Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Εσύ αποκαλείς άλλο άνθρωπο καραγκιόζη;
Αυτογνωσία δεν έχεις καθόλου;
Μάλλον αυτός δεν έχει γιατί αν είχε θα αφοσιωνόταν στην επιστήμη του και δεν θα γινόταν τηλεπαρουσιαστής.
Ενδεικτικά, δεν έχει καμία δημοσίευση το 2021 και μόλις μία το 2020. Πού να προλάβει θα μου πεις αφού η καθημερινότητά του είναι να γυροφέρνει στα κανάλια γραβατωμένος. Χαλάλι το προεδριλίκι του ΕΟΔΥ, δεν πειράζει. Τον παίρνουν τα χρόνια και για βουλευτική σύνταξη μόλις ανοίξει θέση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μάλλον αυτός δεν έχει γιατί αν είχε θα αφοσιωνόταν στην επιστήμη του και δεν θα γινόταν τηλεπαρουσιαστής.
Ενδεικτικά, δεν έχει καμία δημοσίευση το 2021 και μόλις μία το 2020. Πού να προλάβει θα μου πεις αφού η καθημερινότητά του είναι να γυροφέρνει στα κανάλια γραβατωμένος. Χαλάλι το προεδριλίκι του ΕΟΔΥ, δεν πειράζει. Τον παίρνουν τα χρόνια και για βουλευτική σύνταξη μόλις ανοίξει θέση.
Το ότι δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση το τελευταίο έτος δεν μου λέει τίποτα. Δηλαδή εσύ ξεγράφεις όλα τα προηγούμενα χρόνια που δημοσίευε, έκανε την δουλειά του, κτλ, κτλ και τον βγάζεις στην αχρηστία ΕΠΕΙΔΗ δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα μέσα στο 2021! :jerking:

Το ότι παρουσιάζεται στα κανάλια συνέχεια, καλά κάνει γιατί τον καλούν... όλοι! Και για να τον καλούν σημαίνει ότι η γνώμη του μετράει! Αλλά ναι ξέχασα... είναι όλοι πληρωμένοι από την λίστα Πέτσα!!! Εγώ όμως τον μόνο που είδα να σκούζει για τον έλεγχο, είναι ο γύφτουλας βλαξεβάνης. Κανείς άλλος! Αλλά ναι, πάλι το ξέχασα! Είναι όλοι πληρωμένοι εκτός από κάτι σούργελα που μας έχουν πρήξει τον πέουλα με τις πίπες που αραδιάζουν κάθε μέρα.

Ρε δε πα να γαμηθείτε, μην το κάνετε ποτέ ρε καριόλια!!!! Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!! :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επεβαλαν 1 δοση για τον εμβολιασμο και οχι 2

ο οποιοσδηποτε εμβολιαστει μεσα νοεμβρη ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ θα κολλησει γριπη εως τελη φεβρουαριου maximum

αρα γιατι 1 δοση και οχι 2 δεν καταλαβαινω το σκεπτικο τους

ανεκαθεν τα εμβολια ηταν 2 ολα τα χρονια πριν

ειπανε σε διαφορα sites οτι τα τωρινα εμβολια "ειναι πιο ενισχυμενα"

ας ελπισουμε του χρονου να λειτουργουν τα εμβολια οπως περσι οπως και στο παρελθον

αν δεν εχουμε επιδημιολογικο κυμα μεχρι τον δεκεβρη εχει καλως ειδαλως αρχες ιανουαριου θα το κανω το εμβολιο
Κάθε χρόνο τα εμβόλια ανανεώνονται με τα νέα στελέχη της γρίπης (μεταλλάξεις κοινώς). Πιθανά μια δόση να είναι πλέον αρκετή… Αν έχει αλλάξει ο τρόπος «διάμεσης» του φαρμάκου στον οργανισμό. Πχ Astra Zeneca και μονοδοσικό της Johnson, είναι ακριβώς τα ίδια. Η διαφορά είναι πως η δεύτερη έχει τεχνολογία η οποία επιτρέπει μια δόση μονο- η αποδέσμευση γίνεται σταδιακά. Γενικά είναι «η ευκολία στην χορήγηση» είναι κάτι που επενδύουν και κυνηγούν οι εταιρίες..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Το ότι δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση το τελευταίο έτος δεν μου λέει τίποτα. Δηλαδή εσύ ξεγράφεις όλα τα προηγούμενα χρόνια που δημοσίευε, έκανε την δουλειά του, κτλ, κτλ και τον βγάζεις στην αχρηστία ΕΠΕΙΔΗ δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα μέσα στο 2021! :jerking:

Το ότι παρουσιάζεται στα κανάλια συνέχεια, καλά κάνει γιατί τον καλούν... όλοι! Και για να τον καλούν σημαίνει ότι η γνώμη του μετράει! Αλλά ναι ξέχασα... είναι όλοι πληρωμένοι από την λίστα Πέτσα!!! Εγώ όμως τον μόνο που είδα να σκούζει για τον έλεγχο, είναι ο γύφτουλας βλαξεβάνης. Κανείς άλλος! Αλλά ναι, πάλι το ξέχασα! Είναι όλοι πληρωμένοι εκτός από κάτι σούργελα που μας έχουν πρήξει τον πέουλα με τις πίπες που αραδιάζουν κάθε μέρα.

Ρε δε πα να γαμηθείτε, μην το κάνετε ποτέ ρε καριόλια!!!! Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!! :)
Ξεκινάμε από τα βασικά. Από πού συμπεραίνεις ότι δεν το έχω κάνει; Από πουθενά, απλά είπες να πετάξεις βλακεία σου. Κλασική συμπεριφορά τυπικού υποστηρικτή Κυριάκου. Πάμε παρακάτω. Αναφορές σε δημοσιεύσεις του αγαπημένου σου τηλεσταρ από το 2014. Σταθερά φθίνουσα πορεία. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

jJST8I8.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Λογικα ανηκουν κ αυτοι στο 99,9% δημοφιλιας που βγαζουν οι στατιστικες εταιρειες για τον Μητσοτρακη...οπως μας λεν οι αψεκαστοι οτι θα κυβερνα για αλλες 35.000 χρονια ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ξεκινάμε από τα βασικά. Από πού συμπεραίνεις ότι δεν το έχω κάνει; Από πουθενά, απλά είπες να πετάξεις βλακεία σου. Κλασική συμπεριφορά τυπικού υποστηρικτή Κυριάκου. Πάμε παρακάτω. Αναφορές σε δημοσιεύσεις του αγαπημένου σου τηλεσταρ από το 2014. Σταθερά φθίνουσα πορεία. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

jJST8I8.jpg
Ναι, στον μπούτσο μου! Εσύ τώρα τι πιστεύεις? Ότι θα ακούσω τον Βασικλακόπουλο ή.... εσένα???? :tooth:

Θυμισέ μου λίγο πάλι τι σπούδασες γιατί σε έχω ρωτήσει και στο άλλο νήμα και το έκανες αβαβά :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Ναι, στον μπούτσο μου! Εσύ τώρα τι πιστεύεις? Ότι θα ακούσω τον Βασικλακόπουλο ή.... εσένα???? :tooth:

Θυμισέ μου λίγο πάλι τι σπούδασες γιατί σε έχω ρωτήσει και στο άλλο νήμα και το έκανες αβαβά :)
Έχω προκαλέσει να σας δημοσιεύσω από λογαριασμό linkedin μέχρι σύμβαση εργασίας, με την ανάλογη απάντηση από εσάς και τη δέσμευση για δημόσια διαπόμπευση στη συνέχεια. Αλλά είστε όλοι κοτούλες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κάθε χρόνο τα εμβόλια ανανεώνονται με τα νέα στελέχη της γρίπης (μεταλλάξεις κοινώς). Πιθανά μια δόση να είναι πλέον αρκετή… Αν έχει αλλάξει ο τρόπος «διάμεσης» του φαρμάκου στον οργανισμό. Πχ Astra Zeneca και μονοδοσικό της Johnson, είναι ακριβώς τα ίδια. Η διαφορά είναι πως η δεύτερη έχει τεχνολογία η οποία επιτρέπει μια δόση μονο- η αποδέσμευση γίνεται σταδιακά. Γενικά είναι «η ευκολία στην χορήγηση» είναι κάτι που επενδύουν και κυνηγούν οι εταιρίες..
ας ελπισουμε μεχρι τελη δεκεβρη να μην εχουμε εποχιακη γριπη

απο τελη ιανουαριου παντα εμφανιζεται η εποχιακη γριπη

δεν εχουν αναφερει εαν υπαρχει στην αγορα 1 η και παραπανω εμβολια για την συγκεκριμενη ιωση

αυριο θα γνωριζω και θα αναφερω εδω την εταιρια η εταιριες που παραγουν εμβολια για γριπη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Λογικα ανηκουν κ αυτοι στο 99,9% δημοφιλιας που βγαζουν οι στατιστικες εταιρειες για τον Μητσοτρακη...οπως μας λεν οι αψεκαστοι οτι θα κυβερνα για αλλες 35.000 χρονια ?
το περιεργο ειναι οτι εκει εχει και μπολικους κουκουεδες

μηπως και αυτοι υπεβαλλαν μηνυση παρεα με τους αλλους ? :think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Έχω προκαλέσει να σας δημοσιεύσω από λογαριασμό linkedin μέχρι σύμβαση εργασίας, με την ανάλογη απάντηση από εσάς και τη δέσμευση για δημόσια διαπόμπευση στη συνέχεια. Αλλά είστε όλοι κοτούλες.
Τι έχεις σπουδάσει και τι δουλειά κάνεις?

Θα πεις ή θα το γυροφέρνεις γύρω γύρω, στον μπούτσο μου λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες? :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Βασιλακοοοοοοπουλο ακου εσυ...

Το ακουμε κ εμεις αυτο το νουμερο παλιοξεφτιλα ομως...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Τι έχεις σπουδάσει και τι δουλειά κάνεις?

Θα πεις ή θα το γυροφέρνεις γύρω γύρω, στον μπούτσο μου λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες? :)
Όταν συμφωνήσεις σε δημόσια διαπόμπευση σε περίπτωση που γίνει ρόμπα, θα μάθεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Βασιλακοοοοοοπουλο ακου εσυ...

Το ακουμε κ εμεις αυτο το νουμερο παλιοξεφτιλα ομως...

Εσύ? Τι σπούδασες και τι δουλειά κάνεις? Εκτός από το να τραβάς μαλακία νυχθημερόν :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν συμφωνήσεις σε δημόσια διαπόμπευση σε περίπτωση που γίνει ρόμπα, θα μάθεις.
Κατάλαβα...

Στο μπούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες!!!

Κάνε παραπέρα ρε ζωντόβολο :)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ο Βαγγέλας ανήκει στην κατηγορία των πασόκων που σήμερα γλείφουν εκεί που πριν λίγα χρόνια έφτυναν: την κωλοτρυπίδα των Μητσοτάκηδων.

Καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ στραβά, όταν βγαίνει και ξεφτιλίζει την κυβέρνηση λέγοντας...

Βενιζέλος – Η επιστημονική κοινότητα να πει γιατί είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες σε θανάτους στην Ευρώπη

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ? Τι σπούδασες και τι δουλειά κάνεις? Εκτός από το να τραβάς μαλακία νυχθημερόν :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατάλαβα...

Στο μπούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες!!!

Κάνε παραπέρα ρε ζωντόβολο :)
Βρε χαζε,οι σπουδες ειναι για σας τους Κουληδες,εμεις,οπως ο Ελον Μασκ σας γλενταμε κ χωρις σπουδες...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!