Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Έχω πρόβλημα με τους εμμονικούς και τους μονολιθικούς. Και είναι κάτι στο οποίο διακρίνεσαι όταν διαλέγεσαι.
Τη βικιπαίδεια δεν την θεωρώ καν πηγή άξια αναφοράς.
Βάλε μου καμία σοβαρή πηγή να τη μελετήσω.

η Βικιπαίδεια έχει τις πηγές. Αλλά όσα έγραψα μας τα είχαν πει στο Σχολείο. Εκεί ο Καθηγητής των θρησκευτικών ισχυρίστηκε πως η τιμωρία τους να είναι περιπλανώμενοι, ήταν επειδή ο θεός φώτισε τους Ρωμαίους να τους διώξουν από τη Γη των προγόνων τους, για να τους τιμωρήσει που σταύρωσαν το γιόκα του.
  1. LIVIUS Articles on Ancient History .Wars between the Jews and Romans: Simon ben Kosiba (130-136 CE).Simon ben Kosiba
  2. Jewish Encyclopedia BAR KOKBA AND BAR KOKBA WAR . The Age of Percecution.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Εσύ είσαι τόσο ξεφτιλισμένο υποκείμενο που έχεις πει επανειλημμένως ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου, αλλά επειδή σε ξεροχύνω κάθε φορά και σηκώνεις πίεση με την πάρτη μου, το συνεχίζεις!

Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις! Έxω αρκετούς αρχιμαλάκες εδώ να διασκεδάζω. Με την διαφορά ότι εσύ είσαι ο αρχιμαλάκας που ούτε το nickname του δεν ξέρει να γράψει σωστά! Αρχιμαλάκα tomahawk!!!! :tooth:
Μην ελπίζεις δε θα σου κάνω τη χάρη. Οπου σε πετυχαίνω θα τρως γαμησι με το κιλό. Άλλωστε μαλακα σαν εσένα δε θα ξαναβρώ εδώ μέσα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Δεν καταλαβαίνω τ εννοείς;;δλδ είναι το σημερινό Ισραήλ έδαφος. Αράβων;;; :think:
Ναι. Ανήκει σε όσους το κατοικούσαν Αιώνες, κι όχι σε όσους ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως είναι απόγονοι των Εβραίων που εκδιώχθηκαν. ποια απόδειξη 'εχουν γι αυτό;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Ναι. Ανήκει σε όσους το κατοικούσαν Αιώνες, κι όχι σε όσους ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως είναι απόγονοι των Εβραίων που εκδιώχθηκαν. ποια απόδειξη 'εχουν γι αυτό;
Το ίδιο θα μπορούσαν να σου πουν κ οι Τούρκοι για τη σημερινή Ελλάδα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην ελπίζεις δε θα σου κάνω τη χάρη. Οπου σε πετυχαίνω θα τρως γαμησι με το κιλό. Άλλωστε μαλακα σαν εσένα δε θα ξαναβρώ εδώ μέσα.
Είσαι εντελώς βλαμμένος? Εγώ τι σου είπα? Δεν σου είπα ότι ΚΑΛΑ κάνεις?

Έχουμε να κάνουμε με μπετόστοκο αρχιμαλάκα αγράμματο υβρίδιο! Καλό αυτό :)

Δεν μου λες, Αγγλικά δεν ξέρεις βρε αρχιμαλάκα tomahawk? :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Έχω πρόβλημα με τους εμμονικούς και τους μονολιθικούς. Και είναι κάτι στο οποίο διακρίνεσαι όταν διαλέγεσαι.
Τη βικιπαίδεια δεν την θεωρώ καν πηγή άξια αναφοράς.
Βάλε μου καμία σοβαρή πηγή να τη μελετήσω.
Για ποιο λόγο οι σύμμαχοι παίρνουν το μέρος πάντα του εκλεκτού λαού ενώ, εις ότι αφορά εμάς δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι;
Στο Μακεδονικό ενώ όλοι γνωρίζουν ιστορία, πήραν το μέρος των σκοπιανών. Έβαλαν τους Τούρκους να καταλάβουν τη μισή Κύπρο, μιλάνε για Τουρκία ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα εδάφη αυτά είναι Ελληνικότατα κοκ.

Πως το εξηγείς αυτό; Υπάρχει λόγος; Η οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του κυρίου και είναι ο μόνος που δικαιούται να κάνει ότι καυλώσει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Το ίδιο θα μπορούσαν να σου πουν κ οι Τούρκοι για τη σημερινή Ελλάδα
τι να πουν; έγινε συνθήκη μετά τους Πολέμους, το εν λόγω Κράτος αναγνωρίστηκε σαν ανεξάρτητο, όσοι κατοικούν εδώ λένε ότι είναι Έλληνες (παπάρια μεταξύ μας) αλλά μιλάνε μια γλώσσα κοινή. Και βέβαια υπήρχαν τότε και συνεχίζουν να υπάρχουν απόγονοι Αλβανών, Σλάβων κλπ που λένε πως είναι Έλληνες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Είσαι εντελώς βλαμμένος? Εγώ τι σου είπα? Δεν σου είπα ότι ΚΑΛΑ κάνεις?

Έχουμε να κάνουμε με μπετόστοκο αρχιμαλάκα αγράμματο υβρίδιο! Καλό αυτό :)

Δεν μου λες, Αγγλικά δεν ξέρεις βρε αρχιμαλάκα tomahawk? :)
Την έχει δει πάραμορφωμένος ένας γαμημενος από το κωλο βλακας που τον δουλεύει όλο το μπουρδελα τέλεια κομ.. :dunno:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η Βικιπαίδεια έχει τις πηγές. Αλλά όσα έγραψα μας τα είχαν πει στο Σχολείο. Εκεί ο Καθηγητής των θρησκευτικών ισχυρίστηκε πως η τιμωρία τους να είναι περιπλανώμενοι, ήταν επειδή ο θεός φώτισε τους Ρωμαίους να τους διώξουν από τη Γη των προγόνων τους, για να τους τιμωρήσει που σταύρωσαν το γιόκα του.
  1. LIVIUS Articles on Ancient History .Wars between the Jews and Romans: Simon ben Kosiba (130-136 CE).Simon ben Kosiba
  2. Jewish Encyclopedia BAR KOKBA AND BAR KOKBA WAR . The Age of Percecution.
Τα ίδια ακριβώς ελεγαν και οι Ορθόδοξοι Εβραίοι. Οτι ο Θεός τους έδιωξε από τα Ιεροσόλυμα για να τους τιμωρήσει για τις αμαρτίες τους. Βέβαια αυτοί αναφερονταν σε πιο παλιές εποχές και στους Βαβυλώνιους. Παντού τα ίδια επιχειρήματα οι θρήσκοι. Ποτέ δεν εξαλείφθηκαν οι Εβραίοι απο την περιοχή. Έγιναν μειονότητα αλλά πάντα ηταν παρόντες. Ωσπου σταδιακά γυρισαν σε αριθμούς ικανους να αλλάξουν τη μοίρα τους, στον τόπο τους. Τον ύστερο μεσαίωνα ηταν ήδη σε μεγάλους πληθυσμούς εκεί. Και οχι μονον εκεί βέβαια, αφού τους διωκαν παντου στη Δύση ως ενόχους για την πανούκλα, που θερισε την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Την έχει δει πάραμορφωμένος ένας γαμημενος από το κωλο βλακας που τον δουλεύει όλο το μπουρδελα τέλεια κομ.. :dunno:
Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι από τους αρχιμαλάκες της πλέμπας και δεν καταλαβαίνεις χριστό από αυτά που λέω. ΓΙ' αυτό βγάζεις όσα βγάζεις! :tooth: Φτωχομπινέ αρχιμαλάκα αγράμματε και γι' αυτό συφιλιάζεις! :)

Στόχος μου το εγκεφαλικό, για να δούμε :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι από τους αρχιμαλάκες της πλέμπας και δεν καταλαβαίνεις χριστό από αυτά που λέω. ΓΙ' αυτό βγάζεις όσα βγάζεις! :tooth: Φτωχομπινέ αρχιμαλάκα αγράμματε και γι' αυτό συφιλιάζεις! :)

Στόχος μου το εγκεφαλικό, για να δούμε :tooth:
Και μόλις με είπε φτωχόμπίνε ο βρωμιαρης που κάνει θέμα ένα δεκάρικο για να κατουρησει στο Μεταξουργείο μια γυφτισσα :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για ποιο λόγο οι σύμμαχοι παίρνουν το μέρος πάντα του εκλεκτού λαού ενώ, εις ότι αφορά εμάς δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι;
Στο Μακεδονικό ενώ όλοι γνωρίζουν ιστορία, πήραν το μέρος των σκοπιανών. Έβαλαν τους Τούρκους να καταλάβουν τη μισή Κύπρο, μιλάνε για Τουρκία ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα εδάφη αυτά είναι Ελληνικότατα κοκ.

Πως το εξηγείς αυτό; Υπάρχει λόγος; Η οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του κυρίου και είναι ο μόνος που δικαιούται να κάνει ότι καυλώσει;
Αυτοί διεκδικούν, αν χρειαστεί και με την ισχύ. Οι Τούρκοι το ίδιο. Εμείς απλά καθόμαστε στη γωνία. Στη διεθνη πολιτική υπάρχουν συμφέροντα και κράτη που τα προασπίζονται. Τη Μακεδονία τη δώσαμε εμείς, με απαίτηση των ΗΠΑ, για να στηριχθεί ο Τίτο. Η Ιστορία είναι για να διδάσκεται στα σχολεία. Στις σχέσεις μεταξυ κρατών δεν παίζει κανένα ρόλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και μόλις με είπε φτωχόμπίνε ο βρωμιαρης που κάνει θέμα ένα δεκάρικο για να κατουρησει στο Μεταξουργείο μια γυφτισσα :2funny:
Mόνο το φτωχομπινές είδες? Σε είπα φτωχομπινέ αγράμματο αρχιμαλάκα. Ο οποίος έχει 18.000 μηνύματα και ΜΙΑ κριτική για μπουρδέλα!

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο φτωχομπινές αγράμματος αρχιμαλάκας είσαι :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Mόνο το φτωχομπινές είδες? Σε είπα φτωχομπινέ αγράμματο αρχιμαλάκα. Ο οποίος έχει 18.000 μηνύματα και ΜΙΑ κριτική για μπουρδέλα!

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί πόσο φτωχομπινές αγράμματος αρχιμαλάκας είσαι :)
Ο επιχειρηματίας με τα πολλά πτυχία και τις ξένες γλώσσες που γαμαει την Ερατώ στο μετάξι :2funny: :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ο πλευρης ο προσκυνημενος θα μας πει τι γινεται με τους νο κοβιντ ασθενεις? Που πανε?

Εβαλε ενα ξεφτιλα για υπουργο και περιμενει να τον εμπιστευτει ο κοσμος.

Ποσο ξεφτιλας να γλυφει τους εβραιους μετα απο χρόνια, ουτε ο πολακης τετοια κατάντια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο επιχειρηματίας με τα πολλά πτυχία και τις ξένες γλώσσες που γαμαει την Ερατώ στο μετάξι :2funny: :2funny:
Άρα εσύ που εχεις γαμήσει ΜΙΑ φορά, δεν έχεις δεκάρα τσακιστή εδώ και 13 χρόνια μιας και το '08 ήταν η πρώτη σου και τελευταία φορά :)

Συμφωνούμε! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στην wikipedia μπορει να κάνει edit ο οποιοσδήποτε.... κάπου είχα ακούσει για 300.000 edits την ημέρα :)
Ανοικτή να γράφει όποιος θέλει είναι. Και αμφιβάλλω αν ελέγχεται ποτέ τι γράφεται. Εχω δει αναφορές σε μάχες που οι απώλειες π.χ. ξεπερνούν τους αριθμούς των στρατευμάτων. Ότι να΄ναι στην κυριολεξία.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ανοικτή να γράφει όποιος θέλει είναι. Και αμφιβάλλω αν ελέγχεται ποτέ τι γράφεται. Εχω δει αναφορές σε μάχες που οι απώλειες π.χ. ξεπερνούν τους αριθμούς των στρατευμάτων. Ότι να΄ναι στην κυριολεξία.
Aκριβώς αυτό.

Κι ο άλλος πάει και διαβαζει wikipedia...!!!! :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606