kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.280
- Πόντοι
- 6.256
Πως πήγε η πρωτη νυχτα του γάμου με τη γίδα?Και που ακριβώς είναι το έγκλημα ρε μόγγολο που πριν 30 χρόνια ένας άνθρωπος τραγούδαγε σε μια γυναίκα;
Πως πήγε η πρωτη νυχτα του γάμου με τη γίδα?Και που ακριβώς είναι το έγκλημα ρε μόγγολο που πριν 30 χρόνια ένας άνθρωπος τραγούδαγε σε μια γυναίκα;
Δεν ξέρει μπουζούκι ο Σούπερμαν; Τι σόι σούπερ ήρωας είναι αυτός;Κι αν έλεγε ότι μπουζούκι παίζει ο Superman, είσαι τόσο μπετόβλακας που πάλι θα το πίστευες![]()
Ναι αλλα τα 0,60€ προσμετρηθηκαν στο υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης ?Ρουφιανεψες τον εαυτό σου τυπε, το διάβασες το νέο τοπ σχόλιο του βλακα;
ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.![]()
![]()
Λεγε ρε,Πως πάνε τα τσιμπούκια στον Πούτιν;![]()
Μπήκε τώρα το κλωνάρι προχθές κι είπε να πει την ΠΑΠΑΡΑ του καθοτι επιστήμων μοναδικός παγκοσμίως, ο πιο ψαγμένος, who the fuck is WHO or FDA?Τι τρώγεστε ρε παιδιά άδικα. Οι "ειδικοί" της επιτροπής είναι άσχετοι, το ίδιο και στον ΕΟΔΥ, το ίδιο πολλοί που βγαίνουν σε παράθυρα ως "επιστήμονες" που αποκαλύπτουν την αλήθεια, οι δημοσιογράφοι άλλα καταλαβαίνουν άλλα λένε. Μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα. Για λόγους ανωνυμίας δεν θα πω παραπάνω, απλώς κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του και στο συγκεκριμένο θέμα τα ξέρω καλά εκ πείρας. Φροντίστε (υγειονομικά) τον εαυτό σας και να είστε εντάξει απέναντι στην κοινωνία και τα άλλα αφήστε τα. Μπουρδέλο ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε.
Γνωριζεις εκ πειρας οτι οι γιατροι της επιτροπης ειναι ασχετοι. Μαλιστα.Τι τρώγεστε ρε παιδιά άδικα. Οι "ειδικοί" της επιτροπής είναι άσχετοι, το ίδιο και στον ΕΟΔΥ, το ίδιο πολλοί που βγαίνουν σε παράθυρα ως "επιστήμονες" που αποκαλύπτουν την αλήθεια, οι δημοσιογράφοι άλλα καταλαβαίνουν άλλα λένε. Μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα. Για λόγους ανωνυμίας δεν θα πω παραπάνω, απλώς κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του και στο συγκεκριμένο θέμα τα ξέρω καλά εκ πείρας. Φροντίστε (υγειονομικά) τον εαυτό σας και να είστε εντάξει απέναντι στην κοινωνία και τα άλλα αφήστε τα. Μπουρδέλο ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε.
Χασοδίκη δεν ήξερα ότι γνωρίζεις προσωπικά τέτοιες ιδιοφυϊες όπως η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και οι ληματορουφηχτές. Εύγε αγόρι μου, και με νομπελίστες της μαλακίς στο μέλλον, σου εύχομαι. Αλλά μάλλον τους γνωρίζεις από τη Νου-Δούλα, είστε μαζί στις μασαμπούκες που γίνονται εκεί στις επιτροπές.Γνωριζεις εκ πειρας οτι οι γιατροι της επιτροπης ειναι ασχετοι. Μαλιστα.
Κι εγω εκ πειρας γνωριζω οτι ειναι κορυφές, γιατι γνωριζω προσωπικα μερικους απο αυτους.
Και αφου κατα τη γνωμη σου λενε βλακειες, πώς να φροντισουμε τον εαυτο μας? Με βαση αυτα που μας λενε ποιοι?
Νεο αστερι βλεπω εκανε την εμφανιση του.
Ξερεις, δεν ειμαστε δεκαχρονα να ψαρωνουμε με νηπιακές ατακες οτι "ξερω αλλά δεν μπορω να πω παραπανω". Παπάρια ξερεις.
