Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
τυπε σε εχω για πιο σοβαρο απο τα κατακαθια τους ψεκες που κυκλοφορουν εδω μεσα...σε λιγα χρονια θα βλεπεις τα ποστ σου εδω μεσα και θα γελας με την παρτη σου...
κοψτε τις πιπες με τα φαρμακα που μας κρυβουν και τα γκουγκλαρισματα...απλα ξεφτυλιζεστε...
δηλαδη φτασατε σε σημειο να ψαχνετε μεχρι και τι φαρμακα δινουν στην φτωχοτερη επαρχια της ινδιας??????
δηλαδη σε ανθρωπους που ζουνε μες στα σκατα?????
και μας λετε οτι πρεπει να μας δωσουν τα ιδια φαρμακα που δινουν σε αυτους τους νεατερνταλ?????

υγ : το bbc παντως εχει διαφορετικη γνωμη για την ιβερμεκτιντη https://www.bbc.com/news/health-58170809
υγ2 : βαλτε το γαμημενο το μυαλο σας να σκεφτει γιατι εχετε φτασει στον πατο πλεον...εχετε καταντησει σαν και αυτους που χορευαν στο συνταγμα οταν μας πετουσαν εκτος ευρωπαικης ενωσης....
δηλαδη για ποιο γαμημενο λογο να μας κρυβουν την ιβερμεκτινη πως στον πουτσο λεγεται????μπορω εγω και εσυ να φτιαξουμε ιβερμεκτινη????ΟΧΙ!!!!παλι απο τις γαμημενες πολυεθνικες δεν θα το παρουμε???αρα δηλαδη για ποιο λογο η πολυεθνικη να μας κρυβει την ιβερμεκτινη, αντι να την κοστολογισει 100 ευρω και να την πουλησει για να πλουτισει???
Τακη, η, η πεθερα σου κανει πολυ μπουλινγκ, η, σου εχει στοιχησει τοσο ο αποκλεοσμος απο το Τσου λου φετος, που δεν διαβαζεις αυτα που βλεπεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
γενικα το θεμα απο ενα σημειο και μετα εκτος απο γραφικο γινεται και επικινδυνο....
το να μιλαει για παγκοσμιες συνομοσιες και τσιπακια ο λιλας που τρωει κουτσουρα στον κωλο, δεν ειναι προβλημα...
αλλα το να φτανει στο σημειο τυποι οπως ο κωλογερας να γκουγκλαρουν τι γινεται σε μια επαρχια της ινδιας, ειναι επικινδυνο....αυτη η αμφισβητηση της κυριαρχης επιστημης (απο την κοιλη γη, τους νεφελιμ μεχρι τα φαρμακα κτλ) απο κατα τα αλλα σοβαρους τυπους, ειναι τραγικο...
φτιαχτος ο ιος, τσιπακια τα εμβολια, να μας σκοτωσει θελει η φαιζερ και λοιπες πιπες....ξαναγυρναμε με γρηγορους ρυθμους στο 1350.....
:confused: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τακη, η, η πεθερα σου κανει πολυ μπουλινγκ, η, σου εχει στοιχησει τοσο ο αποκλεοσμος απο το Τσου λου φετος, που δεν διαβαζεις αυτα που βλεπεις.
Nαι, πάντα διαβάζουμε λάθος τις πίπες που ανεβάζεις :) Άλλο θες να πεις από αυτό που ανεβάζεις... είναι ολοφάνερο! :jerking:

