Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνανάκια μου να εμβολιαστείτε πριν πάτε να σβήσετε εθελοντικά τις φωτιές! Και μασκούλα μην κολλήσετε κορονοιό κανέναν διασωθέντα ... :dancing::dancing::dancing:
Και γρήγορα γιατί οι καπνοί μας χαλάνε τα λιασίματά μας :alivedick: :alivedick: :alivedick:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Γιουνανάκια μου να εμβολιαστείτε πριν πάτε να σβήσετε εθελοντικά τις φωτιές! Και μασκούλα μην κολλήσετε κορονοιό κανέναν διασωθέντα ... :dancing::dancing::dancing:
Και γρήγορα γιατί οι καπνοί μας χαλάνε τα λιασίματά μας :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Εγω επειδη δεν την μπορώ την μάσκα θα κρατάω αποστάσεις .... μόνο να μας πουν αν είναι 2 μέτρα η 4 γιατί έχουμε μπερδευτει :confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγω επειδη δεν την μπορώ την μάσκα θα κρατάω αποστάσεις .... μόνο να μας πουν αν είναι 2 μέτρα η 4 γιατί έχουμε μπερδευτει :confused:
Αν δηλωθείς αραβότουρκος αδερφός μουσουλμάνος δεν θα ασχοληθεί κανένας να σου ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, μάσκα, αποστάσεις και όλες τις υπόλοιπες παρλαπίπες που είναι Μόνο για 'Ελληνες :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Αν δηλωθείς αραβότουρκος αδερφός μουσουλμάνος δεν θα ασχοληθεί κανένας να σου ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, μάσκα, αποστάσεις και όλες τις υπόλοιπες παρλαπίπες που είναι Μόνο για 'Ελληνες :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Άραγε εκτός Ελλάδας πόσες χώρες να έχουν υιοθετήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα "covid free" μαγαζιά ; το χω απορία. Νομίζω είναι και η κύπρος , και βάση των διαμαρτυριών τις προάλλες απο ιταλούς βουλευτές , άρα και η Ιταλία ... δεν νομίζω να είναι πολλές ακόμα , προς το παρόν τουλάχιστον.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τυπε έχεις χάσει το τόπι.Ναζι με ανέφερες, κάτι για τον κινκς ανέφερες ότι αλληλοσυγχαιρομαστε, εσένα βαράει παλαμάκια.

Και δεν θα μου πεις ότι οφείλω να βοηθήσω τον συνάνθρωπο, παρατώντας ότι δουλειές έχω, ότι έξοδα-υποχρεωσεις έχω,να μαι δίπλα,γιατί το κράτος που ΕΣΥ χειροκροτας παλαμάκια όλα καλά,είναι εξαφανισμένο ή κοιτά να κάνει τις δικές του τροποποίησεις.
Αν τολμησεις να εχεις κριτικη αποψη απεναντι στον Κουλη τα τρολακια των 60 cents θα σε χαραχτηρισουν ναζι, γκεμπελισκο και θα πουν οτι πρεπει να εξοντωθεις
true story

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Άραγε εκτός Ελλάδας πόσες χώρες να έχουν υιοθετήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα "covid free" μαγαζιά ; το χω απορία. Νομίζω είναι και η κύπρος , και βάση των διαμαρτυριών τις προάλλες απο ιταλούς βουλευτές , άρα και η Ιταλία ... δεν νομίζω να είναι πολλές ακόμα , προς το παρόν τουλάχιστον.
Στην αυτόνομη Ισλαμική περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στα ελεύθερα μουσουλμανικά σημεία της Μόριας της Σάμου και όλης της Γιουνανίας δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα! Όλα χύμα χωρίς πιστοποιητικά μάσκες εμβολιασμούς και όλες αυτές τις βλακείες!
Εξάλου εμείς είμαστε η καλή νεολαία που τον περνάμε ήπια ενώ η δική σας είναι η κακιά νεολαία που είναι σάπια και χρειάζεται κορονοπρέζα για να επιβιώσει, σύμφωνα με τους κυβερνήτες σας! :alivedick: :alivedick: :alivedick:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αν τολμησεις να εχεις κριτικη αποψη απεναντι στον Κουλη τα τρολακια των 60 cents θα σε χαραχτηρισουν ναζι, γκεμπελισκο και θα πουν οτι πρεπει να εξοντωθεις
true story
Λατρεύουμε Κούλι ως μέγα Ισλαμιστή ευεργέτη και υπέρμαχο των συμφερόντων όλων των αδερφών μουσουλμάνων!

Κούλι Ακμπαρ :kneel: :kneel: :kneel:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Νευράκια από το ξεκώλιασμα βλέπω.
Μην ανησυχείς ο stokadoura θα στον βάλει πιο βαθειά.

Κοίτα να το απολαύσεις.
Το γαλαζιο τρολ παει στα σουινγκεραδικα κατα δηλωση του
Βαθεια δεν μπορει να βαλει τιποτα, μονο βλεπει να του την διασκεδαζουν
Για αυτο και στηριζει την πολιτικη μπολιασματος με τριτοκοσμικους του Κουλη

44BE514C-429B-44A3-B525-77984B185CA4.jpeg

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Λατρεύουμε Κούλι ως μέγα Ισλαμιστή ευεργέτη και υπέρμαχο των συμφερόντων όλων των αδερφών μουσουλμάνων!

Κούλι Ακμπαρ :kneel: :kneel: :kneel:
Καμια δαπιτισσα μπολιασες τελευταια;
Ακολουθουν τις δηλωσεις του αρχηγου τους περι μπολιασματος και δεν εχουν αφησει τριτοκοσμικη πουτσα αβρεχτη

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Έρχεται ο "long-covid".

Γέμισαν τα ΜΜΕ παπαγαλάκια που τον ευαγγελίζονται. Αναπηρίες, αλτσχάιμερ, χρόνια κούραση ακόμα και έτη μετά την νόσηση από covid. Έστω και ελαφρά να το περάσατε, έχετε 10% πιθανότητα να εμφανίσετε long-covid σύμφωνα με το αφήγημα που παπαγαλίζουν οι ειδικοί. Ο ίδιος ο Μπάιντεν δήλωσε πως πρέπει να αναγνωριστεί το σύνδρομο long-covid από το σύστημα υγείας και να δοθούν επιδόματα αναπηρίας.

Αναμένουν λέει περίπου 3 εκατομμύρια αμερικανούς να μείνουν ανάπηροι από long-covid μέσα στα επόμενα χρόνια. Για αυτές τις αναπηρίες θα ενοχοποιηθεί το κρυολόγημα που πέρασαν πριν χρόνια.

:wink:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καμια δαπιτισσα μπολιασες τελευταια;
Ακολουθουν τις δηλωσεις του αρχηγου τους περι μπολιασματος και δεν εχουν αφησει τριτοκοσμικη πουτσα αβρεχτη
Αυτές οι απιστες σε σχέση με τις συριζαίες δεν θέλουν να φαίνονται! Μας τσιμπάνε απο τα στέκια μας στα μουλωχτά και μας ξεσκίζουν σαν αρσενικές πόρνες στα ξενοδοχεία του κέντρου. Ούτε μια βόλτα δεν βγαίνουν μαζί μας γιατί λένε πως έχουν σχέση ή άντρα ... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Αναφέρθηκες υποτιμητικά σε ερωτικά γούστα άλλου μέλους (swinging).
Το ξέρεις κι εσύ πως είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και άκρως ανέντιμο.Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν είναι δουλειά των υπολοίπων.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

Ο δεξιά είσαι προφανώς εσύ λούγκρα.
Αποκαλύπτεστε ένας ένας.

Και επειδή είσαι ψεύτης, πότε αναφέρθηκα σε swingers;
Επαναλαμβανόμενος ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Ακαποβλακα δε βαρέθηκες κάθε φορά που σε ξεφτιλίζω να πιάνεις τη γυναίκα μου στο στομα σου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
true story
Εσένα σε λέμε αρχιμαλακα γιουσουφακι όμως. Και πάλι ξεχωρίζεις σαν τις τσιρλες από τις κουραδες! :)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ακαποβλακα δε βαρέθηκες κάθε φορά που σε ξεφτιλίζω να πιάνεις τη γυναίκα μου στο στομα σου;
Σε μένα έκανε παράθεση, μάλλον εμένα εννοούσε.

Φυσικά το Ψεύτης και Πούστης, ισχύει στο ακέραιο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αναφέρθηκες υποτιμητικά σε ερωτικά γούστα άλλου μέλους (swinging).
Το ξέρεις κι εσύ πως είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και άκρως ανέντιμο.Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν είναι δουλειά των υπολοίπων.
το συγκεκριμενο μελος βαφτιζει ναζι οποιον δεν συμφωνει μαζι του
Προκειται για διαταραγμενο ατομο κατι το οποιο φαινεται και απο τα ερωτικα του γουστα. Μπορω να καταλαβω ακομα και τους ομοφυλοφυλους, ετσι γεννηθηκαν φανταζομαι.. Αλλα το να παιρνει καποιος την γυναικα του απο το χερακι και να την οδηγει σε σουινγκεραδικο ειναι τερμα διαταραχη, χειροτερη και απο του kman που χεζει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο δεξιά είσαι προφανώς εσύ λούγκρα.
Αποκαλύπτεστε ένας ένας.

Και επειδή είσαι ψεύτης, πότε αναφέρθηκα σε swingers;
Επαναλαμβανόμενος ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.