pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 786
ενας απο τους κολλητους μου ειναι μελος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
πως γίνεται αυτό,
πως το καταφέρνεις;
εγω δεν μπορώ να το ανεχτώ,
δεν είναι αστείο
ενας απο τους κολλητους μου ειναι μελος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Τα παραλεςΚαλα την ειχα ψυλλιαστει τη δουλεια οτι εισαι καταπιεσμενο κομμουνι...ως γνωστο οι χειροτεροι καπιταλες ειναι τα κομμουνια που αλλαξοπιστησαν.
Το πιστευεις οτι μιλαμε ΜΟΝΟ πολιτικα και δεν εχουμε τσακωθει ποτέ?πως γίνεται αυτό,
πως το καταφέρνεις;
εγω δεν μπορώ να το ανεχτώ,
δεν είναι αστείο
Φαίνεται πως δεν είναι, τύπε
για τον πούσυ είχε προειδοποιήσει ο αντμιραλ,
επέστρεψε και ο κογιότ
Ω ναιΠοιο κογιοτ;Μην μου πεις ο καραβλαχος με το στοιχημα;
Τύπε λογω κρισης ηρθησαν οι ποινες μαλλονγια τον πούσυ είχε προειδοποιήσει ο αντμιραλ,
επέστρεψε και ο κογιότ
Σου φαινομαι κεντροαριστερος σημερα?τυπε αυτο ειναι σαν τον κορωνοϊο, αφηνει κεντροαριστερο κουσουρι
μαγκες εγω σε λιγο θα φαω και θα βγω να παρω ενα φρεντο εσπρεσσο μετριο μαυρη
θα κατσω κανα δεκαλεπτο να πιω αργα αργα το καφεδακι να κανω και μια γυρα στη πλατεια και μετα σπιτι
με εχει φαει το μεσα ρε μαλακες και εξω εχει καλοκαιρι
βεβαια περπαταω μονος οπωτε βλεπω ανθρωπο να ερχεται προς το πεζοδρομιο μου παω απεναντι και αμα εχει και απεναντι κοσμο περπαταω στη μεση του δρομου
Μπα, η αληθεια ειναι μαλλον καπου στη μεσηΤο ακουσα σημερα στη τηλεοραση απο Ιταλο γιατρο.
"Το οτι πεθαινουν οι γεροντοτεροι απο τον ιο, δεν ειναι γιατι ειναι πιο ευπαθεις απο τους νεωτερους, αλλα γιατι εμεις κανουμε επιλογη να σωσουμε τους νεωτερους".
Το ακουσα σημερα στη τηλεοραση απο Ιταλο γιατρο.
"Το οτι πεθαινουν οι γεροντοτεροι απο τον ιο, δεν ειναι γιατι ειναι πιο ευπαθεις απο τους νεωτερους, αλλα γιατι εμεις κανουμε επιλογη να σωσουμε τους νεωτερους".
Το ακουσα σημερα στη τηλεοραση απο Ιταλο γιατρο.
ελα νατος ο δικος σουΜου αρεσει που καναμε αναφορες για να γλυτωσουμε απο καποια σκουπιδια τουλαχιστον οσο κραταει η καραντινα και η διευθυνση οχι μονο μας εγραψε στα αρχιδια της αλλα εφερε και ενισχυσεις απο πανω... :S :S :S
Εγω απλως ανεφερα αυτο που ειπε ο Ιταλος για την Ιταλια.Επειδη ειναι πιο ευπαθεις και εχουν λιγοτερες πιθανοτητες επιβιωσης δεν τους επιλεγουν τυπε...στην Ελλαδα ολοι οι νεκροι ειναι ηλικιωμενοι με εξαιρεση εναν που ηταν 57 αλλα ειχε σοβαρα προβληματα υγειας και δεν εχουμε ακομα θεμα με τη διαθεσιμοτητα κλινων σε ΜΕΘ.
Ο Καπα φι δεν ειναι 18 χρονων.
Καταλαβα ποιος ειναι, ειχαμε κανει αρκετες συζητησεις εδω μεσα πριν 8-9 χρονια. Εχει συγκεκριμενες θεσεις με τις οποιες διαφωνω απολυτα αλλά τουλαχιστον δεν νιωθω τον εγκεφαλο μου να παθαινει διαστρεμμα οπως με κατι αλλους.
Επιπλεον να σημειωσω οτι ενας απο τους κολλητους μου ειναι μελος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εχω συνηθισει το πώς μιλανε και σκεφτονται οι ανθρωποι του συγκεκριμενου ή και όμορων πολιτικων χώρων
Ακου τυπε ολοι αυτοι που ψοφανε ειναι γεροι και εχουν σοβαρες παθησεις οποτε στα αρκιντια μας....τωρα οτι ειναι ανθρωποι και μπορει να ειναι παππουδες και γιαγιαδες ή πατεραδες και μαναδες για καποιους εεεε στα αρκιντια μας και αυτο.