Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.359
- Πόντοι
- 6.256
Να πάω, η να μην πάω σε 20 μέρες. Ιδού η απορία.:S
Να πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
Να πάω, η να μην πάω σε 20 μέρες. Ιδού η απορία.:S
Να πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
παππουλη συγγνωμη αλλα ειχε
τυπε δεν υπαρχει κινδυνος,ολα υπο ελεγχο :S :S :SΝα πας τυπε...εισαι και στην ευπαθη ομαδα λογω ηλικιας.Οτι πρεπει για κρας τεστ... :S :S :S
Μην τυχει και εμφανισθει κανενα κρουσμα εδω..
Σαν τα ποντικια θα την κοπανισουν γιατροι,νοσηλευτες και
υπολοιποι ασθενεις απο το νοσοκομειο..
Θα μεινει ο αρρωστος μονος του σε ολο το κτιριο..
πες τα ντεοι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?οι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
τυπε δεν υπαρχει κινδυνος,ολα υπο ελεγχο :S :S :S
2 νοσοκομεια απο 1000 ατομα στη Κινα του δις κατοικων,οι τυποι-κινεζοι θα σηκωσουν λεει 2 νοσοκομεια μεχρι 3 φλεβαρη για 1000 νοματαιους το καθενα...και εμεις ακομα δεν εχουμε γραμμη για το οφσαιντ στο βαρ... :S
ειμαι στην αλλη μερια...δεν παταω τα ποδια μου ασια ποτε ξανα!!τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?![]()
για πες τυπε :S :S :SΕίπε σε έκανα γκουρμέ συνταγή να ξες... :S :S :S
ναι ε?2 νοσοκομεια απο 1000 ατομα στη Κινα του δις κατοικων,
ειναι σαν να βαζουμε εμεις ενα κρεβατι..
τι νεα απ το μετωπο τυπε...? Σας εχουν σε καραντινα...?![]()
δεν τρωω φιδια ρε ντελιβερα :SΑπο αυτον τον βρωμιαρη β διαλογης ιμιτασιον Λεγκο ξεκινησε η επιδημια... :S :S :S
ναι ε?
ειμαι στην αλλη μερια...δεν παταω τα ποδια μου ασια ποτε ξανα!!