Τότε γιατί τα διαχωρίζει και στην εκκλησία δε λαμβάνεται κανένα μέτρο, ενω σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία είναι υποχρεωτικό;
Και παρολο που σε ρωτάω ειδικά γι' αυτα, που θεωρούνται ζωτικά, μου απαντάς για ψώνια και καφέ;
Γιατί το πας αλλού? Τι σχέση έχει το ένα με τ'άλλο ?
Αλλά για να σου απαντήσω, με μέτρα και προφυλάξεις πρέπει να πάνε και οι μεν και οι δε
Και για το συνταγμα που βασικα σου απαντησα, οπως εσυ "ερμηνευεις" για την εκκλησια
ετσι "ερμηνευουν" και για τα εμβολια καποιοι αλλοι, οσο ψεκ ειναι αυτοι αλλο τοσο εισαι κι εσυ...
Δηλαδή θεωρείς την ανάγκη του σούπερ μάρκετ, του φαρμακείου και της εκκλησίας ίδιες με αυτή των ρούχων και των καφέ. ΟΚ. Κάποιος άλλος όμως δεν το θεωρεί το ίδιο. Κι από τις δύο πλευρές
Και για το συνταγμα που βασικα σου απαντησα, οπως εσυ "ερμηνευεις" για την εκκλησια
ετσι "ερμηνευουν" και για τα εμβολια καποιοι αλλοι, οσο ψεκ ειναι αυτοι αλλο τοσο εισαι κι εσυ...
Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η ερμηνεία για το σύνταγμα είναι κάτι μη χειροπιαστό, είναι θέμα αντίληψης.
Τα εμβόλια, μετά από 4 δις εμβολιασμένους και επίσημα στοιχεία ότι όποια χώρα είναι εμβολιασμένη δεν έχει πρόβλημα (π.χ. Πορτογαλία, Δανία) ενώ όποια χώρα δεν είναι εμβολιασμένη είναι με καραντίνα (π.χ. Λετονία), τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε ποιος έχει δίκιο. Είναι προφανές.
Το άρθρο 13 είναι τόσο απλό και τοσο ξεκάθαρο που δε δέχεται καμία ερμηνεία. Όλοι υποχρεούνται να υπακουουν στους νόμους του κράτους. Και οι θρησκείες. Τελεία.
Όχι. Η συζήτηση αφορούσε την πολιτική αλητεία της κυβέρνησης να εξαιρέσει την εκκλησία από τα μέτρα κατά του ιού, με φαιδρες δικαιολογίες, την οποία θέλησες να υπερασπισθεις. Χρησιμοποίησες αυθαίρετες ερμηνείες ενός συνταγματικού άρθρου, σαφέστατου αρθρου, που δεν επιδέχεται καμίας ερμηνείας και μετά προσπάθησες να στρέψεις τη συζήτηση στον καφέ και τα ψώνια.
Το άρθρο 13 είναι τόσο απλό και τοσο ξεκάθαρο που δε δέχεται καμία ερμηνεία. Όλοι υποχρεούνται να υπακουουν στους νόμους του κράτους. Και οι θρησκείες. Τελεία.
Όχι. Η συζήτηση αφορούσε την πολιτική αλητεία της κυβέρνησης να εξαιρέσει την εκκλησία από τα μέτρα κατά του ιού, με φαιδρες δικαιολογίες, την οποία θέλησες να υπερασπισθεις. Χρησιμοποίησες αυθαίρετες ερμηνείες ενός συνταγματικού άρθρου, σαφέστατου αρθρου, που δεν επιδέχεται καμίας ερμηνείας και μετά προσπάθησες να στρέψεις τη συζήτηση στον καφέ και τα ψώνια.
Mαλλο κάποιο λάθος κανεις. Ανέφερα οτι προσωπικά η άποψη μου ειναι πως ειτε την συμπεριελάμβαναν στα μέτρα ειτε οχι, εμενα το ίδιο μου κανει. Προσωπικά μιλαμε παντα.
Οι ερμηνείες που χρησιμοποίησα δεν ηταν αυθαίρετες και δεν ήταν δικές μου ερμηνείες. Ειναι πως το ερμηνεύουν διάφοροι: τύποι σαν εσενα και τύποι σαν τους άλλους.
Τωρα αν εχεις εσυ τόση εμμονή με την εκκλησία και ετσι το αποκαλείς πολιτική αλητεία, ειναι κάτι επισης δικό σου το οποιο με αφήνει παγερά αδιάφορο να σου πω την αλήθεια, ποτε δεν με απασχόλησαν τα προβλήματα των άλλων Κι οταν αναφέρεσαι σε «πολιτική αλητεία» ετσι βαρυγδουπα, τοτε εχεις εμμονή. Λυπάμαι