tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.652
- Πόντοι
- 606
Αφού είναι μαλακάς ρε φίλε με στοκο στο κεφάλι. Γ αυτό το έδιωξε το κομπλεξικό σκουπίδι..Μ' αρέσει που το περηφανεύεσαι κιόλας ρε φίλε, congrats
Αφού είναι μαλακάς ρε φίλε με στοκο στο κεφάλι. Γ αυτό το έδιωξε το κομπλεξικό σκουπίδι..Μ' αρέσει που το περηφανεύεσαι κιόλας ρε φίλε, congrats
Φρένο στις γυναίκες και αντριλικι της πουτσας. Και κάπως έτσι γεμίζετε τα παιδιά σας κόμπλεξ και τα κάνετε δυστυχισμένα..Έλα βλακείες.
μιλάς για το μέλος που σκανάρει τα κουράδια για κοβιντ,πρινφάει λες να μη ξέρει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά κάνει ,φρένο στις γυναίκες. Άσχετα που μας πουλαει φιδια ο τύπος
δεν μου χρειάστηκε για το ανήλικο τέκνο μου συγκατάθεση της μητέρας τουΤύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα όταν οι γονείς τους έχουν μεταξύ τους αγάπη, συνεννόηση, κοινούς στόχους για τα παιδιά. Με φρένα και πυγμή θα κλασεις ένα αρχιδι..Τα παιδιά γεμίζουν κόμπλεξ από τα σοσιαλ και μη μέσα και από τις υπερπροστατευτικές μανάδες ,όχι από πατεράδες με πυγμή.
Με την λογική του να εμβολιάσουν οτι κινείται , μπορεί να τους φτάνει και του ενός η συγκατάθεση. Εδώ η Παγώνη έλεγε προχτές να εμβολιάζουν τα παιδιά στα σχολεία , την έγκριση λέει θα την έχει δώσει απο πρίν ο γονιόςΤύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα όταν οι γονείς τους έχουν μεταξύ τους αγάπη, συνεννόηση, κοινούς στόχους για τα παιδιά. Με φρένα και πυγμή θα κλασεις ένα αρχιδι..
Πρόσεχε μη χεστεις απ τη τεστοστερόνη!Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας.
αν είναι φλωρος η λίγος θα βγει και το παιδί φλωρος και θα είναι μια ζωή μίζερο και δυστυχισμένο
η κοινωνία και οι γυναίκες ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους άντρες να βγαίνουν μπροστά
Ποιος μίλησε για ντροπαλό ρε μεγάλε? Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου είναι ολοφάνερο και αν είσαι γονιός είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο.Καλά κάνε εσυ παιδί που θα είναι πιο «ντροπαλό» η μαζεμένο και όταν θα βγει στην κοινωνία και θα χάνει προαγωγές,γκόμενες κλπ να δούμε πως θα περάσει.
Σοβαρή αντιμετώπιση κράτους είναι αυτή….αλλά τι να περιμένει κανεις από το κράτος που έμαθε για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση από τον κοβιντ….δεν μου χρειάστηκε για το ανήλικο τέκνο μου συγκατάθεση της μητέρας του
Εγώ τύπε έχω κάνει το εμβόλιο και γενικά τους ψεκασμένους που έβλεπαν Λιακόπουλο τους κοροϊδεύω όπου τους βρω….αλλά αν είχα παιδι και μου το εμβολίαζαν χωρίς την συγκατάθεση μου με ένα πειραματικό φάρμακο θα γαμουσα στις μηνύσεις και την μάνα του και κυρίως το εμβολιαστικό κέντρο.Με την λογική του να εμβολιάσουν οτι κινείται , μπορεί να τους φτάνει και του ενός η συγκατάθεση. Εδώ η Παγώνη έλεγε προχτές να εμβολιάζουν τα παιδιά στα σχολεία , την έγκριση λέει θα την έχει δώσει απο πρίν ο γονιός
Βλαμμενε ουγκανε, μου λεγανε εδω πριν τις εκλογες οτι κανω καμπανια υπερ της ΝΔ, οπως ειπα ψηφισα ΝΔ Α Αθηνων και σε ποιους 3 βουλευτες εβαλα σταυρο. Τις σφαλιαρες ελα να μου τις δωσεις απο κοντα κοτα.Πόσο χαζός, είσαι ρε χρυσαύγουλο. Για βάλε Link ότι η Pfizerείπε ποτέ για φια βίου ανοσία.
Μείνατε ελάχιστοι ψεκασμένοι πια και από τις σφαλιάρες που τρώτε, δεν ξέρετε τι γράφετε.
Διαλογος με τον συγκεκριμενο τύπο.Σταμάτα ρε γελοίο υποκείμενο πάγενε σε κανέναν άλλο να τα διηγηθείς τις 131.344 αρχιδιές σου .
Ευχαριστω κλωνάριΜ' αρέσει που το περηφανεύεσαι κιόλας ρε φίλε, congrats
Εχεις παιδια?Τα παιδιά γεμίζουν κόμπλεξ από τα σοσιαλ και μη μέσα και από τις υπερπροστατευτικές μανάδες ,όχι από πατεράδες με πυγμή.
Εχουμε 6 εκατομμυρια εμβολιασμενους, πλεον σε αυτη τη χωρα οποιος πεθανει αιφνιδίως θα ειναι απο το εμβολιο. Φοβεροξαφνικός θάνατος, συνήθως καρδιά...
Οχι, γιατι ποτέ δεν θα τιγκαρουν οι ΜΕΘ σε σημειο ασφυξιας απο καπνιστες και δικυκλιστες.Το ίδιο πρέπει να γίνει και με καπνιστές και με όσους δε φοράνε κράνος σε μηχανάκια
Aν πήγαινες να κλείσεις το ραντεβού του εμβολίου μέσω gov, τοτε αφου έβαζες τα στοιχεια του παιδιού, κάτω κάτω είχε ενα κουτάκι που έπρεπε να τσεκάρεις «δηλώνοντας έτσι υπεύθυνα οτι εχεις την επιμέλεια του τέκνου». Δεν ξέρω αν το βγάζει σε ολους, χωρισμένους ή μη, εμένα πάντως μου το έβγαλε.δεν μου χρειάστηκε για το ανήλικο τέκνο μου συγκατάθεση της μητέρας του
Oλοι οι ειδικοι λενε Εμβολιαστειτε. Συμφωνοι. Επισης ολο και περισσοτεροι προκρινουν να δοθει βαρυτητα στον εμβολιασμο των μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπων. Παγωγη, Ψαλτοπουλου, Εξαδακτυλος, και στο kontra που ειχε πριν λιγο για την ενημερωση για τον κορωνοιο με Γκαγκα, Μαγιορκινη, Παπαευαγγελου ειχε τιτλο <Η Παπαευαγγελου λεει πρεπει να πανε να εμβολιαστουν οι ανω των 55.> Με την επιστημονικη αποψη, γνωση, οτι αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο.Δεν υπάρχει αναθεωρημένη σύσταση να ΜΗΝ εμβολιάζονται κάποιοι. Η σύσταση παραμένει να εμβολιαστούν όλοι.
Απο την κοινή πλέον γνώση οτι οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν περισσότερο, άρα πρέπει να τρέξουνε πρώτοι, δεν προκύπτει κάποια προτροπή αποφυγής εμβολιασμού για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.
Απλά αποδυκνείει οτι το 15% των γερόντων βιάζονται να ανακαλύψουν τι υπάρχει στην άλλη μεριά.