Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η μηπως θες και στοιχεια οτι οι θανατοι λογω ΑΖ εχουν φοβησει κοσμο απο το να κανουν οποιοδηποτε εμβολιο;
Οι 14.000 θανατοι λογω κοβιντ δεν εχουν φοβισει τον κοσμο για να κανει οποιοδηποτε εμβολιο?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
ενταξει δεν ηθελες απο εμενα τις ημερομηνιες εμβολιασμου μου
πες ομως κατι δωσε στοιχεια για την αυξηση κρουσματων εμβολιασμενων στην ΜΕΘ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
10% δεν ειναι τυπε στις μεθ ? αγνωστα ειναι τα στοιχεια?

για να δουμε και σε κανα μηνα πως θα παει τωρα που στους εσωτερικους χωρους μπαινετε μονο εμβολιασμενοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι 14.000 θανατοι λογω κοβιντ δεν εχουν φοβισει τον κοσμο για να κανει οποιοδηποτε εμβολιο?
το 1% των νοσησαντων δηλαδη τυπε? αμελητεα ποσοτητα για πανδημια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η, σαν και αυτην.

Αυτη ειναι η μια νεκρη, και ο αλλος ειναι ο εισαγγελεας εφετων Πατρας Τσιρωνης.
Αλλοι δεν θυμαμαι να υπαρχουν απο ΑΖ

για να δουμε και σε κανα μηνα πως θα παει τωρα που στους εσωτερικους χωρους μπαινετε μονο εμβολιασμενοι

το 1% των νοσησαντων δηλαδη τυπε? αμελητεα ποσοτητα για πανδημια!
Ενω το 0,00000001% των εμβολιασμενων που πεθαναν ειναι τεραστιο ποσοστο υποθετω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 342 (62.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 79.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 313 (91.52%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.48%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

εσεις βλεπετε εμβολιασμενους-ανεμβολιαστους....

εγω βλεπω ευπαθεις ομαδες και μπαρμπαδια (οτι ειπαμε απο την αρχη δηλαδη της πανδημιας)! αλλα οκ αν κανετε τα παιδακια εμβολιο δε θα πανε οι μπαρμπαδες 70+ χρονων στις μεθ!

οσους 30ρηδες και να κανεις εμβολιο αλλοι θα πηγαινουν και θα καταληγουν στις μεθ. γκεγκε?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795

Aπλως το αναφερα, ως κακη επικοινωνιακη παρουσιαση απο τον Ευαγγελατο, που εβαλε σε ακομη μεγαλυτερη αμφιβολια καποιο κοσμο, που ηδη φοβοταν να εμβολιαστει.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Aπλως το αναφερα, ως κακη επικοινωνιακη παρουσιαση απο τον Ευαγγελατο, που εβαλε σε ακομη μεγαλυτερη αμφιβολια καποιο κοσμο, που ηδη φοβοταν να εμβολιαστει.
κακη γιατι? η δουλεια του εγινε! ο κοσμος στραφηκε στα αλλα εμβολια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.944
Πόντοι
19.795
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 342 (62.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 79.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 313 (91.52%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.48%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

εσεις βλεπετε εμβολιασμενους-ανεμβολιαστους....

εγω βλεπω ευπαθεις ομαδες και μπαρμπαδια (οτι ειπαμε απο την αρχη δηλαδη της πανδημιας)! αλλα οκ αν κανετε τα παιδακια εμβολιο δε θα πανε οι μπαρμπαδες 70+ χρονων στις μεθ!

οσους 30ρηδες και να κανεις εμβολιο αλλοι θα πηγαινουν και θα καταληγουν στις μεθ. γκεγκε?
Ειπαμε. Να βρεθει τροπος να εμβολιαστουν ολα τα μπαρμπαδια απο 60-65 χρονων και πανω, ειτε με το καλο, ειτε με το αγριο, για να μην γεμιζουν οι ΜΕΘ.
Ολα τα αλλα ειναι, ναχαμε, να λεγαμε.

κακη γιατι? η δουλεια του εγινε! ο κοσμος στραφηκε στα αλλα εμβολια
Η, αρχισε να αμφιβαλει και για τα αλλα εμβολια.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

δεν ειναι η ερωτηση μου ποσο τοις εκατο ειναι οι εμβολιασμενοι στις ΜΕΘ
αυτο καυε μερα ανακοινωνεται
ΕΓΡΑΨΕς ΟΤΙ αυξηθηκε το ποσοστο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
σε αυτο ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
πεμπτη φορα ρωταω
ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Ειπαμε. Να βρεθει τροπος να εμβολιαστουν ολα τα μπαρμπαδια απο 60-65 χρονων και πανω, ειτε με το καλο, ειτε με το αγριο, για να μην γεμιζουν οι ΜΕΘ.
Ολα τα αλλα ειναι, ναχαμε, να λεγαμε.

Η, αρχισε να αμφιβαλει και για τα αλλα εμβολια.
ο τροπος ηταν απο την αρχη αυτος. ολοι οι μπαρμπαδες η οι ευπαθεις (πνευμονια, ασθμα, ζαχαρο, παχυσαρκια) συστηνεται να το κανουν... αντιθετα τωρα τρεχουν πισω απο τα παιδακια λες και αυτα φταινε!!!! γελοιοι!

οι μασκες "πεσαν" αντισηπτικο μια φορα τη μερα. λιγοι "ψεκασμενοι" πλεον τις φορανε μανιωδως!

ετερον εκατερον

δεν ειναι η ερωτηση μου ποσο τοις εκατο ειναι οι εμβολιασμενοι στις ΜΕΘ
αυτο καυε μερα ανακοινωνεται
ΕΓΡΑΨΕς ΟΤΙ αυξηθηκε το ποσοστο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
σε αυτο ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
πεμπτη φορα ρωταω
ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ποσους εμβολιασμενους ειχαμε στις μεθ πριν 2 μηνες τυπε? τι ποσοστο ηταν? ποσους ειχαμε πριν 4 μηνες? πριν 6?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356

Τρίτη δόση εμβολίου / Πράσινο φως από την κυβέρνηση χωρίς την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης​

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
και εγω φοβομουν το az καλως η κακως
οταν λοιπον ηρθε η σειρα μου να εμβολιαστω με ειχαν βαλει να κανω ΑΖ
αλλαξα νομιμα εμβολιαστικο κεντρο οπως καναν και 4 φιλοι μου και εκανα pfizer
Astra Zeneca και μετά δεν φοβόμαστε ούτε τον χάρο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Ιερώνυμος Λαρίσης: Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο Παγκόσμιο τα... έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος​

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
εχεις μακροπροθεση εγγυηση τυπε?
Μακροπρόθεσμη εγγύηση δεν έχω ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος άνθρωπος τύπε. Αύριο, μπορεί να πάθω έμφραγμα, ανακοπή, ή κάποιο είδος καρκίνου, όπως αμέτρητα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Και ο πατέρας μου, και οι δύο παππούδες μου, από έμφραγμα έφυγαν. Ή να περάσει κάποιος οδηγός με κόκκινο και να με λειώσει. ή να σπάσει η καπότα και να πηδάω κάποια φορέα του HIV και να σας αποχαιρετήσω. Εσύ είσαι που δηλώνεις με σιγουριά πως θα πεθαίνουμε εξ αιτίας του εμβολίου. Ακούω λοιπόν. Κάποια μέλη την πάτησαν κι έκαναν πρόβλεψη, κάθε πρωτομηνιά τους βαράω αναδημοσιεύοντας την προφητεία που πήγε κουβά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Να και μια ευχάριστη είδηση.

άντε μπράβο. Να δούμε τώρα πόση γενναιότητα θα έχει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Μακροπρόθεσμη εγγύηση δεν έχω ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος άνθρωπος τύπε. Αύριο, μπορεί να πάθω έμφραγμα, ανακοπή, ή κάποιο είδος καρκίνου, όπως αμέτρητα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Και ο πατέρας μου, και οι δύο παππούδες μου, από έμφραγμα έφυγαν. Ή να περάσει κάποιος οδηγός με κόκκινο και να με λειώσει. ή να σπάσει η καπότα και να πηδάω κάποια φορέα του HIV και να σας αποχαιρετήσω. Εσύ είσαι που δηλώνεις με σιγουριά πως θα πεθαίνουμε εξ αιτίας του εμβολίου. Ακούω λοιπόν. Κάποια μέλη την πάτησαν κι έκαναν πρόβλεψη, κάθε πρωτομηνιά τους βαράω αναδημοσιεύοντας την προφητεία που πήγε κουβά
παρεθεσε δικη μου τετοια δηλωση τυπε!

για την καποτα παρε PREP...

για τα υπολοιπα ειναι ασχετα μιλαμε για κατι που οσες μελετες και αν εγιναν δεν μπορεις να γνωριζεις ακομη τις μακροχρονιες συνεπειες.... αυτες θα τις δουμε σε λιγα χρονια και θα δουμε αναλογα το καθε εμβολιο τι παθαν μακροπροθεσμα τα πειραματοζωα του...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
242521528_2929557717306396_8009778666195336225_n.jpg

:2funny:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Στην μανα μου πεστο που εβλεπε live συνεντευξη τον 30ρη που ηταν εντατικη και κοντεψαν να του κοψουν το ποδι λογω θρομβωσης απο το ΑΖ
Αχρειαστο περιστατικο, αχρειαστη κακη δημοσιοτητα για τα εμβολια
Θα το ειχαμε αποφυγει αν ακολουθουσαμε τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες που απεσυραν το ΑΖ απο τον Απριλιο
Εδω οι θανατοι και οι σοβαρες θρομβωσεις απο το ΑΖ συνεβησαν το καλοκαιρι που ξεστοκαρανε το ΑΖ στην Ελλαδα
Τσαμπα τα χρήματα που έδωσε ο Πέτσας στα ΜΜΕ. Κατάστρεψαν το εμβολιαστικο προγραμμα της χωρας !!!!

• Like
Αντιδράσεις: lailas

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496