ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
αρχίσαμε ρε νιαμου ακόμα δεν αρχισαμεΣτην πρεμιερα μεθαυριο θ αργησω καμια ωρα, καλυψε με μην φωναζει ο αλλος... :-(
αρχίσαμε ρε νιαμου ακόμα δεν αρχισαμεΣτην πρεμιερα μεθαυριο θ αργησω καμια ωρα, καλυψε με μην φωναζει ο αλλος... :-(
ποια πρεμιερα ρε τυπε?εγω σκέφτομαι να μην ανοιξω καν τηλεοραση :S :S :S μεταξυ όμως αυτά,θα μπω να γραψω τιποτα στο νημα να γλιτωσω την διαγραφη :S :S :S
Μην του πεις τιποτα, θα αλλαξω γνωμη εγω στον μικρο.... :S :S :S
βαλε μια ταξη τυπε,γιατι αρχισαν να την κοπανάνε τα νιαμου,εγω μπορει να λειπω για αυτό το λεω :S :S :Sαρχίσαμε ρε νιαμου ακόμα δεν αρχισαμε
κινεζολιχουδια
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/01/NINTCHDBPICT000556525435.jpg?w=620[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://www.thesun.co.uk/news/10812276/coronavirus-china-virus-bat-soup/[/URL]
[/quote]Μπραβο τυπε μολις ειχα φαει........ :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Στην πρεμιερα μεθαυριο θ αργησω καμια ωρα, καλυψε με μην φωναζει ο αλλος... :-(
ποια πρεμιερα ρε τυπε?εγω σκέφτομαι να μην ανοιξω καν τηλεοραση :S :S :S μεταξυ όμως αυτά,θα μπω να γραψω τιποτα στο νημα να γλιτωσω την διαγραφη :S :S :S
:helpsos: :helpsos: :helpsos:
εγω το αφησα στη μεση :S :S :SΜπραβο τυπε μολις ειχα φαει........
όχι κριειτορ άλλο εννοουσα εγω,μην με δια α α α 10010010 01010010
Ανοιξε του νημα και βαλε ψηφοφορια τυπε..... :S :S :SΤυπος Νασος Αθανασιαδης μολις ειδε τη γκουρμε συνταγη εξαφανιστηκε... :S :S :S
Ανοιξε του νημα και βαλε ψηφοφορια τυπε..... :S :S :S
Να πάω, η να μην πάω σε 20 μέρες. Ιδού η απορία. :S
εγω το αφησα στη μεση :S :S :Sόχι κριειτορ άλλο εννοουσα εγω,μην με δια α α α 10010010 01010010
Τον παλιοξεφτυλα,το νιμου,τον ανεπροκοπο,το αχρηστο ρεμαλι....ενταξει τωρα μπορω να ανοιξω νημα. :S :S :S
τυπε και εγω θα παω τον αλλο μηνα!
Παμε να με κερασειςς νουντλςςς
Τι να σου κανουν τα νουντλς μωρη ανθρωπινη καταβοθρα....20 παπιες Πεκινου θελεις για να χορτασεις. :S :S :S
Μαζι με ποικιλια φιδιωνε στα καρβουνα...Τι να σου κανουν τα νουντλς μωρη ανθρωπινη καταβοθρα....20 παπιες Πεκινου θελεις για να χορτασεις. :S :S :S
ενταξει ο κωλογεροςς εχει λεφτα, τι σκας εσυ!
ενταξει ο κωλογεροςς εχει λεφτα, τι σκας εσυ!
στην Αγγλία τι λένε για τον ιό γιατί θέλω να ανέβω?