Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Εσύ? Τι σπούδασες και τι δουλειά κάνεις? Εκτός από το να τραβάς μαλακία νυχθημερόν :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατάλαβα...

Στο μπούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες!!!

Κάνε παραπέρα ρε ζωντόβολο :)

Ρε Μπαρμπαπήδουλα... ρωτάς τον άλλο για σπουδές και δουλειά εσύ που ούτε σε ελληνικό ΤΕΙ δεν κατάφερες να μπεις και που όλη μέρα δε κάνεις τίποτ' άλλο από το να γράφεις στο σάη;

Αφού και τενεκές και ρεμπεσκές είσαι και το ξέρεις.

Γουστάρεις να ξεφτιλίζεσαι ρε πούστη μου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ρε Μπαρμπαπήδουλα... ρωτάς τον άλλο για σπουδές και δουλειά εσύ που ούτε σε ελληνικό ΤΕΙ δεν κατάφερες να μπεις και που όλη μέρα δε κάνεις τίποτ' άλλο από το να γράφεις στο σάη;

Αφού και τενεκές και ρεμπεσκές είσαι και το ξέρεις.

Γουστάρεις να ξεφτιλίζεσαι ρε πούστη μου;
Όχι, γουστάρω να ξεφτιλίζω κάτι σκουπιδιασμένα σούργελα σαν εσάς που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Εκεί στην πίεση μουνόπανα, αυτο αξίζετε :)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Όχι, γουστάρω να ξεφτιλίζω κάτι σκουπιδιασμένα σούργελα σαν εσάς που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Εκεί στην πίεση μουνόπανα, αυτο αξίζετε :)

Σοβαρά ρε μλκ.

Όλοι ξέρουμε ότι:
  1. Το πτυχίο σου είναι ενα κωλόχαρτο από αγγλικό κολέγιο της πούτσας που το πήρες αφού τους πλήρωσες με τα ωραία σου λεφτάκια.
  2. Είσαι ένα τομάρι που εκ των πραγμάτων δε γίνεται να δουλεύει, αφού περνάει 7 ώρες τη μέρα στο σαη.

Αφού είσαι πάτος, τί τον προκαλείς;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.089
Πόντοι
3.556

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
Αφήστε τον φουκαρά τον καρπαζοεισπρακτορα ρε παιδιά, έχει γεμίσει ο σβέρκος του σφαλιαρες..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σοβαρά ρε μλκ.

Όλοι ξέρουμε ότι:
  1. Το πτυχίο σου είναι ενα κωλόχαρτο από αγγλικό κολέγιο της πούτσας που το πήρες αφού τους πλήρωσες με τα ωραία σου λεφτάκια.
  2. Είσαι ένα τομάρι που εκ των πραγμάτων δε γίνεται να δουλεύει, αφού περνάει 7 ώρες τη μέρα στο σαη.

Αφού είσαι πάτος, τί τον προκαλείς;
Το ποιος είναι αμόρφωτος ΜΑΛΑΚΑΣ φαίνεται:

1. Από το Bold που σου σημείωσα
2. Από το nickname που επέλεξες ΕΣΥ για τον εαυτό σου

Και για να απαντήσω στις πίπες σου:

1. Το πτυχίο μου και το master είναι από δύο από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Γιατί ναι, είχε ο πατέρας μου λεφτά και πήγα. ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ αν δεν μπορούσες να πας εσύ. Πραγματικά στον ΜΠΟΥΤΣΟ μου κομπλεξικέ μαλάκα! :)

2. Το τι κάνω θα πρέπει να σε απασχολεί, όπως και γενικά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που δεν βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεσαι εσύ φουκαρά μαλάκα! ΟΛΑ εδώ πληρώνονται, σε αυτή τη ζωή μουνοπανάκι! :)

Κάτσε σκούζε λοιπόν αμόρφωτε φουκαρά μαλάκα! :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ρε Μπαρμπαπήδουλα... δες τί γίνεται ρε μλκ στο thread. Την έχουμε βγάλει όλοι έξω και σε χύνουμε στη μάπα.

Δε βρέχει ρε μλκ! Σε χύνουμε στη μάπα!

Είσαι μόνος σου και σε χύνουμε όλοι μαζί!

(παρακάλα να έρθει κανένα άλλο κομματόσκυλο να γράψει τίποτα άσχετο μπας και σε βγάλει από τη δύσκολη θέση)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ρε Μπαρμπαπήδουλα... δες τί γίνεται ρε μλκ στο thread. Την έχουμε βγάλει όλοι έξω και σε χύνουμε στη μάπα.

Δε βρέχει ρε μλκ! Σε χύνουμε στη μάπα!

Είσαι μόνος σου και σε χύνουμε όλοι μαζί!

(παρακάλα να έρθει κανένα άλλο κομματόσκυλο να γράψει τίποτα άσχετο μπας και σε βγάλει από τη δύσκολη θέση)
Kαλά καλά, η μπάλα στην εξέδρα περί σπουδών! :)

Πάμε στο άλλο τώρα... προφανώς θα έχεις δει τι έχει γίνει με πολλούς μαλάκες που μου την πέφτουν. Άλλοι σηκώνουν πίεση στο 22, άλλοι θέλουν να με δείρουν, άλλοι ψάχνουν που μένω... :tooth:

Εσύ είσαι τώρα στην φάση της πίεσης! Καλά τα πάω! :tooth:

Κατά τα άλλα.... μάντεψε ποιος τρώει τα φλόκια και ζορίζεται! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Υποθετω την μηνυτηρια αναφορα την υπογραφει δικηγορος, ο οποιος θα πηρε και αμοιβη.
Ε ρε κατι συναδελφοι. Αδιστακτοι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Υποθετω την μηνυτηρια αναφορα την υπογραφει δικηγορος, ο οποιος θα πηρε και αμοιβη.
Ε ρε κατι συναδελφοι. Αδιστακτοι.
Tι να σου πω... δεν είσαι "καρχαρίας", είσαι δελφινάκι!

Εγώ στην θέση σου δεν θα προλάβαινα! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Tι να σου πω... δεν είσαι "καρχαρίας", είσαι δελφινάκι!

Εγώ στην θέση σου δεν θα προλάβαινα! :tooth:
Ε οχι ρε φιλε, καποια πραγματα ειναι ντροπη.
Ακομη και 150 ευρω απο τον καθενα να πηρε, για να κανει μηνυση στον Κουλη, ειναι απιστευτη λαμογιά. Τρομαζω με το ποσοι ηλιθιοι υπαρxουν γυρω μας και ποσο ευκολο ειναι να τους αρμεξει καποιος πουλωντας τους το πιο απιθανο παραμυθι

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Το ποιος είναι αμόρφωτος ΜΑΛΑΚΑΣ φαίνεται:

1. Από το Bold που σου σημείωσα
2. Από το nickname που επέλεξες ΕΣΥ για τον εαυτό σου

Και για να απαντήσω στις πίπες σου:

1. Το πτυχίο μου και το master είναι από δύο από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Γιατί ναι, είχε ο πατέρας μου λεφτά και πήγα. ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ αν δεν μπορούσες να πας εσύ. Πραγματικά στον ΜΠΟΥΤΣΟ μου κομπλεξικέ μαλάκα! :)

2. Το τι κάνω θα πρέπει να σε απασχολεί, όπως και γενικά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που δεν βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεσαι εσύ φουκαρά μαλάκα! ΟΛΑ εδώ πληρώνονται, σε αυτή τη ζωή μουνοπανάκι! :)

Κάτσε σκούζε λοιπόν αμόρφωτε φουκαρά μαλάκα! :tooth:

Πού πήγες ρε μλκ; Στο Κέιμπριτζ και στην Οξφόρδη; Πού;

Και τί σπούδασες;

Γιατρός; Δικηγόρος; Μηχανικός;

Τί;

Σε ένα ιδιωτικό κολέγιο πήγες μωρέ καημένε και αφού σου τα πήραν σου φόρεσαν ένα τήβεννο να νομίζεις ότι έχει και αξία το κωλόχαρτο που σου πουλήσανε.

Ποιόν κοροιδεύεις;

Μαλάκα!

Διαβάζεις capital.gr με το κινητό στο χέσιμο και νομίζεις ότι είσαι και οικονομικός σύμβουλος!

Τρόμπα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ε οχι ρε φιλε, καποια πραγματα ειναι ντροπη.
Ακομη και 150 ευρω απο τον καθενα να πηρε, για να κανει μηνυση στον Κουλη, ειναι απιστευτη λαμογιά. Τρομαζω με το ποσοι ηλιθιοι υπαρxουν γυρω μας και ποσο ευκολο ειναι να τους αρμεξει καποιος πουλωντας τους το πιο απιθανο παραμυθι
Ενδεχομένως να συμφωνούσα μαζί σου εάν επρόκειτο για πραγματικά αδαείς ανθρώπους οι οποίοι δεν ήξεραν.

Θεωρείς ότι αυτά τα σούργελα που κάνουν τις μηνύσεις, δεν νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα? :)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Πού πήγες ρε μλκ; Στο Κέιμπριτζ και στην Οξφόρδη; Πού;

Όχι, αυτά είναι τα top! Εγώ πήγα σε κάτι λίγο πιο κάτω. Αλλά δεν σκούζω σε αυτούς που πήγανε στα top σαν εσένα τον μαλάκα αγράμματο φουκαρά :)

Και τί σπούδασες;

Γιατρός; Δικηγόρος; Μηχανικός;

Τίποτα απο αυτά. Βασικά, αυτό έλεγα στον alex τώρα, έπρεπε να ήμουν δικηγόρος! Αυτή την εποχή ξέρεις πόσους χαζομαλάκες σαν εσένα θα είχα πελάτες? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Business finance. Ξέρεις τι είναι? :)

Σε ένα ιδιωτικό κολέγιο πήγες μωρέ καημένε και αφού σου τα πήραν σου φόρεσαν ένα τήβεννο να νομίζεις ότι έχει και αξία το κωλόχαρτο που σου πουλήσανε.

Εσύ ούτε το κωλόχαρτο του Λυκείου δεν πρέπει να πήρες. Καλά, δεν το συζητώ για Γενικό Λύκειο. Για ΕΠΑΛ μιλάω... αναμφίβολο αν το έβγαλες κι αυτό! Τόσο ζώον :)

Ποιόν κοροιδεύεις;

Μαλάκα!

Διαβάζεις capital.gr με το κινητό στο χέσιμο και νομίζεις ότι είσαι και οικονομικός σύμβουλος!

Τρόμπα!

Για πάρε μια πίεση και πες μου για να δω τις επιδόσεις μου :)

Αγράμματε μαλάκα φουκαριάρη! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ντάξει, ούτε παραγγελιά να το χα κάνει...
Όπως βλέπεις σου απαντάω. Τι έγινε? Τσούζει η βαλβίδα? :)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.089
Πόντοι
3.556
Λεφτάς με μεταπτυχιακό που ψάχνει ένα δεκάρικο να γαμησει στο μετάξι :2funny:
Και παν' από όλα, το παίζει ψαγμένος με τον κορωνοϊό, με τα εμβόλια και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία, αλλά έχει χώσει τη βρωμογλώσσά του σε όλες τις κωλοτρυπιδες στις οπαδούς της Ρόμα στο μετάξι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Βρε χαζε,οι σπουδες ειναι για σας τους Κουληδες,εμεις,οπως ο Ελον Μασκ σας γλενταμε κ χωρις σπουδες...
Α, κάτσε γιατί τώρα το είδα αυτό!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άκου μαλάκα, είναι το λιγότερο εξευτελιστικό και ντροπιαστικό να συγκρίνεις τέτοιους τύπους (όπως και τον Gates, τον Jobbs και άλλους), οι οποίοι ναι μεν δεν τελείωσαν ποτέ τις σπουδές τους (όχι ότι δεν πήγαν Πανεπιστήμιο... απλά δεν το τελείωσαν!) αλλά έκαναν μια αυτοκρατορία ξεκινώντας από τα γκαράζ των σπιτιών τους κι έκαναν περιουσίες δις, με εσένα τον άχρηστο μαλάκα που με το ζόρι έχεις να πιεις κάνα ποτό (μπύρα κυρίως!).

Δηλαδή είναι... τι να πω... γίνεσαι ο μεγαλύτερος γελοίος που υπάρχει όταν τολμάς να συγκρίνεις ΕΣΕΝΑ με αυτούς!!!!! :uglystupid: Ρε μπετόβλακα μαλάκα, ούτε στην αρχιδότριχα του Jobbs δεν φτάνεις, τι κάθεσαι και μας αραδιάζεις ένα σωρό πίπες!!!! :tooth:

μουτζα-παρτα.gif

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ένα βλήμα είσαι , αστοιχείωτος και αμόρφωτος
και γνωστός νευρασθενικός ψυχοπαθής !

:2funny::2funny::2funny:

Ρε ΤΟΥΒΛΟ, ξέρουμε ότι είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ και
χαζολογάς εδώ όλη την ημέρα, αντί να ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ
ΠΑΡΑΣΙΤΟ των γονέων σου και της κοινωνίας !

Στρώσε την κωλάθρα σου ρε να ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ
που ζεις σε βάρος των άλλων, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ !
Τράβα να μάθεις αγγλικά ρε, που είσαι άσχετος
και παριστάνεις ότι σπούδασες ... χρηματοοικονομικά !

Ποια εταιρεία θα σε κρατούσε ρε Μπαρμπαπήδουλα, ΜπαρμπαΠΌΡΔΟΥΛΑ !
ΑΝΕΡΓΟΣ είσαι και είναι γνωστό αυτό.

Έχεις και το θράσος να μιλάς και ... για τον κορωνοϊό
ενώ δεν ξέρεις ούτε τα βασικά !

Ρε βλήμα, πήγαινε στο Μετάξι, 10 ευρώ έχεις όλα και όλα
στη τσέπη του άπλυτου παντελονιού σου !
Μην ξεχνάς να παίρνεις τα χάπια που σου έχουν δώσει
για την νευρασθένεια και την ψυχοπάθειά σου
και τα χάπια για τη μυκητίαση στο πόδι σου,
τρομάρα σου !
:2funny::2funny::2funny:

Τράβα στο Μετάξι ρε, που ονειρεύεσαι ... τις Μπαχάμες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom