pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δεν παυει ποτε να με εκπλησσει το πώς οι αριστεροι βλεπουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ αναποδα και στρεβλα!
σε ετσουξε αυτο που ειπα ε??? ξυδακι
δεν παυει ποτε να με εκπλησσει το πώς οι αριστεροι βλεπουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ αναποδα και στρεβλα!
Τα γερόντια έξω συνεχίζουν να διασπείρουν τη χολέρα.Στο φούρνο το πρωί μπροστά μου ένας κωλόγερος ούτε μάσκα,ούτε γάντια.Ήμουν σε απόσταση κι έβαλα τη μπλούζα στο πρόσωπό μου καθώς έφευγε.Η υπάλληλος γελούσε.Μετά είδα κι άλλους στο δρόμο και σε ATM,γάντια πρέπει να είδα μόνο σε έναν,μάσκα σε κανέναν.
Φίλε ΔΕΝ είναι καλά παιδιά! Είναι τοξικά άτομα! Σαν να έχουν μολυνθεί από έναν ιό σαν τον κορωνοιο αλλά πνευματικά!Τυπε οι αριστεράτζες είχαν πάντα προβλημα.
Καλά παιδιά αλλά τρώνε ήττες εκεί που κάθονται γιατί την βρίσκουν με το να ψάχνουν μία μαύρη γάτα στο σκοτάδι χωρίς φακό. Είναι χρήσιμοι γιατί έχουν προσφέρει πολλά κι αυτοί σαν μυαλά.
Απλώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει και το απόλυτο στην ζωή εκτός από το σχετικό. Γιατί; Γιατί έτσι!
Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα σε ολα τους.
Οταν το καταλαβουν αυτό και δεχθουν
και τα δύο, κάνουν θαύματα.
Μέχρι τότε τυρρανιούνται.
τι να με τσουξει τυπε, μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
εγω μια χαρα ειμαι δεν εχω καρχια να μου τα πρηζει στο σπιτι , κατι παντρεμενοι ειναι ετοιμοι να πηδηξουν απο τον 4ο.
επισης κοιταξτε εκει στην αριστερα της πορδου να ενημερωθειτε για τα στατιστικα ενδοοικογενειακης βιας και τα ποσοστα του ποιοι ειναι υπευθυνοι. Εκτος αν ειστε τελειως ρατσιστες μισανδροι (λες και δεν το ξερουμε).
Ο Κικίλιας αρνήθηκε να συναντήσει αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ
Αυτές τις ημέρες όλοι αναφέρονται στους «μαχητές της πρώτης γραμμής», τους «ήρωες με τις άσπρες και τις πράσινες μπλούζες», όμως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αρνήθηκε για μία ακόμη φορά να δεχτεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς, χθες το απόγευμα, κατά την δυναμική κινητοποίηση τους στην Αριστοτέλους.
«Φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έλεγε ότι «τον πρώτο λόγο έχουν οι γιατροί» δεν αναφερόταν στους γιατρούς του δημόσιου συστήματος υγείας», καταδεικνύει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).
Δε θέλουν να ακουστεί ότι έχουν προσλάβει μόλις 100 επικουρικούς γιατρούς για την αντιμετώπιση της επιδημίας, τη στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 6.000 ελλείψεις γιατρών στο δημόσιο σύστημα υγείας. Δεν θέλουν να ακουστεί η επείγουσα ανάγκη για επαρκή εφοδιασμό των υγειονομικών με ατομικά μέσα προστασίας ώστε να μην αρρωστήσουν μαζικά και βγουν εκτός μάχης». «Τα στόματα με μάσκες έχουν φωνή», τονίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και υπόσχονται ότι «η φωνή θα δυναμώσει».
Τυπε μην ασχολείσαι, πρόκειται για στερημενα ανθρωπάκια.. Ανθρωπάκια που δεν έχουν κοινωνική ζωή και επειδή τώρα τους είπαν μείνε 2 εβδομάδες στο σπίτι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν ολη μέρα για βόλτες και καφέδες και τώρα τους γαμησαν τη ζωή...
Πραγματικά για γέλια... Είναι οι ίδιοι τυπε που ενώ η καραντίνα ανακοινώθηκε την Παρασκευή, οι άλλοι στην Θεσσαλονίκη κάνανε υπαίθριο κοκτέιλ πάρτυ το Σάββατο το βράδυ!! Το Σάββατο ρε μαλακά! Ούτε 24ωρες δεν άντεξαν! Τα ανθρωπάκια που δεν έχουν πάει ποτέ για κοκτέιλ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν αντέχουν ούτε 24 ώρες χωρίς κοκτέιλ...
Τυπε, για να βαλεις μπλουζα παει να πει οτι ουτε και εσυ φορουσες μασκα.Τα γερόντια έξω συνεχίζουν να διασπείρουν τη χολέρα.Στο φούρνο το πρωί μπροστά μου ένας κωλόγερος ούτε μάσκα,ούτε γάντια.Ήμουν σε απόσταση κι έβαλα τη μπλούζα στο πρόσωπό μου καθώς έφευγε.Η υπάλληλος γελούσε.Μετά είδα κι άλλους στο δρόμο και σε ATM,γάντια πρέπει να είδα μόνο σε έναν,μάσκα σε κανέναν.
Φίλε ΔΕΝ είναι καλά παιδιά! Είναι τοξικά άτομα! Σαν να έχουν μολυνθεί από έναν ιό σαν τον κορωνοιο αλλά πνευματικά!
Έπρεπε να θέσεις το πνεύμα σου σε αυστηρή καραντίνα εδώ και 2,5 δεκαετίες μίνιμουμ από τηλεοράσεις ,πανεπιστήμια , κοινωνικά ερεθίσματα για να γλιτώσεις τον ΙΟ της αριστεράς !
Στην πιο επιεική προσέγγιση των αριστερών μπορώ να τους χαρακτηρίσω εγκληματικά ανεύθυνους !Μετά ξεκινάει η επιβουλή και ο δόλος για καταστροφή !
Ερώτηση σοβαρή και θέλω απάντηση αν ξέρει κάποιος. Παίζει σενάριο με έτοιμα χαρτιά που θα δηλώνουν ποιος είσαι και πού πας. Δηλαδή δουλευω εκεί και πάω εκεί για να μην γίνονται περιττές μετακινήσεις.
Έχουν φτιαχτεί αυτά επαναλαμβανω.
Ξέρουμε κάτι για εφαρμογή και πότε;
και τι να κανεις ρε συ
αν ο αλλος ειναι μεσα 10 μερες να μη βγει δεκα λεπτα εχοντας παρει μετρα προστασιας μονος του
μετα αρχιζουν αλλα πραματα οπως η ψυχικη υγιεια που φυσικα κανεις απο τους φωστηρες δεν μας λεει
δηλαδη η παρατεταμενη διαμονη στο σπιτι τι επιδραση θα εχει σε εναν ανθρωπο
και εδω θελω να πω πως ολοι εμεις δεν εχουμε παρει σκληρη εκπαιδευση οπως οι αστροναυτες που μενουνε ενα και δυο χρονια σε εναν διαστημικο σταθμο και εχουν ατσαλινα νευρα
η ψυχικη υγιεια πολλων θα δοκιμαστει
διαβασα οτι αυξηθηκε η ενδοοικογενειακη βια κοντα στο 20 με 30 τις 100
ποσα παιδακια και γυναικες που δεν εφταιξαν θα δοκιμασθουν απο τους αντρες τους λογω ενος παρατεταμενου εγκλεισμου που θα δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα
την λαμψη την εχετε δει ?? τον φαρο???
ο εγκλεισμος ειναι αργος θανατος που οδηγει στην παρανοι
οι αστροναυτες περνανε συνεχεια εκπαιδευση και ψυχολογικα τεστ για να αποδιδουνε στα περατα του διαστηματος μεσα στον διαστημικο σταθμο
φυσικα εμεις μπορουμε να βγουμε μεχρι το κηπο και το μπαλκονι
Ποιος τον εφερε πισω αυτον????τυπε ειναι θεμα "αντιστασης", βενσερεμος, του ελληνα ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει, μια ζωη την εχουμε κλπ κλπ.
αλλα εγω γελασα με τις "γυναικες που δεν εφταιξαν" γι'αυτο σχολιασα. Περιμενω γνωμη οσιομαρτυρα αλεξ71
Τι θελεις εσυ εδω??????????????
γιατι ρε θα σε ρωτησω κιολας????????????