρού,όχι 72 παρθένες...
Μιλάς εκ πείρας ως πακογαμημενος έγκλειστος σωφρονιστικού ιδρύματος...κουράζεις γιαλελέλι μου Την Αραβότουρκόπουτσα αργα η γρήγορα θα τη φας. Δεν την γλιτώνεις με τις κακές διαδικτυακές παρέες που κάνεις