Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οι πιθανότητες να πεθάνεις από κορονοϊό είναι μόνο 1% ενώ οι πιθανότητες να πεθάνεις ή να μείνης ανάπηρος εφ'όρου ζωής από το συγκεκριμένο εμβόλιο της Pfizer είναι υπαρκτές αλλά ακόμα άγνωστες.

Συνεπώς, αν είσαι ευκολόπιστος, παράλογος, τζογαδόρος ή έχεις αυτοκτονικές τάσεις τότε κάνε το εμβόλιο αλλιώς μην κάνεις τίποτα!
Αυτα τράβα πες τα στον Luka Bazuka. Τον ξερεις?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οι πιθανότητες να πεθάνεις από κορονοϊό είναι μόνο 1% ενώ οι πιθανότητες να πεθάνεις ή να μείνης ανάπηρος εφ'όρου ζωής από το συγκεκριμένο εμβόλιο της Pfizer είναι υπαρκτές αλλά ακόμα άγνωστες.

Συνεπώς, αν είσαι ευκολόπιστος, παράλογος, τζογαδόρος ή έχεις αυτοκτονικές τάσεις τότε κάνε το εμβόλιο αλλιώς μην κάνεις τίποτα!
---ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ θα το ειχα κανει ηδη....
-παραλογος αποφασιζω βαση της λογικης..
-τζογαδορος κανα στοιχημα εως 20ρικο και κανα τζοκερ...αν ηταν κ στο σεξ εκει που επρεπε δεν θα επαιρνα προφυλαξεις--
--τασεις....καπνιζω χρονια ξερω οτι δεν πρεπει απεναντιας...σε αλλα ξερω τα μετρα μου...
ποπ κορν μικροκυματα, βουτηρα,ποτο,οδηγηση κτλ...ολα υπο ελεγχο....
--
το ερωτημα ειναι αν στο 1% κολλησω αλλους εν αγνοια μου...
κ βεβαια η ταλαιπωρια αν κατσει...αν ηταν μια και εξω δεν θα με ενοιαζε κ πολυ-
---------------
παραδειγμα πριν 25 λεπτα εγινε σεισμος θα μπορουσε να ηταν 7αρι...και τωρα να μην εγραφα δεν σκεφτομαι ετσι-

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν μοιάζουμε καθόλου για να έχουμε κοινούς γνωστούς.
Ε, δεν πειράζει, όλοι τον ξέρουν εδώ. Κάνε ενα search το nickname του να τον βρεις. Στείλτου pm για να σου πει ο ίδιος, για να δεις την διαφορά σε αυτα που θα σου πει αυτός με τις πίπες που διαβάζεις στο internet και αναπαράγεις!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

farmer-spraying-pesticide-260nw-177847724.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ε, δεν πειράζει, όλοι τον ξέρουν εδώ. Κάνε ενα search το nickname του να τον βρεις. Στείλτου pm για να σου πει ο ίδιος, για να δεις την διαφορά σε αυτα που θα σου πει αυτός με τις πίπες που διαβάζεις στο internet και αναπαράγεις!
τυπε μην εισαι αυστηρος...
ο τυπος γουλφμαν μελετησε πληρως τον κορονοιο που υπαρχει εδω και 2 χρονια και κατεληξε οτι δεν κινδυνευεις να παθεις καρκινο απο αυτον μετα απο μια δεκαετια...
αντιθετα τα εμβολια που ειναι κατι καινουργιο μολις 1 ετους, ειναι αγνωστο ακομα αν θα βγαλεις καρκινο και θα πεθανεις μετα απο μια δεκαετια...
:confused: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τυπε μην εισαι αυστηρος...
ο τυπος γουλφμαν μελετησε πληρως τον κορονοιο που υπαρχει εδω και 2 χρονια και κατεληξε οτι δεν κινδυνευεις να παθεις καρκινο απο αυτον μετα απο μια δεκαετια...
αντιθετα τα εμβολια που ειναι κατι καινουργιο μολις 1 ετους, ειναι αγνωστο ακομα αν θα βγαλεις καρκινο και θα πεθανεις μετα απο μια δεκαετια...
:confused: :confused: :confused: :confused:
Γιατί δεν πάει στο Memorial τότε να τους ανοίξει τα μάτια? :)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
---ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ θα το ειχα κανει ηδη....
-παραλογος αποφασιζω βαση της λογικης..
-τζογαδορος κανα στοιχημα εως 20ρικο και κανα τζοκερ...αν ηταν κ στο σεξ εκει που επρεπε δεν θα επαιρνα προφυλαξεις--
--τασεις....καπνιζω χρονια ξερω οτι δεν πρεπει απεναντιας...σε αλλα ξερω τα μετρα μου...
ποπ κορν μικροκυματα, βουτηρα,ποτο,οδηγηση κτλ...ολα υπο ελεγχο....
--
το ερωτημα ειναι αν στο 1% κολλησω αλλους εν αγνοια μου...
κ βεβαια η ταλαιπωρια αν κατσει...αν ηταν μια και εξω δεν θα με ενοιαζε κ πολυ-
Και οι εμβολιασμένοι κολλάνε τους άλλους ως φορείς του κορονοϊού.

Ρώτα κάποιον γιατρό να σου το επιβεβαιώσει!

Όσοι γιατροί και δημοσιογράφοι μιλούν στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) για τον κορονοϊό έχουν πάρει ο καθένας από δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την "σωστή" ενημέρωση του κόσμου, κάτι που από τον Νόμο ήσαν υποχρεωμένοι να κάνουν εντελώς δωρεάν! Γιατί άραγε;

Κανένας δεν πληρώνεται για να πει την αλήθεια!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Γιατί δεν πάει στο Memorial τότε να τους ανοίξει τα μάτια? :)
οταν ολοι εμεις θα εχουμε ψωφησει λογω του εμβολιου μαζι με τους εβραιους, τους δανους, τους αγγλους και του λοιπους του δυτικου κοσμου, ο γουλφαν θα γινει ο αρχοντας του κοσμου μαζι με τους αραπαδες της υποσαχαριας αφρικης που δεν εχουν εμβολιαστει ακομα....
τιγκα στα αραπικα ψατζαφλαρια θα ειναι ο τυπος γουλφαν...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Λες μαλακίες.
Ρώτα και οσους νοσησαν απο τον κορωνοιο και δεν πεθαναν, τι προβληματα εχουν για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Επισης πες μας.
Εμμισθος ή βλακας?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και οι εμβολιασμένοι κολλάνε τους άλλους ως φορείς του κορονοϊού.
Και ποιος είπε οτι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάν? Στα site που διαβάζεις?

Ρώτα κάποιον γιατρό να σου το επιβεβαιώσει!
Όλοι αυτο λένε, το επιβεβαιώνουν. Η διαφορά ειναι οτι ο ανεμβολιαστος πάει ΜΕΘ. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Όσοι γιατροί και δημοσιογράφοι μιλούν στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) για τον κορονοϊό έχουν πάρει ο καθένας από δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την "σωστή" ενημέρωση του κόσμου, κάτι που από τον Νόμο ήσαν υποχρεωμένοι να κάνουν εντελώς δωρεάν! Γιατί άραγε;
Καλά τα έχεις μπερδέψει και βαριέμαι να σου εξηγώ.

Κανένας δεν πληρώνεται για να πει την αλήθεια!
Κι εσυ είσαι ο μοναδικό πραγματικός φορέας της αλήθειας…!!!! Μάλιστα, θα το έχω υπόψιν μου άλλη φορά!!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το οτι ακουω στην τηλεοραση μου ειναι αδιαφορο η τρομολαγνεια ποτε δεν ωφελει....
διαβαζω την στατιστικη, αριθμους κ οτι συμβαινει γυρω μου...
μαρτιος 21 ηξερα 2 ατομα με κοβιντ...
ιουνιος 21 ηξερα 10-15...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Και ποιος είπε οτι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάν? Στα site που διαβάζεις?

Όλοι αυτο λένε, το επιβεβαιώνουν. Η διαφορά ειναι οτι ο ανεμβολιαστος πάει ΜΕΘ. Τι δεν καταλαβαίνεις?
αυτος ειναι ο λογος που θα το κανω..κ ο βασικοτερος αν κ μενω μονος για την υπολοιπη οικογενεια-

Καλά τα έχεις μπερδέψει και βαριέμαι να σου εξηγώ.

Κι εσυ είσαι ο μοναδικό πραγματικός φορέας της αλήθειας…!!!! Μάλιστα, θα το έχω υπόψιν μου άλλη φορά!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
το οτι ακουω στην τηλεοραση μου ειναι αδιαφορο η τρομολαγνεια ποτε δεν ωφελει....
διαβαζω την στατιστικη, αριθμους κ οτι συμβαινει γυρω μου...
μαρτιος 21 ηξερα 2 ατομα με κοβιντ...
ιουνιος 21 ηξερα 10-15...
Και αν συνεχισουν οι διαφοροι βλαμμενοι να μην εμβολιαζονται θα ξερεις 150 πολυ συντομα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Και αν συνεχισουν οι διαφοροι βλαμμενοι να μην εμβολιαζονται θα ξερεις 150 πολυ συντομα
απο οτι καταλαβα τα νουμερα θα ανεβουν ανεξαρτητα τον εμβολιασμο η οχι...
ισως κ παραπανω απο περσι...
---
η διαφορα ειναι μονο στο να νοσησεις πολυ βαρια---
btw νοσησε δικο μου ατομο εμβολιασμενο σε 4 μερες ηταν μια χαρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
---
Τα νουμερα των νοσηλευομενων στις ΜΕΘ ειναι αποκλειστικα μη εμβολιασμενοι

Σημερα διαβασα για μια εγκυο που πεθαινει επειδη δεν ηθελε να εμβολιασθει.
Και αγωνιζονται να την κρατησουν μερικες μερες ζωντανη, μηπως και γεννηθει βιωσιμο το εμβρυο που ειναι 24 εβδομαδων.
Ποιο ψεκασμενο σκουπιδι απο τους αντιεμβολιαστες θα ζητησει συγνωμη απο αυτο το παιδι που θα γεννηθει ορφανο, επειδη οι διαφοροι βλαμμενοι εχουν σπειρει αμφιβολια στον κοσμο?
Εγκληματιες, βλαμμενοι, σκουπίδια, βρώμα της κοινωνίας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
---
Και ειναι λιγο το "να μην νοσησεις βαρια"?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Χασιδίκη, η Σουηδία με πληθυσμό σαν της Ελλάδας χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lock downs είχε περισσότερα από 1.100.000 κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων πέθαναν συνολικά 14.000 ασθενείς (δηλαδή1.3%) ενώ η Ελλάδα με περισσότερους εμβολιασμένους, με σκληρά lock downs και 500.000 κρούσματα είχε 13.000 νεκρούς, δηλαδή ποσοστό 2.5%!

Πόσα σου δίνουν τον μήνα από την κυβέρνηση της ΝΔ για να παραμυθιάζεις και να κοιμίζεις τον Ελληνικό λαό καθημερινά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom