Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
είτε είσαι ο αγαπημένος ζαν βιτάμ ή απλά κάποιος που διαβάζει χρόνια το σάιτ και είπε τώρα να μπει :wink: δε μας λες και τα στοιχεία για τους 6 καταγεγραμένους ; αφού τα βρήκες εσύ δεν μπορούμε να τα δούμε και μεις ;

για την αναγωγή σε παναλλαδικά και παγκόσμια που σκέφτεσαι να κάνεις (ακόμη και αν τα στοιχεία από Αχαία ήταν αληθινά ) σου παραθέτω μια εξαιρετική φράση του Λεκλερ λίγες σελίδες πίσω :
Εν τω μεταξυ με τον κλωνο "απελευθερωθηκε" και εγραψε και σχολιο για το φυλης 104

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Εν τω μεταξυ με τον κλωνο "απελευθερωθηκε" και εγραψε και σχολιο για το φυλης 104
α ναι ; σε κριτική ή υπάρχει νήμα για το ευαγές αυτό ίδρυμα ;

edit : το βρήκα , εντάξει δεν γράφει κάτι ύποπτο, για μερακλίδικα γούστα ας πούμε, απλή νοσταλγία :grin:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Νομικά που έχει πάει το θέμα για θανατους από τα εμβόλια μονο στο νομό αχαιας εχουν καταγραφει 6 θάνατοι από τα εμβόλια.
Αρα υπολόγισε πανελλαδικά και παγκοσμίως πόσοι εχουν πεθάνει.
Είχες ακούσει θανάτους τόσους με τα αντιγριπικα εμβόλια?
6 εκατομμύρια θάνατοι μονο στην Αχαΐα!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ!
Κλωνος πουστης ζαιος ο μαν?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
α ναι ; σε κριτική ή υπάρχει νήμα για το ευαγές αυτό ίδρυμα ;

edit : το βρήκα , εντάξει δεν γράφει κάτι ύποπτο, για μερακλίδικα γούστα ας πούμε, απλή νοσταλγία :grin:
Screenshot_20210903-010153.png
Screenshot_20210903-010056.png

Ζαν Κλοντ Πουσταρ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Έβγαινε και έγραφε για τις αφέντρες που τον ξεκώλιαζαν η ξεφτίλα των Αγίων Σαράντα και μετά έκανε πως δεν ήξερε τίποτα.
Πηγαινει και Αγκυρας 1 για τραβελοπουτσα,δεν αρκείται στο στραπονι

Tatoulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Screenshot_20210903-010153.png
Screenshot_20210903-010056.png

Ζαν Κλοντ Πουσταρ
Καλως την ξεφτιλα του σαιτ.
Πως παει το κερατο μεγαλωνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκ των πυλώνων του καταστήματος ο αλβανόπουστας.
Τα βρηκες μωρη με τον κερατωμενο?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Καλως την ξεφτιλα του σαιτ.
Πως παει το κερατο μεγαλωνει?

Τα βρηκες μωρη με τον κερατωμενο?
Αγκυρας 1 ο τοπος μαρτυριου της κωλοτρυπίδας σου!
Screenshot_20200725-123940.jpeg
Screenshot_20200725-124937.jpeg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ολο θα εισαι μωρη κοταρα,κανονισε να σε πετυχω πουθενα θα σε στειλω σε χειμερινη ναρκη με μια καταμουτσουνια

Ρε μαλακα μπουλη, δεν σου φτάνει το Άγκυρας και μου το εχεις ρίξει και στο Φ104? Γι’ αυτο μας το παίζεις εδώ μέσα γαμιας, οτι ρίχνεις ξύλο και απαξιώνεις γκόμενες? Για το ξεκάρφωμα?

Κοίταξε…. Αν καταλάβεις οτι εχεις μπει με 2000 διαφορετικά nicknames και σε έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και τα CG του bou, ίσως καταλάβεις γιατί τρως ΤΗΝ καραμούζα κι εχεις γινει ρεζίλια!!! :tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
Βασιλακοπουλος τσαρλατάνος τηλεσταρ που χρειαζεται πολυ βρωμοξυλο, τωρα

Την ανοιξη του 22 θα απαλλαγουμε απ τον ιο,
Ξεκινησαν οι καφετζουδες του κούλη, ολος αυτος ο συρφετος των ξεπουλημενων μμε δημιουργησαν την αναξιοπιστια του κοσμου σε οτιδηποτε περι ιού,
Μπραβο στο υπ υγειας που επιτρεπει τις καφετζουδες να παραπληροφορουν,
Περισσοτερο πιστευουμε το λεφακη και την παγιατακη παρα τους ειδικους της συμφορας

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με θρόμβωση στο πόδι, η οποία προήλθε από τον εμβολιασμό.

Ο 31χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και είκοσι ημέρες μετά τον εμβολιασμό του εμφάνισε θρόμβωση στο πόδι. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν οι φλέβες του -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού βρίσκονται στην Αυστραλία και χθες πήγε στο νοσοκομείο ο αδελφός του για αναγνώριση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε τις είχε γράψει λίγες ημέρες πριν πεθάνει:

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Ενώ παρατηρούμε ότι είχε ξεσπάσει και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες πιέζει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από τα εμβόλια.
Πηγή

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Για να μην το ψάχνετε, ακόμη ένα κείμενο αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας από το ρωσόφιλο pronews.
Ναι , sorry , ξέχασα να το αναφέρω : Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα....

Tatoulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Ρε μαλακα μπουλη, δεν σου φτάνει το Άγκυρας και μου το εχεις ρίξει και στο Φ104? Γι’ αυτο μας το παίζεις εδώ μέσα γαμιας, οτι ρίχνεις ξύλο και απαξιώνεις γκόμενες? Για το ξεκάρφωμα?

Κοίταξε…. Αν καταλάβεις οτι εχεις μπει με 2000 διαφορετικά nicknames και σε έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και τα CG του bou, ίσως καταλάβεις γιατί τρως ΤΗΝ καραμούζα κι εχεις γινει ρεζίλια!!! :tooth:
Κανενα ξεκαρφωμα ρε μπινε.
Ποιος σου ειπε μωρη καρακοταρα οτι στο 104 πανε γκει??
Ειναι ενα στουντιο απο τα καλυτερα με σωστο επαγγελματισμο και καλες κοπελες.
Πηγαινε μπας και ξεχαρμανιασεις αλλα τι λεω ειναι ακριβο για σενα ξεκιναει απο 50 γιουρο

Ο παντογνώστης, το γιουσουφακι,
Το καμάρι του μπου
Απορώ ειλικρινά γιατι δεν τον μπαναρουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πέρα από την πλάκα είναι τραγικό το πόσοι μου είχαν πει πέρσι το "αρχικό" μυστικό ότι και καλά σε συγγενείς δίναν λεφτά ή τα έξοδα της κηδείας για να δηλώσουν τον νεκρό ως "κοβιντ". Και μιλάμε μου είχαν πασάρει το "μυστικό" και άτομα υπεράνω υποψίας, μορφωμένοι υποτίθεται.....
To είχε γράψει και εργαζόμενη κυρία, με δικό της νήμα εδώ μέσα. "Συνέβη σε κοντινό της πρόσωπο". Αρνήτρια από όσα κατάλαβα και η ίδια. Κανονικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να πηγαίνουν καρφωτοί στον αρμόδιο για τη διασπορά ψευδών φημών εισαγγελέα. Αλλά έλα που δε μου βγαίνει.....
Για το αφήγημα της Κίνας ειλικρινά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Απλά όλο αυτό δε μου φαίνεται λογικό με βάση την πραγματικότητα των υπολοίπων χωρών.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
Κανενα ξεκαρφωμα ρε μπινε.
Ποιος σου ειπε μωρη καρακοταρα οτι στο 104 πανε γκει??
Ειναι ενα στουντιο απο τα καλυτερα με σωστο επαγγελματισμο και καλες κοπελες.
Πηγαινε μπας και ξεχαρμανιασεις αλλα τι λεω ειναι ακριβο για σενα ξεκιναει απο 50 γιουρο

Απορώ ειλικρινά γιατι δεν τον μπαναρουν
Γιατι παιρνει πιπες σε ολους,
Τωρα εγινε παλλακιδα του αλεξ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με θρόμβωση στο πόδι, η οποία προήλθε από τον εμβολιασμό.

Ο 31χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και είκοσι ημέρες μετά τον εμβολιασμό του εμφάνισε θρόμβωση στο πόδι. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν οι φλέβες του -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού βρίσκονται στην Αυστραλία και χθες πήγε στο νοσοκομείο ο αδελφός του για αναγνώριση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε τις είχε γράψει λίγες ημέρες πριν πεθάνει:

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Ενώ παρατηρούμε ότι είχε ξεσπάσει και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες πιέζει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από τα εμβόλια.
Πηγή
ποσο πακετο ειναι να ξερεις οτι θα πεθανεις (δεν εχω λογια ειλικρινα) αλλα και δε μπορεις να κανεις τιποτα, απο μαλακια αλλων :undecided-old:
ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
1.jpg

2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom