Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.522
Πόντοι
2.606
H χαωδης διαφορά μας ειναι οτι εμεις λεμε λογικά πράγματα ενω εσυ εισαι θεοπαλαβος
Εδω πρεπει να υπαρξει μια τυπικη συμφωνια.....το αλανι εχει καψει οτι φλαντζα υπαρχει στο εμποριο,λογικα ειναι ντυμενος ολη μερα με χλαμυδα ,ονειρευεται παρτουζες στις πλαγιες του Ολυμπου(αυτο ειναι καλο βεβαια αρκει να πανε και γυναικες)ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ...Το οτι δηλωνει υποστηρικτης της χρυσης αβγεις βεβαια ειναι το κερασακι στην τουρτα....το φιλικο χτυπημα στον ωμο πριν περασει την πορτα στο τρελαδικο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.748
Πόντοι
27.261
Δωρεάν είναι τα εμβόλια, δεν στο έχουν πει? μη ζητιανεύεις..
μπαγλαμαδομαστορ εγω δεν εχω κανει, για εσενα το λεω που θα γινεις σουρωτυρι ετσι οπως σε πανε :zombie:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τελικά να εμβολιαστούμε η οχι ρε παιδιά για πειτε γιατι ακόμα δεν εχω καταλάβει μετα απο 4 χιλ σελίδες :tooth: :tooth: :jerking:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.184
Πόντοι
1.706
Σωστά... μόνο σε κάτι "κωλοχώρια" σαν την Ελλάδα γίνονται αυτά... δεν πνίγηκε και κανένας ρε γαμώτο να έχουμε να λέμε και κάτι παραπάνω!!!! :)

Εδώ μας έσωσαν τα SMS της πολιτικής προστασίας τύπε. Πού να ξέρουν στη Νέα Υόρκη από αυτά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μηνυματα σορυ...να προσέχουμε και τι γράφουμε εδω μεσα γιατι μερικοί καραδοκούν στη λεπτομερεια:cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εδώ μας έσωσαν τα SMS της πολιτικής προστασίας τύπε. Πού να ξέρουν στη Νέα Υόρκη από αυτά.
H ουσία ειναι οτι το κωλομπουρδεικο έφαγε παλι την πουτσα στο στόμα παρόλο που ΔΕΝ ασχολείται με την πολιτική. Που να ασχολιόμουν κιολας!

ΗΠΑ: 25 νεκροι
ΕΛΛΑΣ: 0 νεκροί

Σκουξε τωρα σαν βιασμένη πουτανιτσα :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.184
Πόντοι
1.706
H ουσία ειναι οτι το κωλομπουρδεικο έφαγε παλι την πουτσα στο στόμα παρόλο που ΔΕΝ ασχολείται με την πολιτική. Που να ασχολιόμουν κιολας!

ΗΠΑ: 25 νεκροι
ΕΛΛΑΣ: 0 νεκροί

Σκουξε τωρα σαν βιασμένη πουτανιτσα :)
Τύπε εγώ σοβαρά μιλάω, δεν ξέρω γιατί ειρωνεύεσαι. Αν δεν απαγόρευαν τη βραδινή κυκλοφορία στις πλημμυρισμένες περιοχές τώρα σίγουρα θα είχαμε νεκρούς επειδή κάποιος θα ήθελε να κάνει βραδινό μπάνιο στη γειτονιά του.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τύπε εγώ σοβαρά μιλάω, δεν ξέρω γιατί ειρωνεύεσαι. Αν δεν απαγόρευαν τη βραδινή κυκλοφορία στις πλημμυρισμένες περιοχές τώρα σίγουρα θα είχαμε νεκρούς επειδή κάποιος θα ήθελε να κάνει βραδινό μπάνιο στη γειτονιά του.
Συνεχιζει να γίνεται ρεζίλι το κωλομπουρδέικο. Μου θυμίζεις τον αρχιμαλακα που μιλούσε στον πληθυντικό και μετά έφαγε τα χυσαμολι και σοβαρεύτηκε! Ετσι σοβαρεύτηκες κι εσυ? tooth:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
τελικα παλι δεν απαντησες και πεταξες τη μπαλα στην εξεδρα :mati:
παρενεργειες ?
Περιμένεις απάντηση?σοβαρά? τόσο χαζός?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε βλέπει σειρές. Μόνο Next Top Model μπας και δει κάνα αντρικό κωλαράκι και καβλώσει. :gay:
είναι περιπτωσάρα…αχαχα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.184
Πόντοι
1.706
Συνεχιζει να γίνεται ρεζίλι το κωλομπουρδέικο. Μου θυμίζεις τον αρχιμαλακα που μιλούσε στον πληθυντικό και μετά έφαγε τα χυσαμολι και σοβαρεύτηκε! Ετσι σοβαρεύτηκες κι εσυ? tooth:
Έχεις δίκιο τύπε. Όσα χυσαμόλια νομίζει ότι ρίχνει ο Σπύρος-Άδωνις αλλά στην πραγματικότητα γελάνε όλοι μαζί του, τόσα ρίχνεις κι εσύ.
Φαντάσου ότι προχθές πήγε στο σπίτι του (Σκαι) και ακόμα και οι δικοί του (Οικονόμου) γελούσαν μαζί του.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.748
Πόντοι
27.261
Εσύ δροσερούλη τι εμβόλιο έκανες και σου έμεινε το κουσούρι να γουστάρεις να γλύφεις πούτσες; :gay: :2funny:
που χαθηκες μωρη πουτσοπνιχτρα, τι εγινε πηγες για ψωνια σημερα, τελειωσανε οι σερβιετες ?
καλα ασε τωρα ποιος γλειφει πουτσες, τοσες φορες εχω βγαλει στη φορα τα τσαλιμακια σου.
στα καλυτερα στραποναδικα ησουν θαμωνας μωρη λωξαντρα :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Γνωστή μου σημερα με ρωτουσε πώς θα καταφερει να κανει την τριτη δοση με ΑΖ επειδη το θεωρει το καλυτερο και απογοητευτηκε οταν της ειπα οτι θα κανει αναγκαστικα pfizer

τιγκα στις γνωστές εισαι ρε μουνη....
ασε να πηδηξει καμια και ο απλος ο κοσμακης...ο λαουτζίκος...
τις εχεις παρει ολες ρε πιτερ νορθ της ευελπιδων....
:confused: :confused: :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.748
Πόντοι
27.261
θα το κοιτάξω.. εσύ γιατί έκοψες τα χάπια? το ξέρουν οι δικοί σου?
ετσι μπραβο, σε θελουμε στο θιασο με τα υπολοιπα ναυαγια :sopase:

τι χαπια μπαγλαμαδομαστορ, ξερεις κατι που δε ξερω ? :think:

ενημερωσε με πλιζζζ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Έχεις δίκιο τύπε. Όσα χυσαμόλια νομίζει ότι ρίχνει ο Σπύρος-Άδωνις αλλά στην πραγματικότητα γελάνε όλοι μαζί του, τόσα ρίχνεις κι εσύ.
Φαντάσου ότι προχθές πήγε στο σπίτι του (Σκαι) και ακόμα και οι δικοί του (Οικονόμου) γελούσαν μαζί του.
Επειδη έτυχε να το δω, θα σε αφήσω να το δεις κι εσυ και να μου ανεβάσεις βίντεο όπου γελάνε μαζί του και τι έγινε, τι ειπώθηκε και τι καταλαβες :)

Περιμενω σούργελο γιατι παλι θέλω να ξεφτιλίζω το κωλομπουρδεικο :)

Γρήγορα όμως γιατι σε λιγο θα βγω :)

• Like
Αντιδράσεις: sigman

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom