Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Και; Κι εμείς υπό ρωμαϊκή κατοχή ήμαστε.Απ ότι ξέρω, στη εποχή του χριστού ήταν υπό Ρωμαϊκή κατοχή οι Εβραίοι...
Και; Κι εμείς υπό ρωμαϊκή κατοχή ήμαστε.Απ ότι ξέρω, στη εποχή του χριστού ήταν υπό Ρωμαϊκή κατοχή οι Εβραίοι...
Δεν είπα κάτι. Εσύ με ρώτησες.Και; Κι εμείς υπό ρωμαϊκή κατοχή ήμαστε.
Eσύ είπες μια κουταμάρα, την οποία επανέλαβες 3-4 φορές και προσπαθείς με άσχετα σχόλια να την καλύψεις.Δεν είπα κάτι. Εσύ με ρώτησες.
Ποιος σου είπε ότι το 1940 πχ στην Παλαιστίνη δεν ζούσαν Εβραίοι; Τι σχέση έχει με το ποιος ζει, η με το που ζει με το κράτος το οποίο διαθέτει; Οι Εβραίοι, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, σαν κράτος εκεί που το δημιούργησαν τώρα το είχαν απ την εποχή του βασιλιά Σόλομον και δεν ξέρω πριν πόσες χιλιάδες χρόνια είναι, το 3000 είναι για να δείξω περίπου το μέγεθος, τι μένεις σε ηλίθιες λεπτομέρειες και δεν κοιτάς την ουσία;Eσύ είπες μια κουταμάρα, την οποία επανέλαβες 3-4 φορές και προσπαθείς με άσχετα σχόλια να την καλύψεις.
Εμείς ήμαστε υπό ρωμαϊκή κατοχή αλλά δικαιούμαστε τα εδάφη μας και οι Εβραίοι που επίσης ήταν υπό ρωμαϊκή κατοχή δεν τα δικαιούνται; Αυτό υποστηρίζεις;
Κι αφού το κράτος του Ισραήλ έγινε το 1948 με μια απλή αφαιρεση των 3000 χρόνων που λες συνέχεια πάμε πέραν του 1000 πΧ. Ποιός ζούσε στα εδάφη αυτά λοιπόν από το 1000πΧ αφού τα έχασαν οι Εβραίοι, όπως λες;
Ποιός στην ευχή σταύρωσε το Χριστό στα Ιεροσόλυμα; Οι Παλαιστίνιοι;
Υποθέτω πως μετά από όλες τις απίθανες ενέργειες που κάνουν ΣΥΝΕΧΩΣ αποδείχτηκε χωρίς καμία αμφιβολία πως πρόκειται περί ηλιθίων. Γιατί να σεβαστείς τις απόψεις τους;Να φτιαξουν δικα τους νοσοκομεια να πήγαινουν . Ημαρτον πια με τους μαλακες . Εγω σεβομαι την αποψη τους αλλα με τις μαλακιες που κανουν χανουν το οποιο δικιο τους .
Η ουσία είναι ότι λες κουταμάρες. Οι άνθρωποι δεν έφυγαν ποτέ από τη γη τους. Μειώθηκαν σε πληθυσμό λόγω των αράβων μουσουλμάνων κατακτητών τον 7ο αιώνα, αλλά ξαναγύρισαν σταδιακά. Ποιός τους αρνείται το δικαίωμα να έχουν κράτος στη γη της Ιουδαίας και πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα;Ποιος σου είπε ότι το 1940 πχ στην Παλαιστίνη δεν ζούσαν Εβραίοι; Τι σχέση έχει με το ποιος ζει, η με το που ζει με το κράτος το οποίο διαθέτει; Οι Εβραίοι, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, σαν κράτος εκεί που το δημιούργησαν τώρα το είχαν απ την εποχή του βασιλιά Σόλομον και δεν ξέρω πριν πόσες χιλιάδες χρόνια είναι, το 3000 είναι για να δείξω περίπου το μέγεθος, τι μένεις σε ηλίθιες λεπτομέρειες και δεν κοιτάς την ουσία;
Ναι ειναι ηλιθιοι 100%. Παρολα αυτα καποιοι ειναι παραπλανημενοι .Υπαρχει και ο σκληρος πυρήνας των εμμονικων. Απλα τους αναγνωριζω το δικαιωμα να εκφραζουν την αποψη τους οσο σταβη ειναι αυτη και περα απο καθε λογικη .Υποθέτω πως μετά από όλες τις απίθανες ενέργειες που κάνουν ΣΥΝΕΧΩΣ αποδείχτηκε χωρίς καμία αμφιβολία πως πρόκειται περί ηλιθίων. Γιατί να σεβαστείς τις απόψεις τους;
τώρα αν σε πληροφορήσω πως τους επιζώντες τους έδιωξαν οι Ρωμαίοι, αφού κατέστειλαν την δεύτερη Επανάστασή τους, θα σε σοκάρω;Οι Εβραίοι έφυγαν από τα εδάφη που λες περίπου με την άνοδο του ισλάμ δλδ των αραβων Μουσουλμάνων το 7-8 αιώνα κ ήρθαν στην Ευρώπη οπότε δεν.μπορω να καταλάβω που είμαι το περίεργο ότι οι Εβραίοι μετά τον β ΠΠ ζήτησαν να επιτρέψουν στα πάτρια εδάφη τους;;
