alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Απο 16 Σεπτεμβριου ναιΤύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
Απο 16 Σεπτεμβριου ναιΤύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
Πάμε να σε κάνω κι εσένα ρόμπα λοιπόν:Να σου πω ρε κοπρολάγνε, τραβα να φας καμία ροδελα
και να μη πιάνεις οικογένειες στο βρωμο στόμα σου στοκε
Α ναι ξέχασα… την υπέρτατη βρισιά «ξέχασε να βάλει καπότα ο πατέρας!!!!».ολη την ωρα το κανεις τυπε. ο αγιος σπαταλησε 3 μερες να στο δειχνει και εσυ πεταγες, σαν κοτουλα, τη μπαλα στην εξεδρα.
εγω απο την αλλη δε εχω τοσο χρονο για υποτακτικους κουραδοχαφτες. αντε παρε και μια σοδα να χωνεψεις τις κενωσεις της Χριστινας. κακομοιρη.
Χαρακτηριστική απάντηση ούγκσνου ψευτοτσαμπουκαάΒλαμμενε ουγκανε, μου λεγανε εδω πριν τις εκλογες οτι κανω καμπανια υπερ της ΝΔ, οπως ειπα ψηφισα ΝΔ Α Αθηνων και σε ποιους 3 βουλευτες εβαλα σταυρο. Τις σφαλιαρες ελα να μου τις δωσεις απο κοντα κοτα.
Χαλαρωστε ρε παιδιαΧαρακτηριστική απάντηση ούγκσνου ψευτοτσαμπουκαά
Άσχετη απάντηση με ψευτοαπειλές από άτομο που καθημερινά τρώει σφαλιάρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αυτα να τα πεις σε αυτον που αρχισε τους χαρακτηρισμους πρωτος. Σε ευχαριστω παντως για το αυτονοητο, την αναγνωριση για την καλη πορεια μου εδω μεσα. Λογοκρισια, οχι, δεν ανεχομαι, απο αυτοκλητους λογοκριτες.Χαλαρωστε ρε παιδια
Ο Νεαρχος τύπε ειναι καλο παιδι, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φαγωνομαστε και μεταξυ μας οι δεξιοι
Κρατηστε την ορεξη σας για τους αλλους
Τύπε θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι παρεξηγησεςΠόσο χαζός, είσαι ρε χρυσαύγουλο.
αν μου επιστρεψεις ολες τις ασφαλιστικες εισφορες υπερ υγειας που εχω καταβαλλει στο κρατος το υπογραφω τυπε!ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ πρέπει να εμβολιαστούν γιατί οι ανεμβολίαστοι γεμίζουν τα νοσοκομεία και κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια στον εμβολιασμένο φορολογούμενο.
Καταλαβαίνω όμως ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.
Επομένως οι μαλάκες φοβιτσιάρηδες της κυβερνησούλας αφού δεν μπορούν να θεραπεύσουν το αίτιο (ανεμβολίαστοι που αρρωσταίνουν βαριά και γεμίζουν τα νοσοκομεία) να θεραπεύσουν το αποτέλεσμα: Να ανακοινώσουν ότι οι ανεμβολίαστοι μπορούν να μην εμβολιαστούν αν δε θέλουν, αν φοβούνται ότι θα τους χαλάσει το ντιενεη, αν δεν εμπιστεύονται τους γιατρούς, τις φαρμακοβιομηχανίες, τους ερπετομορφους και τους εξωγήινους.
Αλλά το κράτος δεν έχει δυνατότητα και δεν έχει ούτε διάθεση να διαθέσει κλίνες και ΜΕΘ σε ανεμβολιαστους, ιδιαίτερα αφού αυτοί δεν εμπιστεύονται ούτε το κράτος, ούτε τις θεραπείες που τους παρέχουν στα νοσοκομεία. Το κράτος αι οι γιατροί δεν μπορούν να ρισκάρουν αγωγές και μηνύσεις από ανεμβολίαστους αν τους παρέχουν βοήθεια μέσα στο νοσοκομείο.
Το κράτος πρέπει να διαθέσει κλίνες και ΜΕΘ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και σε ανήλικους που δεν μπορούσαν να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα εμβολιαστούν αλλά ήταν έρμαια των γονέων τους.
γιατι τυπε γραφει πουθενα στους ορους του σαητ οτι οι δεξιοι πρεπει να τρωγονται μονο με αριστερους?Χαλαρωστε ρε παιδια
Ο Νεαρχος τύπε ειναι καλο παιδι, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φαγωνομαστε και μεταξυ μας οι δεξιοι
Κρατηστε την ορεξη σας για τους αλλους
Κι εσυ ρε κακομοιρε απο που το καταλαβες; Με τι κρινεις την πορεια καποιου, στο βλαμμενο σου μυαλο; Δουλεια; Εχω. 21 χρονια υπαλληλος 8ωρος. Με τα ακινητα; Εχω. 3 διαμερισματα. Λεφτα; Εχω καποια στην ακρη. Τα εχω πει εδω και καιρο. Με τις σφαλιαρες; Θα μου τις δωσεις εσυ; Μπορεις;Χαρακτηριστική απάντηση ούγκσνου ψευτοτσαμπουκαά
Άσχετη απάντηση με ψευτοαπειλές από άτομο που καθημερινά τρώει σφαλιάρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Οφειλω να διαφυλαξω την ενοτητα της Δεξιαςγιατι τυπε γραφει πουθενα στους ορους του σαητ οτι οι δεξιοι πρεπει να τρωγονται μονο με αριστερους?
εχει καλα ποσοστα αυτο ?Οφειλω να διαφυλαξω την ενοτητα της Δεξιας
Ειναι δημοκρατικο καθηκονεχει καλα ποσοστα αυτο ?
δεξια και δημοκρατια δεν εχουν και μεγαλη συναφεια!Ειναι δημοκρατικο καθηκον
Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιαςδεξια και δημοκρατια δεν εχουν και μεγαλη συναφεια!
αυτο που βιαζει εδω και καιρο ο κουλης δηλαδη?Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιας
Οπως θα ακυρωνε και την συμφωνια των πρεσπων?αυτο που βιαζει εδω και καιρο ο κουλης δηλαδη?
ουτε ψηφοφορος του ειμαι ουτε το πιστεψα πως θα το κανει σε αντιθεση με σας!!!Οπως θα ακυρωνε και την συμφωνια των πρεσπων?
Οχι βεβαιακαιρος ομως να δηλωσεις οτι και ο κουλης να κυβερνουσε θα την περνουσε την συμφωνια...