kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.263
- Πόντοι
- 2.356
κορωνοψεκας εισαι! χαχαχαχαχαχαχαΤουλάχιστον εγώ δεν είμαι ψέκας σαν εσένα.
κορωνοψεκας εισαι! χαχαχαχαχαχαχαΤουλάχιστον εγώ δεν είμαι ψέκας σαν εσένα.
Φυσικα την εχει χασει, αφου εχουν λογο στο διαδικτυο οι καθε λογης βλαμμενοι και ολα τα σκουπιδια της κοινωνιας, που εγκληματούν χωρις ενοχές και παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.προσωπικα το ελληνικο διαδικτυο εχει χασει την αξιοπιστια του
Δεν ξερω εαν μπορει να γινει αλλα δεν θα ηταν σωστό να γινει καποιος ελεγχος απο καποιον εισαγγελεα για να ερευνησει εαν υπαρχουν ευθυνης και για οσους ανεμβολιαστους πεθαναν στην ΜΕΘ (εστω δειγματοληπτικα) ? Εννοω μηπως καποιοι που εχουν την ευθυνη θανατου ηλικιωμενων επειδη δεν τους εκαναν εμβόλιο?Φυσικα την εχει χασει, αφου εχουν λογο στο διαδικτυο οι καθε λογης βλαμμενοι και ολα τα σκουπιδια της κοινωνιας, που εγκληματούν χωρις ενοχές και παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.
Περιμενω την παραδειγματικη τιμωρια οσων απετρεψαν την 54χρονη να διασωληνωθει με αποτελεσμα να πεθανει.
Το τραγικό είναι ότι ο καθε προβληματικος πέφτει θύμα των συνομωσιολογων πολύ εύκολα μεσα απο φβ και γιουτιουμπ στις μέρες μαςΦυσικα την εχει χασει, αφου εχουν λογο στο διαδικτυο οι καθε λογης βλαμμενοι και ολα τα σκουπιδια της κοινωνιας, που εγκληματούν χωρις ενοχές και παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.
Περιμενω την παραδειγματικη τιμωρια οσων απετρεψαν την 54χρονη να διασωληνωθει με αποτελεσμα να πεθανει.
Και ποιος ψεκας παραδεχεται οτι ειναι ψεκας,Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι ψέκας σαν εσένα.
Η 54χρονή πέθανε αφού διασωληνώθηκε πρώτα (βιαίως), αυτοί που την διασωλήνωσαν χωρίς την θέληση της και την σκότωσαν πρέπει να δικαστούν. Μη μπερδεύεσαι...Φυσικα την εχει χασει, αφου εχουν λογο στο διαδικτυο οι καθε λογης βλαμμενοι και ολα τα σκουπιδια της κοινωνιας, που εγκληματούν χωρις ενοχές και παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.
Eισαι εντελώς ανοητος.Η 54χρονή πέθανε αφού διασωληνώθηκε πρώτα (βιαίως), αυτοί που την διασωλήνωσαν χωρίς την θέληση της και την σκότωσαν πρέπει να δικαστούν. Μη μπερδεύεσαι...
αρα τυπε μαλλον δεν ειναι ψευδεις οι ειδησεις! εκτος αν οι εισαγγελεις ειναι "ψεκες" ολοι τουςΚανονικά όλοι οι ψέκες τύπου Κούβελα, Πολάκη, Βόβολη, κλπ., έπρεπε να είχαν κληθεί ήδη από τον ανακριτή για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Σκασε ρε βλακα που μιλας κιολαςΥπάρχουν κάποια σκουπίδια, που δεν κάνουν άλλη δουλειά, σχολιάζουν τι γράφουν οι άλλοι. Όλη μέρα καναπέ και κοιτάνε τι θα γράψει κάποιος να σχολιάσουν.
Βρωμερά παράσιτα, άχρηστα όντα, σταματήστε να σχολιάζεται τους άλλους και γράψτε κάτι δικό σας, κάτι που να ξερνάει ο σάπιος σας εγκέφαλος.
Αν δεν μπορείτε να σταυρώσετε έστω μια γραμμή, απλά διαβάστε και βουλώστε το!!
Μη νομίζεται ότι δίνουμε σημασία στην μαλακία που σας δέρνει, ούτε είστε εσείς οι κριτές του site, που θα γράφουμε ότι σας αρέσει μόνο.
Γράψτε ελεύθερα την ηλίθια άποψη σας, όποια και αν είναι, όσο βλακώδες και αν μας φαίνεται θα την σεβαστούμε. Σας αρέσει η όχι, θα είμαστε το αγγούρι πίσω από τον κώλο των αφεντικών σας, βρωμερά όντα.
Το τραγικό είναι ότι ο καθε προβληματικος πέφτει θύμα των συνομωσιολογων πολύ εύκολα μεσα απο φβ και γιουτιουμπ στις μέρες μας
Για απίστευτα σύνθετα προβλήματα οπως η πανδημία του κοβιντ19 ψάχνουν να βρουν απλοϊκες λυσεις που το περιορισμένο μυαλουδακι τους μπορει να επεξεργαστεί.
Έτσι πέφτουν θύματα του καθε ψεκοπωλη που τους παρουσιαζει μια παγκόσμια συνωμοσία με ο,τι τους εξιταρει: πλούσιους,Εβραιους,κυβερνησεις, πολυεθνικές κ.α
Ο ψεκασμενος τσιμπαει, μπαίνει ολο και πιο βαθιά στην ψεκοθρησκεια,αρχιζει σιγα σιγά να πιστεύει ότι είναι απο τους αφυπνισμενους εκλεκτους που θα σώσουν την ανθρωπότητα απο τους Ιλλουμινάτι που θα μας τσιπαρουν.
Και θα ήταν πολύ διασκεδαστικό ολο αυτό,αν εντωμεταξυ δεν πέθαναν τόσοι ανθρωποι οπως η πενηνταχρονη Αντιγόνη
Ο κόσμος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει και δεν θα του τον υποδείξεις εσύ, ούτε τα αφεντικά σου. Καθένας έχει δικαίωμα να πεθάνει χωρίς να διασωληνωθεί αν αυτό θέλει, ούτε εισαγγελέας, ούτε εσύ, ούτε τα διεστραμμένα αφεντικά σου θα μας επιβάλουν τον τρόπο που θα πεθάνουμε.Προφανως εννοει οτι θα δικασθει ο εισαγγελεας που εδωσε παραγγελια για αναγκαστικη διασωληνωση.
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα βεβαια, επειδη το ποτηρι πλεον ξεχειλισε, ολοι οσοι εμπλεχθηκαν στη συγκεκριμενη υποθεση θα τους παρει ο διαολος.
Εγω θα συμβουλευα πλεον τα ψεκασμενα σκουπιδια να μην γραφουν ό,τι τους κατεβει στα σοσιαλ μιντια και να μην παρακινουν τον κοσμο σε ανοησιες, γιατι η υπομονη εχει πλεον εξαντληθει και θα αρχισουν να περνανε την πορτα του εισαγγελεα.
Αποφασισε ομως βλακα μου, τελικα η κυρια αυτη αυτοκτονησε επειδη ετσι γουσταρε, ή την σκοτωσανε με την διασωληνωση?Ο κόσμος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει και δεν θα του τον υποδείξεις εσύ, ούτε τα αφεντικά σου. Καθένας έχει δικαίωμα να πεθάνει χωρίς να διασωληνωθεί αν αυτό θέλει, ούτε εισαγγελέας, ούτε εσύ, ούτε τα διεστραμμένα αφεντικά σου θα μας επιβάλουν τον τρόπο που θα πεθάνουμε.
1. Αν πέθαινε χωρίς να διασωληνωθεί θα ήταν αυτοκτονία, εφόσον πέθανε διασωληνωμένη είναι έγκλημα.Αποφασισε ομως βλακα μου, τελικα η κυρια αυτη αυτοκτονησε επειδη ετσι γουσταρε, ή την σκοτωσανε με την διασωληνωση?
Επιπλεον, ηλιθιε, αυτοι οι κακομοιροι ανθρωποι δεν πεθαινουν επειδη το επιλεγουν, ζώον, αλλά επειδη καποια σκουπιδια σαν εσενα προκαλουν φοβο και αμφιβολιες στον κοσμο και τους ζαλιζουν με θεωριες συνωμοσιας.
Βλεπεις δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το σθενος να σας μπινελικωνουν οπως σας πρεπει, κτήνος.
Καποιοι ειναι φοβικοι, διστακτικοι, παρασυρμενοι. Κι εκει ερχεστε εσεις οι εγκληματιες, κοθώνι, να τους σκοτωσετε.
Και μετα να μας κανετε και θεωριες, αμοιβαδα, περι "ελευθερίας" και περί "δικαιωματων".
Στο νηπιακο σου μυαλο βεβαια, θεοπαλαβε, δεν μπορει να εξηγηθει για ποιον λογο "τα αφεντικα μου" θελουν κοσμο να πεθαινει, αντι να ειναι ζωντανος και να παραγει.
Βγαλε το σκασμο τωρα.
Τα νοσήλια μου έξυπνε, τα πληρώνω μόνος μου, όπως τα πληρώνει ο κάθε εργαζόμενος, φορολογούμενος, ασφαλισμένος πολίτης.Αν θες να αυτοκτονήσεις πάρε το αυτοκίνητο σου και στούκαρε σα καμιά κολώνα. Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε τα νοσήλια σου.
Ποιος θα μας κάνει μαθήματα ανθρωπισμού; Αυτοί που ευθύνονται για όλους τους πολέμους μετά το 1945; Αυτοί που έριξαν ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι; Αυτοί που βομβάρδιζαν σχολεία και νοσοκομεία στο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας; Αυτοί που βομβάρδισαν νοσοκομείο στη Παλαιστίνη ότι τάχα μου κρύβεται η Χαμάς; Αυτοί που με τους πολέμους και τις πολιτικές τους έχουν δημιουργήσει ορδές μεταναστών; Αυτοί που εξοπλίζουν τρομοκράτες για να δημιουργούν εμφυλίους και να ρίχνουν καθεστώτα που δεν τους εξυπηρετούν;
Αυτοί ενδιαφέρονται για την υγεία μου η την υγεία μας;