Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.280
Πόντοι
6.256
Και που ακριβώς είναι το έγκλημα ρε μόγγολο που πριν 30 χρόνια ένας άνθρωπος τραγούδαγε σε μια γυναίκα;
Πως πήγε η πρωτη νυχτα του γάμου με τη γίδα?

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρουφιανεψες τον εαυτό σου τυπε, το διάβασες το νέο τοπ σχόλιο του βλακα;
ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. :2funny: :2funny:
Ναι αλλα τα 0,60€ προσμετρηθηκαν στο υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης ?

Tweety77

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Τι τρώγεστε ρε παιδιά άδικα. Οι "ειδικοί" της επιτροπής είναι άσχετοι, το ίδιο και στον ΕΟΔΥ, το ίδιο πολλοί που βγαίνουν σε παράθυρα ως "επιστήμονες" που αποκαλύπτουν την αλήθεια, οι δημοσιογράφοι άλλα καταλαβαίνουν άλλα λένε. Μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα. Για λόγους ανωνυμίας δεν θα πω παραπάνω, απλώς κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του και στο συγκεκριμένο θέμα τα ξέρω καλά εκ πείρας. Φροντίστε (υγειονομικά) τον εαυτό σας και να είστε εντάξει απέναντι στην κοινωνία και τα άλλα αφήστε τα. Μπουρδέλο ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τι τρώγεστε ρε παιδιά άδικα. Οι "ειδικοί" της επιτροπής είναι άσχετοι, το ίδιο και στον ΕΟΔΥ, το ίδιο πολλοί που βγαίνουν σε παράθυρα ως "επιστήμονες" που αποκαλύπτουν την αλήθεια, οι δημοσιογράφοι άλλα καταλαβαίνουν άλλα λένε. Μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα. Για λόγους ανωνυμίας δεν θα πω παραπάνω, απλώς κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του και στο συγκεκριμένο θέμα τα ξέρω καλά εκ πείρας. Φροντίστε (υγειονομικά) τον εαυτό σας και να είστε εντάξει απέναντι στην κοινωνία και τα άλλα αφήστε τα. Μπουρδέλο ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε.
Μπήκε τώρα το κλωνάρι προχθές κι είπε να πει την ΠΑΠΑΡΑ του καθοτι επιστήμων μοναδικός παγκοσμίως, ο πιο ψαγμένος, who the fuck is WHO or FDA?

OΡΣΕ ρε μάπα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μουτζα-παρτα.gif

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Γνωριζεις εκ πειρας οτι οι γιατροι της επιτροπης ειναι ασχετοι. Μαλιστα.
Κι εγω εκ πειρας γνωριζω οτι ειναι κορυφές, γιατι γνωριζω προσωπικα μερικους απο αυτους.
Και αφου κατα τη γνωμη σου λενε βλακειες, πώς να φροντισουμε τον εαυτο μας? Με βαση αυτα που μας λενε ποιοι?

Νεο αστερι βλεπω εκανε την εμφανιση του.
Ξερεις, δεν ειμαστε δεκαχρονα να ψαρωνουμε με νηπιακές ατακες οτι "ξερω αλλά δεν μπορω να πω παραπανω". Παπάρια ξερεις.
Και αμα δεν σου αρεσει το μπουρδελο μας, μπορεις να πας σε αλλο, ελευθερια κινησης εχει η Ευρωπαικη Ενωση. Και να πας σε αλλο μπουρδελο, που εχει αλλους ασχετους γιατρους, που λενε τα ιδια με τους δικους μας.

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Κι εγω εκ πειρας γνωριζω οτι ειναι κορυφές, γιατι γνωριζω προσωπικα μερικους απο αυτους.
Και αφου κατα τη γνωμη σου λενε βλακειες, πώς να φροντισουμε τον εαυτο μας? Με βαση αυτα που μας λενε ποιοι?