Οι Άραβες μουσουλμάνοι δλδ κ Παλαιστίνιοι τούς έδιωξαν
Τώρα αν με ρωτάς για τη Γάζα κ την δυτική όχθη είναι κάτι που δεν το πήραν μετά τη δημιουργία του Ισραήλ αλλά τα κέρδισαν με μετέπειτα πόλεμο άρα κακώς τα κατεχουν
διάβασε Ιστορία, πριν γράψεις όσα γράφεις. Πίστεψαν τα λόγια ημίτρελων ψευδοπροφητών που τους διαβεβαίωναν πως αν έκαναν Επανάσταση θα τους βόηθαγαν οι στρατιές των Αγγέλων του Γιαχβέ κι έκαναν δύο Επαναστάσεις. Αν όμως επιτεθείς στην ισχυρότερη Πολεμική Μηχανή του κόσμου με φαντασιώσεις το τέλος είναι Νομοτελειακό. Οι Ρωμαίοι τους έδιωξαν κι ονόμασαν την περιοχή Παλαιστίνη από το όνομα των Παραδοσιακών Εχθρών τους, των Φιλισταίων ώστε να χαθεί ακόμα και η ανάμνησή τουςΗ ουσία είναι ότι λες κουταμάρες. Οι άνθρωποι δεν έφυγαν ποτέ από τη γη τους. Μειώθηκαν σε πληθυσμό λόγω των αράβων μουσουλμάνων κατακτητών τον 7ο αιώνα, αλλά ξαναγύρισαν σταδιακά. Ποιός τους αρνείται το δικαίωμα να έχουν κράτος στη γη της Ιουδαίας και πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα;
Εμείς είχαμε 400 χρόνια σκλαβιάς από μουσουλμάνους κατακτητές. Τους διώξαμε και πήραμε πίσω τη γη μας. Ποιά η διαφορά μας;
Μποκολε οχι παπά περί ιστορίας σε μένα. Την περιοχή μετονόμασαν. Οι Εβραίοι επαψαν να υπάρχουν στην περιοχή;διάβασε Ιστορία, πριν γράψεις όσα γράφεις. Πίστεψαν τα λόγια ημίτρελων ψευδοπροφητών που τους διαβεβαίωναν πως αν έκαναν Επανάσταση θα τους βόηθαγαν οι στρατιές των Αγγέλων του Γιαχβέ κι έκαναν δύο Επαναστάσεις. Αν όμως επιτεθείς στην ισχυρότερη Πολεμική Μηχανή του κόσμου με φαντασιώσεις το τέλος είναι Νομοτελειακό. Οι Ρωμαίοι τους έδιωξαν κι ονόμασαν την περιοχή Παλαιστίνη από το όνομα των Παραδοσιακών Εχθρών τους, των Φιλισταίων ώστε να χαθεί ακόμα και η ανάμνησή τους
Ο Σιωνισμός τι ηταν τυπε μου;Ειχαν πριν την κατοχη της περιοχης κρατος οι εβραοι;
Ηταν ποτε λαος-εθνος;
Υπηρχε ποτε εβραικη εθνικη συνηδειση;
Περα απο τα παραμυθια της βιβλου, δεν θημαμαι να διαβασα ποτε κατι για αυτο που σημερα ονομαζουμε εβραικο εθνος.
"2. Ο εκλεκτός λαός του κυρίου, δικαιούται να διεκδικεί εδάφη που έχασεΟ Σιωνισμός τι ηταν τυπε μου;
Φυσικά και ειχαν το δικαίωμα. Οπως το ειχαν κι ολοι οι υπόλοιποι. Ο ενας έλεγε την Αλσατία γερμανική, ο άλλος γαλλική. Όποιος κέρδισε την κατέχει έκτοτε. Εκατοντάδες οι περιπτώσεις στην Ευρώπη."2. Ο εκλεκτός λαός του κυρίου, δικαιούται να διεκδικεί εδάφη που έχασε3000 χρόνια πρινενώ οι Γερμανοί δεν είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν εδάφη που έχασαν μετά την λήξη του Α παγκόσμιου;"
Υπάρχει κάτι δυσνόητο σε αυτή την ερώτηση; Αφαίρεσε το νούμερο αν σε μπερδεύει.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ, όλοι έχουν δικαίωμα!!!Φυσικά και ειχαν το δικαίωμα. Οπως το ειχαν κι ολοι οι υπόλοιποι. Ο ενας έλεγε την Αλσατία γερμανική, ο άλλος γαλλική. Όποιος κέρδισε την κατέχει έκτοτε. Εκατοντάδες οι περιπτώσεις στην Ευρώπη.
Υπάρχει λαός που του απαγορεύεται αυτό;
Αυτο που λες εσυ τυπε μου, εν συντομία είναι αντισημιτική προπαγάνδα. Αν εχουν και οι Εβραίοι οπως όλοι οι υπόλοιποι, δε χρειάζονται όλα αυτά που γράφεις. Το αναγνωρίζεις το δικαίωμα απλά και τέλος.Ακριβώς αυτό λέω και εγώ, όλοι έχουν δικαίωμα!!!
Καθόλου.τώρα αν σε πληροφορήσω πως τους επιζώντες τους έδιωξαν οι Ρωμαίοι, αφού κατέστειλαν την δεύτερη Επανάστασή τους, θα σε σοκάρω;
Ο Σιωνισμος ειναι εθνος;....-ισμοςΟ Σιωνισμός τι ηταν τυπε μου;