kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Οταν λεγαμε οτι η ελευσινα ειναι χωρις ανταλλακτικα ο λαθρολαγνος μας ελεγε σαχλαμάρες.
Και εσύ πεταχτηκες για να πεις τις μαλακίες σου. Αλλά φαίνεται ότι πονάει ο κωλος σου από τα ξέσκισμα τα που σου έκανε ο στοκ.εσυ πεταχτηκες ρε τρολ της πουτσας να χωθεις στην αντιπαραθεση μουνοχαλαστη και στοκου βαρωντας παλαμακια στον δευτερο
Στηριζεις και εσυ σουινγκινγκ τυπε;
γουσταρεις να βλεπεις να στην γαμανε;
αυτη γουσταρε δαγκωματα στον κωλοΗ μολδαβεζα επίσης είχε μολωπες στον κωλο της την άνοιξη που είχες φέρει
Καθαρμα
o στοκ μονο κοιταει στα σουινγκεραδικαΚαι εσύ πεταχτηκες για να πεις τις μαλακίες σου. Αλλά φαίνεται ότι πονάει ο κωλος σου από τα ξέσκισμα τα που σου έκανε ο στοκ.
A, ρε ακαποβλακα τι χάζι έχεις.....o στοκ μονο κοιταει στα σουινγκεραδικα
σουινκινγκ κακλοκινγκ οπως θες ονομασε τοA, ρε ακαποβλακα τι χάζι έχεις.....
Αυτο είναι cuckolding και δεν έχει καμία σχέση με το swinging.
To ξέρεις κι εσύ ναζί τενεκέ, αλλά το κάνεις επίτηδες, μπας και τσιμπήσει κανενας τενεκές ακόμα και πιάσει κι αυτός τη γυναίκα μου στο στόμα της και δεν είσαι μόνος σου, για να μη χτυπάει η αναρχιδη συμπεριφορά σου.
Το έχεις προσπαθήσει πολλές φορές βλέπεις ότι δεν πιάνει. Καθε φορα που σε παω καροτσάκι ασχολείσαι με τη γυναίκα μου. Αν και είναι αιτία για μπαν ξέρεις οτι ούτε το κουμπί δεν πατάω. Η απόλαυση να σου κοκκινιζω το σβέρκο συνεχως είναι μοναδική.
Εδω θα είσαι να σε σβερκώνω.
Κοκλοκινγκ, Κουίσλινγκ τα ξέρεις καλα τενεκεδάκο. Ασε που εδω το παίζεις τρελιτσα.σουινκινγκ κακλοκινγκ οπως θες ονομασε το
η διαστροφη ειναι η ιδια
Ηταν απαγορευμένο στη ναζιστική Γερμανία. Όποιος άκουγε δεχόταν φιλική επισκεψη απο τα ΤΑρε νιαμου τι ζορι τραβάτε με το σουινγκ;
Δεν πηρε ενισχυση η ελινερ οπως η ετζιαν βρε μπραβοκούληΑυτό τι σχέση έχει με τον κορονοϊό;
Ηθελα να ηξερα ποτε θα ξεμπλεξουμε με αυτη την ιστορια τελικαΚαλά τα λέει μου φαίνεται ο τύπος εδω , αν μου το πρότεινε κάποιος άλλος το εμβόλιο λέει θα το σκεφτόμουν αλλά αφου μου το προτείνετε εσείς δεν το κάνω.
Τυπε παει ο ιος...Ηθελα να ηξερα ποτε θα ξεμπλεξουμε με αυτη την ιστορια τελικα
Δεν ξερω ολο μαλακιες διαβαζω στο διαδυκτιο και δεν ξερω τι να πιστεψω...Τυπε παει ο ιος...
μονο οι ψεκασμενοι ασχολουνται μ αυτον...εννοω τους γλυφτες του κουλι
δεν τολμαει κανενας να μιλησει για απαγορευσεις τωρα
Λέει πολλά και διάφορα ο τύπος στο βίντεο εκτός απο το σπόιλερ που έκανα ... έχει ενδιαφέρον να τον ακούσει κανείς νομίζω , εσένα βέβαια μπορεί και τα υπόλοιπα που λέει να είναι στα αρχίδια σου , αλλά κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να τον ακούσει.
Στο Ισραήλ πάντως λέει φοβούνται για νέο λοκντάουν απο ΣεπτέμβρηΤυπε παει ο ιος...
μονο οι ψεκασμενοι ασχολουνται μ αυτον...εννοω τους γλυφτες του κουλι
δεν τολμαει κανενας να μιλησει για απαγορευσεις τωρα