tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
και γαμω περνατε :SΚακως
Εμεις το εχουμε και τωρα που μιλαμε η γυναικα μου παιζει assassins creed
και γαμω περνατε :SΚακως
Εμεις το εχουμε και τωρα που μιλαμε η γυναικα μου παιζει assassins creed
Δεν αντιπολιτεύεται, πολιτεύεται. Ασκεί κριτική ακριβώς επειδή είναι ένα δημόσιο πρόσωπο μιας άλφα εγνωσμένης αξίας.
Δεν με ξέρεις προσωπικά για να γνωρίζεις πού γράφω τις εγνωσμένες αξίες: το μόνο κριτήριο στο οποίο στηρίζομαι για να τον αναφέρω, είναι το αίσθημα ευθύνης που δημιουργεί μια τέτοια "εγνωσμένη" αξία.
Από κει και πέρα δεν είναι η αρμοδιότητά του να προτείνει μέτρα ως γιατρός ή σχετικός επιστήμονας, ούτε βέβαια και να πολιτεύεται στον αέρα: αυτό δείχνει να κάνει μάλλον η κυβέρνηση, που έχει ειπωθεί ότι είχε τον χρόνο για τις κατάλληλες ενέργειες αλλά τον δαπάνησε άστοχα.
Τέλος πάντων, είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση ως τώρα έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης κι ότι οι όποιες ολιγωρίες ή απαράδεκτες αμέλειες ή εγκληματικές αβλεψίες δεν αποτελούν ιδιάζοντα χαρακτηριστικά της νδ αλλά του πολιτικού συστήματος εν γένει.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι όλοι ίδιοι.
ειπαμε, η Ιταλια εχει προ πολλου ξεπερασει τις δυνατοτητες του συστηματος υγειας της. Τι απο το "ο κοσμος πεθαινει στα σπιτια του γιατι δεν υπαρχουν κρεβατια στα νοσοκομεια" ειναι δυσνοητο?
Αυτο προσπαθουμε να αποφυγουμε εδω. Να μη φτασουμε στο σημειο να ξεφυγει τελειως το ποσοστο θνησιμοτητας γιατι γεμισαν τα νοσοκομεια.
Εγω δεν εβαλα κι εσενα μεσα στο πακετο του ψυχιατρειου.Δεκτό. Παίρνω ότι έχουμε θέματα και είμαστε για ψυχιατρείο για να μην κάνω διπλή παράθεση και ειμαστε όλοι κομπλέ.
Καπου χανεις το νοημα του δειγματοληπτικου ελεγχου. Οταν ας πουμε γινεται μια δημοσκοπηση με δειγμα 1000 ατομα για να βγει τι θα ψηφισει το εκλογικο σωμα των 9.9 εκατομμυριων ελληνων, δε ρωτας και τους 9.9 εκ ελληνες του εκλ. σωματος. Ρωτας ενα παρα πολυ μικρο δειγμα. Γι'αυτο λεγεται και ΔΕΙΓΜΑτοληψια.
δειγματοληψια γινεται και τωρα
800 τεστ εγιναν απο εχθες, τα 35 θετικα. Τα υπολοιπα 765 τι λες να ηταν?
με λίγα λόγια, δεν μας λεει τίποτα. Δικηγόρος-δημόσιο πρόσωπο μιλάει για χιλιάδες δωρεάν τεστ που σίγουρα δεν γνωρίζει αν αυτό είναι πρακτικά εφαρμόσιμο γιατί προφανώς... δεν είναι η αρμοδιότητά του αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας. Με λίγα λόγια ζητάει 'πολιτική λύση' βασισμένη σε μη γνώση των δεδομένων, σε ένα ιατρικό ζήτημα.
και γω θα ήθελα να υπάρχει σε κάθε γειτονιά κέντρο διαγνωστικού τεστ και 50 γιατροί σε κάθε γωνία αλλά αν δεν ξέρω τα δεδομένα δεν κάθομαι να γράφω αρλούμπες για να ξεσηκώσω τον κόσμο να αμφισβητεί το 'μένουμε σπίτι' και την προσπάθεια της κυβέρνησης.
και γαμω περνατε :S
Γενικά μιλάω για την ψυχολογία των ανθρώπων.Αυτο το αγχος μπορω να το κατανοησω και να το σεβαστω. Αλλά δεν νομιζω οτι επικαλεσθηκε κατι τετοιο ο φιλος παραπανω
και γαμω περνατε :S
ειπαμε, η Ιταλια εχει προ πολλου ξεπερασει τις δυνατοτητες του συστηματος υγειας της. Τι απο το "ο κοσμος πεθαινει στα σπιτια του γιατι δεν υπαρχουν κρεβατια στα νοσοκομεια" ειναι δυσνοητο?
Αυτο προσπαθουμε να αποφυγουμε εδω. Να μη φτασουμε στο σημειο να ξεφυγει τελειως το ποσοστο θνησιμοτητας γιατι γεμισαν τα νοσοκομεια.
![]()
"Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φαίνεται ότι αποφάσισε να τιμήσει το “Μένουμε σπίτι” με… βόλτες στην Κηφισιά. Τις οποίες βόλτες μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram".
Ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα?
Αν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα, τοτε
35 / 800 = 0.044 επι τυχαιου δειγματος σημαινει οτι το 4.4% νοσει.
10.8εκ πληθυσμος x 0.044 = 475 χιλιαδες κρουσματα.
Αν αυτο ισχυει μονο τοπικα, πχ μονο στα αστικα κεντρα (ας πουμε Αθηνα/Θεσσαλονικη/Πατρα) και παρουμε ως υποθεση εργασιας οτι η περιφερεια εχει 0 κρουσματα, βαλε κανα 250αρι-300 χιλιαδες κρουσματα. Τα 300-500k κρουσματα σε σχεση με τα 2-3 χιλιαδες που ελεγε ο Τσιορδας ειναι 100-200 φορες επανω.
Σωστό
Αλλά πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική
η δειγματοληψία.
Λες να μπαινει απο το ταμπλετ της και να μην το εχω αντιληφθει?Αν μπει κ η γυναικα του παρεα στο σαη λες να περασουν καλυτερα τυπε?![]()
Ξάδερφε για 40 παππουδια θα πέσει η κυβέρνηση πως σου φαίνεται?Δεν βλεπω κανενα προβλημα
Σημερα ειδα σε κεντρικους δρομους περιπολικα και διπλα 5 με 6 μηχανες.σαν μπλοκο. Μηπως εχουν σε ετοιμοτητα απο τωρα θεσεις για οταν δωθει το πρασινο φως?
Λες να μπαινει απο το ταμπλετ της και να μην το εχω αντιληφθει?
Μηπως ο Τσιοδρας ανεφερε οσους εχουν συμπτωματα?