ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
όλα τα νιαμου μαζεμενα
:S :S :S
όλα τα νιαμου μαζεμενα
μνημα μου ανοιξε τυπε αντι για νημα :S :S :SΑνοιξε του νημα και βαλε ψηφοφορια τυπε..... :S :S :S
εχεις κανονισει καμια 1000αρα Κινεζοειδεις να σου ριξουν κανα bukkake :S :S :Sτυπε και εγω θα παω τον αλλο μηνα!
Παμε να με κερασειςς νουντλςςς
μνημα μου ανοιξε τυπε αντι για νημα :S :S :S
το γαμησατε και αυτο το νημα τυπε,πανω που εμπαινε ο λαος να ενημερωθει αν θα πρεπει να παει Κινα η οχι :S :S :S
Τυπε σε εβαλα στα καλυτερα μενου με Μισελενε και Κακοχρονοναχεις... :S :S :S
το γαμησατε και αυτο το νημα τυπε,πανω που εμπαινε ο λαος να ενημερωθει αν θα πρεπει να παει Κινα η οχι :S :S :S
θελει λιγο αναλυση απο Kman τυπε το ολο θεμα,πως οι Κινεζοειδεις σπερνουν τον ιο στα σλαβικα μουνολιβαδα φαση :S :S :SΒρωμομπαχαλακηδες τυπε τι περιμενεις;Εγω ειπα να κρατηθω και λογω επαγγελματος να ειμαι σοβαρος αλλα οταν αρχισα να διαβαζω τις επιστημονικες αναλυσεις των μελων του σαι καταλαβα οτι δεν υπηρχε νοημα... :S :S :S
θελει λιγο αναλυση απο Kman τυπε το ολο θεμα,πως οι Κινεζοειδεις σπερνουν τον ιο στα σλαβικα μουνολιβαδα φαση :S :S :S
Οταν μουγκαναγε σε εκεινο το επικο βιντεακι που χαιδευε το μπουτακι της πουτανας δεν σου ηρθε μια επιθυμια να καλεσεις τον Αρκτουρο; :S :S :S
τι πουτανα ρε τυπε,σπονσορετα,δεν ειναι πουτανες,ακομη τα βασικα δεν ξερεις :S :S :S
Βασικα εκει που εκλαψα περισσοτερο ηταν οταν δηλωσε οτι δεν μπορει να μεινει πιστος σε μια πουτανα... :S :S :S
τι πουτανα ρε τυπε,σπονσορετα,δεν ειναι πουτανες,ακομη τα βασικα δεν ξερεις :S :S :S
δεκτο,γαμηθηκε λιγακι το νημα,αλλα εχεις ακομα την ψηφοφορια με τα πλουσια δωρα!το γαμησατε και αυτο το νημα τυπε,πανω που εμπαινε ο λαος να ενημερωθει αν θα πρεπει να παει Κινα η οχι :S :S :S
Εχεις δικιο τυπε...αλλα κανονικα αφου ειναι σπονσορας επρεπε να ζηταει να εχουν τη φατσα του στις μπλουζες τους οταν κυκλοφορουν εξω. :S :S :S
εδω εχει επιβιωσει τυπε η σπονσορετα απο τα μπλαβι αρχιδια του Κμαν,τι να της κανει ο ιος :S :S :S-αν η σπονσορετα σου ,τσιμπησει κορονοιο ,την βολευει με τον ικα του σπονσορα η επρεπε να της κολλαει δικα της?
αυτα τρωνε τα εβλεπα τοτε στο καραβι κινεζοι και φιλιπινεζοι κανουν ανακυκλωση την μητερα φυσηγαμω τους Κινεζους!
τρωνε οτι σκατα υπαρχουν!
σκυλια, γατια, κατσαριδες, ακριδες, σαυρες , φιδια
ΗΜΑΡΤΟΝ
Είχα δει κάποτε ένα ντοκιμαντέρ και μιλούσαν από ένα χωριό κάπου στο Νεπάλ που έτρωγαν φίδια κι όταν ο ρεπόρτερ έδειξε απέχθεια του απάντησαν μιλάτε κι εσείς που τρώτε ψάρια;αυτα τρωνε τα εβλεπα τοτε στο καραβι κινεζοι και φιλιπινεζοι κανουν ανακυκλωση την μητερα φυση