Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
Εσύ πήγαινε να κάνεις το Σπούτνικ σαν το φιλαράκι σου τον Καμμένο. Ούτως ή άλλως χειρότερη ζημιά αποκλείεται να πάθεις.
εχω την επιλογη να μην κανω τιποτα τυπε!

κανε εσυ για μενα!

προταξε τα στηθη σου να γινεις εσυ το πειραματοζωο για το καλο της ανθρωποτητας! εγω προτιμω να παω απο κορωνα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Με μετακινησεις και φαστ τρακ προσληψεις θα καλυψει τα κενα ο ψεκασμενος πλευρης,
Νομιζει πως το υγειονομικο προσωπικο ειναι σαν τους ντελιβεράδες και θα τα μαθουν γρηγορα,
Ε σιγα μωρε, θα αργησουν να πανε μερικα σουβλακια στην ωρα τους.

Ψεκασμενοι οσοι νομιζουν οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
σουζα τους εχει :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Με μετακινησεις και φαστ τρακ προσληψεις θα καλυψει τα κενα ο ψεκασμενος πλευρης,
Νομιζει πως το υγειονομικο προσωπικο ειναι σαν τους ντελιβεράδες και θα τα μαθουν γρηγορα,
Ε σιγα μωρε, θα αργησουν να πανε μερικα σουβλακια στην ωρα τους.

Ψεκασμενοι οσοι νομιζουν οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα
Όλοι βύσματα διορισμένοι με μέσω χωρίς κανένα προσόν....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.... :alivedick: :alivedick: :alivedick:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Όλοι βύσματα διορισμένοι με μέσω χωρίς κανένα προσόν....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Σ αυτο πόνταραν, στη μονιμοτητα στο δε με κουναει κανεις στο ας με πανε αλλου να βαζω σφεαγιδες να γλυτωσω και το τρεξιμο..

Αν ηταν σε ιδιωτες θα στροφαραν αναποδα, θα ταν αναλωσιμοι

Βασικα καλα να παθουν, δεν το περιμεναν αλλα η πραγματικοτητα ειναι σκληρη , χιλιαδες απειροι σε νοσοκομειακο περιβαλλον σε δυσκολη στιγμη,
Και φυσικα το τιμημα θα το πληρωσει ο λαουτζικος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Μπόκολε έπρεπε να γράψεις "συνεχίζεται"...... :tooth:
ίσως έχεις δίκιο. Θα συνεχίσω να τους ρωτάω κάθε μήνα πόσους θανάτους έχουμε λόγω των εμβολίων. Και θα διασκεδάζω όταν θα μου γράφουν πως τους θάβουν κρυφά, γιατί ο φίλος του κουμπάρου ενός ξαδέλφου της γκόμενάς τους, είναι Νεκροθάφτης και τους το είπε εμπιστευτικά

Tatoulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
17
Πόντοι
0
ίσως έχεις δίκιο. Θα συνεχίσω να τους ρωτάω κάθε μήνα πόσους θανάτους έχουμε λόγω των εμβολίων. Και θα διασκεδάζω όταν θα μου γράφουν πως τους θάβουν κρυφά, γιατί ο φίλος του κουμπάρου ενός ξαδέλφου της γκόμενάς τους, είναι Νεκροθάφτης και τους το είπε εμπιστευτικά
Νομικά που έχει πάει το θέμα για θανατους από τα εμβόλια μονο στο νομό αχαιας εχουν καταγραφει 6 θάνατοι από τα εμβόλια.
Αρα υπολόγισε πανελλαδικά και παγκοσμίως πόσοι εχουν πεθάνει.
Είχες ακούσει θανάτους τόσους με τα αντιγριπικα εμβόλια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.889
Πόντοι
19.795
Τα άλλα γεγονότα τα χρησιμοποιώ ως δείκτη του τι είδους κυβέρνηση αντιμετωπίζω. Οπότε είμαι γενικώς επιφυλακτικός απέναντί της. Και για τα στοιχεία που ανακοινώνει ακόμα περισσότερο.
Πολλά μπορεί να είναι τα σενάρια. Οι ιοί δεν πεθαίνουν. Οταν μολύνουν όλα τα άτομα μιας περιοχής απλά γίνονται λιγότερο μολυσματικοί για να επιβιώσουν. Δεν εξαφανίζονται τελείως. Γιαυτό και επανεμφανίζονται όταν βρουν τις κατάλληλες συνθήκες.
Η Νέα Ζηλανδία εφήρμοσε ένα πάρα πολύ αυστηρό λοκντάουν για μήνες. Στην ουσία απέκοψε τη χώρα από τον έξω κόσμο. Και με τήρηση υγειονομικών μέτρων από τον πληθυσμό της. Αλλά τα κρούσματα παρόντα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Κίνα μηδένισε τα κρούσματα και όλα καλά πλέον και όλη η υπόλοιπη υφήλιος σηκώνει το σταυρό. Δε μου μοιάζει λογικό.
Πάντως όσοι Κινέζοι, ιατρικό προσωπικό και μη, τόλμησαν να βγάλουν νέα για τον ιό που δε συμφωνούσαν με το επίσημο αφήγημα "εξαφανίστηκαν".
Στην Κινα ζουν και εργαζονται ολοι κανονικα. Σε ολες τις πολεις. Με τους περιορισμους ομως που εχουν για τους ταξιδιωτες (εδω και καιρο ειμαι σε σχεδον εβδομαδιαια επαφη με το κεντρο θεωρησεων βιζας) δυο η, τρεις εβδομαδες, αναλογα την πολη,απολυτη καραντινα σε ξενοδοχειο, χωρις εξοδο, με φαγητο μονο απο ντελιβερι και συνεχομενα τεστ, εχουν αποκλεισει τα εισαγωμενα κρουσματα. Ασε που πολλες αεροπορικες δεν κανουν προς το παρον δρομολογια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και πως η κυβέρνηση επιδοτεί με χίλια ευρώ την κηδεία, αρκεί να δηλώσουν οι συγγενείς αιτία θανάτου άσχετη με το εμβόλιο.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ο Ιουδαίος Άλμπερτ Μπουρλά, αναπόσπαστο κομμάτι του εκλεκτού λαού (του κυρίου), κάνει ότι είναι δυνατών να μας σώσει! Οι Εβραϊκές εταιρίες Phizer και Moderna, έχουν αυξήσει τα κέρδη τους στο 1000% από την κομπίνα που ονομάζεται COVID.

https://www.cnn.gr/kosmos/story/279...mon-gia-to-antiiko-farmako-kata-toy-koronoioy
Δεν εχουν κερδισει χρηματα μονο οι εταιριες Phizer και Moderna. Εχουν βγαλει χρημα με ουρά και τα ανα τον κοσμο διαγνωστικα κεντρα. Μπορει να εχουν τζιραριστει πολυ πολυ περισσοτερα χρηματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στην Κινα ζουν και εργαζονται ολοι κανονικα. Σε ολες τις πολεις. Με τους περιορισμους ομως που εχουν για τους ταξιδιωτες (εδω και καιρο ειμαι σε σχεδον εβδομαδιαια επαφη με το κεντρο θεωρησεων βιζας) δυο η, τρεις εβδομαδες, αναλογα την πολη,απολυτη καραντινα σε ξενοδοχειο, χωρις εξοδο, με φαγητο μονο απο ντελιβερι και συνεχομενα τεστ, εχουν αποκλεισει τα εισαγωμενα κρουσματα. Ασε που πολλες αεροπορικες δεν κανουν προς το παρον δρομολογια.
Αρα δε ζουν κανονικά ουτε αυτοί. Μαλλον με περισσότερους περιορισμούς απο ολους μας

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
ήξεραν τι περίπου θα ακούσουν και ξαφνιάστηκαν;
Μπορεί να ήξεραν τι περίπου θα ακούσουν , αλλά αν τα έλεγε κάπως διαφορετικά (οτι το σκέφτομαι παράδειγμα να εμβολιαστώ η κάτι τέτοιο) πιστεύω πως θα έβρισκαν κι άλλο χρόνο για να του κάνουν ίσως κάποια ερώτηση ... τέλος πάντων δικός τους είναι ο χρόνος ας τον κάνουν οτι θέλουν.

Στον επόμενο ομιλητή παράδειγμα που μιλούσε για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι και έλεγε και κάτι άλλα περι long covid πρέπει να δώσανε πάνω απο δέκα λεπτά δεν θυμάμαι ακριβώς , το είχα δει στο youtube χτες η προχτές.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Οι ψευταραδες αναξιοπιστοι του κουλη που δημιουργησαν τους αντιεμβολιαστες,
Ψεματα παντου και παντα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
ωπ, τι εγινε ?
οι βατσινωμενοι εχουν καβουρια και δε ξοδευουν μαλλον :confused:

Αναστέλλεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε εμπορικά κέντρα σε αρκετά μέρη της Γαλλίας μετά την μείωση της προσέλευσης του κόσμου.

https://www.news247.gr/kosmos/galli...liasmoy-se-polla-emporika-kentra.9339629.html

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Θα πίστευες προσωπικά πως εάν κάναμε το ίδιο στην Ελλάδα για τους τουρίστες και προσφέραμε ένα premium τουριστικό προιόν covid free θα ήταν καλύτερα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.889
Πόντοι
19.795
Θα πίστευες προσωπικά πως εάν κάναμε το ίδιο στην Ελλάδα για τους τουρίστες και προσφέραμε ένα premium τουριστικό προιόν covid free θα ήταν καλύτερα;
Εχω ξαναγραψει εδω, οτι το προβλημα, μονο πανευρωπαικα θε μπορουσε να αντιμετωπιστει. Ενα προγραμματισμενο, και καλα προετοιμασμενο, πανευρωπαικο λοκ-νταουν, ενος μηνος, ισως να ελυνε το προβλημα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Χρησιμοποιούν "πράσινο διαβατήριο" στην Κίνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom