Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Οι πλειοψηφία των κομμουνιστικών κρατών εξαναγκάστηκαν να έχουν κομμουνισμό
Ναι προφανώς… ουτε εκεί κάνουν εκλογές οπως εδω που μου έλεγε ο glaskos στο άλλο νήμα :)

Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζεται το κήπο της Εδέμ κ τον παράδεισο μέσω του κομμουνισμού δλδ χωρίς δουλειά θα ζούμε καλά ο αυτοί είναι οι ρομαντικοί
.βέβαια υπάρχουν κατά τσακάλια που πουλώντας την ουτοπία αυτή καρπώνονται όλο τον οποίον ολίγον πλούτο παράγει ο κόσμος
Οι αδαείς και ηλίθιοι φαντάζονται τον κήπο της Εδέμ πλέον.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Ποιος εκρινε οτι "δεν εκτελειται κανονικος κομμουνισμος" στις κομμουνιστικες χωρες? Σου εχω νεα, ΑΥΤΟΣ ειναι ο κομμουνισμος, δεν ειναι κατι παραμυθενιο
Ο.λραγμστικοςβθεωριτικις κομμουνισμός δεν έχει σχέση με την υλοποίηση του διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ οπότε καταλήγει σε αυτό που βλέπουμε

Κ εγώ θα γουστσαρα να αραζω κ να πληρώνομαι με χρήμα που δεν θα παράγω

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Ρε σεις,ποσο ξυλο πρεπει να χει φαει απο την πεθερα ο κακομοιρος ο τακης(ραου) του σαη....απο κει που μας φλεξαρε γνωριμιες με παρυφες της εγχωριας σοου μπιζ και καταδικαζε τσετσενους προεδρους με γιδες στην πλατη αυτεπαγγελτα ,παρουσιαζει ξεκαθαρα σημαδια ανοιας, απορροια προφανως πολλαπλων δυνατων χτυπηματων απο λαστιχενιο οργανο (βρωμοσαγιοναρα)...πραγματικα σκια του παλιου εαυτου του!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Άσε ρε καρντασι που πήγα πριν χρόνια Κούβα στο καλό εστιατόρια το γαλλικό πίσω από το καπιτολιο κ έπαθα δηλητηρίαση από τα σκατοκρεατα τους
Ποια εστιατόρια στην Κούβα
Γελάνε κ τα μούσια του τσε

Αδερφέ έτσι πάει, ανάλογα με την χώρα είναι και το φαγητό!

Es,ss.322.jpg

Vi152.jpg

ir56.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Ειτε στον κομμουνισμο, ειτε στον καπιταλισμο, καποιοι εργαζονται και καποιοι προσπαθουν να ζησουν εις βαρος αυτων που εργαζονται.
Τα ποσοστα και οι ποσοτητες αλλαζουν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ειτε στον κομμουνισμο, ειτε στον καπιταλισμο, καποιοι εργαζονται και καποιοι προσπαθουν να ζησουν εις βαρος αυτων που εργαζονται.
Αυτο πιστεύεις πραγματικα?

ΟΡΣΕ!!!!

Α, sorry!!!!! Μήπως παλι δεν κατάλαβα καλα αυτο που έγραψες? Μου το εξηγείς σε παρακαλω? :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οκ ενταξει με τις ισες αποστασεις, αλλά βρε παιδι μου ποτέ δεν καταλαβα γιατι επι Σοβιετίας δεν υπηρξε κανενας που να αυτομολεί προς τα ανατολικά κρατη, και μονο απο τα ανατολικά αυτομολουσαν στην δυση

Αρα μαλλον δεν ειναι και ακριβως η ιδια κατασταση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Αδερφέ έτσι πάει, ανάλογα με την χώρα είναι και το φαγητό!

Es,ss.322.jpg

Vi152.jpg

ir56.jpg
Xa xa
Ελπίζω ο μπαρμαπηδουλας να κατάλαβε ότι τρολλαρεις κ δείχνεις φαγητό από κομμουνιστικό Βιετνάμ ώστε να πάρει πίσω το like

Το Βιετνάμ για μένα αν κομμουνιστικό κ εκεί υπάρχει παράλογος αλλά το φαγητό του ειναι από τα τοπ παγκοσμιως

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Οκ ενταξει με τις ισες αποστασεις, αλλά βρε παιδι μου ποτέ δεν καταλαβα γιατι επι Σοβιετίας δεν υπηρξε κανενας που να αυτομολεί προς τα ανατολικά κρατη, και μονο απο τα ανατολικά αυτομολουσαν στην δυση

Αρα μαλλον δεν ειναι και ακριβως η ιδια κατασταση
Μα τοτε δεν θα υπηρχαν αυτοι, οι πολλοι, που εργαζοντουσταν, για να περνανε καλα αυτοι, οι λιγοι, που τους εκμεταλευοντουσταν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Μα τοτε δεν θα υπηρχαν αυτοι, οι πολλοι, που εργαζοντουσταν, για να περνανε καλα αυτοι, οι λιγοι, που τους εκμεταλευοντουσταν.

Έτσι!

Έκαναν εσωτερικό αγώνα, αλά Γκάντι. Παρέμεναν οικειοθελώς εκμεταλλευόμενοι από τα καπιταλιστικά γουρούνια, για να καταδείξουν την σαπίλα του καπιταλιστικού ιμπεριαλιστικού συστήματος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σε 10 μερες θα γνωριζουμε το αποτελεσμα του free pass που ξεκινησε απο χτες

ετοιμαστειτε για ποσοστα εκπληξη απο τους "επιδημιολογους" :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με ρεγουλο να τα παιρνεις μην υποτροπιαζεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εσένα θα σου δώσουμε υπόθετα για να τη βρίσκεις.
απο το πολυ υποθετο και το στραπον εχεις λαλησει

δεν ξερεις τι κομμα ψηφιζες και τι κομμα ψηφιζεις τωρα

εχουν δικιο τα παιδια οτι εισαι ο νεος λιλας :confused:

• Χαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απο το πολυ υποθετο και το στραπον εχεις λαλησει

δεν ξερεις τι κομμα ψηφιζες και τι κομμα ψηφιζεις τωρα

εχουν δικιο τα παιδια οτι εισαι ο νεος λιλας :confused:
Εσυ τύπε τι ψηφιζες πριν και τι ψηφιζεις τωρα και κρινεις τους αλλους?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
στο εχω ξαναπει χιλιαδες φορες

εχω ψηφισει πασοκ νδ συριζα νδ

ο πιεξακιας ομως ηταν μια ζωη πασοκ αλλα επειδη ο συριζα του στερησε το "συσσιτιο" το γυρισε νδ

• Ουάου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Xa xa
Ελπίζω ο μπαρμαπηδουλας να κατάλαβε ότι τρολλαρεις κ δείχνεις φαγητό από κομμουνιστικό Βιετνάμ ώστε να πάρει πίσω το like

Το Βιετνάμ για μένα αν κομμουνιστικό κ εκεί υπάρχει παράλογος αλλά το φαγητό του ειναι από τα τοπ παγκοσμιως
Τυχαίνει να εχω πάει προς τα εκεί και πολλές φορές. Αλλα οχι μονο εκεί. Εχω πάει και στα χλιδάτα. Οποτε το like συνειδητοποιημένο ηταν :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Λοιπόν άκου γιατι σε έψαχνα κιολας κατόπιν απαίτησης του glaskou.

Έχουμε μια απορία να μας λύσεις:

Έλεγε ο glaskos οτι ο μπαμπάς-Καμμενος που είχε την μάντρα αυτοκινήτων, έφερνε σαπάκια και την ειχε φέρει σε πολύ κόσμο. Όταν λοιπον κάποιοι απο αυτους τον πήγαν στα δικαστήρια και διεκδικούσαν αποζημιώσεις, «ο δικαστής αποφάσισε να μην δωσει στα θύματα της απάτης όσα λεφτά ζητούσαν, αλλα πολύ λιγότερα». Έτσι ακριβώς το έθεσε ο glaskos.

Το ερώτημα ειναι: Γίνεται ο δικαστής να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ μόνος του ετσι επειδη του την κάρφωσε (ή επειδη ηταν αμφιβόλου ηθικής οπως είπε ο glaskos ή επειδη φοβόταν τον Καμμενο) να δωσει αποζημίωση οτι θέλει?

Επισης, σου εχω κι ενα δεύτερο ερωτημα:

Εσυ τι ψήφισες το 1967? Ο glaskos λεει οτι εγω κι η οικογένεια μου ήμασταν ψηφοφόροι της χούντας. Εσυ? Ποιους είχες ψηφήσει τοτε? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom