★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.091
- Πόντοι
- 3.556
Θα τον τσιμπουκωσεις εσυ μετά να το κανεις καλά μωρη αδέλφω.Άντε να δείρεις κάνα μετανάστη μπας και νιώσεις άντρας ρε ναζιστικό απόβλητο.
Θα τον τσιμπουκωσεις εσυ μετά να το κανεις καλά μωρη αδέλφω.Άντε να δείρεις κάνα μετανάστη μπας και νιώσεις άντρας ρε ναζιστικό απόβλητο.
Είναι και αυτό εδω , που αναμένεται να πάρει έγκριση σύμφωνα με το άρθρο.![]()
Eγκρίθηκαν στην Ιταλία τρία νέα φάρμακα κατά της Covid -19 - Zougla
Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνουν επίσημα πια στην Ιταλία τρία νέα φάρμακα τα οποία ενέκρινε Οργανισμός Φαρμάκων της χώρας (Αifa)...www.zougla.gr
Οι γιατροι εχουν περισσοτερα φαρμακα για να αντιμετωπισουν τον κορωνοιο και ειναι πιο αισιοδοξοι. Ας ελπισουμε τα πραγματα να πανε καλυτερα μεχρι τη νεα χρονια, οπως ειχαν προβλεψει οι περισσοτεροι ειδικοι.
Αυτην την απορια ειχα κι εγω. Μπηκε ενα εντυπο πριν την αιμοδοσια, ωστε να γινει ενας στοιχειωδης ελεγχος. Το εντυπο αυτο, γιατροι θα το εφτιαξαν. Εξελιπαν τωρα οι ιατρικοι λογοι; Συνεδριασε καποια επιτροπη ιατρων και ειπε στον Πλευρη, μπορεις να το αποσυρεις τωρα; Η ο γελοιος Πλευρης, με μια πολιτικη αποφαση, το κατηργησε;ρε λογικά το έντυπο για την αιμοδοσία
ρωτάει αν είχες ομοφυλοφιλικές σχέσεις,
όπως ρωτάει εάν έκανες ενδοφλέβια χρήση ουσιών ή αν έχει πάει στις χώρες που πάει ο βολκάνο,
τότε είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να είσαι φορέας επικίνδυνων νοσημάτων, που μεταδίδονται με το αίμα,
και δεν είμαι βέβαιος ότι ο έλεγχος του αίματος βρίσκει πάντα από πριν την μόλυνση, ώστε να αποφεύγονται οι επιμολύνσεις,
συμπερασματικά, χωρίς να γνωρίζω ειδικά, ίσως καλώς μπήκε κάποτε, ίσως κακώς βγήκε τώρα...
ας μιλήσουν οι ειδικοί ...
Έπιασε τελικά στασίδι ο Θόδωρος;Νεες οδηγιες απ τον ΕΟΔΔΥ
Οι οδηγίες παλιότερα έλεγαν "αν είχες πρόσφατες σεξουαλικές επαφές" χωρίς προφύλαξη. Δεν διευκρίνιζε ομοφυλοφιλικές ή ετεροφυλοφιλικές. Έτσι που πάνε οι μαλάκουλες εκεί στην αιμοδοσία θα αποκλείσουν όλον τον κόσμο από δυνητικούς αιμοδότες.ρε λογικά το έντυπο για την αιμοδοσία
ρωτάει αν είχες ομοφυλοφιλικές σχέσεις,
όπως ρωτάει εάν έκανες ενδοφλέβια χρήση ουσιών ή αν έχει πάει στις χώρες που πάει ο βολκάνο,
τότε είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να είσαι φορέας επικίνδυνων νοσημάτων, που μεταδίδονται με το αίμα,
και δεν είμαι βέβαιος ότι ο έλεγχος του αίματος βρίσκει πάντα από πριν την μόλυνση, ώστε να αποφεύγονται οι επιμολύνσεις,
συμπερασματικά, χωρίς να γνωρίζω ειδικά, ίσως καλώς μπήκε κάποτε, ίσως κακώς βγήκε τώρα...
ας μιλήσουν οι ειδικοί ...
Οι οδηγίες παλιότερα έλεγαν "αν είχες πρόσφατες σεξουαλικές επαφές" χωρίς προφύλαξη. Δεν διευκρίνιζε ομοφυλοφιλικές ή ετεροφυλοφιλικές. Έτσι που πάνε οι μαλάκουλες εκεί στην αιμοδοσία θα αποκλείσουν όλον τον κόσμο από δυνητικούς αιμοδότες.
Σωστά τα λες αλλά σε μένα δεν πιάνει αυτό το στυλάκι. Έχω γράψει πριν από σένα ότι θεωρώ την τριάδα ξενο σώμα για τη ΝΔ. Και ειδικά το μπουμπούκο τον στολίζω σε κάθε αφορμή που δίνει.Δεν πειράζει, έχουμε Πλευρη υπουργο υγείας τωρα που ήταν κατά των εμβολιασμων παλαιότερα, ως ακροδεξιος ακολουθούσε την ιδεολογία του.
Νταξει ευτυχώς ΕΥΤΥΧΏΣ δεν ειναι πια ακροδεξιος, έγινε ένας φιλελεφθερος και συνάμα προοδευτικός άνθρωπος θα έλεγα.