Περαστικά γέρο! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ρε βλάκα, πόσες φορές έχεις ποστάρει μαλακίες και μετά κάνεις τον ανήξερο ή λες ότι δεν είσαι ειδικός και απλώς ρωτάς;
Μετά τις 3-4 πρώτες φορές θα περίμενε κανείς από έναν νορμάλ άνθρωπο να μάθει να το βουλώνει αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος.
Άστον μωρέ το μαλάκα που είχε βρει εδώ κάτι ζωάδια που τον είχαν για σοβαρό, σεβάσμιο και κάτι πουτσες λουλουδάτες!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Ρε βλάκα, πόσες φορές έχεις ποστάρει μαλακίες και μετά κάνεις τον ανήξερο ή λες ότι δεν είσαι ειδικός και απλώς ρωτάς;
Μετά τις 3-4 πρώτες φορές θα περίμενε κανείς από έναν νορμάλ άνθρωπο να μάθει να το βουλώνει αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος.
Γιατι δεν παραθετεις την μαλακια που ανηρτησα; Τα ερωτηματικα που εβαλα τα ειδες;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Τύπε, αυτά τα δεν ξέρω, δεν είδα, απλώς ρωτάω, πήγαινε να τα πουλήσεις σε κάναν αφελή. Τουλάχιστον οι άλλοι ψέκες παραδέχονται ανοιχτά ποίοι είναι και δεν παίζουν κρυφτούλι σαν εσένα.
Δεν μου απαντησες. Τα ερωτηματικα που εβαλα στα στατιστικα στοιχεια που ποσταρισα τα ειδες; Απαντα ενα ναι, η, ενα οχι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Έπεσε η χούντα Κούλη την Κούβα.

Μετά από την επανάσταση που κήρυξαν CLOSER-Theioulis-Κασσιανή & CO άνοιξαν επιτέλους υστέρα από 9 μήνες τα εστιατόρια στην Αβάνα!!

Άσε ρε καρντασι που πήγα πριν χρόνια Κούβα στο καλό εστιατόρια το γαλλικό πίσω από το καπιτολιο κ έπαθα δηλητηρίαση από τα σκατοκρεατα τους
Ποια εστιατόρια στην Κούβα
Γελάνε κ τα μούσια του τσε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Άστον μωρέ το μαλάκα που είχε βρει εδώ κάτι ζωάδια που τον είχαν για σοβαρό, σεβάσμιο και κάτι πουτσες λουλουδάτες!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Σιγα ρε κομπλεξικο ταγαρι, μην περιμενω σεβασμο και αναγνωριση στο μπου. κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Άσε ρε καρντασι που πήγα πριν χρόνια Κούβα στο καλό εστιατόρια το γαλλικό πίσω από το καπιτολιο κ έπαθα δηλητηρίαση από τα σκατοκρεατα τους
Ποια εστιατόρια στην Κούβα
Γελάνε κ τα μούσια του τσε
Eσυ όλο σε «χλιδάτα» μέρη πας ρε συ… Κούβα, Λίβανο, κάτι east countries που ουτε τις εχω ακούσει… πως ετσι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σιγα ρε κομπλεξικο ταγαρι, μην περιμενω σεβασμο και αναγνωριση στο μπου. κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Αυτο ελεγες γέροντα τις προάλλες κι είχες τα αλλα τα σούργελα «ναι ναι, σεβάσμιος ο κωλογερος, πως του μιλάς ετσι?» και κάτι τέτοιες πίπες! :tooth:

Εντάξει σε καταλαβαίνω, σούργελο στην ζωη σου, «κάποιος» εδω μέσα. Κάτι ειναι κι αυτο, κάνε το να αισθάνεσαι καλύτερα. Οχι όμως οτι πείθεις τους πάντες :wink:

Στα χνάρια σου ο μαλακας ο tomahawk ο οποιος μου έλεγε «ρε μαλακα ποιος σε ξερει εσένα εδω μέσα, εμένα με ξερει ο τάδε και ο τάδε και ο τάδε».

Εχει βγάλει τρελά λαγούδια το internet, όπου ο καθένας σηκώνει την παπάρα του. Καλή φάση!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Αυτο ελεγες γέροντα τις προάλλες κι είχες τα αλλα τα σούργελα «ναι ναι, σεβάσμιος ο κωλογερος, πως του μιλάς ετσι?» και κάτι τέτοιες πίπες! :tooth:

Εντάξει σε καταλαβαίνω, σούργελο στην ζωη σου, «κάποιος» εδω μέσα. Κάτι ειναι κι αυτο, κάνε το να αισθάνεσαι καλύτερα. Οχι όμως οτι πείθεις τους πάντες :wink:

Στα χνάρια σου ο μαλακας ο tomahawk ο οποιος μου έλεγε «ρε μαλακα ποιος σε ξερει εσένα εδω μέσα, εμένα με ξερει ο τάδε και ο τάδε και ο τάδε».

Εχει βγάλει τρελά λαγούδια το internet, όπου ο καθένας σηκώνει την παπάρα του. Καλή φάση!!!!
Μακαρι να μπορουσες να φτασεις το ενα αρχιδι του Τομα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Eσυ όλο σε «χλιδάτα» μέρη πας ρε συ… Κούβα, Λίβανο, κάτι east countries που ουτε τις εχω ακούσει… πως ετσι?
Λίγα τα επιδόματα του Κούλη για να πάω Μονακό :s&m_2:

Κούβα είναι πανάκριβη πάντως σε όλα της διότι εσύ δεν κίνησε με το τοπικό νόμισμα αλλά με άλλο νόμισμα κ στα μαγαζιά άλλο κατάλογο έχει για σένα άλλο για ντόπιο.
Τέλος όλοι εκεί το παίζουν κομμουνιστές αντιστασιακοί στην Αμερική αλλά όταν Μίλαν για λεφτά τουρίστα εκεί αγαπάνε τον μοετζιαμιν Φράνκλιν

Πιο υποκριτές πεθαίνεις όσο για το σύστημα υγείας γελάνε κ οι πέτρες
Φάρμακο που κάνει εδώ δέκα ευρώ εκεί το παίρνεις τριάντα

Στους δρόμους σταματάνε οι κομμουνιστές οδηγοί δημοσίων φορτηγών κ βγάζουν βενζίνη από το ντεπόζιτο για να την πουλήσουν σε ξένους τουρίστες
Κωμικές καταστάσεις
Ακόμα κ τα πουτανακια ενώ μιλάς για μια ώρα δύο μπαλάκι εξαφανίζονται στο πρώτο κ καλά ξέχασαν τα οποία αγγλικά

Viva revolution

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Λίγα τα επιδόματα του Κούλη για να πάω Μονακό :s&m_2:

Κούβα είναι πανάκριβη πάντως σε όλα της διότι εσύ δεν κίνησε με το τοπικό νόμισμα αλλά με άλλο νόμισμα κ στα μαγαζιά άλλο κατάλογο έχει για σένα άλλο για ντόπιο.
Τέλος όλοι εκεί το παίζουν κομμουνιστές αντιστασιακοί στην Αμερική αλλά όταν Μίλαν για λεφτά τουρίστα εκεί αγαπάνε τον μοετζιαμιν Φράνκλιν

Πιο υποκριτές πεθαίνεις όσο για το σύστημα υγείας γελάνε κ οι πέτρες
Φάρμακο που κάνει εδώ δέκα ευρώ εκεί το παίρνεις τριάντα

Στους δρόμους σταματάνε οι κομμουνιστές οδηγοί δημοσίων φορτηγών κ βγάζουν βενζίνη από το ντεπόζιτο για να την πουλήσουν σε ξένους τουρίστες
Κωμικές καταστάσεις
Ακόμα κ τα πουτανακια ενώ μιλάς για μια ώρα δύο μπαλάκι εξαφανίζονται στο πρώτο κ καλά ξέχασαν τα οποία αγγλικά

Viva revolution
Καλα δεν χρειάζεται να μου τα λες για την Κούβα, τα ξερω κι ας μην εχω πάει. Γι’ αυτο και δεν εχω σκοπό να την επισκεφθω ποτέ, παρόλο που λενε οτι ειναι όμορφη σαν χώρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Καλα δεν χρειάζεται να μου τα λες για την Κούβα, τα ξερω κι ας μην εχω πάει. Γι’ αυτο και δεν εχω σκοπό να την επισκεφθω ποτέ, παρόλο που λενε οτι ειναι όμορφη σαν χώρα.
Εδώ είσαι λάθος

Αν δεν το δεις δεν μπορείς να το καταλάβεις
Εγώ με το κομμουνισμό δεν έχω κανένα θέμα αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι ουτοπικό
Δλδ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πουθενά

Είναι σα να λέω θα πέσω από το δέκατο όροφο κ θα πετάξω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εδώ είσαι λάθος

Ναι αλλά καποιες χωρες τις κυβερναει ο κομμουνισμος, αρα τι "δεν μπορει να πραγματοποιηθει πουθενα" μας λες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Ναι αλλά καποιες χωρες τις κυβερναει ο κομμουνισμος, αρα τι "δεν μπορει να πραγματοποιηθει πουθενα" μας λες
Ναι αλλά δεν εκτελείτε ο κομμουνισμός ο θεωρητικός αλλά ένα πράγμα αναρχίας

Πρακτικά ο κομμουνισμός δεν μπορεί να επιβληθεί ...είναι ουτοπία κ έτσι μεταφράζεται από τους διοικούντες όπως το θέλουν για να το εκμεταλλευονται

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σχετικό αυτο που λες. Σε όσες χώρες εχω πάει πρόσφατα, της πρωην σοβιετιας (Τσεχία, Πολωνία, Ουγγαρία), μου την δίνει ο κόσμος που ειναι αγράμματα ταγάρια με συμπεριφορά για τον πεουλα. Στην δε Ουγγαρία με είχε προειδοποιήσει παλιός συνεργάτης, ΟΥΓΓΡΟΣ, να μην παραξενευτώ στην Ουγγαρία με την συμπεριφορά των ανθρώπων γιατι ειναι ολίγον ζωαδια ακόμα… κατάλοιπα της σοβιετιας!

Συμφωνω μαζί σου :)

Προφανώς, δεν διαφωνούμε σε αυτο.

Γιατι δεν το κάνουν οι ίδιοι καμία φορά? :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά δεν εκτελείτε ο κομμουνισμός ο θεωρητικός αλλά ένα πράγμα αναρχίας

Πρακτικά ο κομμουνισμός δεν μπορεί να επιβληθεί ...είναι ουτοπία κ έτσι μεταφράζεται από τους διοικούντες όπως το θέλουν για να το εκμεταλλευονται
Ποιος εκρινε οτι "δεν εκτελειται κανονικος κομμουνισμος" στις κομμουνιστικες χωρες? Σου εχω νεα, ΑΥΤΟΣ ειναι ο κομμουνισμος, δεν ειναι κατι παραμυθενιο

• Like
Αντιδράσεις: LION7

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.947
Πόντοι
26.141
Σχετικό αυτο που λες. Σε όσες χώρες εχω πάει πρόσφατα, της πρωην σοβιετιας (Τσεχία, Πολωνία, Ουγγαρία), μου την δίνει ο κόσμος που ειναι αγράμματα ταγάρια με συμπεριφορά για τον πεουλα. Στην δε Ουγγαρία με είχε προειδοποιήσει παλιός συνεργάτης, ΟΥΓΓΡΟΣ, να μην παραξενευτώ στην Ουγγαρία με την συμπεριφορά των ανθρώπων γιατι ειναι ολίγον ζωαδια ακόμα… κατάλοιπα της σοβιετιας!

Συμφωνω μαζί του :)

Προφανώς, δεν διαφωνούμε σε αυτο.

Γιατι δεν το κάνουν οι ίδιοι καμία φορά? :)
Οι πλειοψηφία των κομμουνιστικών κρατών εξαναγκάστηκαν να έχουν κομμουνισμό
Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζεται το κήπο της Εδέμ κ τον παράδεισο μέσω του κομμουνισμού δλδ χωρίς δουλειά θα ζούμε καλά ο αυτοί είναι οι ρομαντικοί
.βέβαια υπάρχουν κατά τσακάλια που πουλώντας την ουτοπία αυτή καρπώνονται όλο τον οποίον ολίγον πλούτο παράγει ο κόσμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom