Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Να σου πω ρε κοπρολάγνε, τραβα να φας καμία ροδελα

και να μη πιάνεις οικογένειες στο βρωμο στόμα σου στοκε
Πάμε να σε κάνω κι εσένα ρόμπα λοιπόν:

Πες μου που έπιασα στο στόμα μου οικογένειες, με λίγα λόγια έβρισα οικογένειες :)

Περιμ’ενω σουργελο :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ολη την ωρα το κανεις τυπε. ο αγιος σπαταλησε 3 μερες να στο δειχνει και εσυ πεταγες, σαν κοτουλα, τη μπαλα στην εξεδρα.

εγω απο την αλλη δε εχω τοσο χρονο για υποτακτικους κουραδοχαφτες. αντε παρε και μια σοδα να χωνεψεις τις κενωσεις της Χριστινας. κακομοιρη.
Α ναι ξέχασα… την υπέρτατη βρισιά «ξέχασε να βάλει καπότα ο πατέρας!!!!».

Εντάξει μου έκανες κι εσυ την μούρη κρέας γλυκοπαπαρα!!!! :tooth:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Βλαμμενε ουγκανε, μου λεγανε εδω πριν τις εκλογες οτι κανω καμπανια υπερ της ΝΔ, οπως ειπα ψηφισα ΝΔ Α Αθηνων και σε ποιους 3 βουλευτες εβαλα σταυρο. Τις σφαλιαρες ελα να μου τις δωσεις απο κοντα κοτα.
Χαρακτηριστική απάντηση ούγκσνου ψευτοτσαμπουκαά

Άσχετη απάντηση με ψευτοαπειλές από άτομο που καθημερινά τρώει σφαλιάρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Άσχετη απάντηση με ψευτοαπειλές από άτομο που καθημερινά τρώει σφαλιάρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Χαλαρωστε ρε παιδια

Ο Νεαρχος τύπε ειναι καλο παιδι, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φαγωνομαστε και μεταξυ μας οι δεξιοι

Κρατηστε την ορεξη σας για τους αλλους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Χαλαρωστε ρε παιδια

Ο Νεαρχος τύπε ειναι καλο παιδι, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φαγωνομαστε και μεταξυ μας οι δεξιοι

Αυτα να τα πεις σε αυτον που αρχισε τους χαρακτηρισμους πρωτος. Σε ευχαριστω παντως για το αυτονοητο, την αναγνωριση για την καλη πορεια μου εδω μεσα. Λογοκρισια, οχι, δεν ανεχομαι, απο αυτοκλητους λογοκριτες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ πρέπει να εμβολιαστούν γιατί οι ανεμβολίαστοι γεμίζουν τα νοσοκομεία και κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια στον εμβολιασμένο φορολογούμενο.
Καταλαβαίνω όμως ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει.
Επομένως οι μαλάκες φοβιτσιάρηδες της κυβερνησούλας αφού δεν μπορούν να θεραπεύσουν το αίτιο (ανεμβολίαστοι που αρρωσταίνουν βαριά και γεμίζουν τα νοσοκομεία) να θεραπεύσουν το αποτέλεσμα: Να ανακοινώσουν ότι οι ανεμβολίαστοι μπορούν να μην εμβολιαστούν αν δε θέλουν, αν φοβούνται ότι θα τους χαλάσει το ντιενεη, αν δεν εμπιστεύονται τους γιατρούς, τις φαρμακοβιομηχανίες, τους ερπετομορφους και τους εξωγήινους.
Αλλά το κράτος δεν έχει δυνατότητα και δεν έχει ούτε διάθεση να διαθέσει κλίνες και ΜΕΘ σε ανεμβολιαστους, ιδιαίτερα αφού αυτοί δεν εμπιστεύονται ούτε το κράτος, ούτε τις θεραπείες που τους παρέχουν στα νοσοκομεία. Το κράτος αι οι γιατροί δεν μπορούν να ρισκάρουν αγωγές και μηνύσεις από ανεμβολίαστους αν τους παρέχουν βοήθεια μέσα στο νοσοκομείο.
Το κράτος πρέπει να διαθέσει κλίνες και ΜΕΘ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και σε ανήλικους που δεν μπορούσαν να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα εμβολιαστούν αλλά ήταν έρμαια των γονέων τους. :takethis:
αν μου επιστρεψεις ολες τις ασφαλιστικες εισφορες υπερ υγειας που εχω καταβαλλει στο κρατος το υπογραφω τυπε!
μεχρι τοτε μου χρωστας λεφτα για το εμβολιο σου!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Χαλαρωστε ρε παιδια

γιατι τυπε γραφει πουθενα στους ορους του σαητ οτι οι δεξιοι πρεπει να τρωγονται μονο με αριστερους?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Κι εσυ ρε κακομοιρε απο που το καταλαβες; Με τι κρινεις την πορεια καποιου, στο βλαμμενο σου μυαλο; Δουλεια; Εχω. 21 χρονια υπαλληλος 8ωρος. Με τα ακινητα; Εχω. 3 διαμερισματα. Λεφτα; Εχω καποια στην ακρη. Τα εχω πει εδω και καιρο. Με τις σφαλιαρες; Θα μου τις δωσεις εσυ; Μπορεις;
Εσυ μπορει να εχεις περισσοτερα. Αυτο σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο;

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιας
αυτο που βιαζει εδω και καιρο ο κουλης δηλαδη?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
2.356
Οπως θα ακυρωνε και την συμφωνια των πρεσπων?
ουτε ψηφοφορος του ειμαι ουτε το πιστεψα πως θα το κανει σε αντιθεση με σας!!!

καιρος ομως να δηλωσεις οτι και ο κουλης να κυβερνουσε θα την περνουσε την συμφωνια...

δεν αντεχαμε αλλο βουκουρεστι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom