Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.854
Like
24.747
Πόντοι
6.256
περα απο αυτο δεν εχουν καταλαβει τα βουρλα οτι αν χρειαστουν οι ιδιοι νοσηλεια θα παρουν τα αρκιντια τους σε φρακαρισμενα νοσοκομεια. Εκτος αν εχουν την επομενη εξυπνη ιδεα: οσοι εχουν κορωνοϊο να πεθαινουν σπιτια τους.

Το πιο απλο τυπε....εχουν ενα ατυχημα και πρεπει να νοσηλευτουν σε ΜΕΘ.Θα παρουν τα αρχιδια μου με συνοπτικες διαδικασιες...
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.049
Πόντοι
216
Ηθελα να παρω μία κόκα κόλα και βαριομουν να πάω σούπερ για να μην περιμενω μία ώρα σαν μαλακας. Πήγα στο ψιλικατζιδικο που είναι πιο βατες οι αγορές.
Στον δρόμο κανείς με μάσκα, βία να είδα 15-20 φάτσες. Νορμαλ κινητικότητα.
Κίνηση δρόμους μικρή και μούτρα μέχρι το πάτωμα όλοι. Λείπει η ζωντάνια πιστεύω και το κίνητρο για κάτι. Επικρατεί φόβος.
Νομίζω ότι το μέτρο δεν στέκει και δεν τηρείται κιόλας εύκολα.
Δηλαδή πως να το χαψει ο άλλος οτι θα πηγαίνει στην δουλειά ή στις δουλειές του, θα μπαίνει στα τρένα, στα λεωφορεία, στην κίνηση με ιχ κτλ και αφου τριφτει καλά καλά όσο τριφτει, θα πρέπει να γυρίσει να απολυμανθει και να δει τηλεοραση ή να φάει και να ξαπλώσει.
Και μετά από όλα αυτά, όταν θα θέλει να βγει να πάρει λίγο αέρα εστω μόνος ή με την γκομενα ή φίλο του, να περπατήσει λίγο μόνος ή με παρεα εστω κάπου μοναχικά, να θέλει να πάει να γαμησει ή να πει μία κουβέντα ακολουθώντας ένα δρομάκι ήσυχα κι όμορφα πεζός ή με ιχ χωρίς να ενοχλεί η να κωλιτριβεται, θα του πουν ένα μεγάλο όχι.

Δεν γίνεται...

Oταν θα κινδυνεψει εστω και ενας ανθρωπος εξαιτιας σου ναι γινεται. Σκασμουλης τωρα, ναι?
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.646
Like
22.057
Πόντοι
5.006
1000αδες ειναι οι επιστημονες παγκοσμιως, με τεραστιες περγαμηνες, που ζητανε αξιοπιστα δεδομενα με δειγματοληψια και να εφαρμοστει το γαμημενο το επιστημονικο πρωτοκολλο που θα επρεπε να ειναι αυτονοητο.

Πριν τον Κουρετα ειχε βγει ο αλλος ελληνας απ'το Stanford και ειπε πανω κατω τα ιδια. Χωρις δειγματοληπτικο ελεγχο δεν υπαρχει εικονα της καταστασης.


Πολλες φορες δε, γινεται εκκληση απο τους στατιστικολογους να μη συγκρινονται νουμερα μεταξυ των χωρων καθοτι τα data της μιας χωρας ειναι πιο αναξιοπιστα απ'της αλλης.

Εδω δεν μπορουν να παρουν ουτε επενδυτικες αποφασεις οι επενδυτικοι οικοι και αναγκαζονται να προσλαβουν υγειονομικες υπηρεσιες για να κανουν εκεινες δειγματοληψιες (ιδιωτικα) αφου δε κανουν τα κρατη. Και τα κρατη βαζουν 1002 δικαιολογιες προκειμενου να μη κανουν δειγματοληπτικους ελεγχους. Οταν οι επενδυτικοι οικοι που διαχειριζονται ...λεφτα ειναι πιο υπευθυνοι, μεθοδικοι και επιστημονικοι στη συλλογη δεδομενων ωστε να λαβουν τις σωστες αποφασεις απ'τα κρατη που διαχειριζονται ΖΩΕΣ ανθρωπων, καταλαβαινεις ποσο για τον πουτσο ειναι η διαχειριση απ'τα κρατη.

Λες να μην το ξέρει ο τσιοδρας ότι θα ήταν καλύτερα αν μπορούσε να κάνει 10 εκατομμύρια τεστ? Τον έχει λύσει κρύος ιδρώτας τον φουκαρα.. Δεν τον είδε; τι άγχος είχε στη σημερινή του ομιλία?
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς και αυτός και εμείς μας έλαχε να ζούμε στην Ελλάδα.. Δεν υπάρχουν επαρκή τεστ, δεν υπάρχουν επαρκείς γιατροί, δεν υπάρχουν επαρκείς μεθ, δεν υπάρχουν επαρκείς αναπνευστηρες κτλ.
Οπότε με βάση αυτά τα δεδομένα είναι λογική η στρατηγική που ακολουθεί ο τσιοδρας... Δεν είναι στην Αμερική, όπου ο τραμπ μπορεί σε μια μέρα να δώσει εντολή σε 2 εταιρείες στην Καλιφόρνια, σε άλλες 3 στη νέα Υόρκη και στην Βοστόνη κτλ και να κατασκευασουν στο μπαμ εκατομμύρια τεστ..

υγ : γενικά δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στην Ελλάδα... Κατά την γνωμη μου είμαστε ακόμα μέσα στις πιο επιφοβες χωρες στο κόσμο να γίνουμε σαν την Ιταλία... Απλά άμα γίνουν 2-3 λάθη εδώ και ξεφύγει το πράγμα, τότε δεν σώζεται με τίποτα... Θα γίνουμε χειρότερα από την Ιταλία, έκτος αν δεχτούμε εκτεταμένη διεθνή βοήθεια...
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.349
Κριτικές
115
Like
18.932
Πόντοι
20.686
Εμεις δεν πιστευω οτι θα γινουμε Ιταλια,αλλα η Ισπανια οδευει προς τα εκει και θεωρω και προσεχως η Αγγλια που αργησε χαρακτηριστικα.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.271
Πόντοι
8.006
Πήρα 3 τηλέφωνα να κόψω αντιδράσεις.

Ο πρώτος ολόκληρο γαϊδούρι με αξιοπρεπεια και ζωή οκ αλλά μονος, μου είπε ότι δεν βγαίνει έξω παρά μόνο για να πάει στην δουλειά του.
Όταν του είπα τι λεει, κράτησα μία φράση του: "μεγαλωσαμε πια, τώρα θα ζήσουμε;" πραγματικά με στενοχώρησε τόση αρνητικότητα.  Πέταγμα λευκής πετσέτας.
Για μένα ώρα να πάει σε ψυχίατρο ή αλλιώς  κρεμάλα. Του δίνω σχοινί και σαπούνι δωρεάν έτσι που μιλησε.

Ο δεύτερος με 4 παιδιά, γυναίκα και πεθερά
έχει αφηνιασει. Πραγματικά έτρεμε ή φωνή του και μου έλεγε ότι του έρχεται να τα κάνει μπουρδέλο όλα. Τουλάχιστον ήθελε να το πολεμήσει. Τον βρίσκω θαραλλεο.
Αλλιώς θα τον δούμε στις ειδήσεις.

Ο τρίτος εντελώς νιρβανας και παντρεμένος μου είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι θα κάνει αν κάτσει μέσα. Ως πότε δηλαδή θα κοιτάει το ταβάνι και τι νόημα έχει όλο αυτό
αφού δεν θελει καν να βλέπει την γυναίκα του η οποία του έχει ζαλισει τ αρχιδια.
Μιλούσε με σιχαμαρα. Θα έλεγα ότι ψιλοαπογοητευτηκα.

Αν επαιρνες εμενα τηλεφωνο, θα σου ελεγα οτι ξεκουραζομαι μια χαρα, βλεπω ταινιουλες, μπαινω στο μπου κομ, κοιμαμαι και ξυπναω φυσιολογικες ωρες, δουλευω με το πάσο μου καποιες υποθεσεις που υπο αλλες προυποθεσεις θα με ειχαν πνιξει, παιζω κανενα βιντεοπαιχνιδι.

Τωρα γιατι ξαφνικα καποιοι εχετε κρασαρει επειδη σας ειπαν να μεινετε δυο εβδομαδες σπιτι, δεν ξερω. Προφανως εχετε θεματα.
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.092
Κριτικές
9
Like
13.668
Πόντοι
2.606
Το πιο απλο τυπε....εχουν ενα ατυχημα και πρεπει να νοσηλευτουν σε ΜΕΘ.Θα παρουν τα αρχιδια μου με συνοπτικες διαδικασιες...

Αφου καθονται ολη την ημερα μεσα πως θα παθουν σοβαρο ατυχημα τυπε  :think: :S :S :S
 

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.387
Κριτικές
169
Like
8.695
Πόντοι
10.326
Την μεθεπόμενη βδομάδα αν δεν μπούμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...Ετοιμαστείτε για εμφύλιο! :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.854
Like
24.747
Πόντοι
6.256

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.728
Like
8.456
Πόντοι
2.356
Το πιο απλο τυπε....εχουν ενα ατυχημα και πρεπει να νοσηλευτουν σε ΜΕΘ.Θα παρουν τα αρχιδια μου με συνοπτικες διαδικασιες...

τυπε εκεινη την ωρα δε νομιζω να τους απασχολει να παρουν πιτσα  :S
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.271
Πόντοι
8.006
:rockon:
Θα πω αυτό που πιστεύω.
Λέω δεν γίνεται γιατί αυτό πιστεύω.
Για να πω δεν μπορώ που δεν τραβάω ζόρι να το κάνω, θα πρέπει να αισθανθώ ότι μονο εγώ αποτελώ την εξαίρεση.
Πίστεψε με, έχουν φορτώσει κρανίο πολλοί.
Δεν έχω κάποιο όφελος να πω ψέμματα.
Εξάλλου μόνοι σας γράφετε ορισμενοι ότι πολλοί έχουν αφηνιασει και γκρινιαζουν σε ελάχιστες μέρες της κατάστασης.
Τύπε καπου εδω τελειωνουν οι ευγενειες
Δεν μας ενδιαφερει αν αφηνιαζουν καποιοι
Οποιος δεν μπορει να συμμορφωθει με πεντε απλα πραγματα και κρασαρει, να παει στο ψυχιατρειο
Δεν φταιμε τιποτα οι υπολοιποι
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
313264-8e52d5c75f924e87a787a2b39bb01cea.jpg


"Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φαίνεται ότι αποφάσισε να τιμήσει το “Μένουμε σπίτι” με… βόλτες στην Κηφισιά. Τις οποίες βόλτες μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram".

 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
68.134
Like
28.674
Πόντοι
5.506
Την μεθεπόμενη βδομάδα αν δεν μπούμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...Ετοιμαστείτε για εμφύλιο! :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αν μπουμε ομως μπουχο ετοιμαστητε για πουτσα  :happy: :happy: :happy: :happy:
αχ μου ελειψε να βριστουμε λιγο για τα αθλητικα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.089
Like
489
Πόντοι
36
ακου φιλε επειδη εσυ φαινεσαι  ξυπνιο παλικαρι και μιλας για lockdown,να στο εξηγησω απλα για να το πιασεις,τυπος με τον ιο συγκατοικει με αλλους 4 στο σπίτι,πάράλληλα αν γινει καθολικο το lockdown που λες θα εχει το δικαιωμα να βγαινει  για να παει σε σουπερ μαρκετ,φαρμακειο,δουλεια,επίσης στη διαδρομη θα συναντα ανθρωπους στη πολυκατοικια  κοκ ενω μπορει να πάει να δει και τους ηλικιωμενους γονεις του , φανατζομαι ακομα και εσυ καταλαβαινεις τωρα γιατι εχει αποτυχει το μετρο που εφαρμοζεται τοσο καιρο στην Ιταλια,επειδη αυτος ο ιος ειναι πολυ μεταδοτικος για να τον καταπολεμησεις μονο με απαγορευση μετακινησεων θα πρέπει να απομονωσεις τον καθε ανθρωπο σε ενα κουτι και να του απαγορευσεις οχι μονο να βγαινει αλλα να ερχεται σε απαφη γενικα με αλλο ανθρωπο ακομα και με συγγενεις του αλλιως αυτο που κανεις ειναι να πηγαινεις ανεπισημα σε ανοσια αγγέλης,τωρα ελπιζω να καταλαβες επειδη εισαι ξεφτερισε τι οδηγουμαι ?οτι αλλαξε σταση ο ΕΟΔΔΥ?καλα ο άλλος που ανησυχει για τις αντιρησεις των πολιτων για γελια και για κλαματα και τελικα τωρα που τον τσεκαρα ειναι κατι χειροτερο απο κομματοσκυλο,ακαδημαικος πολιτευτης ειναι :grin:

τα μετρα (και το lock down) δεν εχουν σκοπο να σταματησουν την εξαπλωση. Αυτο απο τη στιγμη που δεν υπαρχει τεχνητος τροπος μαζικης ανοσιας (βλ εμβολιο) ειναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο. Τα μετρα εχουν σκοπο να μειωσουν τον ρυθμο εξαπλωσης. Η λυση Σπιναλογκα, δυστυχως, δεν εφαρμοζεται. Και γιαυτο ακριβως δεν εχει κανενα νοημα το να τεσταρεις ανεξελεγκτα. Εκτος αν τη βρισκεις να βλεπεις νουμερα να αλλαζουν. 1 νουμερο μας ενδιαφερει. Ζητηση κρεββατιων απο νοσουντες vs διαθεσιμα κρεββατια, τιποτα αλλο. Μας ενδιαφερει η ζητηση να ειναι παντα μικροτερη απο την προσφορα.

Ακομα και αν μπορουσες να τεσταρεις 10.8 εκατομμυρια ανθρωπους μια φορα την εβδομαδα, καθε εβδομαδα, μαθηματικα θα εκανες ΜΗΝΕΣ να βρεις ολους τους φορεις.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διαιρώ το 12.773 (θάνατοι) / 297.400 (κρούσματα) = 4,29 αδύνατον

Αυτό σημαίνει θνητότητα 4,29%. Που είναι πλασματική διότι ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων δεν είναι γνωστός.

Στα επιβεβαιωμένα κρουσματα της ουχαν η θνητότητα ηταν 0,9%-1%.Και μάλιστα σε πολύ μεγάλο στατιστικό δείγμα.

Αν αναγάγεις το παραπάνω πηλίκο που παρέθεσες με 1% αντί για 4,29% τότε τα κρούσματα που προκύπτουν είναι 12.773/0.01 δηλαδή 1.277.300 πραγματικά κρούσματα.

Κοινώς τη γαμήσαμε !!
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε καπου εδω τελειωνουν οι ευγενειες
Δεν μας ενδιαφερει αν αφηνιαζουν καποιοι
Οποιος δεν μπορει να συμμορφωθει με πεντε απλα πραγματα και κρασαρει, να παει στο ψυχιατρειο
Δεν φταιμε τιποτα οι υπολοιποι


τι βιντεογκειμς παιζεις ρε μεγαλος ανθρωπος

ωριμασε επιτελους
 

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.387
Κριτικές
169
Like
8.695
Πόντοι
10.326
313264-8e52d5c75f924e87a787a2b39bb01cea.jpg


"Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φαίνεται ότι αποφάσισε να τιμήσει το “Μένουμε σπίτι” με… βόλτες στην Κηφισιά. Τις οποίες βόλτες μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram".
αερισε την ΜΟΥΝΑΡΑ της! :wanker: :wanker: :wanker:
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.092
Κριτικές
9
Like
13.668
Πόντοι
2.606
Την μεθεπόμενη βδομάδα αν δεν μπούμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...Ετοιμαστείτε για εμφύλιο! :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τυπε λες να δουμε σκηνες Κινας που τρεχουν οι αστυνομικοι και σε πιανουν με την αποχη  :think: :S :S :S

οποιος θυμαται ας βαλει το link με το βιντεο  :S :S :S
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Oταν θα κινδυνεψει εστω και ενας ανθρωπος εξαιτιας σου ναι γινεται. Σκασμουλης τωρα, ναι?

Δηλαδή δεν θα κινδυνέψει όταν εκτελώ κάποια εργασία και έχει κόσμο αλλά θα κινδυνέψει όταν περπατω μόνος για να πάω κάπου; αυτό δώσε να καταλάβω γίγαντα μου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom