Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.310
Πόντοι
2.356
Μόλις δώσεις τα στοιχεία για τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ θα μου περάσει.
Μέχρι τότε πάρε βαζελίνη.
τυπε δεν ειμαι πισωγλεντης οπως εσυ ουτε εχω αλισβερισια με πακια!!! κρατα την για σενα! που ξερεις αυριο μπορει να ξαναγυρισεις στο πασοκ και να χρειαστει να σε υποδεχθουμε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ουδεμια απαιτηση να εχετε για το οτιδηποτε! το κανατε το εμβολιο? στα παπακια μας τυπε
Τύπε είσαι πολύ σκληρό αγόρι. Εχεις και παπακια; Εγώ ακόμα και για τις γίδες αμφιβάλλω.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ζαν κλωντ τα μερη σου δε κωλωνουν ακομα

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
την καλησπέρα μου στους αξιολάτρευτους συναγωνιστές, εμβολιασμένους και μη :hi:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

Απαίδευτοι γονεις που σπρώχνουν τα παιδιά τους στην κοινωνική περιθωριοποίηση !!

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
μα οσο λογικος και να ναι ενας ανθρωπος, οταν ξερει οτι εχει εμβολιαστει ο πιεξ και ο σιγκμαν σιγα μη ρισκαρει να το κανει!!!! σα να σας εχει χτυπησει στα μυαλα ε?
Συνταράσσομαι με τα επιχειρήματά σου…. ξέμεινες?
Με τη λογική σου, αν μετα από έρευνα κατέληξες να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι λόγος οι υπόλοιποι να κάνουνε καμιά 10αριά δόσεις μαζεμένες….?

Εχεις φάει «φάπες» την μια πίσω από την άλλη και συνεχίζεις ακάθεκτος να πετάς «ρουκέτες»…. να ξέρεις πως δεν προσπαθώ να μεταπείσω κανέναν αντί-εμβολιαστή. Απλά τους «γλεντάω» για χαβαλέ όπως την αφεντιά σου…

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση μια για πάντα.

Δεν ξέρω τι έγινε κάποτε, ξέρω όμως τι γίνεται από την ημέρα που γεννήθηκα και έκτοτε. Στα 38 έτη που ζω, παρόμοια κατάσταση δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, οπότε είναι άτοπο να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Δεύτερον, εγκληματίας δεν θεωρείτε μόνο όταν κάποιος σκοτώσει πολλούς, εγκληματίας είναι αυτός ο οποίος σκοτώνει ακόμα και μόνο έναν άνθρωπο. Επομένως, αυτοί οι οποίοι επιβάλουν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, έχοντας γνώση ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα η ενέργεια αυτή να οδηγήσει στο θάνατο, είναι εγκληματίες. Αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή την ενέργεια και την επικροτούν, δεν έχουν μεγάλη διαφορά από αυτούς που την εκτελούν.

Κατόπιν των ανωτέρω, συμπεραίνουμε ξεκάθαρα, ότι εάν μία από τις παρενέργειες του εμβολίου είναι ο θάνατος, έστω και με την ελάχιστη πιθανότητα, αυτός ο οποίος επιβάλει, προωθεί, υποστηρίζει τον εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος εγκληματίας, μας αρέσει η όχι. Επίσης, εγκληματίας είναι και αυτός ο οποίος αποτρέπει κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο να προβεί σε μια ενέργεια η οποία υπάρχει περίπτωση να του στοιχίσει την ζωή, δηλαδή, εάν κάποιος αποτρέψει κάποιον άλλον, με οποιονδήποτε τρόπο να εμβολιαστεί και αυτός πεθάνει από COVID, θεωρείτε εγκληματίας.

Συμπέρασμα: ανάμεσα από τους μεν, η τους δε εγκληματίες, δεν υποστηρίζουμε κανέναν! Εμείς υποστηρίζουμε την ελεύθερη βούληση, την υπευθυνότητα του κάθε ανθρώπου με τις συνέπειες των πράξεων του, δηλαδή, έχοντας γνώση της κατάστασης, είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου, εάν κολλήσω COVID, τον μεταδώσω σε κάποιο συγγενικό και όχι μόνο άνθρωπο, με αποτέλεσμα αυτός να πεθάνει, τότε πρέπει να αντιμετωπιστώ σαν εγκληματίας. Υπάρχει κάτι ποιο υπεύθυνο από αυτό;

Όπως λένε, ο COVID μεταδίδεται, αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν από κάπου κόλλησαν υποτίθεται, γιατί δεν διώκεται κανείς; Για ποιο λόγο οι αρχές δεν κάνουν περαιτέρω έρευνες στα θύματα, με ποιους ήρθαν σε επαφή, εάν κάποιος είχε και μετέδωσε τον ιό κτλ; Την απάντηση θα την δώσει ο καθένας στον εαυτό του :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Ένας 20χρόνος υπάλληλος βενζινάδικου στη Γερμανία δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι από έναν πελάτη και έχασε τελικά τη ζωή του επειδή είχε αρνηθεί να τον εξυπηρετήσει λόγω του γεγονότος ότι ο τελευταίος δεν φορούσε μάσκα για την προστασία από τον κορωνοιό.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων είχε αρνηθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη που ήθελε να αγοράσει μια συσκευασία μπίρες, επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Der 49-Jährige soll dem 20 Jahre alten Verkäufer in Idar-Oberstein (Rheinland-Pfalz) am Samstagabend in den Kopf geschossen haben, nachdem dieser ihn beim Bierkauf zweimal auf die Maskenpflicht hingewiesen hatte.
Er sitzt wegen Mordverdachts in Untersuchungshaft.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.310
Πόντοι
2.356
Συνταράσσομαι με τα επιχειρήματά σου…. ξέμεινες?
Με τη λογική σου, αν μετα από έρευνα κατέληξες να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι λόγος οι υπόλοιποι να κάνουνε καμιά 10αριά δόσεις μαζεμένες….?

Εχεις φάει «φάπες» την μια πίσω από την άλλη και συνεχίζεις ακάθεκτος να πετάς «ρουκέτες»…. να ξέρεις πως δεν προσπαθώ να μεταπείσω κανέναν αντί-εμβολιαστή. Απλά τους «γλεντάω» για χαβαλέ όπως την αφεντιά σου…
θες να σου στειλω τις δικες μου τις δοσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε είσαι πολύ σκληρό αγόρι. Εχεις και παπακια; Εγώ ακόμα και για τις γίδες αμφιβάλλω.
για γιδες απευθυνθειτε στον πιεξ κυριε! εχει πιαστει με αρκετες στην πλατη του

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.310
Πόντοι
2.356
Πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση μια για πάντα.

Δεν ξέρω τι έγινε κάποτε, ξέρω όμως τι γίνεται από την ημέρα που γεννήθηκα και έκτοτε. Στα 38 έτη που ζω, παρόμοια κατάσταση δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, οπότε είναι άτοπο να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Δεύτερον, εγκληματίας δεν θεωρείτε μόνο όταν κάποιος σκοτώσει πολλούς, εγκληματίας είναι αυτός ο οποίος σκοτώνει ακόμα και μόνο έναν άνθρωπο. Επομένως, αυτοί οι οποίοι επιβάλουν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, έχοντας γνώση ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα η ενέργεια αυτή να οδηγήσει στο θάνατο, είναι εγκληματίες. Αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή την ενέργεια και την επικροτούν, δεν έχουν μεγάλη διαφορά από αυτούς που την εκτελούν.

Κατόπιν των ανωτέρω, συμπεραίνουμε ξεκάθαρα, ότι εάν μία από τις παρενέργειες του εμβολίου είναι ο θάνατος, έστω και με την ελάχιστη πιθανότητα, αυτός ο οποίος επιβάλει, προωθεί, υποστηρίζει τον εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος, εγκληματίας, μας αρέσει η όχι. Επίσης, εγκληματίας είναι και αυτός ο οποίος αποτρέπει κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο να προβεί σε μια ενέργεια η οποία υπάρχει περίπτωση να του στοιχίσει την ζωή, δηλαδή, εάν κάποιος αποτρέψει κάποιον άλλον, με οποιονδήποτε τρόπο να εμβολιαστεί και αυτός πεθάνει από COVID, θεωρείτε εγκληματίας.

Συμπέρασμα: ανάμεσα από τους μεν, η τους δε εγκληματίες, δεν υποστηρίζουμε κανέναν! Εμείς υποστηρίζουμε την ελεύθερη βούληση, την υπευθυνότητα του κάθε ανθρώπου με τις συνέπειες των πράξεων του, δηλαδή, έχοντας γνώση της κατάστασης, είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου, εάν κολλήσω COVID, τον μεταδώσω σε κάποιο συγγενικό και όχι μόνο άνθρωπο, με αποτέλεσμα αυτός να πεθάνει, τότε πρέπει να αντιμετωπιστώ σαν εγκληματίας. Υπάρχει κάτι ποιο υπεύθυνο από αυτό;

Όπως λένε, ο COVID μεταδίδεται, αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν από κάπου κόλλησαν υποτίθεται, γιατί δεν διώκεται κανείς; Για ποιο λόγο οι αρχές δεν κάνουν περαιτέρω έρευνες στα θύματα, με ποιους ήρθαν σε επαφή, εάν κάποιος είχε και μετέδωσε τον ιό κτλ; Την απάντηση θα την δώσει ο καθένας στον εαυτό του :hi:
κανουν τυπε. αλλο η συνειδητη διασπορα και αλλο το "καταλαθος"
με την ιδια λογικη επρεπε να σταυρωσουμε αυτη που τον εφερε πρωτα στην ελλαδα επειδη γουσταρε να κανει ταξιδακι ιταλια!

ας πουμε οτι κολλησες κορωνα σε μαρκετ! ποιος φταιει? μηπως εσυ δε φορεσες μασκα? μηπως την ειχες 21 μερες στην τσεπη και την βαζοεβγαζες με αποτελεσμα να γινει ενα φιλτρο οπως του αυτοκινητου μονο που στην περιπτωση σου μαζεψε αλλα πραγματα?

ξερω ατομο που γυρισε ενα καρο τα νησια παρταρε και τελικα κολλησε (2η φορα κιολας) οταν γυρισε στην εδρα του και αφου πρωτα εκατσε καραντινα μολις γυρισε απο τα νησια!

ξερω ατομο που κολλησε μεσα στο νοσοκομειο και πεθανε ενω μπηκε καθαρος! ποιος φταιει εκει? κρεμαμε τους γιατρους? τουαλετα να πας το ξερει οτι στην ιδια πανε και οι κοβιντ και οι μη κοβιντ!

ξερω ατομο που παλι κολλησε στο νοσοκομειο, βγηκε και δε συμμαζευτηκε, κολλησε καμποσους και επειτα μπηκε καραντινα γιατι αν τον πιαναν θα τον εσπαγαν στο ξυλο.

ξερω ατομο που δεν εβγαινε απο το σπιτι του στο σκληρο λοκ νταουν, εβγαινε μονο ο συντροφος του για εργασια και αυτος εφερνε τα ψωνια και τελικα κολλησε! (ο συντροφος κολλησε επειτα με διαφορα βδομαδας προφανως απο τη συγκατοικηση- αντε βρες πως κολλησε ενω μεχρι και τα ψωνια βαζαν αντισηπτικα τοτε)

και ξερω και ατομο που πληρως εμβολιασμενο κολλησε και πεθανε...

ποιος δικαιουται να τρεξει και τι ακρη να βγαλει? (πλην της περιπτωσης που ηξερε οτι βγηκε με κοβιντ και διεσπειρε λογω ηλιθιοτητας)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Κατόπιν των ανωτέρω, συμπεραίνουμε ξεκάθαρα, ότι εάν μία από τις παρενέργειες του εμβολίου είναι ο θάνατος, έστω και με την ελάχιστη πιθανότητα, αυτός ο οποίος επιβάλει, προωθεί, υποστηρίζει τον εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος εγκληματίας, μας αρέσει η όχι. Επίσης, εγκληματίας είναι και αυτός ο οποίος αποτρέπει κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο να προβεί σε μια ενέργεια η οποία υπάρχει περίπτωση να του στοιχίσει την ζωή, δηλαδή, εάν κάποιος αποτρέψει κάποιον άλλον, με οποιονδήποτε τρόπο να εμβολιαστεί και αυτός πεθάνει από COVID, θεωρείτε εγκληματίας.

1. Τύπε και η στεφανιογραφία έχει πιθανότητα θανάτου, να σταματήσουν οι καρδιολόγοι να την συστήνουν όταν το κρίνουν σκόπιμο?

2. Και μία ακτινογραφία αν κάνεις, επιβαρύνεσαι ακτινικά και ενδεχομένως να είναι αυτή συγκεκριμένα η ακτινογραφία που θα σου δημιουργήσει καρκίνο. Να απαγορεύσουμε τις ακτινογραφίες?

3. Και μία αξονική με σκιαγραφικό αν κάνεις, μπορείς να αναπτύξεις αλλεργική αντίδραση και να πεθάνεις, να απαγορεύσουμε τις αξονικές?

Ο κόσμος, η ζωή μας κυβερνάται από τις πιθανότητες από το μικροσκοπικό κιόλας επίπεδο (βλ. κβαντομηχανική). Αυτό είναι δύσκολο να το αντιληφθούν όλοι που απαιτούν βεβαιότητα 100% στη ζωή τους. Της επιστήμης όμως δεν της χρειάζεται αυτή η 100% βεβαιότητα, της αρκεί ένα κάποιο υψηλό ποσοστό της για να προχωρήσει,

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχει έστω και μία ελάχιστη πιθανότητα για να πεθάνεις, πάντα θα υπάρχει αυτή η πιθανότητα σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη. Το θέμα είναι κατά πόσο η πιθανότητα αυτή είναι μικρότερη, μεγαλύτερη ή ίση από την πιθανότητα να πεθάνεις εάν δεν προβείς στην συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Και, επειδή υπάρχουν αρκετά δεδομένα πλέον, οι πιθανότητες αυτές γίνονται από υποκειμενικές, αντικειμενικές.

Τελευταία τροποποίηση:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
1. Τύπε και η στεφανιογραφία έχει πιθανότητα θανάτου, να σταματήσουν οι καρδιολόγοι να την συστήνουν όταν το κρίνουν σκόπιμο?

2. Και μία ακτινογραφία αν κάνεις, επιβαρύνεσαι ακτινικά και ενδεχομένως να είναι αυτή συγκεκριμένα η ακτινογραφία που θα σου δημιουργήσει καρκίνο. Να απαγορεύσουμε τις ακτινογραφίες?

3. Και μία αξονική με σκιαγραφικό αν κάνεις, μπορείς να αναπτύξεις αλλεργική αντίδραση και να πεθάνεις, να απαγορεύσουμε τις αξονικές?

Ο κόσμος, η ζωή μας κυβερνάται από τις πιθανότητες από το μικροσκοπικό κιόλας επίπεδο (π.χ. κβαντομηχανική). Αυτό είναι δύσκολο να το αντιληφθούν όλοι που απαιτούν βεβαιότητα 100% στη ζωή τους. Της επιστήμης όμως δεν της χρειάζεται αυτή η 100% βεβαιότητα, της αρκεί ένα κάποιο υψηλό ποσοστό της για να προχωρήσει,

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχει έστω και μία ελάχιστη πιθανότητα για να πεθάνεις, πάντα θα υπάρχει αυτή η πιθανότητα σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη. Το θέμα είναι κατά πόσο η πιθανότητα αυτή είναι μικρότερη, μεγαλύτερη ή ίση από την πιθανότητα να πεθάνεις εάν δεν προβείς στην συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Και, επειδή υπάρχουν αρκετά δεδομένα πλέον, οι πιθανότητες αυτές γίνονται από υποκειμενικές, αντικειμενικές.
Μιλάς για άλλα πράγματα, η δεν κατάλαβες η δεν θες να καταλάβεις. Εγώ γράφω για επιβολή, πχ κάποια στιγμή μου είχε γράψει ο γιατρός να κάνω αξονική και 500 εξετάσεις αίματος, τα οποία δεν έκανα, αλλά δεν μου τα επέβαλαν, ούτε πλήρωσα πρόστιμο, ούτε με έδιωξαν από την εργασία μου. Τα οποία αποδείχτηκαν λάθος, καλός δεν τα έκανα, άλλη πάθηση είχα, που την βρήκε άλλος γιατρός.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
κανουν τυπε. αλλο η συνειδητη διασπορα και αλλο το "καταλαθος"
Είναι σαν να λες, άλλο το έγκλημα από αμέλεια, άλλο το συνειδητό έγκλημα και στα δύο διώκεσαι...
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά συμβαίνει.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μιλάς για άλλα πράγματα, η δεν κατάλαβες η δεν θες να καταλάβεις. Εγώ γράφω για επιβολή, πχ κάποια στιγμή μου είχε γράψει ο γιατρός να κάνω αξονική και 500 εξετάσεις αίματος, τα οποία δεν έκανα, αλλά δεν μου τα επέβαλαν, ούτε πλήρωσα πρόστιμο, ούτε με έδιωξαν από την εργασία μου. Τα οποία αποδείχτηκαν λάθος, καλός δεν τα έκανα, άλλη πάθηση είχα, που την βρήκε άλλος γιατρός.
Έγραψες: "[...]αυτός ο οποίος επιβάλει, προωθεί, υποστηρίζει τον εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος εγκληματίας [...]". Επομένως δεν μίλησες μόνο για επιβολή αλλά και για προώθηση και υποστήριξη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έγραψες: "[...]αυτός ο οποίος επιβάλει, προωθεί, υποστηρίζει τον εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος εγκληματίας [...]". Επομένως δεν μίλησες μόνο για επιβολή αλλά και για προώθηση και υποστήριξη.
αυτός ο οποίος επιβάλει (την υποχεωτικότητα), προωθεί (την υποχρεωτικότητα), υποστηρίζει τον (υποχρεωτικό) εμβολιασμό, αποδεδειγμένα είναι ένας βρωμερός, άθλιος εγκληματίας [...]". Επομένως δεν μίλησες μόνο για επιβολή αλλά και για προώθηση και υποστήριξη. ίσως έτσι είναι καλύτερα, μην μπαίνεις στον κόπο να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι η ιατρική που επιβάλει, η πολιτική επιβάλει, νομοθετεί κτλ, η ιατρική απλά προτείνει ότι νομίζει καλύτερο για τον καθένα μας.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Αυτοί οι οποιοί αρνούνται την ύπαρξη του ιού, τους θανάτους που επιφέρει κτλ? είναι αυτοί οι οποίοι «από άποψη» θα μεταδώσουν τον Covid σε κάποιον στον οποίο μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος… Για αυτούς τι άποψη έχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom