Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Έλα,πάρε αγγουράκι και δούλεψε το όπως εσύ θες, ξέρεις εσύΜιλάει και τον πληθυντικό, η λουγκρίτσα.....
Έλα,πάρε αγγουράκι και δούλεψε το όπως εσύ θες, ξέρεις εσύΜιλάει και τον πληθυντικό, η λουγκρίτσα.....
Εγω επειδη δεν την μπορώ την μάσκα θα κρατάω αποστάσεις .... μόνο να μας πουν αν είναι 2 μέτρα η 4 γιατί έχουμε μπερδευτειΓιουνανάκια μου να εμβολιαστείτε πριν πάτε να σβήσετε εθελοντικά τις φωτιές! Και μασκούλα μην κολλήσετε κορονοιό κανέναν διασωθέντα ...
Και γρήγορα γιατί οι καπνοί μας χαλάνε τα λιασίματά μας
Μείνε ανήσυχος...Σωστά, έχεις τόση προπαγάνδα από το pronews να ανεβάσεις.
Αν δηλωθείς αραβότουρκος αδερφός μουσουλμάνος δεν θα ασχοληθεί κανένας να σου ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, μάσκα, αποστάσεις και όλες τις υπόλοιπες παρλαπίπες που είναι Μόνο για 'ΕλληνεςΕγω επειδη δεν την μπορώ την μάσκα θα κρατάω αποστάσεις .... μόνο να μας πουν αν είναι 2 μέτρα η 4 γιατί έχουμε μπερδευτει
Άραγε εκτός Ελλάδας πόσες χώρες να έχουν υιοθετήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα "covid free" μαγαζιά ; το χω απορία. Νομίζω είναι και η κύπρος , και βάση των διαμαρτυριών τις προάλλες απο ιταλούς βουλευτές , άρα και η Ιταλία ... δεν νομίζω να είναι πολλές ακόμα , προς το παρόν τουλάχιστον.Αν δηλωθείς αραβότουρκος αδερφός μουσουλμάνος δεν θα ασχοληθεί κανένας να σου ζητήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, μάσκα, αποστάσεις και όλες τις υπόλοιπες παρλαπίπες που είναι Μόνο για 'Ελληνες
Αν τολμησεις να εχεις κριτικη αποψη απεναντι στον Κουλη τα τρολακια των 60 cents θα σε χαραχτηρισουν ναζι, γκεμπελισκο και θα πουν οτι πρεπει να εξοντωθειςΤυπε έχεις χάσει το τόπι.Ναζι με ανέφερες, κάτι για τον κινκς ανέφερες ότι αλληλοσυγχαιρομαστε, εσένα βαράει παλαμάκια.
Και δεν θα μου πεις ότι οφείλω να βοηθήσω τον συνάνθρωπο, παρατώντας ότι δουλειές έχω, ότι έξοδα-υποχρεωσεις έχω,να μαι δίπλα,γιατί το κράτος που ΕΣΥ χειροκροτας παλαμάκια όλα καλά,είναι εξαφανισμένο ή κοιτά να κάνει τις δικές του τροποποίησεις.
Στην αυτόνομη Ισλαμική περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στα ελεύθερα μουσουλμανικά σημεία της Μόριας της Σάμου και όλης της Γιουνανίας δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα! Όλα χύμα χωρίς πιστοποιητικά μάσκες εμβολιασμούς και όλες αυτές τις βλακείες!Άραγε εκτός Ελλάδας πόσες χώρες να έχουν υιοθετήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα "covid free" μαγαζιά ; το χω απορία. Νομίζω είναι και η κύπρος , και βάση των διαμαρτυριών τις προάλλες απο ιταλούς βουλευτές , άρα και η Ιταλία ... δεν νομίζω να είναι πολλές ακόμα , προς το παρόν τουλάχιστον.
Λατρεύουμε Κούλι ως μέγα Ισλαμιστή ευεργέτη και υπέρμαχο των συμφερόντων όλων των αδερφών μουσουλμάνων!Αν τολμησεις να εχεις κριτικη αποψη απεναντι στον Κουλη τα τρολακια των 60 cents θα σε χαραχτηρισουν ναζι, γκεμπελισκο και θα πουν οτι πρεπει να εξοντωθεις
true story
Το γαλαζιο τρολ παει στα σουινγκεραδικα κατα δηλωση τουΝευράκια από το ξεκώλιασμα βλέπω.
Μην ανησυχείς ο stokadoura θα στον βάλει πιο βαθειά.
Κοίτα να το απολαύσεις.
Καμια δαπιτισσα μπολιασες τελευταια;Λατρεύουμε Κούλι ως μέγα Ισλαμιστή ευεργέτη και υπέρμαχο των συμφερόντων όλων των αδερφών μουσουλμάνων!
Κούλι Ακμπαρ
Αυτές οι απιστες σε σχέση με τις συριζαίες δεν θέλουν να φαίνονται! Μας τσιμπάνε απο τα στέκια μας στα μουλωχτά και μας ξεσκίζουν σαν αρσενικές πόρνες στα ξενοδοχεία του κέντρου. Ούτε μια βόλτα δεν βγαίνουν μαζί μας γιατί λένε πως έχουν σχέση ή άντρα ...Καμια δαπιτισσα μπολιασες τελευταια;
Ακολουθουν τις δηλωσεις του αρχηγου τους περι μπολιασματος και δεν εχουν αφησει τριτοκοσμικη πουτσα αβρεχτη
Αναφέρθηκες υποτιμητικά σε ερωτικά γούστα άλλου μέλους (swinging).Το γαλαζιο τρολ παει στα σουινγκεραδικα κατα δηλωση του
Βαθεια δεν μπορει να βαλει τιποτα, μονο βλεπει να του την διασκεδαζουν
Για αυτο και στηριζει την πολιτικη μπολιασματος με τριτοκοσμικους του Κουλη
Ο δεξιά είσαι προφανώς εσύ λούγκρα.Το γαλαζιο τρολ παει στα σουινγκεραδικα κατα δηλωση του
Ακαποβλακα δε βαρέθηκες κάθε φορά που σε ξεφτιλίζω να πιάνεις τη γυναίκα μου στο στομα σου;Το γαλαζιο τρολ παει στα σουινγκεραδικα κατα δηλωση του
Εσένα σε λέμε αρχιμαλακα γιουσουφακι όμως. Και πάλι ξεχωρίζεις σαν τις τσιρλες από τις κουραδες!Αν τολμησεις να εχεις κριτικη αποψη απεναντι στον Κουλη τα τρολακια των 60 cents θα σε χαραχτηρισουν ναζι, γκεμπελισκο και θα πουν οτι πρεπει να εξοντωθεις
true story
Σε μένα έκανε παράθεση, μάλλον εμένα εννοούσε.Ακαποβλακα δε βαρέθηκες κάθε φορά που σε ξεφτιλίζω να πιάνεις τη γυναίκα μου στο στομα σου;
το συγκεκριμενο μελος βαφτιζει ναζι οποιον δεν συμφωνει μαζι τουΑναφέρθηκες υποτιμητικά σε ερωτικά γούστα άλλου μέλους (swinging).
Το ξέρεις κι εσύ πως είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και άκρως ανέντιμο.Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν είναι δουλειά των υπολοίπων.
Ο αλλος το παραδεχεται ρε χαζοβλακαΟ δεξιά είσαι προφανώς εσύ λούγκρα.
Αποκαλύπτεστε ένας ένας.
Και επειδή είσαι ψεύτης, πότε αναφέρθηκα σε swingers;
Επαναλαμβανόμενος ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.