λοιπον τυποι οποιος θελει εκφερει αποψη αν κ εχω αποφασισει....
δεν εχω εμβολιαστει, ανηκω στους σκεπτικιστες ουτε οτι θα μου φυτρωσουν 2 δακτυλα ουτε οτι ειναι το 666 η το 321!!!--
αρχικα σκεφτηκα λιγο τις παρενεργειες να πω την αληθεια, οταν ηρθε η ΔΕΛΤΑ σκεφτηκα μεχρι τοτε θα εχει βγει κατι καλυτερο που να καλυπτει και την Δ---
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ομως βλεπω κατι τετοιο δεν θα γινει συντομα, οποτε ο χειμωνας ερχεται και η Δ μαλλον θα μεινει---
μια αλλη σκεψη ειναι οτι τωρα στο Ισραηλ πεθαινουν κ ατομα που εχουν κανει το εμβολιο, οποτε ποιο το οφελος...?
απο την αλλη κ στο πιο ασχημο σεναριο ολοι στην οικογενεια το εχουν κανει εκτος 1 ατομο οποτε και κατι να βγει σε μερικα χρονια τι να κανω αν εχουν παθει αγαπημενα ατομα κατι κ να μεινω σολο????
Θα το κανω ΜΕ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ H φαιζερ η τζονσον και οτι γινει..κανεις δεν με πιεσε για την αποφαση τα εβαλα κατω ολα , τα σκεφτηκα και τελικα θα το κανω.-
σημειωση και πριν το εμβολιο τα μετρα που επαιρνα ηταν σχολαστικα εξαιρεση 3,4 γαμησια (οχι σε μπουρδελο) το 1 μονο εκει---
απο την αλλη κουραστικα με την σχολαστικοτητα, ομως αυτη ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ που δεν κολησα κατι.
δεν κατηγωρω ΚΑΝΕΝΑ αν δεν θελει να το κανει....
μερικα ερωτηματα οποιος ξερει απαντα οκ?
--------------------------------------------------------------------------
1-αν εμβολιαστουν το 85% λεω εγω κ υπαρχουν μεταλλαξεις αφου ηδη υπαρχουν θανοντες κ εμβολιασμενοι ποτε θα σταματησει αυτο???
2-η μασκα θα ξαναμπει αφου κ μεταδιδεις κ μολυνεσαι αν κατσει η στραβη...
3-στην μεταλλαξη την επομενη Ε που ειναι φυσικος κυκλος τι εχουν προβλεψει???
4-η 3 δοση (ξεχναμε τις αλλες 2) ειναι ασφαλη?? και αν χρειαστει 4η εχει γινει μελετη?
5-γιατι δεν εχουν δωσει χρηματα(εξω το σωτηρια σαν νοσοκομειο) να εχουν νοσοκομεια μονο ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ---
6-ΣΕ ΝΕΟ LOCKDOWN ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ--???μισθοι κτλ...
7-αν τα στατιστικα στοιχεια ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ...απο τους θανατους στην κινα εως τους θανοντες με κυρια αιτια τον κοβιντ...ΕΞΗΓΩ..
-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΚΙΝΑ ΝΑΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ....
-οι θανοντες πριν τον γεναρη /φλεβαρη του 21...ποσοι σε ηλικια 75-80+ η κυρια αιτια ηταν καποια αλλη παθηση...οποτε να συγκρινουμε ΓΕΝΑΡΗ 20 ΜΕ ΓΕΝΑΡΗ 21 ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ εχουμε ειναι αστοχο!!!
παραδειγμα εχουμε εδω 14,000 θανατους?? ποσοι ηταν α)απο αλλα αιτια η μαζι με αλλα αιτια, β)ποσοι καθαρα λογο κοβιντ..γ)ποσοι μετα το εμβολιο---και κυριως ποσοι νοσησαν..
-----------
απο προσωπικη εμπειρια...
πριν τα εμβολια ηξερα 2 ατομα που νοσησαν...
μετα τα εμβολια ξερω ηδη 15....
και στις 2 περιπτωσεις δεν ειχαν σοβαρες επιπλοκες...
--------------------------------------------------------------------------------------------
βασικα και κλεινω...
δεν με πειθουν οι ΑΝΤΙ....ΠΟΥ ΝΑΙ φανατικοι...γιατι σε ολα λενε το αντιθετο..αντι μνημονιο αντι εμβολιο..
αντι--πυροσβεση τροπος ζωης το ΑΝΤΙΘΕΤΟ χωρις ποτε να προτεινουν κατι ΕΦΙΚΤΟ...
---
Απο την αλλη δεν πιστευω στο αρπα -κολλα γρηγορα υπακουσε καντο, ολοι το κανουν σε σενα θα τυχει??κτλ...
και κυριως οταν καποιος τους φερνει ενα λογικο επιχειρημα η απαντηση παντα ειναι στον ΑΕΡΑ...
------------------------------
ΑΥΤΕς ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕς ΣΚΕΨΕΙς ΣΟΡΥ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΕