kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.746
- Πόντοι
- 2.356
καμια αληθεια θα ακουσουμε επιτελους? απο το 2011 το παραδεχοταν η ντορα...Οχι βεβαια
καμια αληθεια θα ακουσουμε επιτελους? απο το 2011 το παραδεχοταν η ντορα...Οχι βεβαια
Απο το 2011 παραδεχοταν η Ντορα οτι αν κυβερνουσε το 2018 ο Κουλης θα περνουσε την συμφωνια?καμια αληθεια θα ακουσουμε επιτελους? απο το 2011 το παραδεχοταν η ντορα...
οτι ειναι θεμα χρονου να την περασει ο οποιοσδηποτε κυβερνηση την επομενη φορα που θα χρειαστει να ενταχθει στο ΝΑΤΟ....Απο το 2011 παραδεχοταν η Ντορα οτι αν κυβερνουσε το 2018 ο Κουλης θα περνουσε την συμφωνια?
Εντελως αδιαφοροοτι ειναι θεμα χρονου να την περασει ο οποιοσδηποτε κυβερνηση την επομενη φορα που θα χρειαστει να ενταχθει στο ΝΑΤΟ....
Την συμφωνια την υπεγραψε ο Τσιπρας2011 συνθεση ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο...
α μη τα γυριζεις τωρα!!!Την συμφωνια την υπεγραψε ο Τσιπρας
Τελειωσαμε
Ελα, αηδιεςα μη τα γυριζεις τωρα!!!
την ακυρωσατε η ου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συμφωνα με αυτα που ΤΑΞΑΤΕ στον ελληνικο λαο!
Οι τρελλοι που οδηγανε δολοφονικα στην ελλαδα να εχουν περιθαλψη? Οι χοντροι?Για μένα καμία δωρεάν περιθαλψη σε οποίους κάνουν κακό στον εαυτό τους. Βάζω και πρεζονια και αλκοολικούς,και όσους κάνουν απόπειρες μέσα. Άσε τους να τα τινάξουν
ο νικος ο γλυκας που γραφει στο μπου.κομ παντως να μην εχει στα ουρολογικα και αφροδισιακα!!!Οι τρελλοι που οδηγανε δολοφονικα στην ελλαδα να εχουν περιθαλψη? Οι χοντροι?
Ok sorry, το παρατραβηξα.Κι εσυ ρε κακομοιρε απο που το καταλαβες; Με τι κρινεις την πορεια καποιου, στο βλαμμενο σου μυαλο; Δουλεια; Εχω. 21 χρονια υπαλληλος 8ωρος. Με τα ακινητα; Εχω. 3 διαμερισματα. Λεφτα; Εχω καποια στην ακρη. Τα εχω πει εδω και καιρο. Με τις σφαλιαρες; Θα μου τις δωσεις εσυ; Μπορεις;
Εσυ μπορει να εχεις περισσοτερα. Αυτο σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο;
Οκ.Ok sorry, το παρατραβηξα.
Έταξε κανείς στον ελληνικό λαό ότι θα ακυρώσει την ψηφισμενη συμφωνία οταν εκλεγεί;συμφωνα με αυτα που ΤΑΞΑΤΕ στον ελληνικο λαο!
Ναι κλωνάρι μου, αλήθεια ποιανού είσαι κλώνος? Εχεις τα αρχιδακια να το πεις η σε γαμάνε οι cross και το καβλακι σου εχει χωθεί μέσα στην αρχιδοσακουλα?φιλε μου καλησπερα
προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα δεν γινεται
δεν ξερω αν ειναι πλακα αυτα που σου λενε για κοπρολαγνεια αλλα αν ισχυουν θα ηθελα να γνωριστουμε
στειλε μου πμ να τα πουμε καλυτερα
Παλι τα ίδια? Κι ΑΛΛΟΣ με την ακύρωση της συμφωνίας?Έταξε κανείς στον ελληνικό λαό ότι θα ακυρώσει την ψηφισμενη συμφωνία οταν εκλεγεί;
Για βάλε σχετικό απόσπασμα.
Θα μπορουσαμε να αποφυγουμε τουλαχιστον τα γλωσσοφιλα με το ζαεφ.Έταξε κανείς στον ελληνικό λαό ότι θα ακυρώσει την ψηφισμενη συμφωνία οταν εκλεγεί;
Για βάλε σχετικό απόσπασμα.
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.Θα μπορουσαμε να αποφυγουμε τουλαχιστον τα γλωσσοφιλα με το ζαεφ.
Οι γυφτοι των σκοπιων μας γλεντησαν κανονικα.
Ασχετα απ τα κομματα η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν καταφεραμε να κανουμε καλα ουτε τα σκοπια
Έτσι καλά σας έχει κάνει το Μητσοτακαίικο να τρώγεστε μεταξύ σας. Να χαμογελάσει και μας των ακροαριστερών το χειλάκι μας.Χαλαρωστε ρε παιδια
Ο Νεαρχος τύπε ειναι καλο παιδι, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φαγωνομαστε και μεταξυ μας οι δεξιοι
Κρατηστε την ορεξη σας για τους αλλους
Επίσης δημιουργήματα της δεξιάς ήταν και οι Μεταξάδες, Παπαδόπουλοι και λοιποί δικτατορίσκοι που το κατήργησαν. Δεξιοί είναι και αυτοί που το ερμηνεύουν όπως τους συμφέρει κάθε φορά και μας έχουν ξεπατώσει τα τελευταία χρόνια. Αλλά ξέρεις εσύ από τις δικηγορίστικες πουστιές και τις διαφορετικές ερμηνείες των σοφών συνταγματολόγων. Πιο πολλές είναι οι διαφορετικές ερμηνείες τους από τα οπίσθια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Πλατεία Συντάγματος.Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιας