Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
10% δεν ειναι τυπε στις μεθ ? αγνωστα ειναι τα στοιχεια?

για να δουμε και σε κανα μηνα πως θα παει τωρα που στους εσωτερικους χωρους μπαινετε μονο εμβολιασμενοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το 1% των νοσησαντων δηλαδη τυπε? αμελητεα ποσοτητα για πανδημια!
Άντε με τον Glako και τον Λαδάκη να μάθετε αριθμητική Δημοτικού.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και η Mossanto είχε έγκριση για τα προϊόντα της εδώ και 30 χρονια αλλά και άπειρες "Επιστημονικές μελέτες" από οργανισμούς Υγείας και τροφίμων...και μετά είδαμε ότι ψοφουσε κόσμος.
Τυπε έχεις πιάσει προϊόν της στα χέρια σου; Έχεις διαβάσει ετικέτα του; Το έχεις χρησιμοποιήσει; Πεθαίνουν αφελείς που κάνουν χρήση φυτοφαρμάκων χωρίς προστατευτικά μέσα και μετά απο παρατεταμένη έκθεση στη δραστική ουσία, που μακροχρόνια λειτουργεί σωρευτικα.
έριξα μια ματιά στις τελευταίες 10 σελίδες καθώς είχα μέρες να μπω και τα είδα μαζεμένα .

έχω μια απορία, κυρίως προς stokadoura, sigman αλλά και άλλους που παραθέτουν στοιχεία για να απαντήσουν. Αυτά τα γνωρίζατε από πριν και απλά βάζετε τα λινκ ή τα ψάξατε τώρα για να απαντήσετε σε κατσαπλια και Σια ; αν ισχύει το δεύτερο πρέπει να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον σπαταλάτε μάταια.......γιατί όπως βλέπετε ότι και να βάλατε τίποτα δεν αλλάζει....
και συ daima περιμένεις ακόμη απάντηση σε αυτό που ρωτάς έ ;

στοκαδουρα αυτοι οι κλόουν που αναφέρεσαι προηγουμένως μπορεί να μην είναι και πολλοί, σαν να είναι όλοι από το ίδιο καλούπι ένα πράμα ρε παιδί μου....
Όχι, δε χρειάστηκε ψάξιμο. Γνωστά μου ήταν. Πάλι ομως έχεις δίκιο. Και τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουμε τον σπαταλαμε άδικα.
Μίλα εσυ λογικά με τον ανόητο που βάζει το ραουνταπ και το εμβόλιο στο ίδιο ζυγι. Το ενα φτιάχτηκε για να σκοτώνει φυτά το αλλο για να σώζει ανθρώπινες ζωές. Ίδιο και το αυτό λοιπόν.
Οι κλόουν εδώ είναι συγκεκριμένοι και όντως λειτουργούν πανομοιότυπα. Και έχουν και ενα χαρακτηριστικό γνώρισμα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
ζεις σε ενα κρατος μπουρδελο που παει απο μονο του να κανει τριτη δοση με το ετσι θελω (μη μας μεινουν και τα περισσευματα)

μαλλον εκανε μελετες περι του θεματος ο βασιλακοπουλος ε?
Για τρίτη δόση και χειρισμό της νόσου (υποχρεωτικότητα ) το σηζηταω. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ που στο διάολο λέει ο Ιωαννιδης για τους ισχυρισμούς σου περί θανατηφορων εμβολίων στα προηγούμενα ποστάρισμα σου ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ βάσει αυτών που λέει ο Ιωαννιδης, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.362
Πόντοι
2.356
Για τρίτη δόση και χειρισμό της νόσου (υποχρεωτικότητα ) το σηζηταω. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ που στο διάολο λέει ο Ιωαννιδης για τους ισχυρισμούς σου περί θανατηφορων εμβολίων στα προηγούμενα ποστάρισμα σου ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ βάσει αυτών που λέει ο Ιωαννιδης, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ?
μονο μια φορα βγηκε στην τιβι ο ιωαννιδης τυπε?

Ρε μαλακιστήρι, κάτι δικό σου θα πεις ποτέ ή θα παπαγαλίζεις ότι μαλακία διαβάζεις;
δωσε την ημερομηνια!

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Αυτή που σου παρέθεσα ηταν απο τις πρόσφατες αν όχι η πιο πρόσφατη. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ….

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.362
Πόντοι
2.356
Εγώ σε ρώτησα πρώτος ρουφιάνε. Δώσε στοιχεία γιατί θα γίνεις ο περίγελος του μπου.
χαχαχα σιγα που ρωτησες και πρωτος!!!! εχεις απο προχθες να τη δηλωσεις!

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εγώ σε ρώτησα πρώτος ρουφιάνε. Δώσε στοιχεία γιατί θα γίνεις ο περίγελος του μπου.
Μην ασχολείσαι ρε συ… ο τύπος είναι άσχετος και αλλάζει θέμα τον έχω «κολλήσει» στον τοίχο με το πρόσωπο και κατεβασμένα τα βρακιά, του ζητάω μια απλή απάντηση στο παρακάτω:

Τελικά ο Ιωαννίδης είναι κατά των εμβολίων? τα θεωρεί πειραματικά? ΝΑΙ ή ΟΧΙ..

Μάθανε όλοι και τον Ιωαννίδη και τον κάνανε σημαία ξαφνικά..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
σιγα κουραστηκαν οι καημενοι που καναν google search οι υπερηλικες!

ειδες ομως νοιαζονται για το καλο μου! μαγαπανε θελουν να εμβολιαστω να γινω σαν αυτους!
ίσως σε στενοχωρήσω ίσως όχι αλλά αν δεν υπήρχε μια ειδική συνθήκη που μας δεσμεύει ως κοινωνία και προκαλεί αυτό το "ενδιαφέρον" τους για σένα κανείς δεν θα ήθελε να εμβολιαστείς. Εγώ τουλάχιστον θα επιθυμούσα για σένα ακριβώς το αντίθετο, να μην εμβολιαστείς ! και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι :D:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895

δωσε την ημερομηνια!
αφελή ερωτηση ρε κατσαπλιά : αυτή την ημερομηνία τι την θέλεις ; αντε και σου είπε 3/4/21 ε και ; τι σχέση έχει με τα υπόλοιπα ; μη μου πείς ότι θα κάνεις αριθμολογία, αριθμομαντία και καμιά μέθοδο των τριών....

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εδω και άλλος «επιστήμονας» ο οποίος πήρε την απάντησή του… ακόμη μεταφράζει στο google
EC896487-0AFA-4EF9-A89B-EAD4555F8F52.jpeg

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις αριθμητική Δημοτικού;

Τότε τι διάολο ποσταρεις στατιστικές;
δεν ασχολείται με πεζά και τετριμενα... τι να την κάνεις την αριθμητική δημοτικού όταν μπορείς να προεκτείνεις καμπύλες στο Matlab αλλά Λαδάκη :rockon:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Με πολύ αγάπη προς τον κάθε αντιεμβολιαστή που έκανε την ερευνά του και ανα-δημοσίευσε τα πορίσματά του
D7D1161D-A4DF-450D-8407-AADC077C4F5D.png

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
δεν ασχολείται με πεζά και τετριμενα... τι να την κάνεις την αριθμητική δημοτικού όταν μπορείς να προεκτείνεις καμπύλες στο Matlab αλλά Λαδάκη :rockon:
Ότι νούμερο ποσταρει ο μαλακας είναι λάθος!!!! Δεν έχει καν την αίσθηση του τι ποσταρει.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
σιγα κουραστηκαν οι καημενοι που καναν google search οι υπερηλικες!

ειδες ομως νοιαζονται για το καλο μου! μαγαπανε θελουν να εμβολιαστω να γινω σαν αυτους!
Ποιό google search ρε, σου ανέφερα με λεπτομέρεια τι διαβάζω αλλά που να καταλάβεις… επίσης υπερήλικας δεν είμαι αλλά και να ήμουν τι σημασία έχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom