Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε μένα έκανε παράθεση, μάλλον εμένα εννοούσε.

Φυσικά το Ψεύτης και Πούστης, ισχύει στο ακέραιο.
Για μένα το γράφει. Κάθε φορά που δείχνω τι τενεκές είναι πιάνει τη γυναίκα μου στο στόμα του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Προκειται για διαταραγμενο ατομο κατι το οποιο φαινεται και απο τα ερωτικα του γουστα.
Άλλο ένα φάουλ σου.
Αποκαλείς διαταραγμένο κάποιον ελέω τον ερωτικών γούστων του.

Το ξέρεις ότι το χοντραίνεις τώρα.
Δεν είπαμε ότι πρέπει να γράφουμε σαν Αρσακειάδες εδώ μέσα,όμως κάποια όρια πρέπει να υπάρχουν.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Άλλο ένα φάουλ σου.
Αποκαλείς διαταραγμένο κάποιον ελέω τον ερωτικών γούστων του.
Οπως και τους κοπρολαγνους, ουρολαγνους κλπ κλπ
φυσιολογικοι ειναι ολοι αυτοι;
αν και για εμενα καλυτερα να τρως σκατα παρα να οδηγεις την γυναικα σου σε σουινγκεραδικα

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ο αλλος το παραδεχεται ρε χαζοβλακα
τρολακια της πουτσας
Βλαμμένε, σε μένα έκανες παράθεση.
Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που έχει την εξυπνάδα Χωνάλη και Βιτάμ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Βλαμμένε, σε μένα έκανες παράθεση.
Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που έχει την εξυπνάδα Χωνάλη και Βιτάμ.
εσυ πεταχτηκες ρε τρολ της πουτσας να χωθεις στην αντιπαραθεση μουνοχαλαστη και στοκου βαρωντας παλαμακια στον δευτερο
Στηριζεις και εσυ σουινγκινγκ τυπε;
γουσταρεις να βλεπεις να στην γαμανε;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οπως και τους κοπρολαγνους, ουρολαγνους κλπ κλπ
φυσιολογικοι ειναι ολοι αυτοι;
αν και για εμενα καλυτερα να τρως σκατα παρα να οδηγεις την γυναικα σου σε σουινγκεραδικα
Κοπρολαγνεία και ουρολαγνεία είναι χειρότερα...

Όσο για το σουίνγκινγκ,θυμίσου πως δεν ζούμε στο 1950 για να διαθέτουμε τέτοιες στενόμυαλες απόψεις.

Αλλά η ευκολία με την οποία αποκαλείς κάποιον διαταραγμένο χωρίς να τον ξέρεις,δεν είναι κάτι για να λάβεις εύσημα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κοπρολαγνεία και ουρολαγνεία είναι χειρότερα...

Όσο για το σουίνγκινγκ,θυμίσου πως δεν ζούμε στο 1950 για να διαθέτουμε τέτοιες στενόμυαλες απόψεις.

Αλλά η ευκολία με την οποία αποκαλείς κάποιον διαταραγμένο χωρίς να τον ξέρεις,δεν είναι κάτι για να λάβεις εύσημα.
Αν ειχα να επιλεξω μεταξυ του να φαω σκατα η να δωσω να γαμησουν την γκομενα μου θα προτιμουσα τα σκατα
ελπιζω να σε καλυψα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν ειχα να επιλεξω μεταξυ του να φαω σκατα η να δωσω να γαμησουν την γκομενα μου θα προτιμουσα τα σκατα
ελπιζω να σε καλυψα
Αυτό είναι υποκειμενικό,ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του.

Αλλά να χρησιμοποιείς το όποιο φετίχ,γούστο του καθενός για να τον προσβάλλεις,δεν σε τιμά.
Αυτό σου εξηγώ εδώ και λίγα λεπτά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ελπιζω να σε καλυψα
Ρε το ξέρουμε ότι είσαι απλα ένας κουραδας. Μη το διαφημίζεις κιόλας

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρε το ξέρουμε ότι είσαι απλα ένας κουραδας. Μη το διαφημίζεις κιόλας
Θα υπερασπιζα την τιμη της συνοδου μου ακομα και με θανατο.
Αλλα εκει στα γαλαζια δεν εχετε ιδεα απο αξιες μονο ρουσφετι και βολεμα ειναι ο θεος σας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εσυ πεταχτηκες ρε τρολ της πουτσας να χωθεις στην αντιπαραθεση μουνοχαλαστη και στοκου βαρωντας παλαμακια στον δευτερο
Στηριζεις και εσυ σουινγκινγκ τυπε;
γουσταρεις να βλεπεις να στην γαμανε;
Είναι τέρμα στόκος...γι αυτό και ο άλλος ονομάστηκε στοκαδουρας...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αλλα εκει στα γαλαζια δεν εχετε ιδεα απο αξιες μονο ρουσφετι και βολεμα ειναι ο θεος σας
Ταδε έφη το σίχαμα ο οποίος έχει ανεβάσει βίντεο με τυπα να σκάει μπουκέτο σε γκομενα η οποία πέφτει σαν σακί ανάσκελα με το κεφάλι.

Σαλτα γαμησου ρε σκατοσκουπιδι, βοθρολυμα, σιχαμερή ΚΟΥΡΑΔΑ.

Γι' αυτο μένεις με πάκια, γι αυτό δεν έχεις γκομενα, γι αυτό δεν έχεις λεφτά. Γιατί το κάρμα δουλεύει σκατογαμιολα του διφραγκου.

• Like

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Ρε τύποι που ξέρετε λεπτομέρειες ο ένας για τον άλλον;;; :think:
Μιλάτε σαν φίλοι με ομ κ λέτε τα προσωπικά σας ,κΑί στα θρεντακια σκατοβριζεστε;;;;

Έχω μπερδευτει:confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τι να υπερασπιστείς εσύ ρε ναζί τενεκέ; Μέχρι θανάτου κιόλας.....
Εσύ έφτιαξες νήμα εδώ μέσα, που ζητούσες συμβουλές από τους μύστες για λιποαναρροφηση και κρυολιπολυση που εφαρμόζουν τα Μεντι Ζενές και τα Πρίνου, γιατί δε μπορούσες να διώξεις την κοιλουμπα από τις νουτελες. Κι όταν σου έλεγαν οι άλλοι να βάλεις σορτσάκι και παπούτσια να γυμναστεις, έλεγες δε μπορώ, ξέρετε κανέναν καλό πλαστικό;
Αντί να γυμναστεις όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, έψαχνες για βελόνες και νυστέρι, λες και είσαι καμία Κοκοτα σε Παρισινό Καν-Καν.

• Χαχα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ταδε έφη το σίχαμα ο οποίος έχει ανεβάσει βίντεο με τυπα να σκάει μπουκέτο σε γκομενα η οποία πέφτει σαν σακί ανάσκελα με το κεφάλι.

Σαλτα γαμησου ρε σκατοσκουπιδι, βοθρολυμα, σιχαμερή ΚΟΥΡΑΔΑ.

Γι' αυτο μένεις με πάκια, γι αυτό δεν έχεις γκομενα, γι αυτό δεν έχεις λεφτά. Γιατί το κάρμα δουλεύει σκατογαμιολα του διφραγκου.
Ο μονος που δεν εχει γκομενα εισαι εσυ
Αν ειχες δεν θα στηνοσουν πισω απο πακια στο μεταξι
και εγω γαμαω πουτανες για ποικιλια αλλα βρισκω κανα cg απο το νημα της Θεσσαλονικης που γραφω
Ειπαμε η γειτονια μεχρι το 19 μια χαρα ηταν τιγκα στις φοιτητριες μιας και ειναι κοντα στο ΑΠΘ
Μεχρι που ο Κουλης εφερε μπολιαστες για πουσταρες σαν εσενα που χαιρεσαι να φερνει και αλλους λουγκρα που δεν σε γαμουσε κανας αλλος και εχεις βρει την υγεια σου με τους τριτοκοσμικους και τον κουλη που τους εγκαθιστα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τι να υπερασπιστείς εσύ ρε ναζί τενεκέ; Μέχρι θανάτου κιόλας.....
Εσύ έφτιαξες νήμα εδώ μέσα, που ζητούσες συμβουλές από τους μύστες για λιποαναρροφηση και κρυολιπολυση που εφαρμόζουν τα Μεντι Ζενές και τα Πρίνου, γιατί δε μπορούσες να διώξεις την κοιλουμπα από τις νουτελες. Κι όταν σου έλεγαν οι άλλοι να βάλεις σορτσάκι και παπούτσια να γυμναστεις, έλεγες δε μπορώ, ξέρετε κανέναν καλό πλαστικό;
Αντί να γυμναστεις όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, έψαχνες για βελόνες και νυστέρι, λες και είσαι καμία Κοκοτα σε Παρισινό Καν-Καν.
διατροφες και μαλακιες κανουν κατι μετροσεξουαλ αγορακια που ρουφανε χυσια αλλου απο το μουνι της γυναικας τους
Ο αντρας ο σωστος κατεβαζει μπυρονια οποτε δεν χρειαζεται να ειναι νηφαλιος και περιμενει την τινγκερμπελ με το μαγικο της ραβδακι να του εξαφανισει το μπυροκοιλι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο μονος που δεν εχει γκομενα εισαι εσυ
Αν ειχες δεν θα στηνοσουν πισω απο πακια στο μεταξι
και εγω γαμαω πουτανες για ποικιλια αλλα βρισκω κανα cg απο το νημα της Θεσσαλονικης που γραφω
Ειπαμε η γειτονια μεχρι το 19 μια χαρα ηταν τιγκα στις φοιτητριες μιας και ειναι κοντα στο ΑΠΘ
Μεχρι που ο Κουλης εφερε μπολιαστες για πουσταρες σαν εσενα που χαιρεσαι να φερνει και αλλους λουγκρα που δεν σε γαμουσε κανας αλλος και εχεις βρει την υγεια σου με τους τριτοκοσμικους και τον κουλη που τους εγκαθιστα
Μόνο επί πληρωμή γαμας εσύ σκουπίδι κι αυτό ΌΤΑΝ έχεις κάνα φράγκο.

Κάτσε με τα πάκια απο κατω σου σκατογαμιολα γιατί αυτό σου αρμόζει! :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μόνο επί πληρωμή γαμας εσύ σκουπίδι κι αυτό ΌΤΑΝ έχεις κάνα φράγκο.

Κάτσε με τα πάκια απο κατω σου σκατογαμιολα γιατί αυτό σου αρμόζει! :)
Δεν γαμαω πουτανες απο αναγκη οπως εσυ που καταριωσουν την κριση που σε εριξε στο μεταξι
Θες να ανεβασω παλι το screenshot?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
διατροφες και μαλακιες κανουν κατι μετροσεξουαλ αγορακια που ρουφανε χυσια αλλου απο το μουνι της γυναικας τους
Ο αντρας ο σωστος κατεβαζει μπυρονια οποτε δεν χρειαζεται να ειναι νηφαλιος και περιμενει την τινγκερμπελ με το μαγικο της ραβδακι να του εξαφανισει το μπυροκοιλι
Ποιός μίλησε για διατροφές; Να γυμναστεις λίγο σου λέγανε. Αλλά τέτοιος μπόγος που είσαι ακατόρθωτο.
Ε, ακαποβλακα, πες λίγο και για τον άντρα το σωστό που δέρνει γυναίκες και τις ξαπλώνει με μπουκέτα ανάσκελα στο δρόμο. Άμα λάχει τις πυροβολάει κιόλας. Τι άντρας σωστός θα ήτανε αν δεν.........

• Like

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ποιός μίλησε για διατροφές; Να γυμναστεις λίγο σου λέγανε. Αλλά τέτοιος μπόγος που είσαι ακατόρθωτο.
Ε, ακαποβλακα, πες λίγο και για τον άντρα το σωστό που δέρνει γυναίκες και τις ξαπλώνει με μπουκέτα ανάσκελα στο δρόμο. Άμα λάχει τις πυροβολάει κιόλας. Τι άντρας σωστός θα ήτανε αν δεν.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γυναικα δεν εχω βαρεσει ουτε βρισει ποτε
Εχω μπουκετιασει εναν χαζουλη που την επεσε στην γκομενα μου αλλα αισθανθηκα ψιλοασχημα γιατι ηταν οντως χαζουλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom