Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εγώ είχα, έχω και θα έχω πιο ταπεινές γνωριμίες από το συρφετό της Νου-Δούλας. Αλλά εσύ γιατί πετάγεσαι σαν δικηγόρος του χασοδίκη. Δεν είναι δικηγόρος ο ίδιος;
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός, ούτε θέλω κανείς να είναι δικός μου δικηγορος :)

Στα παπάρια μου αν έχεις πιο ταπεινές επαφές. Σε πειράζει που ο άλλος έχει κάποιες άλλες επαφές? Σκατοκουμούνι είσαι, σαφώς θα έχεις πιο ταπεινές επαφές, δεν είμαστε όλοι το ίδιο :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.112
Πόντοι
19.795
τι σημαίνει κανονικοποίηση των δεδομένων;
πώς γίνεται;
τί έπρεπε να γίνει;
ποιό είναι το σωστό συμπέρασμα;

στην ελλάδα περίπου το 40% των ενηλίκων είναι ανεμβολίαστοι,
κάποιοι λένε ότι φταίει η κυβέρνηση (με τις μάσκες, με το άστρα, με την πάρνηθα κλπ) που δεν πείθει,
εγώ λέω ότι φταίγουν οι έλληνες
Γιατι η κυβερνηση, Ελληνες δεν ειναι; :think: :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
κλεισανε τα μαγαζια (γιατι οταν κλεινεις τη μουσικη τα κλεινεις τα μαγαζια ),ωραριο παλι προαυλισμου ,αφησανε παλι κοσμο στην πεινα ,αλλα το πρωι δηλωνανε με επαρση πως παρελασεις και λειτουργειες και ολα τα ωραια θα γινουν κανονικα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(εμβολιασμενους-ανεμβολιαστους) στην πολη......λογικα ομως εμβατηρια και ψαλμωδιεςδεν θα ακουστουν γιατι οταν ο κορωνας ακουει μουσικες ΚΑΤΑΚΑΒΛΩΝΕΙ!
υγ....στο γηπεδο ομως γαμιωλες και στα μαγαζια ζητατε πιστοποιητικο εμβολιαστικων φρονηματων και μας βαζετε να κανουμε τους μπατσους ......

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.739
Πόντοι
736
«Το εμβόλιο της Pfizer με έστειλε στο νοσοκομείο» καταγγέλλει 30χρονη εκπαιδευτικός(video)

Στην Ελλάδα πια αρχή είναι αρμόδια για την καταγραφή των παρενεργειών και την έκδοση πορίσματος;
Αυτή λέει οτι το έπαθε 2 μέρες μετά την δεύτερη δόση , που σημαινει οτι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ δεν μετράει για πλήρως εμβολιασμένη , έτσι δεν είναι ; Δεν ξέρω μήπως την χρεώνουν και αυτήν στους ανεμβολίαστους του covid :confused:

Άκουσα και την συνέντευξή της στον τριανταφυλόπουλο πρίν λίγο , και σε κάποια φάση είπε οτι θα πρέπει να μας πουν πόσοι είναι στο νοσοκομείο απο τον ιό και πόσοι απο το εμβόλιο για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε αν θα εμβολιαστούμε η όχι ...

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός, ούτε θέλω κανείς να είναι δικός μου δικηγορος :)

Στα παπάρια μου αν έχεις πιο ταπεινές επαφές. Σε πειράζει που ο άλλος έχει κάποιες άλλες επαφές? Σκατοκουμούνι είσαι, σαφώς θα έχεις πιο ταπεινές επαφές, δεν είμαστε όλοι το ίδιο :)
Σιγά ρε ψώνιο, που ξημεροβραδιάζεσαι στα κότερα των εφοπλιστών και στα ανάκτορα του Τατοϊου. Σκατοδεξιέ μαλακοπίτουρα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Σιγά ρε ψώνιο, που ξημεροβραδιάζεσαι στα κότερα των εφοπλιστών και στα ανάκτορα του Τατοϊου. Σκατοδεξιέ μαλακοπίτουρα.
Άστον, ισχυρίζεται ότι εχει πελάτες αριστερούς αλλά δεν κανει κιχ για τα πολιτικά στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Από εκεί συμπεραίνεις πόσο διμούτσουνη κλώσσα είναι.
Βγάζει ολο το βούρκο του εδω μεσα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δυστυχώς δεν είμαι σε κότερα εφοπλιστών, ουτε στα ανάκτορα του Τατοϊου! Θαυμάζω όμως αυτους τους ανθρώπους για αυτα που έχουν καταφέρει και προσπαθώ να τους φτάσω οσο μπορω!

Αντιθέτως, εσυ ζεις μέσα στα ΣΚΑΤΑ, σκατομαλακα κουμουνα, και βλέπεις δίπλα σου τους άλλους πως ζουνε, σκατομαλακα κουμουνα, κι οποιος ειναι σε πιο ανεβασμένο επίπεδο τον καταριέσαι, σκατομαλακα κουμουνα. Διότι ξερεις οτι είσαι στα ΣΚΑΤΑ, σκατομαλακα κουμουνα, και δεν πρόκειται να ανέβεις ουτε με γερανό, σκατομαλακα κουμουνα. Κι εύχεσαι να πέσουν οι άλλοι στο σκατοεπίπεδό σου, σκατομαλακα κουμουνα!

Κατάλαβες τωρα γιατι δεν είμαστε το ίδιο? :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
βασιλακοπουλος μερακλης

:2funny:
Aντε καλά το »κανάλι» που το πήρε, γνωστό για τις παπαριές που ανεβάζει

Χωρίς να ψάξω ο Βασιλακόπουλος έχει γκρίζα μαλλια, στο βίντεο είναι φουλ μάυρα.. και φυσικά φαίνεται πολύ νεώτερος… ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ανεβάζεις μεγάλε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Aντε καλά το »κανάλι» που το πήρε, γνωστό για τις παπαριές που ανεβάζει

Χωρίς να ψάξω ο Βασιλακόπουλος έχει γκρίζα μαλλια, στο βίντεο είναι φουλ μάυρα.. και φυσικά φαίνεται πολύ νεώτερος… ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ανεβάζεις μεγάλε
Θα σου πει οτι το βίντεο εχει πρόσφατη ημερομηνια, άρα ειναι επίκαιρο :)

Άσε, αυτός ειναι μια κατηγορία μόνος του. Makeleio παρακολουθεί και ανεβάζει :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
«Το εμβόλιο της Pfizer με έστειλε στο νοσοκομείο» καταγγέλλει 30χρονη εκπαιδευτικός(video)

Στην Ελλάδα πια αρχή είναι αρμόδια για την καταγραφή των παρενεργειών και την έκδοση πορίσματος;
Μεγάλε,

Πάνε πότισε κανένα φυτό και κοπάνα την… υπάρχουν, αρχές, διαδικασίες και μάλιστα για τα εμβόλια η καταγραφή είναι ακόμη πιο συχνή. Πέταξες μια μαλακία, έκανες και εσυ την ερευνά σου…

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Δυστυχώς δεν είμαι σε κότερα εφοπλιστών, ουτε στα ανάκτορα του Τατοϊου! Θαυμάζω όμως αυτους τους ανθρώπους για αυτα που έχουν καταφέρει και προσπαθώ να τους φτάσω οσο μπορω!

Αντιθέτως, εσυ ζεις μέσα στα ΣΚΑΤΑ, σκατομαλακα κουμουνα, και βλέπεις δίπλα σου τους άλλους πως ζουνε, σκατομαλακα κουμουνα, κι οποιος ειναι σε πιο ανεβασμένο επίπεδο τον καταριέσαι, σκατομαλακα κουμουνα. Διότι ξερεις οτι είσαι στα ΣΚΑΤΑ, σκατομαλακα κουμουνα, και δεν πρόκειται να ανέβεις ουτε με γερανό, σκατομαλακα κουμουνα. Κι εύχεσαι να πέσουν οι άλλοι στο σκατοεπίπεδό σου, σκατομαλακα κουμουνα!

Κατάλαβες τωρα γιατι δεν είμαστε το ίδιο? :)
Χαίρομαι που έχεις υψηλά πρότυπα. Όμως με τα ποσταρίσματα των 0,60 όλη μέρη εδώ μέσα, το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να αλλάξεις επίπεδο και αντί για τις τσιγγανοπούλες από το μετάξι να ανέβεις μέχρι το 20αρικο της Φυλής.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Πω ρε φίλε,

Παλιά έλεγα πως η «παιδεία» είναι σημαντικό κομμάτι στην κοινωνία. Τώρα βλέπω πως η έλλειψη μόρφωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αντίληψης… οδηγεί σε ένα ποσοστό Ελλήνων ανίκανων να πάνε την κοινωνία μπροστά.

Το αποτέλεσμα είναι και από ψυχιατρικής άποψης γνωστό. «Δαιμονοποιούν» αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν και καταφεύγουν σε εξηγήσεις που είναι ικανοί να αντιληφθούν, νιώθοντας μια ασφάλεια πως έχουν γνώση των πραγμάτων. Το επόμενο βήμα είναι να ενταχθούν σε ομάδες με ίδιες αντιλήψεις, ώστε να νιώσουν ακόμη περισσότερη σιγουριά….

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χαίρομαι που έχεις υψηλά πρότυπα. Όμως με τα ποσταρίσματα των 0,60 όλη μέρη εδώ μέσα, το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να αλλάξεις επίπεδο και αντί για τις τσιγγανοπούλες από το μετάξι να ανέβεις μέχρι το 20αρικο της Φυλής.
Και η μπάλα στην εξέδρα!

Κάτσε και βλέπε τους άλλους να προοδεύουν σκατοκουμουνα κι εσυ εδω ΣΤΑΣΙΜΟΣ σαν την κουραδα η οποία μαζεύει μύγες και ξερενεται!!!!! :tooth:

Σκατομαλακα κουμουνα!!! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Πω ρε φίλε,

Παλιά έλεγα πως η «παιδεία» είναι σημαντικό κομμάτι στην κοινωνία. Τώρα βλέπω πως η έλλειψη μόρφωσης σε συνδυασμό με την έλλειψη αντίληψης… οδηγεί σε ένα ποσοστό Ελλήνων ανίκανων να πάνε την κοινωνία μπροστά.

Το αποτέλεσμα είναι και από ψυχιατρικής άποψης γνωστό. «Δαιμονοποιούν» αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν και καταφεύγουν σε εξηγήσεις που είναι ικανοί να αντιληφθούν, νιώθοντας μια ασφάλεια πως έχουν γνώση των πραγμάτων. Το επόμενο βήμα είναι να ενταχθούν σε ομάδες με ίδιες αντιλήψεις, ώστε να νιώσουν ακόμη περισσότερη σιγουριά….
Εχεις δει παγκοσμίως τα στατιστικά εμβολιασμών? Οι περισσότεροι ανεμβολιαστοι ειναι αμόρφωτοι ή χαμηλού κοινωνικού επιπέδου.

Άρα τι ψάχνεις με τα δίποδα ζωαδια εδω? :)

• Like
Αντιδράσεις: sigman

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Και η μπάλα στην εξέδρα!

Κάτσε και βλέπε τους άλλους να προοδεύουν σκατοκουμουνα κι εσυ εδω ΣΤΑΣΙΜΟΣ σαν την κουραδα!!!!! :tooth:

Σκατομαλακα κουμουνα!!! :)
Τώρα ξύπνησαν…. αφού έκαναν τον αγώνα τους κατά των αφεντικών…. ήρθε η ώρα να δουλέψουν…αχαααχαχ Άσχετα αν οι «ηγέτες» τους είναι χεσμένοι στα φράγκα… Αργά ξυπνησαν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τώρα ξύπνησαν…. αφού έκαναν τον αγώνα τους κατά των αφεντικών…. ήρθε η ώρα να δουλέψουν…αχαααχαχ Άσχετα αν οι «ηγέτες» τους είναι χεσμένοι στα φράγκα… Αργά ξυπνησαν
Ναι, οι ΑΓΩΝΕΣ οι ΑΓΩΝΕΣ!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Nα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Κάτσε βρε μαλακα μπινε να δουλέψεις που θες και αγώνες!!!!! :tooth: :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.573
Πόντοι
456
Μεγάλε,

Πάνε πότισε κανένα φυτό και κοπάνα την… υπάρχουν, αρχές, διαδικασίες και μάλιστα για τα εμβόλια η καταγραφή είναι ακόμη πιο συχνή. Πέταξες μια μαλακία, έκανες και εσυ την ερευνά σου…
Ένας λόγος που είμαι υπέρ των εμβολιών είναι επειδή μένω πιο πολύ καιρό στο εξωτερικό παρά εδώ όπου ψάχνεις να βρεις τι και πως και ο κάθε ένας το παίζει ξερόλας. Το ότι όλοι μιλάνε με γηπεδικούς όρους για κάτι επιστημονικό με ξεπερνάει.

Πάμε παρακάτω.

Κατά πρώτο λόγο δεν έκανα έρευνα ερώτηση έκανα και κατά δεύτερο εσύ που κατά πως φαίνεται είσαι βαθύς γνώστης των τεκταινόμενων και αρμόδιων φορέων στην Ελλάδα διαφώτισε με περί του ποιος είναι αρμόδιος και με ποια διαδικασία για κάτι τέτοιο στη χώρα μας.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Κατά πρώτο λόγο δεν έκανα έρευνα ερώτηση έκανα και κατά δεύτερο εσύ που κατά πως φαίνεται είσαι βαθύς γνώστης των τεκταινόμενων και αρμόδιων φορέων στην Ελλάδα διαφώτισε με περί του ποιος είναι αρμόδιος και με ποια διαδικασία για κάτι τέτοιο στη χώρα μας.

Σε κάθε περιστατικό παρενεργειών, συμπληρώνεται η κίτρινη κάρτα του Ε.Ο.Φ. (υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και ενημερώνεται η φαρμακοεπαγρύπνηση που έχει την ευθύνη για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Με την σειρά του ο Ελληνικός Οργανισμού Φαρμάκων ενημερώνει τον Ε.Μ.Α. (European Medicine Agency) που διατηρεί τράπεζα δεδομένων με όλες τις ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφονται στην Ε.Ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom