Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εσυ τι ψήφισες το 1967? Ο glaskos λεει οτι εγω κι η οικογένεια μου ήμασταν ψηφοφόροι της χούντας. Εσυ? :)
στο εχω ξαναπει

επειδη λες συνεχεια οτι η χουντα τα εκανε ολα σωστα και οτι εισαστε χουντικοι

σου εφερα ενα παραδειγμα πριν για το τι εδινε η χουντα σε οσους ηταν υπακουοι της χωρις να εχεις απαντησει με ενα ναι η οχι στα λεγομενα μου

ανεβασε το λινκ με το παραδειγμα για να το δει ο αλεξ και να απαντησει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
στο εχω ξαναπει

επειδη λες συνεχεια οτι η χουντα τα εκανε ολα σωστα και οτι εισαστε χουντικοι

σου εφερα ενα παραδειγμα πριν για το τι εδινε η χουντα σε οσους ηταν υπακουοι της χωρις να εχεις απαντησει με ενα ναι η οχι στα λεγομενα μου

ανεβασε το λινκ με το παραδειγμα για να το δει ο αλεξ και να απαντησει
Δεν ζήτησες απο τον Alex να απαντήσει για τα της χούντας, αλλα για τον δικαστή που δίκασε της υποθέσεις Καμμένου.

Σε μενα αυτα δεν πιάνουν. Εχω μνήμη ελέφαντα και καμηλοπάρδαλης ταυτόχρονα :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επειδη ντρεπεσαι μπαρμπα

αλεξ για δες εδω και απαντησε εαν ηταν σωστα η οχι αυτα που αναφερω?

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ζήτησες απο τον Alex να απαντήσει για τα της χούντας, αλλα για τον δικαστή που δίκασε της υποθέσεις Καμμένου.
γερασες και εσυ

και για αυτα που ειπα για την χουντα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467

Σε μενα αυτα δεν πιάνουν. Εχω μνήμη ελέφαντα και καμηλοπάρδαλης ταυ
Μου αρέσει που μετά κατηγορείς τους άλλους για αγράμματους...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
επειδη ντρεπεσαι μπαρμπα
Να ντραπώ? Για ποιο λόγο? :)
γερασες και εσυ

και για αυτα που ειπα για την χουντα
Εσυ είσαι πιο γέροντας απο μενα και δεν θυμάσαι καν τι λες. Εγώ ευτυχώς τουλάχιστον προς το παρόν θυμαμαι τα παντα! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λοιπόν άκου γιατι σε έψαχνα κιολας κατόπιν απαίτησης του glaskou.

Έχουμε μια απορία να μας λύσεις:

Έλεγε ο glaskos οτι ο μπαμπάς-Καμμενος που είχε την μάντρα αυτοκινήτων, έφερνε σαπάκια και την ειχε φέρει σε πολύ κόσμο. Όταν λοιπον κάποιοι απο αυτους τον πήγαν στα δικαστήρια και διεκδικούσαν αποζημιώσεις, «ο δικαστής αποφάσισε να μην δωσει στα θύματα της απάτης όσα λεφτά ζητούσαν, αλλα πολύ λιγότερα». Έτσι ακριβώς το έθεσε ο glaskos.

Το ερώτημα ειναι: Γίνεται ο δικαστής να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ μόνος του ετσι επειδη του την κάρφωσε (ή επειδη ηταν αμφιβόλου ηθικής οπως είπε ο glaskos ή επειδη φοβόταν τον Καμμενο) να δωσει αποζημίωση οτι θέλει?

Επισης, σου εχω κι ενα δεύτερο ερωτημα:

Εσυ τι ψήφισες το 1967? Ο glaskos λεει οτι εγω κι η οικογένεια μου ήμασταν ψηφοφόροι της χούντας. Εσυ? Ποιους είχες ψηφήσει τοτε? :)
Kοιτα, το 1967 σκεφτομουν να ψηφισω Μαρκεζινη ή Κανελλοπουλο αλλά τελικα προτιμησα να αλλαξω πλευρο στ' αρχιδια του πατερα μου

Οι δικοι μου ξερω οτι το 1963 που εγιναν οι τελευταιες εκλογες ψηφισαν ΕΡΕ παντως.

Το αλλο για τον δικαστη θα το εκλαβω απλως ως τρολαρισμα (οχι οτι και το αλλο δεν ειναι)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Kοιτα, το 1967 σκεφτομουν να ψηφισω Μαρκεζινη ή Κανελλοπουλο αλλά τελικα προτιμησα να αλλαξω πλευρο στ' αρχιδια του πατερα μου
Για τους δικούς σου εννοούσα, οκ εσυ δεν είχες γεννηθεί. Ουτε εγω. Ηταν ψηφοφόροι της χούντας λοιπον ε? Τς τς τς….

Το αλλο για τον δικαστη θα το εκλαβω απλως ως τρολαρισμα (οχι οτι και το αλλο δεν ειναι)
Το είπε ο glaskos. Ρωτα τον αν τρολαρε, εμενα παντως ετσι μου τα είπε και επέμενε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795

Οι δικοι μου ξερω οτι το 1963 που εγιναν οι τελευταιες εκλογες ψηφισαν ΕΡΕ παντως.

Υποτιθεται οτι εγινε και δημοψηφισμα το 1968. Ισως για αυτο να ελεγε και ο Γλασκος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να καταλαβω κατι, μην γραφω και μαλακιες.
Ως "ψηφοφορους" της Χουντας εννοουμε οσους ψηφισαν ΝΑΙ στα δημοψηφισματα του Παπαδοπουλου?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Υποτιθεται οτι εγινε και δημοψηφισμα το 1968. Ισως για αυτο να ελεγε και ο Γλασκος.
Εσένα δεν σε καταλαβαίνουμε τι γράφεις, άλλο λες κι άλλο εννοείς παντα, αλλα βλέπω τωρα οτι δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν κι οι άλλοι…!

Είπε για ψηφοφόρους της χούντας. Ειναι δύσκολο να το κατανοήσεις, ε? :)
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το δημοψήφισμα…

Αλήθεια, το 2015 τι ψήφησες το δημοψήφισμα? :)

Ως "ψηφοφορους" της Χουντας εννοουμε οσους ψηφισαν ΝΑΙ στα δημοψηφισματα του Παπαδοπουλου?
Κάτσε να μας το εξηγήσει, γιατι ως συνήθως αλλα καταλαβαίνουμε απο αυτα που γράφει. Άλλα εννοεί :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Πιθανον. Δεν ειμαι Γλασκος για να ξερω τι ακριβως εννοουσε. Ειπα "ισως" να εννοουσε αυτο. Ας μας πει ο ιδιος. Και βεβαια τοτε εγινε μεγαλη προπαγανδα απο την χουντα για να ψηφιστει το ΝΑΙ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Αλήθεια, το 2015 τι ψήφησες το δημοψήφισμα? :)

Κάτσε να μας το εξηγήσει, γιατι ως συνήθως αλλα καταλαβαίνουμε απο αυτα που γράφει. Άλλα εννοεί :)

Πας για χατ τρικ σήμερα. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom