Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χασιδίκη, η Σουηδία με πληθυσμό σαν της Ελλάδας χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lock downs είχε περισσότερα από 1.100.000 κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων πέθαναν συνολικά 14.000 ασθενείς (δηλαδή1.3%) ενώ η Ελλάδα με περισσότερους εμβολιασμένους, με σκληρά lock downs και 500.000 κρούσματα είχε 13.000 νεκρούς, δηλαδή ποσοστό 2.5%!

Πόσα σου δίνουν τον μήνα από την κυβέρνηση της ΝΔ για να παραμυθιάζεις και να κοιμίζεις τον Ελληνικό λαό καθημερινά;
Δεν προκειται να σπαταλησω ούτε μια λεξη για να αντικρουσω τις συνηθισμενες ψεκασμενες ηλιθιοτητες περι Σουηδιας. Εχουν ηδη απαντηθει δεκαδες φορες.

Περαιτερω, εισαι τοσο ηλιθιος, που ταυτιζεις με τη ΝΔ οποιον συμμεριζεται την επισημη επιστημονικη αποψη περι εμβολιων. Λες και ειναι πολιτικό το θεμα. Λες και δεν εχουν πει ΝΑΙ στον εμβολιασμο σχεδον ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κομματα της Ελλαδας και ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις του κοσμου.

Αλλά εσυ θεωρεις οτι η επιχειρηματολογια υπερ των εμβολιων, ειναι επιχειρηματολογια υπερ της... ΝΔ. Εισαι εντελώς χαζός? Εχεις την στοιχειωδη αντιληπτική ικανοτητα να αντιληφθεις οτι δεν ειναι ολα τα ζητηματα πρόσφορα για αντιπολιτευση?

Πιθανον, βλακα μου, να με πληρωνει και το ΠΑΣΟΚ ή ο Συριζα, γιατι και αυτοι ειναι υπερ των εμβολιασμών. Γιατι το αποκλειεις δηλαδη?

Γραψε τωρα παλι καμια φιλοσοφική παπαριά, οπως το χθεσινο επος οτι ο Πλατωνας θεωρει οτι οι γιατροι ειναι αχρηστοι σε μια ιδανική πολιτεία, αρα οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται με τον κοβιντ.

Επισης πες μας παλι για τα τροχαια και τους κεραυνους, λες και εχουμε πανδημια τροχαιων ή κεραυνων.

Πες μας παλι οτι ειναι "δικο σου θεμα" αν θα νοσησεις. Ξεχνας βεβαια οτι αν νοσησεις, θα πας και θα πιασεις κρεβατι ΜΕΘ και τα νοσοκομεια θα στεναζουν εξαιτιας της ηλιθιοτητας της δικης σου και καποιων σαν του λογου σου.

Ενας καλος ψυχιατρος θα σου εκανε καλο. Πιστεψε με.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Χασιδίκη, η Σουηδία με πληθυσμό σαν της Ελλάδας χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lock downs είχε περισσότερα από 1.100.000 κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων πέθαναν συνολικά 14.000 ασθενείς (δηλαδή1.3%) ενώ η Ελλάδα με περισσότερους εμβολιασμένους, με σκληρά lock downs και 500.000 κρούσματα είχε 13.000 νεκρούς, δηλαδή ποσοστό 2.5%!

Πόσα σου δίνουν τον μήνα από την κυβέρνηση της ΝΔ για να παραμυθιάζεις και να κοιμίζεις τον Ελληνικό λαό καθημερινά;
Θα απαντήσω εγώ, όχι για σένα, αλλά για όσους σε διαβάζουν και μπορεί να επηρεαστούν.
Η Σουηδία είναι 1. Αραιοκατοικημένη 2. οι πολίτες της είναι υψηλότατου μορφωτικού επιπέδου και πιστεύουν πως η Κυβέρνησή τους κάνει το καλύτερο γι αυτούς, άρα θα πειθαρχούσαν 3. όταν συναντιούνται δεν αγκαλιάζονται και δεν φιλιούνται σταυρωτά 4. Δεν ψάχνουν ευκαιρία να βρεθούν και να μασαμπουκώσουν όλοι μαζί.
Σε αντίθεση με αυτή η Ελλάδα 1. Έχει το μισό πληθυσμό της σε 5 πόλεις 2. η πλειοψηφία των πολιτών της είναι ούγκανοι, δεν εμπιστεύονται την Κυβέρνησή τους, και ψάχνουν ΔΙΑΡΚΩΣ τρόπους για να κοροιδέψουν το σύστημα. 3. Κάθε φορά που συναντιόμαστε έχουμε μπόλικη σωματική επαφή 4. Ψάχνουμε διαρκώς ευκαιρίες να βρεθούμε σε κλειστούς χώρους όπου θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, τραγούδια, χοροί, ποτά κλπ. Η γιορτή του Κώστα, τα γενέθλια της Άννας, των εγγονιών κλπ.
Με λίγα λόγια, αν ένας μορφωμένος άνθρωπος καταλαβαίνει τι πάει να πει αναλογία, θα καταλάβει ότι αντί να έχουμε 13.600 θύματα, θα είχαμε τουλάχιστον τα διπλάσια, κι όχι τα 14.685 που έχουν οι Σουηδοί, σήμερα
πηγή σουηδία θανατοι απο κορονοιο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δεν προκειται να σπαταλησω ούτε μια λεξη για να αντικρουσω τις συνηθισμενες ψεκασμενες ηλιθιοτητες περι Σουηδιας. Εχουν ηδη απαντηθει δεκαδες φορες.

Περαιτερω, εισαι τοσο ηλιθιος, που ταυτιζεις με τη ΝΔ οποιον συμμεριζεται την επισημη επιστημονικη αποψη περι εμβολιων. Λες και ειναι πολιτικό το θεμα. Λες και δεν εχουν πει ΝΑΙ στον εμβολιασμο σχεδον ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κομματα της Ελλαδας και ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις του κοσμου.

Αλλά εσυ θεωρεις οτι η επιχειρηματολογια υπερ των εμβολιων, ειναι επιχειρηματολογια υπερ της... ΝΔ. Εισαι εντελώς χαζός? Εχεις την στοιχειωδη αντιληπτική ικανοτητα να αντιληφθεις οτι δεν ειναι ολα τα ζητηματα πρόσφορα για αντιπολιτευση?

Πιθανον, βλακα μου, να με πληρωνει και το ΠΑΣΟΚ ή ο Συριζα, γιατι και αυτοι ειναι υπερ των εμβολιασμών. Γιατι το αποκλειεις δηλαδη?

Γραψε τωρα παλι καμια φιλοσοφική παπαριά, οπως το χθεσινο επος οτι ο Πλατωνας θεωρει οτι οι γιατροι ειναι αχρηστοι σε μια ιδανική πολιτεία, αρα οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται με τον κοβιντ.

Επισης πες μας παλι για τα τροχαια και τους κεραυνους, λες και εχουμε πανδημια τροχαιων ή κεραυνων.

Πες μας παλι οτι ειναι "δικο σου θεμα" αν θα νοσησεις. Ξεχνας βεβαια οτι αν νοσησεις, θα πας και θα πιασεις κρεβατι ΜΕΘ και τα νοσοκομεια θα στεναζουν εξαιτιας της ηλιθιοτητας της δικης σου και καποιων σαν του λογου σου.

Ενας καλος ψυχιατρος θα σου εκανε καλο. Πιστεψε με.
Χασοδίκη, όλες οι απαντήσεις σου είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"! Επίσης, βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει ούτε έχω εννοήσει!

Όσον αφορά τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αυτοί "όλοι μαζί τα φάγανε", όπως είπε και ο Πάγκαλος σε κάποια κρίση αληθείας που τον έπιασε κατά την διάρκεια σχετικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Η απάντησή σου κατ' ουσίαν ήταν "ρώτα και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη"!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Και ειναι λιγο το "να μην νοσησεις βαρια"?
ΑΡΚΕΤΟ για να κανεις το εμβολιο ομως το τι θελει να κανει ο καθενας στο σωμα του ειναι δικο του θεμα.
ομως δεν εχει το δικαιωμα να επηρεαζει, οπως και εσυ δεν εχεις το δικαιωμα να λες ανεμβολιαστους σκουπιδια.
στο Ισραηλ ηδη στις ΜΕΘ ειναι κ εμβολιασμενοι...το ιδιο μερικως κ στην Αμερικη..
και παλι σε πιο μικρα νουμερα ομως οχι αμελητεα...----
ΑΝΕΥΘΗΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.....
-ΝΑ ΕΧΕΙΣ συμπτωματα και να βγαινεις εξω...να πας δουλεια, να πας αγορα κτλ...
αυτο ειναι ανευθηνοτητα κ εγκληματικη συμπεριφορα τα υπολοιπα μεσα απο διαλογο γινονται...ασχετα τις αποψεις του καθενα-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα απαντήσω εγώ, όχι για σένα, αλλά για όσους σε διαβάζουν και μπορεί να επηρεαστούν.
Η Σουηδία είναι 1. Αραιοκατοικημένη 2. οι πολίτες της είναι υψηλότατου μορφωτικού επιπέδου και πιστεύουν πως η Κυβέρνησή τους κάνει το καλύτερο γι αυτούς, άρα θα πειθαρχούσαν 3. όταν συναντιούνται δεν αγκαλιάζονται και δεν φιλιούνται σταυρωτά 4. Δεν ψάχνουν ευκαιρία να βρεθούν και να μασαμπουκώσουν όλοι μαζί.
Σε αντίθεση με αυτή η Ελλάδα 1. Έχει το μισό πληθυσμό της σε 5 πόλεις 2. η πλειοψηφία των πολιτών της είναι ούγκανοι, δεν εμπιστεύονται την Κυβέρνησή τους, και ψάχνουν ΔΙΑΡΚΩΣ τρόπους για να κοροιδέψουν το σύστημα. 3. Κάθε φορά που συναντιόμαστε έχουμε μπόλικη σωματική επαφή 4. Ψάχνουμε διαρκώς ευκαιρίες να βρεθούμε σε κλειστούς χώρους όπου θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, τραγούδια, χοροί, ποτά κλπ. Η γιορτή του Κώστα, τα γενέθλια της Άννας, των εγγονιών κλπ.
Με λίγα λόγια, αν ένας μορφωμένος άνθρωπος καταλαβαίνει τι πάει να πει αναλογία, θα καταλάβει ότι αντί να έχουμε 13.600 θύματα, θα είχαμε τουλάχιστον τα διπλάσια, κι όχι τα 14.685 που έχουν οι Σουηδοί, σήμερα
Oλοι αυτοι οι αφελεις, αγαπητέ Ιωάννη, δεν εχουν αντιληφθει οτι οι επικρατουσες γεωγραφικες και κοινωνικες συνθηκες στη Σουηδια, καθιστουν εντελώς αποτυχημενο το αποτελεσμα που εχει επελθει εκει. Κοινως συγκρινουν μήλα με πορτοκάλια.
Αλλά το εντελώς γελοίο ειναι οταν αρχιζουν και συγκρινουν π.χ. χωρες σαν την Ινδία, που τα νουμερα ειναι εντελώς πλασματικα. Μιλαμε για μια αχανή χωρα, που πεθαινει ο αλλος σε ενα χωριο στη μεση του πουθενα και τον καινε οι συγγενεις στην αυλή και πετανε τις σταχτες στον Γάγγη, αλλά καποιοι θεωρουν οτι αυτος καταγραφηκε καπου από καποια κρατικη υπηρεσια.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Από Στατιστική είσαι σκράπας! Η Στατιστική εξετάζει τα πραγματικά δεδομένα και όχι τις αιτίες τους (εσύ αυτό κάνεις).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χασοδίκη, όλες οι απαντήσεις σου είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"! Επίσης, βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει ούτε έχω εννοήσει!

Όσον αφορά τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αυτοί "όλοι μαζί τα φάγανε", όπως είπε και ο Πάγκαλος σε κάποια κρίση αληθείας που τον έπιασε κατά την διάρκεια σχετικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Η απάντησή σου κατ' ουσίαν ήταν "ρώτα και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη"!
Δεν σε πειθουν οι γιατροι, δεν σε πειθουν οι πολιτικοι, δεν σε πειθουν ολα τα ελληνικα κομματα, δεν σε πειθουν οι κυβερνησεις ολου του κοσμου, δεν σε πειθουν οι οργανισμοι υγειας ολου του πλανητη.

Μου πετας και εναν Παγκαλο για να ψαρωσω μαλλον.
Και καλα εγω, εχω μπαρμπα ψευτη.

Εσυ που εχεις μπαρμπα ειλικρινη, πες μου ποιος ειναι και τι εχει πει.
Εσας τους ψεκασμενους κατα βαθος σας λυπαμαι βαθυτατα, γιατι ενω εχετε το μοναδικο δωρο της νοησης, της γνωσης και της αντιληψης, το εχετε βαλει σε αναστολή. Πραγματικα σας λυπαμαι. Αναρωτιεμαι τι ποιοτητα ζωης εχετε με τετοιο σάπιο πνευμα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ο ενας πανω στον αλλο ειναι κ στα ΜΜΜ που αντι να τα ενισχυσουν κανουν ακριβως το αντιθετο εξαιρεση το μετρο--
οσο για το σκεπτικο αποφασεων δωσε μια λογικη απαντηση....
απριλιος 20 καπου εκει ζευγαρι που κοιμονταν μαζι ζουσε μαζι...απαγορευονταν να παρει ταξι, (ενα ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ)...
δηλαδη η ξαδελφη μου που κοιμονταν με αντρα της ηθελε 2 ταξι....
καθιστοι ορθιοι στα λεωφορεια...μειον η διπλανη θεση ΙΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ο ενας πανω στον αλλον το ιδιο σε μετρο κ τρενο...
αν σκεφτω θα βρω κ αλλα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από Στατιστική είσαι σκράπας! Η Στατιστική εξετάζει τα πραγματικά δεδομένα και όχι τις αιτίες τους (εσύ αυτό κάνεις).
Καλα να παθεις Μπόκολε, ξεκινησες παλι συζητηση με καποιον ανοητο. Παρε τωρα μια απαντηση αρα μαρα κουκουναρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο ενας πανω στον αλλο ειναι κ στα ΜΜΜ που αντι να τα ενισχυσουν κανουν ακριβως το αντιθετο εξαιρεση το μετρο--
απριλιος 20 καπου εκει ζευγαρι που κοιμονταν μαζι ζουσε μαζι...απαγορευονταν να παρει ταξι, (ενα ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ)...
καθιστοι ορθιοι στα λεωφορεια...μειον η διπλανη θεση ΙΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ο ενας πανω στον αλλον το ιδιο σε μετρο κ τρενο...
Ειναι αλλο το θεμα αν επρεπε τα λεωφορεια να ειναι περισσοτερα και άλλο το αν ειναι κακός ο συνωστισμός. Ειναι κακος ή δεν ειναι? Γιατι αναφερετε διαρκως τα λεωφορεια ως επιχειρημα οτι πρεπει να επιτρεπεται ο συνωστισμος παντου? Ισα ισα, ΚΑΚΩΣ επικρατει συνωστισμός στα λεωφορεία. Ειναι αντίστροφο επιχειρημα.

Αρα η κριτική σου ειναι οτι δεν ηταν ακομη αυστηροτερα τα μετρα?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δεν σε πειθουν οι γιατροι, δεν σε πειθουν οι πολιτικοι, δεν σε πειθουν ολα τα ελληνικα κομματα, δεν σε πειθουν οι κυβερνησεις ολου του κοσμου, δεν σε πειθουν οι οργανισμοι υγειας ολου του πλανητη.

Εσας τους ψεκασμενους κατα βαθος σας λυπαμαι βαθυτατα, γιατι ενω εχετε το μοναδικο δωρο της νοησης, της γνωσης και της αντιληψης, το εχετε βαλει σε αναστολή. Πραγματικα σας λυπαμαι. Αναρωτιεμαι τι ποιοτητα ζωης εχετε με τετοιο σάπιο πνευμα.
υποθετικη ερωτηση ας ξεχασουμε τις οποιες φοβιες εχει ο καθενας...0% παρενεργειες..-
αν γυρω στον μαρτιο οι αριθμοι ειναι σχεδον οι ιδιοι τι θα εχεις να πεις???--
το μεγαλο ερωτημα ειναι η ΚΙΝΑ...
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 5.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ...
αφου δεν εχουν εμβολιαστει 85%....
αφου κ εκει θα χει μεταλλαξεις...
ταξιδιωτες κτλ....πως γινεται τα νουμερα εκει να ειναι ελαχιστα η μας λενε ψεμματα η κανουν κατι σωστα-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ειναι αλλο το θεμα αν επρεπε τα λεωφορεια να ειναι περισσοτερα και άλλο το αν ειναι κακός ο συνωστισμός. Ειναι κακος ή δεν ειναι? Γιατι αναφερετε διαρκως τα λεωφορεια ως επιχειρημα οτι πρεπει να επιτρεπεται ο συνωστισμος παντου? Ισα ισα, ΚΑΚΩΣ επικρατει συνωστισμός στα λεωφορεία. Ειναι αντίστροφο επιχειρημα.

Αρα η κριτική σου ειναι οτι δεν ηταν ακομη αυστηροτερα τα μετρα?
ακου φιλικα....
αλλο ειναι καποιος αναγκασμενος να παρει λεωφορειο για την εργασια ΤΟΥ...
και αλλο να βγει να πιει καφε η ποτο εξω με πολυ κοσμο...
το 2 ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ...
ΣΤΟ 1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Από Στατιστική, ίσως είμαι σκράπας, κι ας την πέρασα στο 1ο έτος. Εγώ μίλησα για αναλογίες, και μάλιστα αναλογίες με πραγματικά δεδομένα. Κι εξήγησα για ποιο λόγο αν κάναμε ότι και η Σουηδία, θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. Κι όσο για το τι λένε οι ίδιοι οι Σουηδοί, θα σε ενημερώσω τι παραδέχτηκαν, ένα χρόνο πριν
....Ο Άντερς Τέγκνελ, ο επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας και «αρχιτέκτονας» της απρόσμενα χαλαρής στρατηγικής της χώρας κατά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια ότι έγιναν λάθη......
πηγή https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-soyidia-epidimiologos-eginan-lathi

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Οι γιατροί που γνωρίζω συμφωνούν με αυτά που υποστηρίζω αλλά για να μην χάσουν την άδειά τους δεν μιλάνε δημοσίως!

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι όλοι σαν τον κωλοτούμπα (γνωρίζω προσωπικά πολλούς από αυτούς) και άλλα λένε δημοσίως, άλλα κατ' ιδίαν και άλλα πράττουν στο τέλος!

Υ.Γ Το εμβόλιο της Pfizer έκανες ή κάποιο άλλο;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καλα να παθεις Μπόκολε, ξεκινησες παλι συζητηση με καποιον ανοητο. Παρε τωρα μια απαντηση αρα μαρα κουκουναρα.
Μα δεν αναφέρθηκα σε αυτόν, το έγραψα στην αρχή. Στα άτομα που μας διαβάζουν απευθύνθηκα. Και αυτοί είδαν πως αντί να απαντήσει επί της ουσίας, με κάποια λογικά επιχειρήματα (που να τα βρει άλλωστε) έκρινε τις γνώσεις μου πάνω στη Στατιστική, όντως Άρες Μάρες Κουκουνάρες. Για φαντάσου να ξεστομίσει άνθρωπος πως οι αιτίες οποιουδήποτε γεγονότος δεν έχουν σημασία, και μάλιστα η Στατιστική δεν έχει να πει κάτι επ αυτού. Το ότι οι Καρκίνοι αυξήθηκαν στην περιοχή του Τσερνομπίλ, δεν έχει σχέση με το Ατύχημα στο Ατομικό Εργοστάσιο, ας πούμε

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Από Στατιστική, ίσως είμαι σκράπας, κι ας την πέρασα στο 1ο έτος. Εγώ μίλησα για αναλογίες, και μάλιστα αναλογίες με πραγματικά δεδομένα. Κι εξήγησα για ποιο λόγο αν κάναμε ότι και η Σουηδία, θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. Κι όσο για το τι λένε οι ίδιοι οι Σουηδοί, θα σε ενημερώσω τι παραδέχτηκαν, ένα χρόνο πριν
....Ο Άντερς Τέγκνελ, ο επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας και «αρχιτέκτονας» της απρόσμενα χαλαρής στρατηγικής της χώρας κατά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια ότι έγιναν λάθη......
πηγή https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-soyidia-epidimiologos-eginan-lathi
Ακόμα εμπιστεύεσαι τις φυλλάδες που χρηματοδοτούνται από τα μυστικά κονδύλια της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να χειραγωγούν τον λαό; Αυτοί δεν μεταφράζουν αλλά παραφράζουν συστηματικά και διαστρεβλώνουν δια της κοπτοραπτικής τα ξένα κείμενα που επικαλούνται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Μήπως να απαντούσες επί της ουσίας σε όσα έγραψα; δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις πως αν εφαρμόζαμε το Σουηδικό Μοντέλο, θα πηγαίναμε καλύτερα; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
υποθετικη ερωτηση ας ξεχασουμε τις οποιες φοβιες εχει ο καθενας...0% παρενεργειες..-
αν γυρω στον μαρτιο οι αριθμοι ειναι σχεδον οι ιδιοι τι θα εχεις να πεις???--
το μεγαλο ερωτημα ειναι η ΚΙΝΑ...
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 5.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ...
αφου δεν εχουν εμβολιαστει 85%....
αφου κ εκει θα χει μεταλλαξεις...
ταξιδιωτες κτλ....πως γινεται τα νουμερα εκει να ειναι ελαχιστα η μας λενε ψεμματα η κανουν κατι σωστα-
Γιατί όποιοι ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να μην εφαρμόσουν το Σκληρότατο Λοκ Ντάουν που επέβαλαν στην αρχή, τους γαμούσαν χωρίς σάλιο. Με απόχες τους μάζευαν από τους δρόμους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom