Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Να πάω, η να μην πάω σε 20 μέρες. Ιδού η απορία. :S
Να πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
Να πάω, η να μην πάω σε 20 μέρες. Ιδού η απορία. :S
Να πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
παππουλη συγγνωμη αλλα ειχε πλακα
τυπε δεν υπαρχει κινδυνος,ολα υπο ελεγχο :S :S :SΝα πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
Μην τυχει και εμφανισθει κανενα κρουσμα εδω..
Σαν τα ποντικια θα την κοπανισουν γιατροι,νοσηλευτες και
υπολοιποι ασθενεις απο το νοσοκομειο..
Θα μεινει ο αρρωστος μονος του σε ολο το κτιριο..
πες τα ντεοι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?οι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
τυπε δεν υπαρχει κινδυνος,ολα υπο ελεγχο :S :S :S
2 νοσοκομεια απο 1000 ατομα στη Κινα του δις κατοικων,οι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
ειμαι στην αλλη μερια...δεν παταω τα ποδια μου ασια ποτε ξανα!!τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?
για πες τυπε :S :S :SΕίπε σε έκανα γκουρμέ συνταγή να ξες... :S :S :S
ναι ε?2 νοσοκομεια απο 1000 ατομα στη Κινα του δις κατοικων,
ειναι σαν να βαζουμε εμεις ενα κρεβατι..
τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?
δεν τρωω φιδια ρε ντελιβερα :SΑπο αυτον τον βρωμιαρη β διαλογης ιμιτασιον Λεγκο ξεκινησε η επιδημια... :S :S :S
ναι ε?
ειμαι στην αλλη μερια...δεν παταω τα ποδια μου ασια ποτε ξανα!!