Ξερεις, δεν ειμαστε δεκαχρονα να ψαρωνουμε με νηπιακές ατακες οτι "ξερω αλλά δεν μπορω να πω παραπανω". Παπάρια ξερεις.
Και αμα δεν σου αρεσει το μπουρδελο μας, μπορεις να πας σε αλλο, ελευθερια κινησης εχει η Ευρωπαικη Ενωση. Και να πας σε αλλο μπουρδελο, που εχει αλλους ασχετους γιατρους, που λενε τα ιδια με τους δικους μας.
Χασοδίκη δεν ήξερα ότι γνωρίζεις προσωπικά τέτοιες ιδιοφυϊες όπως η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και οι ληματορουφηχτές. Εύγε αγόρι μου, και με νομπελίστες της μαλακίς στο μέλλον, σου εύχομαι. Αλλά μάλλον τους γνωρίζεις από τη Νου-Δούλα, είστε μαζί στις μασαμπούκες που γίνονται εκεί στις επιτροπές.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χασοδίκη δεν ήξερα ότι γνωρίζεις προσωπικά τέτοιες ιδιοφυϊες όπως η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και οι ληματορουφηχτές. Εύγε αγόρι μου, και με νομπελίστες της μαλακίς στο μέλλον, σου εύχομαι. Αλλά μάλλον τους γνωρίζεις από τη Νου-Δούλα, είστε μαζί στις μασαμπούκες που γίνονται εκεί στις επιτροπές.
Eσύ ποιους γνωρίζεις? Την Σούλα την νυχού από το Μπουρνάζι και τον Βάγκο τον συνεργειατζή από το Αιγάλεω? Αυτοί σου λένε τι να κάνεις, ε? :)

Tweety77

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
32
Πόντοι
0

Από ότι φαίνεται εσύ είσαι ο άσχετος. Παρουσιάζουν τον κυλιόμενο μέσο όρο κρουσμάτων χωρίς να κανονικοποιήσουν τα δεδομένα, οπότε ό,τι συμπεράσματα βγάζουν είναι λάθος. COVID-19 δεν είναι το όνομα του ιού όπως όλα τα μπουμπούκια της επιτροπής έλεγαν. Από τον Φεβρουάριο του 2020 είναι γνωστό ότι το όνομα είναι SARS-Cov-2 και ο όρος COVID-19 προέρχεται από την φράση COrona VIrus Disease of 2019 και όποιος ξέρει στοιχειώδη Αγγλικά ξέρει ότι Disease είναι η νόσος, ασθένεια, αρρώστια. Οπότε εάν διάβαζαν τα μπουμπούκια που θαυμάζεις την βιβλιογραφία (και την καταλάβαιναν) δεν θα έλεγαν μαλακίες επί μήνες. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές αποδείξεις ότι ξέρω πολύ καλά τι λέω.

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Eσύ ποιους γνωρίζεις? Την Σούλα την νυχού από το Μπουρνάζι και τον Βάγκο τον συνεργειατζή από το Αιγάλεω? Αυτοί σου λένε τι να κάνεις, ε? :)
Εγώ είχα, έχω και θα έχω πιο ταπεινές γνωριμίες από το συρφετό της Νου-Δούλας. Αλλά εσύ γιατί πετάγεσαι σαν δικηγόρος του χασοδίκη. Δεν είναι δικηγόρος ο ίδιος;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα ρε στηδεςπου ειστε απιστευτοι τελικα...."σκυλα γεννας" γραφει ο αλλος για μπινελικι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα τα διαβαζαμε το 83 τσιπιρικια σε κατι ομπραξ και μπλεκ αν θυμαμαι καλα...... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κλαιω,δηλαδη πες μου οτι καπου μεσα σου το να λεει ο χασοδικης οτι γνωριζει προσωπικα ορισμενα απο τα λιμο ξυφτερα παρταλια της επιτροπης μαλακιας σου κανει περιεργο.....ο τυπος που μας εχει δηλωσει πως ειναι απολυτα φυσιολογικο 35ρης να ζηταει χαρτζιλικι απο τον πατερα του!!!!! ....κανονικα ,αν ειχαν φιλοτιμο οι γνωστοι του απο την επιτροπη θα επρεπε να τον ειχαν παρει μαζι τους(για νομικο ) ...το απολυτο γελιο!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα ρε στηδεςπου ειστε απιστευτοι τελικα...."σκυλα γεννας" γραφει ο αλλος για μπινελικι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα τα διαβαζαμε το 83 τσιπιρικια σε κατι ομπραξ και μπλεκ αν θυμαμαι καλα...... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
αει γιασου :tooth:

περιπετεια

την ελεγε ο μιστερ μπλουφ στον θλιμενο μπουφο (ινδιανο)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.486
Πόντοι
786
τι σημαίνει κανονικοποίηση των δεδομένων;
πώς γίνεται;
τί έπρεπε να γίνει;
ποιό είναι το σωστό συμπέρασμα;

στην ελλάδα περίπου το 40% των ενηλίκων είναι ανεμβολίαστοι,
κάποιοι λένε ότι φταίει η κυβέρνηση (με τις μάσκες, με το άστρα, με την πάρνηθα κλπ) που δεν πείθει,
εγώ λέω ότι φταίγουν οι έλληνες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Mike(6)

Μέλος
Εγγρ.