Οι οδηγίες ρωτούσαν αν είχες έστω και μία ομοφυλοφιλική επαφή. Δεκαετίες τώρα.Οι οδηγίες παλιότερα έλεγαν "αν είχες πρόσφατες σεξουαλικές επαφές" χωρίς προφύλαξη. Δεν διευκρίνιζε ομοφυλοφιλικές ή ετεροφυλοφιλικές. Έτσι που πάνε οι μαλάκουλες εκεί στην αιμοδοσία θα αποκλείσουν όλον τον κόσμο από δυνητικούς αιμοδότες.
Μείνε στην ιβερμεκτίνη, μένω στα μονοκλωνικα αντισώματα οπου σφυρας αδιάφορα, και είμαστε και οι 2 πατσοι.Σωστά τα λες αλλά σε μένα δεν πιάνει αυτό το στυλάκι. Έχω γράψει πριν από σένα ότι θεωρώ την τριάδα ξενο σώμα για τη ΝΔ. Και ειδικά το μπουμπούκο τον στολίζω σε κάθε αφορμή που δίνει.
Σε αντίθεση με σένα που υπερασπίζεσαι έναν πολιτικό καραγκιόζη και ανάξιο γιατρό και συγκυβερνούσες με ακροδεξιά μορφώματα που είχαν και μια ροπή προς την εξαγορά των συνειδήσεών τους, όπως δήλωσε πολλάκις ο κυβερνητικός εταίρος σου. Να, προχθες το ξαναδήλωσε.
Οπότε τι ακριβώς μας λες;
Να δίνουμε σε ασθενείς με Covid-19 ιβερμεκτίνη, σε αντίθεση με τις οδηγίες των οργανισμών υγείας παγκοσμίως, επειδή το πρότεινε ο φαιδρός υφυπουργός υγείας της κυβέρνησής σας;
Αυτες είναι οι οδηγίες του που "εσωζαν" κόσμο, όπως μας δήλωσες;
Που δεν είναι και τίποτα παλιές.
22 Aυγούστου 2021 οι οδηγίες "σωτηρίας".
Τις οποίες έσβησε μετά το κράξιμο αλλά επανήλθε στις 23 γιατί υπέθεσε ότι βρήκε στοιχεία που τον "δικαιώνουν".
Τόσο γελοίος.
Έχεις δίκιο αλλά το διάβασα αφότου είχα ποστάρει.Noμιζω οτι απαντησα και προηγουμενως. Δεν εννοουσα οικονομικο κοστος, εννοουσα βιολογικο.
Εγώ σφυράω αδιάφορα στα μονοκλωνικά;Μείνε στην ιβερμεκτίνη, μένω στα μονοκλωνικα αντισώματα οπου σφυρας αδιάφορα, και είμαστε και οι 2 πατσοι.
Εγώ σφυράω αδιάφορα στα μονοκλωνικά;
Για πες μου πότε τα πρότεινε ο γελοίος που στηρίζεις με πάθος, πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκαν στην Ελλάδα, πότε πήραν εγκριση απο αρμόδιες αρχες Υγείας παγκοσμίως, για να δούμε και πόσο πάτσι ειμαστε.
Ούτε καν τα μοιραλέικα δεν έχεις, να πεις, ναι είναι γελοίος γιατί στηρίζει κάτι επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
Δε γίνεται να είμαστε πάτσι.
Δε σου είπα να μου πεις τη συχνότητα του Πολάκης Channel.
Αυτα τα ολίγα με μια πρόχειρη αναζήτηση
Ολες τις απαντήσεις θα τις λάβεις απο τον ίδιο στα παρακάτω βίντεο.Δε σου είπα να μου πεις τη συχνότητα του Πολάκης Channel.
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα.
Σε ενδιαφέρει, δε σε ενδιαφέρει καμία σημασία δεν έχει. Σιγά μην καθήσω να δω θέατρο σκιων. Προτιμώ το αυθεντικό.Ολες τις απαντήσεις θα τις λάβεις απο τον ίδιο στα παρακάτω βίντεο.
Αμα βαριέσαι να τα δεις, ποσώς με ενδιαφέρει.
Τα μοιραλέικα μεταφράζονται σεΣε ενδιαφέρει, δε σε ενδιαφέρει καμία σημασία δεν έχει. Σιγά μην καθήσω να δω θέατρο σκιων. Προτιμώ το αυθεντικό.
Όταν έχεις τίποτα δεδομένο να παραθέσεις από όσα σε ρώτησα εδω είμαστε να το συζητήσουμε.
Μέχρι τότε ούτε καν τα μοιραλέικα δεν έχεις.
Tα μοιραλέικα μεταφράζονται σε, δεν έχω τα αρχίδια να πω γελοίον κάποιον, που συστήνει ένα επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία φάρμακο, με τον τρόπο που συνιστά τη χρήση του.Τα μοιραλέικα μεταφράζονται σε
"Σιγά μην καθίσω να δω θέατρο σκιών"
Όταν μιλαμε για έναν συγκεκριμένο ανθρωπο, θα βλέπουμε και θα ακούμε τι λέει ο ίδιος.
Τα μεταξυ μας, την παραμικρή σημασία δεν έχουν.