alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καθολου τυχαιο. Ειναι στοιχειωδες για να διατηρησω την ανωνυμια μου.Μα ποτε τις υπηρεσιες σου κατ' ιδιαν στο γραφειο σου. Τυχαιο; δεν νομιζω
Καθολου τυχαιο. Ειναι στοιχειωδες για να διατηρησω την ανωνυμια μου.Μα ποτε τις υπηρεσιες σου κατ' ιδιαν στο γραφειο σου. Τυχαιο; δεν νομιζω
Αρα ειναι απαραιτητο να εμβολιασθουν οι ανεμβολιαστοι σε καθε περιπτωση, για να μην νοσησουν βαρια και χρειαστουν νοσηλεια. Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση οσων λεμε τοσο καιρο τωραΟι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τον ιο στα ανεμβολιαστα μελη της οικογενειας τους...
oh my Gosh ?
Έρευνα: Οι πλήρως εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου τον κοροναϊό | in.gr
Το μήνυμα είναι ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να βασίζονται στον εμβολιασμό των γύρω τους για να αποφύγουν τη λοίμωξη.www.in.gr
τύπε οχι και κλητήρας ο ποινικολόγος του σαη καπου ωπα να πουμε.Μα ποτε τις υπηρεσιες σου κατ' ιδιαν στο γραφειο σου. Τυχαιο; δεν νομιζω
Ρε συ αλαικσανδρε κι εγώ που νόμιζα πως ψαρεύεις πελατάκια εδώ μέσα...mea culpa...Καθολου τυχαιο. Ειναι στοιχειωδες για να διατηρησω την ανωνυμια μου.
μαχαίρια στο στομαχι το ποστ για τους αρνητές του σαηΑποχαιρετήσαμε χτες τον θείο που δεν ήθελε να εμβολιαστεί.
Με διάφανη σακούλα στο φέρετρο μας τον παρέδωσαν.
Ο γιατρός είπε τζάμπα έφυγε και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ 35 μέρες, ο Χριστός λιγότερη αγωνία πέρασε, εγώ οταν τον είχα δει έδινε αγώνα να πάρει ανάσα, φρικτός θάνατος να πνίγεσαι 35 μέρες.
για ένα καπρίτσιο ήταν αρνητής μέχρι και στο φειςμπουκ ολη μέρα παλιότερα μαλακίες έγραφε.
λυπηρό τύπε. Πλην όμως όπως στρώνουμε κοιμόμαστε, κάποιες φορές κυριολεκτικά. Ακόμα πιο λυπηρό όμως είναι πως όσοι αντιεμβολιαστές διαβάσουν αυτό που έγραψες, θα θεωρήσουν αυτόματα πως είναι Μισθοφόρος και γράφεις ψέματα. Πηγαίνουμε προς Νέο Μεσαίωνα, κι ας έχει κάνει η Επιστήμη απίθανα άλματα μέσα σε ένα αιώναΑποχαιρετήσαμε χτες τον θείο που δεν ήθελε να εμβολιαστεί.
Ο γιατρός είπε τζάμπα έφυγε και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ 35 μέρες, ο Χριστός λιγότερη αγωνία πέρασε, εγώ οταν τον είχα δει έδινε αγώνα να πάρει ανάσα, φρικτός θάνατος να πνίγεσαι 35 μέρες.
για ένα καπρίτσιο ήταν αρνητής μέχρι και στο φειςμπουκ ολη μέρα παλιότερα μαλακίες έγραφε.
οι αρνητές δεν επηρεάζονται από στοιχεία ή λογικά επιχειρήματαμαχαίρια στο στομαχι το ποστ για τους αρνητές του σαη
Οι ψεκασμενοι θα απαντησουν, οτι ο ανθρωπος πνιγηκε απο την διασωληνωση, η οποια δεν ηταν απαραιτητη και οτι τον σκοτωσαν οι γιατροι για να εξυπηρετησουν τα σχεδια της κυβερνησης για την επιβολη περιορισμων στον κοσμο.λυπηρό τύπε. Πλην όμως όπως στρώνουμε κοιμόμαστε, κάποιες φορές κυριολεκτικά. Ακόμα πιο λυπηρό όμως είναι πως όσοι αντιεμβολιαστές διαβάσουν αυτό που έγραψες, θα θεωρήσουν αυτόματα πως είναι Μισθοφόρος και γράφεις ψέματα. Πηγαίνουμε προς Νέο Μεσαίωνα, κι ας έχει κάνει η Επιστήμη απίθανα άλματα μέσα σε ένα αιώνα
Τουλαχιστον οταν νοσηλευθηκε και καταλαβε την μαλακια του, ειπε "τι μαλακας ημουνα που πιστευα τον καθε καραγκιοζη"?Αποχαιρετήσαμε χτες τον θείο που δεν ήθελε να εμβολιαστεί.
εχω προσπαθησει σε 3 ψεκια να μιλησω σοβαρα...τα παρατησα μετα απο 15 λεπτα....Οι ψεκασμενοι θα απαντησουν, οτι ο ανθρωπος πνιγηκε απο την διασωληνωση, η οποια δεν ηταν απαραιτητη και οτι τον σκοτωσαν οι γιατροι για να εξυπηρετησουν τα σχεδια της κυβερνησης για την επιβολη περιορισμων στον κοσμο.
Επειδη εχω ρωτησει γιατρους, ο θανατος απο κορωνοιο ειναι μαρτυρικος. Δοκιμασε, μου λενε, να παιρνεις μονο 5 ανασες το λεπτο. Τοσες μπορουν να παιρνουν. Ειναι φρικτο. Γι αυτο ειναι εγκληματιες οσοι δημιουργουν αμφιβολιες στον κοσμο για τους εμβολιασμους, και πρεπει όπου τους βρισκουμε να τους ριχνουμε φαπα και καραμουζα. Το βρισιμο δεν αρκει. Πρεπει να πεσει και καμια σφαλιαρα πλεον.
Οταν περασει ομως η πανδημια, αυτους δεν πρεπει να τους ξεχασουμε. Χαρη στον κορωνοιο ξανασυστηθηκαμε με καποιον κοσμο. Και πρεπει παντα να θυμομαστε ποιοι ειναι οι ηλιθιοι της κοινωνιας και να τους απομονωσουμε για παντα μεχρι να γινουν ανθρωποι.εχω προσπαθησει σε 3 ψεκια να μιλησω σοβαρα...τα παρατησα μετα απο 15 λεπτα....
Στα αρχίδια μου όλα δεν πα να λέει καθένας ότι θέλει. Έχουν μπερδέψει τα πολιτικα και οικονομικα και προσωπικά τους θέματα με το εμβόλιο.λυπηρό τύπε. Πλην όμως όπως στρώνουμε κοιμόμαστε, κάποιες φορές κυριολεκτικά. Ακόμα πιο λυπηρό όμως είναι πως όσοι αντιεμβολιαστές διαβάσουν αυτό που έγραψες, θα θεωρήσουν αυτόματα πως είναι Μισθοφόρος και γράφεις ψέματα. Πηγαίνουμε προς Νέο Μεσαίωνα, κι ας έχει κάνει η Επιστήμη απίθανα άλματα μέσα σε ένα αιώνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οι αρνητές δεν επηρεάζονται από στοιχεία ή λογικά επιχειρήματα
για μενα εχουν τελειωσει ηδη απο τωρα και το εχω δειξει στα αρχιδια μου τους γραφωΟταν περασει ομως η πανδημια, αυτους δεν πρεπει να τους ξεχασουμε. Χαρη στον κορωνοιο ξανασυστηθηκαμε με καποιον κοσμο. Και πρεπει παντα να θυμομαστε ποιοι ειναι οι ηλιθιοι της κοινωνιας και να τους απομονωσουμε για παντα μεχρι να γινουν ανθρωποι.
Βαση "ειδικων" επρεπε να χαμε εμβολιαστει εδω και μηνεςΑρα ειναι απαραιτητο να εμβολιασθουν οι ανεμβολιαστοι σε καθε περιπτωση, για να μην νοσησουν βαρια και χρειαστουν νοσηλεια. Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση οσων λεμε τοσο καιρο τωρα
. Το βρισιμο δεν αρκει. Πρεπει να πεσει και καμια σφαλιαρα πλεον.
Ετσι φιλε. Για μενα ηταν εκπληξη οτι ξαφνικα μού βγηκαν ψεκασμενοι κατι συγγενεις που ουτε το περιμενα καν. Εχουν διαγραφεί ηδη και δεν το ξερουν. Αει στο διαολο πια με τους ηλιθιους.για μενα εχουν τελειωσει ηδη απο τωρα και το εχω δειξει στα αρχιδια μου τους γραφω
Δεν εχεις και αδικο. Ο αλλος λεει δεν κανει το εμβολιο για να μην κανει την χαρη στον...Κουλη. Και αυτοι οι ανθρωποι εργαζονται, μεγαλωνουν παιδια, ειναι μελη μιας κοινωνιας. Εμετος.Στα αρχίδια μου όλα δεν πα να λέει καθένας ότι θέλει. Έχουν μπερδέψει τα πολιτικα και οικονομικα και προσωπικά τους θέματα με το εμβόλιο.
δεν τους τηλεφωνω καν...δεν βγαινω με ανεμβολιαστους δεν θελω παρεα και επαφη μαζι τους και το εχω δειξει και δηλωσειΕτσι φιλε. Για μενα ηταν εκπληξη οτι ξαφνικα μού βγηκαν ψεκασμενοι κατι συγγενεις που ουτε το περιμενα καν. Εχουν διαγραφεί ηδη και δεν το ξερουν. Αει στο διαολο πια με τους ηλιθιους.
Εννοειται. Η γυναικα ενος αγαπημενου μου εξαδελφου, δηλωσε οτι δεν εμβολιαζεται για να μην...βαλει τον ιο μεσα της.δεν τους τηλεφωνω καν...δεν βγαινω με ανεμβολιαστους δεν θελω παρεα και επαφη μαζι τους και το εχω δειξει και δηλωσει