kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Κύριοι, παραθέτετε και λέτε χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι μας χωρίζει χάος και μία τρομαχτική διαφορά. Εάν στην εξουσία ήταν η Χρυσή Αυγή και έκανε ότι ακριβώς κάνει η ΝΔ, θα λέγατε: Οι Ναζί, οι φασίστες, μας κλείνουν τα μαγαζιά, δεν μας αφήνουν να κυκλοφορούμε, μας εξαναγκάζουν να κάνουμε εμβόλια κοκ. Εγώ, είτε ήταν η Χρυσή Αυγή, είτε είναι η ΝΔ, είτε είναι οι Κυνηγοί και κάνουν αυτά που κάνουν, θα έλεγα ακριβώς τα ίδια, χωρίς να αλλάξω ούτε κόμμα.
Διότι εμένα δεν με απασχολεί ποιο κόμμα κυβερνάει η τι λέει, με απασχολούν οι πράξεις τους και από αυτό τους κρίνω. Δεν λέω υποστηρίζω Χρυσή Αυγή και εάν βγει στη εξουσία και κάνει αυτές τις μαλακίες θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω όπως κάνετε εσείς, υποστηρίζεται ένα κόμμα με μόνο κριτήριο αν είναι αριστερά η δεξιά, η ΝΔ, η ΠΑΣΟΚ, χωρίς να σας ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο οι πράξεις τους. Εγώ υποστηρίζω πράξεις, εάν η ΝΔ πχ ταχθεί πολέμιος του διεθνή Ιουδαϊσμού θα τους υποστηρίζω με πάθος, η το ΚΚΕ, η όποιος άλλος, χωρίς να εξετάσω αν είναι αριστερά η δεξιά η κέντρο η στο διάολο.
Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι η χαώδης διαφορά μας
Διότι εμένα δεν με απασχολεί ποιο κόμμα κυβερνάει η τι λέει, με απασχολούν οι πράξεις τους και από αυτό τους κρίνω. Δεν λέω υποστηρίζω Χρυσή Αυγή και εάν βγει στη εξουσία και κάνει αυτές τις μαλακίες θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω όπως κάνετε εσείς, υποστηρίζεται ένα κόμμα με μόνο κριτήριο αν είναι αριστερά η δεξιά, η ΝΔ, η ΠΑΣΟΚ, χωρίς να σας ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο οι πράξεις τους. Εγώ υποστηρίζω πράξεις, εάν η ΝΔ πχ ταχθεί πολέμιος του διεθνή Ιουδαϊσμού θα τους υποστηρίζω με πάθος, η το ΚΚΕ, η όποιος άλλος, χωρίς να εξετάσω αν είναι αριστερά η δεξιά η κέντρο η στο διάολο.
Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι η χαώδης διαφορά μας