Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Έλα βλακείες.

μιλάς για το μέλος που σκανάρει τα κουράδια για κοβιντ,πρινφάει λες να μη ξέρει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά κάνει ,φρένο στις γυναίκες. Άσχετα που μας πουλαει φιδια ο τύπος
Φρένο στις γυναίκες και αντριλικι της πουτσας. Και κάπως έτσι γεμίζετε τα παιδιά σας κόμπλεξ και τα κάνετε δυστυχισμένα..

• Like
Αντιδράσεις: Chezan

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Τύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
δεν μου χρειάστηκε για το ανήλικο τέκνο μου συγκατάθεση της μητέρας του

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Τα παιδιά γεμίζουν κόμπλεξ από τα σοσιαλ και μη μέσα και από τις υπερπροστατευτικές μανάδες ,όχι από πατεράδες με πυγμή.
Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα όταν οι γονείς τους έχουν μεταξύ τους αγάπη, συνεννόηση, κοινούς στόχους για τα παιδιά. Με φρένα και πυγμή θα κλασεις ένα αρχιδι..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Τύπε δεν πρέπει για τον εμβολιασμό ανηλίκου να υπάρχει εγγράφως η συγκατάθεση και από τους 2 γονείς;
Με την λογική του να εμβολιάσουν οτι κινείται , μπορεί να τους φτάνει και του ενός η συγκατάθεση. Εδώ η Παγώνη έλεγε προχτές να εμβολιάζουν τα παιδιά στα σχολεία , την έγκριση λέει θα την έχει δώσει απο πρίν ο γονιός :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.516
Πόντοι
2.606
Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα όταν οι γονείς τους έχουν μεταξύ τους αγάπη, συνεννόηση, κοινούς στόχους για τα παιδιά. Με φρένα και πυγμή θα κλασεις ένα αρχιδι..
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας.

αν είναι φλωρος η λίγος θα βγει και το παιδί φλωρος και θα είναι μια ζωή μίζερο και δυστυχισμένο

η κοινωνία και οι γυναίκες ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους άντρες να βγαίνουν μπροστά
Πρόσεχε μη χεστεις απ τη τεστοστερόνη!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Καλά κάνε εσυ παιδί που θα είναι πιο «ντροπαλό» η μαζεμένο και όταν θα βγει στην κοινωνία και θα χάνει προαγωγές,γκόμενες κλπ να δούμε πως θα περάσει.
Ποιος μίλησε για ντροπαλό ρε μεγάλε? Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου είναι ολοφάνερο και αν είσαι γονιός είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο.

• Like
Αντιδράσεις: lailas

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.709
Πόντοι
3.656
Σοβαρή αντιμετώπιση κράτους είναι αυτή….αλλά τι να περιμένει κανεις από το κράτος που έμαθε για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση από τον κοβιντ….

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.709
Πόντοι
3.656
Με την λογική του να εμβολιάσουν οτι κινείται , μπορεί να τους φτάνει και του ενός η συγκατάθεση. Εδώ η Παγώνη έλεγε προχτές να εμβολιάζουν τα παιδιά στα σχολεία , την έγκριση λέει θα την έχει δώσει απο πρίν ο γονιός :confused:
Εγώ τύπε έχω κάνει το εμβόλιο και γενικά τους ψεκασμένους που έβλεπαν Λιακόπουλο τους κοροϊδεύω όπου τους βρω….αλλά αν είχα παιδι και μου το εμβολίαζαν χωρίς την συγκατάθεση μου με ένα πειραματικό φάρμακο θα γαμουσα στις μηνύσεις και την μάνα του και κυρίως το εμβολιαστικό κέντρο.

τι ειμαστε Ουγκάντα;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πόσο χαζός, είσαι ρε χρυσαύγουλο. Για βάλε Link ότι η Pfizerείπε ποτέ για φια βίου ανοσία.

Μείνατε ελάχιστοι ψεκασμένοι πια και από τις σφαλιάρες που τρώτε, δεν ξέρετε τι γράφετε.
Βλαμμενε ουγκανε, μου λεγανε εδω πριν τις εκλογες οτι κανω καμπανια υπερ της ΝΔ, οπως ειπα ψηφισα ΝΔ Α Αθηνων και σε ποιους 3 βουλευτες εβαλα σταυρο. Τις σφαλιαρες ελα να μου τις δωσεις απο κοντα κοτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σταμάτα ρε γελοίο υποκείμενο πάγενε σε κανέναν άλλο να τα διηγηθείς τις 131.344 αρχιδιές σου .
Διαλογος με τον συγκεκριμενο τύπο.
Mimmo: Ο Κουλης ελεγε οτι δεν θα εκανε ποτέ υποχρεωτικο τον εμβολιασμο παιδιων.
Alex: Γιατι, πότε τον εκανε υποχρεωτικο?
Mimmo: Τραβα αλλου γελοιε να πεις τις αρχιδιες σου.

Καταλαβαινουμε νομιζω την πνευματικη κατασταση του συγκεκριμενου προσωπου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τα παιδιά γεμίζουν κόμπλεξ από τα σοσιαλ και μη μέσα και από τις υπερπροστατευτικές μανάδες ,όχι από πατεράδες με πυγμή.
Εχεις παιδια?
Βάζω στοίχημα όχι.

Κάτσε στη γωνιά σου λοιπόν. Οτι άποψη εχεις γενικώς και γράφεις εδω ειναι το ίδια ηλίθια με την άποψη σου περί παιδιών. Γιατί είσαι ένας ανίδεος μαλακας :)

Το ίδιο βέβαια πάει και στον μαλακοκάβλη αγράμματο μαλακα που δεν ξερει ουτε το nick του να γράψει σωστά. Όσο άσχετος είσαι στην ορθογραφία τόσο άσχετος με το τι σημαίνει να εχεις παιδια, μαλακα tomahawk!!! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ίδιο πρέπει να γίνει και με καπνιστές και με όσους δε φοράνε κράνος σε μηχανάκια
Οχι, γιατι ποτέ δεν θα τιγκαρουν οι ΜΕΘ σε σημειο ασφυξιας απο καπνιστες και δικυκλιστες.
Ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Aν πήγαινες να κλείσεις το ραντεβού του εμβολίου μέσω gov, τοτε αφου έβαζες τα στοιχεια του παιδιού, κάτω κάτω είχε ενα κουτάκι που έπρεπε να τσεκάρεις «δηλώνοντας έτσι υπεύθυνα οτι εχεις την επιμέλεια του τέκνου». Δεν ξέρω αν το βγάζει σε ολους, χωρισμένους ή μη, εμένα πάντως μου το έβγαλε.

Και το πάτησα και προχώρησα. Τωρα αν η άλλη θέλει να το προσβάλλει, στην μπουτσα μου. Εμένα με ενδιαφέρει που εμβολιάστηκαν τα παιδια, ολα τα υπόλοιπα τα γράφω στα παπάρια μου, ακριβώς όπως γράφω στα παπάρια μου εδω κάτι άτεκνα σούργελα :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δεν υπάρχει αναθεωρημένη σύσταση να ΜΗΝ εμβολιάζονται κάποιοι. Η σύσταση παραμένει να εμβολιαστούν όλοι.
Απο την κοινή πλέον γνώση οτι οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν περισσότερο, άρα πρέπει να τρέξουνε πρώτοι, δεν προκύπτει κάποια προτροπή αποφυγής εμβολιασμού για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.
Απλά αποδυκνείει οτι το 15% των γερόντων βιάζονται να ανακαλύψουν τι υπάρχει στην άλλη μεριά.
Oλοι οι ειδικοι λενε Εμβολιαστειτε. Συμφωνοι. Επισης ολο και περισσοτεροι προκρινουν να δοθει βαρυτητα στον εμβολιασμο των μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπων. Παγωγη, Ψαλτοπουλου, Εξαδακτυλος, και στο kontra που ειχε πριν λιγο για την ενημερωση για τον κορωνοιο με Γκαγκα, Μαγιορκινη, Παπαευαγγελου ειχε τιτλο <Η Παπαευαγγελου λεει πρεπει να πανε να εμβολιαστουν οι ανω των 55.> Με την επιστημονικη αποψη, γνωση, οτι αυτοι κινδυνευουν περισσοτερο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Stories

Νέο!