Και αμα δεν σου αρεσει το μπουρδελο μας, μπορεις να πας σε αλλο, ελευθερια κινησης εχει η Ευρωπαικη Ενωση. Και να πας σε αλλο μπουρδελο, που εχει αλλους ασχετους γιατρους, που λενε τα ιδια με τους δικους μας.
Eσύ ποιους γνωρίζεις? Την Σούλα την νυχού από το Μπουρνάζι και τον Βάγκο τον συνεργειατζή από το Αιγάλεω? Αυτοί σου λένε τι να κάνεις, ε?Χασοδίκη δεν ήξερα ότι γνωρίζεις προσωπικά τέτοιες ιδιοφυϊες όπως η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και οι ληματορουφηχτές. Εύγε αγόρι μου, και με νομπελίστες της μαλακίς στο μέλλον, σου εύχομαι. Αλλά μάλλον τους γνωρίζεις από τη Νου-Δούλα, είστε μαζί στις μασαμπούκες που γίνονται εκεί στις επιτροπές.
Από ότι φαίνεται εσύ είσαι ο άσχετος. Παρουσιάζουν τον κυλιόμενο μέσο όρο κρουσμάτων χωρίς να κανονικοποιήσουν τα δεδομένα, οπότε ό,τι συμπεράσματα βγάζουν είναι λάθος. COVID-19 δεν είναι το όνομα του ιού όπως όλα τα μπουμπούκια της επιτροπής έλεγαν. Από τον Φεβρουάριο του 2020 είναι γνωστό ότι το όνομα είναι SARS-Cov-2 και ο όρος COVID-19 προέρχεται από την φράση COrona VIrus Disease of 2019 και όποιος ξέρει στοιχειώδη Αγγλικά ξέρει ότι Disease είναι η νόσος, ασθένεια, αρρώστια. Οπότε εάν διάβαζαν τα μπουμπούκια που θαυμάζεις την βιβλιογραφία (και την καταλάβαιναν) δεν θα έλεγαν μαλακίες επί μήνες. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές αποδείξεις ότι ξέρω πολύ καλά τι λέω.Γνωριζεις εκ πειρας οτι οι γιατροι της επιτροπης ειναι ασχετοι. Μαλιστα.
Κι εγω εκ πειρας γνωριζω οτι ειναι κορυφές, γιατι γνωριζω προσωπικα μερικους απο αυτους.
Και αφου κατα τη γνωμη σου λενε βλακειες, πώς να φροντισουμε τον εαυτο μας? Με βαση αυτα που μας λενε ποιοι?
Νεο αστερι βλεπω εκανε την εμφανιση του.
Ξερεις, δεν ειμαστε δεκαχρονα να ψαρωνουμε με νηπιακές ατακες οτι "ξερω αλλά δεν μπορω να πω παραπανω". Παπάρια ξερεις.
Και αμα δεν σου αρεσει το μπουρδελο μας, μπορεις να πας σε αλλο, ελευθερια κινησης εχει η Ευρωπαικη Ενωση. Και να πας σε αλλο μπουρδελο, που εχει αλλους ασχετους γιατρους, που λενε τα ιδια με τους δικους μας.
Εγώ είχα, έχω και θα έχω πιο ταπεινές γνωριμίες από το συρφετό της Νου-Δούλας. Αλλά εσύ γιατί πετάγεσαι σαν δικηγόρος του χασοδίκη. Δεν είναι δικηγόρος ο ίδιος;Eσύ ποιους γνωρίζεις? Την Σούλα την νυχού από το Μπουρνάζι και τον Βάγκο τον συνεργειατζή από το Αιγάλεω? Αυτοί σου λένε τι να κάνεις, ε?![]()
Χασοδίκη δεν ήξερα ότι γνωρίζεις προσωπικά τέτοιες ιδιοφυϊες όπως η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και οι ληματορουφηχτές. Εύγε αγόρι μου, και με νομπελίστες της μαλακίς στο μέλλον, σου εύχομαι. Αλλά μάλλον τους γνωρίζεις από τη Νου-Δούλα, είστε μαζί στις μασαμπούκες που γίνονται εκεί στις επιτροπές.
αει γιασουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα ρε στηδεςπου ειστε απιστευτοι τελικα...."σκυλα γεννας" γραφει ο αλλος για μπινελικι......![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα τα διαβαζαμε το 83 τσιπιρικια σε κατι ομπραξ και μπλεκ αν θυμαμαι καλα......
![]()