Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
υποτιθεται οτι πας σε δημοσιο νοσοκομειο για την διαγνωση

εαν σπασει ο διαολος το ποδι και παω θα ζητησω ενα πραγμα που το εχουν ΜΟΝΟΙ οι κολλητοι σου

το φαρμακο σιροπακι που εδωσε ο εξαδακτυλος σε κολλητο του γιατρο και εγινε περδικι ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
το μουκοσολβαν ; άσε το διάβασαν τόσοι εδώ που πλέον δεν το βρίσκεις ούτε με τάμα στην Παναγία της Τήνου

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το μουκοσολβαν ; άσε το διάβασαν τόσοι εδώ που πλέον δεν το βρίσκεις ούτε με τάμα στην Παναγία της Τήνου
καποιο φαραμο εδωσε η μουσιτσα ο εξαδακτυλος ακομα να ερθει εδω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
σου εβαλα γλασκε την ΕΡΕΥΝΑ στηνελλαδα και τα σχολια της ευρωπαικης επιτροπης
κανενα σχολιο σου

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Υπεργαμαγλομπουλιναναιμία θα έπαθε
το βλέπω και παθαίνουν διάστρεμα τα μάτια μου, σκέψου τον Γλάσκο με τα φαρσί ελληνικά του να προσπαθεί να το προφέρει....θα του τελειώσουν οι καρτέλες με τα χαπάκια πριν το ξημέρωμα :grin:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
το βλέπω και παθαίνουν διάστρεμα τα μάτια μου, σκέψου τον Γλάσκο με τα φαρσί ελληνικά του να προσπαθεί να το προφέρει....θα του τελειώσουν οι καρτέλες με τα χαπάκια πριν το ξημέρωμα :grin:
Μα ακριβώς επειδή αυτοι οι άνθρωποι έχουν μαθησιακές δυσκολίες και τα μισα που διαβάζουν έτσι και αλλιώς δεν τα καταλαβαίνουν, προσπερνάνε Υπεργαμαγλομπουλιναναιμίες και Πανικουλιτιδες χωρίς να τα επεξεργαστουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σιγά το πράγμα. Εδω το μεταφράζει απευθείας απο το πρωτότυπο.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
τα λινκ

και αν θελεις κατευθειαν απο την ιατρικη σχολη

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
την καληνύχτα μου σε όλους. Γλάσκε ελπίζω να είσαι και αύριο κοντά μας, κοιμήσου λίγο να ξεκουραστείς, η μετάφραση από το πρωτότυπο πρέπει να σε έχει καταβάλλει

και να προσέχεις τούτοι εδώ έχουν κάνει κλίκα να σε μουρλάνουν μη τους παίρνεις στα σοβαρά, μόνο ο Αλεξ θέλει το καλό σου :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
την καληνύχτα μου σε όλους. Γλάσκε ελπίζω να είσαι και αύριο κοντά μας, κοιμήσου λίγο να ξεκουραστείς, η μετάφραση από το πρωτότυπο πρέπει να σε έχει καταβάλλει

και να προσέχεις τούτοι εδώ έχουν κάνει κλίκα να σε μουρλάνουν μη τους παίρνεις στα σοβαρά, μόνο ο Αλεξ θέλει το καλό σου :)
μην ανυσηχεις φιλαρακο

καλη σου νυχτα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύποι, μηπως...λεω μηπως...να αφησετε τον γλασκο ησυχο?
Ας γραφει ό,τι θελει. Οκ?
Το οτι είναι καθυστερημένος δεν σημαίνει οτι οι μαλακίες του πρέπει να μένουν αναπάντητες.
Εντάξει, η απύθμενη ανοησία του πολλές φορές εξοργίζει αλλα όσοι έχουν την αντοχή να του απαντάνε κάνουν καλά.
Διαβάζουν και άλλοι που δεν τον γνωρίζουν κσι μπορεί να παρασυρθούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom