ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Τον αδερφό Ταλιμπάν Jhonny ρε τι τον κάνατε ρε γιουνάνια?
Αμορφωτο ζώο!Ο ιός πλέων προτιμάει παιδιά!! Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, άρχισε η προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού σε παιδιά, η συνταγή γνωστή, όποιος πείθεται έχει καλός, οι υπόλοιποι με την βία!
https://www.protothema.gr/greece/ar...vdomada-shedon-ena-paidi-nosileuetai-se-meth/
είσαι το πουτανάκι μου θα σε χύνω δημοκρατικά έτσι για την αλλαγή ,πάαάρταθελω τώρα ακροδεκσιό χυσαμόλι Να μου πείτε μπράβο
συμπληρωνω την απαντηση του μαρκουΕπίσης μεγάλη προτίμηση δείχνει ο ιός και στους ανεμβολίαστους απο οτι βλέπω σε πρόσφατα πόστ εδω , αρνητής νόσησε βαριά ... ανεμβολίαστος πέθανε , τέτοιου είδους δημοσιεύματα ... απο οτι φαίνεται ειδικά αυτούς που γράφουν δημόσια οτι δεν πιστεύουν στον ιό η δεν πιστεύουν στα μέτρα δεν ξέρω τι γίνεται. Μάλλον το παίρνει προσωπικά ο ιός και τους στέλνει μεγαλύτερο ιικό φορτίο
Είμαι ότι θες, εκτός από αυτό που είσαι εσύ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω.Αμορφωτο ζώο!
Δυσλεκτικος εισαι και κανεις τοσα ορθογραφικά ?
"πλέον"," καλώς "γράφονται!
Μπράβο αρχηγέ μου!Είμαι ότι θες, εκτός από αυτό που είσαι εσύ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω.
μπας και έχεις μπερδέψει τα φαρσι με τα αγγλικά ; μήπως με τις πολλές γνώσεις που συσσωρεύεις κάπου ξεχείλισαν από τους νευρώνες και γίνεται αχταρμάς ;φαρσι οπως περιπου ολοι
πριν από καιρό κάποιος εδώ μέσα είχε βάλει το παρακάτωΟ ιός της μαλακίας καλπάζει πάντως.
Νέα καταγγελία: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους! - iefimerida.gr
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας αποκάλυψε ότι οι αρνητές των εμβολίων φθάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους!www.iefimerida.gr
ας αφήσουμε μια έστω αμελητέα πιθανότητα να είναι απλά ένα τρολ.Το οτι είναι καθυστερημένος δεν σημαίνει οτι οι μαλακίες του πρέπει να μένουν αναπάντητες.
Εντάξει, η απύθμενη ανοησία του πολλές φορές εξοργίζει αλλα όσοι έχουν την αντοχή να του απαντάνε κάνουν καλά.
Διαβάζουν και άλλοι που δεν τον γνωρίζουν κσι μπορεί να παρασυρθούν.
θέλω πάρα πολύ να τον τρολλάρουν οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού κέντρου, να βγουν και να πουν ότι του έδωσαν πλασεμποΜαύρη μέρα για τα ψέκια σήμερα.
Εμβολιάστηκε ο Πολάκης!!!
Λιγοστεύετε ψεκασμένοι!!!!!
Επίσης μεγάλη προτίμηση δείχνει ο ιός και στους ανεμβολίαστους απο οτι βλέπω σε πρόσφατα πόστ εδω , αρνητής νόσησε βαριά ... ανεμβολίαστος πέθανε , τέτοιου είδους δημοσιεύματα ... απο οτι φαίνεται ειδικά αυτούς που γράφουν δημόσια οτι δεν πιστεύουν στον ιό η δεν πιστεύουν στα μέτρα δεν ξέρω τι γίνεται. Μάλλον το παίρνει προσωπικά ο ιός και τους στέλνει μεγαλύτερο ιικό φορτίο
Τον αδερφό Ταλιμπάν Jhonny ρε τι τον κάνατε ρε γιουνάνια?
Αν είναι δυνατόν. Κι αυτή η ασθένεια λες και τους κυνηγάει τους αρνητές.Ε τετοιο βοδι που ήταν πήρε το κατάλληλο φάρμακο!
Όλοι αυτοί ψηφίζουν;πριν από καιρό κάποιος εδώ μέσα είχε βάλει το παρακάτω
Η ασθένεια κυνηγάει τους αρνητές, το ατύχημα τους καυλόγκαζους, τα ΣΜΝ τους ακάποτους, η μέθη τους πότες και η ήτα τους τζογαδόρους/αλογομούρηδες.Αν είναι δυνατόν. Κι αυτή η ασθένεια λες και τους κυνηγάει τους αρνητές.
Έτσι όπως το θέτεις η αλήθεια είναι ότι τελικά αυτοί κυνηγάνε την ασθένεια.Η ασθένεια κυνηγάει τους αρνητές, το ατύχημα τους καυλόγκαζους, τα ΣΜΝ τους ακάποτους, η μέθη τους πότες και η ήτα τους τζογαδόρους/αλογομούρηδες.
Έτσι πάνε αυτά.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει τα ρίσκα του.
Μόνο με μετάλλαξη Δ και αφού έχει ψεκάσει τουλάχιστον έναν εμβολιασμένο με επαρκές ιικό φορτίο θα δει παρθένεςκάτι άκουσε να λένε για παρθένες και πήγε να ψάξει
Σιγα μη γνωρίζει τι είναι τα φαρσι ο αστοιχειωτος!μπας και έχεις μπερδέψει τα φαρσι με τα αγγλικά ; μήπως με τις πολλές γνώσεις που συσσωρεύεις κάπου ξεχείλισαν από τους νευρώνες και γίνεται αχταρμάς ;
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι σου γίνεται και να έχεις παραισθήσεις, ούτε καν ξέρω ποιος είναι αυτός, ούτε με ενδιαφέρει, αλλά για να τον ξέρεις εσύ, κάτι παρόμοιο σκουπίδι με εσένα θα είναι.Μπράβο αρχηγέ μου!
Συνεχισε την αντίσταση στους Νεοταξιτες και τους εντολοδόχους σκλάβους τους!
Συνεχισε να τραβας μαλακια με βίντεο του Αποστολόπουλου!
Όλους αυτούς που γράφεις, τους θεωρώ ίδιους με εσένα να ξέρεις, συνέχισε.Σιγα μη γνωρίζει τι είναι τα φαρσι ο αστοιχειωτος!
Εχει πάθει Πανικουλιτιδα και Υπεργαμαγλομπουλιναναιμία απο τα άρθρα του Χίου!
Ο kolonoskopos πρέπει να έχει σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες δυστυχώς!
Απο την άλλη που θα βρίσκαμε τέτοιο κλόουν να μας διασκεδάζει τζάμπα?