Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θα το κοιτάξω.. εσύ γιατί έκοψες τα χάπια? το ξέρουν οι δικοί σου?
Αυτός ο μαλακας χαπακώνεται απο το αυτοάνοσο και υπάρχει τεράστια πιθανότητα αν κολλήσει COVID να αράξει σε καμία ΜΕΘ για 3 μήνες! :tooth:

Ισως γι’ αυτο δεν το εχει κανει κιολας… μήπως λογω αυτοάνοσου! :)

Τον έχουν κλείσει μέσα μάλλον τον μαλακα οι γονείς του γι αυτο κι ειναι εδω 24/7! :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.554
Πόντοι
27.261

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Επειδη έτυχε να το δω, θα σε αφήσω να το δεις κι εσυ και να μου ανεβάσεις βίντεο όπου γελάνε μαζί του και τι έγινε, τι ειπώθηκε και τι καταλαβες :)

Περιμενω σούργελο γιατι παλι θέλω να ξεφτιλίζω το κωλομπουρδεικο :)

Γρήγορα όμως γιατι σε λιγο θα βγω :)
Και άντε ο ζαιος πάει στο διαολο που γελάει... Ο Οικονόμου και η ξανθιά όμως; Ο μπουμπούκος έχει κοκκινίσει από το ζόρι, κοντεύει να του φύγει κλανίδι και οι δικοί του δημοσιογράφοι γελάνε μέσα στο σταθμό του. Φαντάσου πόσο πάτο έχει πιάσει.

H9iA6jO.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω λεω να σου ριξω ενα ποτισμα και να σε αρωματισω λιγο πριν βγεις ΠΙΝΑΤ :cum: :shit:
ΠΩΣ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΩ ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ... ΠΩΣ ??? :2funny:
A, καταλάβαμε ολοι τι θα κανεις.

Μέσα κι απόψε, εδω στο GNTM 4 να χαϊδεύεις το πουτσαλακι σου :)

Ετσι ρε καριολα, ετσι!!!!

ΠΟΛΥ γουστάρω!!!!

:tooth: :tooth: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.554
Πόντοι
27.261
A, καταλάβαμε ολοι τι θα κανεις.

Μέσα κι απόψε, εδω στο GNTM 4 να χαϊδεύεις το πουτσαλακι σου :)

Ετσι ρε καριολα, ετσι!!!!

ΠΟΛΥ γουστάρω!!!!

:tooth: :tooth: :tooth:
εμεις καταλαβαμε ποσο γκασμας εισαι για ακομα μια φορα... συγχαρητηρια, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ :tooth:
gntm ---> δευτερα :mati:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και άντε ο ζαιος πάει στο διαολο που γελάει... Ο Οικονόμου και η ξανθιά όμως; Ο μπουμπούκος έχει κοκκινίσει από το ζόρι, κοντεύει να του φύγει κλανίδι και οι δικοί του δημοσιογράφοι γελάνε μέσα στο σταθμό του. Φαντάσου πόσο πάτο έχει πιάσει.

H9iA6jO.jpg
To βίντεο, τι μου δείχνεις φωτογραφίες?

Αντε να σου πω εγω:

Η φάση αυτη ειναι που μιλάνε για επενδύσεις ε? Και που λεει ο Αδωνις οτι ο τσίριζας δεν έφερε καμία επένδυση! Σωστά τα λέω? Και γυρίζει με φυλακή ο βαψομαλλιάς και το κινητό αλητακι, αφου λεει την παπάρα του το μογγολο με τα γυαλιά δίπλα περί Παπαστράτο και μια αλλη που δεν θυμαμαι τωρα κι έλεγε ο Αδωνις οτι κι αυτές τις δυο η ΝΔ τις έφερε. Κι ετσι ειναι γι’ αυτο κι οι τρεις κατάπιαν την γλώσσα τους (μαζί με την πουτσα του Άδωνι). Και στην συνεχεια λεει ο Αδωνις οτι οι δυο μόνες επενδύσεις που έφερε ο τσιριζας ηταν της Fraport και της Cisco. Κάτι που βέβαια ισχύει, αλλα κανεις δεν ξεχνάει τις πορείες και τις απεργίες που εκανε ο τσιριζας για αυτές τις δυο επενδύσεις!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ειναι ετσι τα πραγματα, ναι ή οχι?

:thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge:

Καταλαβες πόσο ηλίθιος(οι) εισαι(είστε)? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο μονος που ανακατευεται με χυσια πακηδων εισαι εσυ ρε θαμωνα του μεταξουργειου, μονος σου τα γραφεις
Καλα κάτσε στο μπαλκονάκι σου κι απόψε :)

Οσο θα εισαι για φαγητο στην κηφισια εγω θα απολαμβανω την dom perignom στο 60μετρο γιωτ μου που εχω στην μαρινα του Μονακο με 5 βιζιτομοντελα
Όνειρα φθινοπωρινής νυχτός!!!! :tooth:

052615AF-7360-49FE-A89D-1142D709A0AE.gif

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
To βίντεο, τι μου δείχνεις φωτογραφίες?

Αντε να σου πω εγω:

Η φάση αυτη ειναι που μιλάνε για επενδύσεις ε? Και που λεει ο Αδωνις οτι ο τσίριζας δεν έφερε καμία επένδυση! Σωστά τα λέω? Και γυρίζει με φυλακή ο βαψομαλλιάς και το κινητό αλητακι, αφου λεει την παπάρα του το μογγολο με τα γυαλιά δίπλα περί Παπαστράτο και μια αλλη που δεν θυμαμαι τωρα κι έλεγε ο Αδωνις οτι κι αυτές τις δυο η ΝΔ τις έφερε. Κι ετσι ειναι γι’ αυτο κι οι τρεις κατάπιαν την γλώσσα τους (μαζί με την πουτσα του Άδωνι). Και στην συνεχεια λεει ο Αδωνις οτι οι δυο μόνες επενδύσεις που έφερε ο τσιριζας ηταν της Fraport και της Cisco. Κάτι που βέβαια ισχύει, αλλα κανεις δεν ξεχνάει τις πορείες και τις απεργίες που εκανε ο τσιριζας για αυτές τις δυο επενδύσεις!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ειναι ετσι τα πραγματα, ναι ή οχι?

:thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge:

Καταλαβες πόσο ηλίθιος(οι) εισαι(είστε)? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Λάθος. ΚΑΙ σε εκείνο το σημείο που λες όντως γέλασαν όλοι, αλλά το συγκεκριμένο είναι από πιο μετά που στριμώχτηκε και άρχιζε να παραληρεί και να κοκκινίζει, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε. Γενικά ο μπουμπούκος προκαλούσε γέλιο κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εδω πρεπει να υπαρξει μια τυπικη συμφωνια.....το αλανι εχει καψει οτι φλαντζα υπαρχει στο εμποριο,λογικα ειναι ντυμενος ολη μερα με χλαμυδα ,ονειρευεται παρτουζες στις πλαγιες του Ολυμπου(αυτο ειναι καλο βεβαια αρκει να πανε και γυναικες)ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ...Το οτι δηλωνει υποστηρικτης της χρυσης αβγεις βεβαια ειναι το κερασακι στην τουρτα....το φιλικο χτυπημα στον ωμο πριν περασει την πορτα στο τρελαδικο!
To αποκορυφωμα του, ηταν οταν περιεγραφε με δέος την ομορφια που ειχε η φλογα απο τα βιβλια που εκαιγαν οι ναζι το 1933 στη Γερμανια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τιγκα στις γνωστές εισαι ρε μουνη....
ασε να πηδηξει καμια και ο απλος ο κοσμακης...ο λαουτζίκος...
τις εχεις παρει ολες ρε πιτερ νορθ της ευελπιδων....
:confused: :confused: :confused:
Την συγκεκριμενη δεν την εχω πηδηξει (ακομη)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΤΥΠΕ μας εχεις τρελανει στην αρλουμπα.....εμβολιασμενοι με την βουλα επισημα και αμετακλητα ειναι 6.534.838

6.534.838 ! δηλαδη ενα 65% ,ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 800,ΟΟΟ, ανεπισημα σιγουρα τριπλασιοι,αντε να τα βρουμε στη μεση.....αλλο ενα 16% δηλαδη......κανε μια απλη προσθεση.​

Αν καποιος νοσησε πριν ενα χρονο δεν εχει καμια προστασια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.510
Πόντοι
22.266
Αυτή η αηδία plf ήρθε για να μείνει μια ζωή τελικά σαν κάτι ξεχασμένες εγκυκλίους που υπάρχουν από το 1920

Τι στο καλό γίνεται
Παραλίγο να μην έμπαινα Ελλάδα διότι αντί για 16 Οκτωβρίου έβαλα 17 Οκτώβριο
Λες κ για τρεις ώρες θα άλλαζε κάτι σσ περασα 21:00

Κ μάλιστα είναι πεντακόσια ευρώ πρόστιμο ή αλλιώς να περιμένεις να έρθει 00:01 για να πέρναγα :confused: :confused:

Μερικά πράγματα είναι αηδία σκετη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτή η αηδία plf ήρθε για να μείνει μια ζωή τελικά σαν κάτι ξεχασμένες εγκυκλίους που υπάρχουν από το 1920

Τι στο καλό γίνεται
Παραλίγο να μην έμπαινα Ελλάδα διότι αντί για 16 Οκτωβρίου έβαλα 17 Οκτώβριο
Λες κ για τρεις ώρες θα άλλαζε κάτι σσ περασα 21:00

Κ μάλιστα είναι πεντακόσια ευρώ πρόστιμο ή αλλιώς να περιμένεις να έρθει 00:01 για να πέρναγα :confused: :confused:

Μερικά πράγματα είναι αηδία σκετη
Δεν σου φταιει κανενας, να κάνεις καλυτερα τις δουλειες σου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.510
Πόντοι
22.266

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.510
Πόντοι
22.266
Δεν σου φταιει κανενας, να κάνεις καλυτερα τις δουλειες σου
Κ αν κάποιος κάτι του τύχει κ πρέπει να κατέβει Ελλάδα εκτάκτως ή αν κατεβαίνει από Γερμανία με την οικογένειά του ...που να ξέρει αν θα φτάσει 23:00 16 Οκτωβρίου ή 00:30 17 Οκτωβρίου;;

Σοβαρευτείτε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.510
Πόντοι
22.266
Το ελληνικο plf ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που δεν μπορεις να συμπληρωσεις την ιδια μερα
Εχει επιλογη μονο για την επομενη
Ολα τα υπολοιπα plf συμπληρωνονται συνηθως στο αεροδρομιο
Πολυ απλα δεν μπορεις να ερθεις στην Ελλαδα την ιδια μερα που θα το αποφασισεις

Πως το σκεφτηκαν αυτο;;;
Κ εσύ που το ξέρεις από το δυάρι σου απέναντι από τη Ναυαρίνου με τα βρωμοπακια;;;;
Τον Λαγκαδά τον έχεις περάσει;;;;;;;
Εμένα δε με αφησαν να μπω σήμερα λόγω plf κ έτσι κρύφτηκα σε νταλίκα με λαθροπακια κ ευτυχώς ήρθα σπίτι μου :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom