kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.362
- Πόντοι
- 2.356
και εσυ με τραβελια και πακιστανους!Σωστά, εσύ τη βρίσκεις μόνο με οικόσιτα ζώα.
και εσυ με τραβελια και πακιστανους!Σωστά, εσύ τη βρίσκεις μόνο με οικόσιτα ζώα.
Άντε με τον Glako και τον Λαδάκη να μάθετε αριθμητική Δημοτικού.10% δεν ειναι τυπε στις μεθ ? αγνωστα ειναι τα στοιχεια?
για να δουμε και σε κανα μηνα πως θα παει τωρα που στους εσωτερικους χωρους μπαινετε μονο εμβολιασμενοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το 1% των νοσησαντων δηλαδη τυπε? αμελητεα ποσοτητα για πανδημια!
λες να με ενδιαφερει τυπε?Άντε με τον Glako και τον Λαδάκη να μάθετε αριθμητική Δημοτικού.
Τυπε έχεις πιάσει προϊόν της στα χέρια σου; Έχεις διαβάσει ετικέτα του; Το έχεις χρησιμοποιήσει; Πεθαίνουν αφελείς που κάνουν χρήση φυτοφαρμάκων χωρίς προστατευτικά μέσα και μετά απο παρατεταμένη έκθεση στη δραστική ουσία, που μακροχρόνια λειτουργεί σωρευτικα.Και η Mossanto είχε έγκριση για τα προϊόντα της εδώ και 30 χρονια αλλά και άπειρες "Επιστημονικές μελέτες" από οργανισμούς Υγείας και τροφίμων...και μετά είδαμε ότι ψοφουσε κόσμος.
Όχι, δε χρειάστηκε ψάξιμο. Γνωστά μου ήταν. Πάλι ομως έχεις δίκιο. Και τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουμε τον σπαταλαμε άδικα.έριξα μια ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες καθώς είχα μέρες να μπω και τα είδα μαζεμένα .
έχω μια απορία, κυρίως προς stokadoura, sigman αλλά και άλλους που παραθέτουν στοιχεία για να απαντήσουν. Αυτά τα γνωρίζατε από πριν και απλά βάζετε τα λινκ ή τα ψάξατε τώρα για να απαντήσετε σε κατσαπλια και Σια ; αν ισχύει το δεύτερο πρέπει να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον σπαταλάτε μάταια.......γιατί όπως βλέπετε ότι και να βάλατε τίποτα δεν αλλάζει....
και συ daima περιμένεις ακόμη απάντηση σε αυτό που ρωτάς έ ;
στοκαδουρα αυτοι οι κλόουν που αναφέρεσαι προηγουμένως μπορεί να μην είναι και πολλοί, σαν να είναι όλοι από το ίδιο καλούπι ένα πράμα ρε παιδί μου....
Για τρίτη δόση και χειρισμό της νόσου (υποχρεωτικότητα ) το σηζηταω. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ που στο διάολο λέει ο Ιωαννιδης για τους ισχυρισμούς σου περί θανατηφορων εμβολίων στα προηγούμενα ποστάρισμα σου ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ βάσει αυτών που λέει ο Ιωαννιδης, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ?ζεις σε ενα κρατος μπουρδελο που παει απο μονο του να κανει τριτη δοση με το ετσι θελω (μη μας μεινουν και τα περισσευματα)
μαλλον εκανε μελετες περι του θεματος ο βασιλακοπουλος ε?
μονο μια φορα βγηκε στην τιβι ο ιωαννιδης τυπε?Για τρίτη δόση και χειρισμό της νόσου (υποχρεωτικότητα ) το σηζηταω. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ που στο διάολο λέει ο Ιωαννιδης για τους ισχυρισμούς σου περί θανατηφορων εμβολίων στα προηγούμενα ποστάρισμα σου ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ βάσει αυτών που λέει ο Ιωαννιδης, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ?
δωσε την ημερομηνια!Ρε μαλακιστήρι, κάτι δικό σου θα πεις ποτέ ή θα παπαγαλίζεις ότι μαλακία διαβάζεις;
Αυτή που σου παρέθεσα ηταν απο τις πρόσφατες αν όχι η πιο πρόσφατη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ….μονο μια φορα βγηκε στην τιβι ο ιωαννιδης τυπε?
γιατι δε με λενε ιωαννιδη τυπε!Αυτή που σου παρέθεσα ηταν απο τις πρόσφατες αν όχι η πιο πρόσφατη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ….
χαχαχα σιγα που ρωτησες και πρωτος!!!! εχεις απο προχθες να τη δηλωσεις!Εγώ σε ρώτησα πρώτος ρουφιάνε. Δώσε στοιχεία γιατί θα γίνεις ο περίγελος του μπου.
Μην ασχολείσαι ρε συ… ο τύπος είναι άσχετος και αλλάζει θέμα τον έχω «κολλήσει» στον τοίχο με το πρόσωπο και κατεβασμένα τα βρακιά, του ζητάω μια απλή απάντηση στο παρακάτω:Εγώ σε ρώτησα πρώτος ρουφιάνε. Δώσε στοιχεία γιατί θα γίνεις ο περίγελος του μπου.
ίσως σε στενοχωρήσω ίσως όχι αλλά αν δεν υπήρχε μια ειδική συνθήκη που μας δεσμεύει ως κοινωνία και προκαλεί αυτό το "ενδιαφέρον" τους για σένα κανείς δεν θα ήθελε να εμβολιαστείς. Εγώ τουλάχιστον θα επιθυμούσα για σένα ακριβώς το αντίθετο, να μην εμβολιαστείς ! και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοισιγα κουραστηκαν οι καημενοι που καναν google search οι υπερηλικες!
ειδες ομως νοιαζονται για το καλο μου! μαγαπανε θελουν να εμβολιαστω να γινω σαν αυτους!
αφελή ερωτηση ρε κατσαπλιά : αυτή την ημερομηνία τι την θέλεις ; αντε και σου είπε 3/4/21 ε και ; τι σχέση έχει με τα υπόλοιπα ; μη μου πείς ότι θα κάνεις αριθμολογία, αριθμομαντία και καμιά μέθοδο των τριών....μονο μια φορα βγηκε στην τιβι ο ιωαννιδης τυπε?
δωσε την ημερομηνια!
Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις αριθμητική Δημοτικού;λες να με ενδιαφερει τυπε?
δεν ασχολείται με πεζά και τετριμενα... τι να την κάνεις την αριθμητική δημοτικού όταν μπορείς να προεκτείνεις καμπύλες στο Matlab αλλά ΛαδάκηΔεν σε ενδιαφέρει να μάθεις αριθμητική Δημοτικού;
Τότε τι διάολο ποσταρεις στατιστικές;
Ότι νούμερο ποσταρει ο μαλακας είναι λάθος!!!! Δεν έχει καν την αίσθηση του τι ποσταρει.δεν ασχολείται με πεζά και τετριμενα... τι να την κάνεις την αριθμητική δημοτικού όταν μπορείς να προεκτείνεις καμπύλες στο Matlab αλλά Λαδάκη
πόσταρε και μη ερευναΌτι νούμερο ποσταρει ο μαλακας είναι λάθος!!!! Δεν έχει καν την αίσθηση του τι ποσταρει.
Ποιό google search ρε, σου ανέφερα με λεπτομέρεια τι διαβάζω αλλά που να καταλάβεις… επίσης υπερήλικας δεν είμαι αλλά και να ήμουν τι σημασία έχει?σιγα κουραστηκαν οι καημενοι που καναν google search οι υπερηλικες!
ειδες ομως νοιαζονται για το καλο μου! μαγαπανε θελουν να εμβολιαστω να γινω σαν αυτους!