Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βατσινωμενε μπαρμπαμαλακοκαβλη, παλι σολετο τη βγαζεις βλεπω :confused:
γιατι αραγε ?
καλα πηγες διακοπες σαντορινη, για να τηνε παιξεις στο ηλιοβασιλεμα ρε τυροσουζα ?:jerking:
μα καλα ΠΟΣΟ μπαγλαμας εισαι ρε βατσινωμενε παπαρα ? :tooth:
σε εχουν χτυπησει κατακουτελα οι παρενεργειες και το σκατο απο το φοβο του χτικιου που εχεις βαλει μεσα σου, εχει φτασει στο μικροπουλακι σου.
ακομα περιμενουμε φωτο με αφιερωσεις ρε χλαπαρχιδαμε.

...................... εγω αν γαμαω ? :2funny:
Πάλι καλά που σε πήρα χαμπάρι τι αρχιμαλακας είσαι! Καλύπτεις επάξια το κενό του μπουλη και του χώνα!

Τόσο αρχιμαλακας, συγχαρητήρια! Η μπαλίτσα στην εξέδρα, κάτσε ψήσου στην ζεστη, παίξε το καβλακι σου στο τιντερ και ρουφα τα παπαρια μου αρχιμαλακα μπινε! :tooth: :tooth:

Και πρόσεξε μην γράψεις καμιά μαλακία και φάς μπαν, ΟΚ? Που θα βρω άλλον τέτοιο μαλάκα? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αμα ψαξεις σε καμια λατζα θα βρεις πακηδες να σε γαμησουν
εχεις καψει λυσσαρα θες πουτσο επειγοντως
Εσύ δεν χρειάζεται να ψάξεις μουχλιασμενο σκουπιδαριο! Τους έχεις από κάτω σου και σε ταΐζουν χυσαμολια! :tooth:

Γουστάρω ΤΡΕΛΑ που έχεις την κατάρα να μένεις ΔΙΠΛΑ τους! Έτσι ΠΡΈΠΕΙ γαμιολα γιουσουφάκι! :) :) :) :)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Έτσι είναι!

Αφού άλωστε τη διαχείριση της πανδημίας στην χώρα μας την κάνει ο Πετράκος, όχι ο Κούλης σου.

Τί φταίει ο Κούλης;

Ο τύπος έχει βάλει το μαγιό του, κι έχει πάει στην Κρήτη για μπάνιο και δεν ένοχλεί κανέναν.

Αυτός φταίει;

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Τύπε μου αυτό το συζητήσαμε. Το μορφωτικό επίπεδο είναι ένας από τους παράγοντες εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Τώρα που κολλάει ο γενικός πληθυσμός με τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν το αντιλαμβάνομαι. Δεν θα κάνουμε το γενικό συμπέρασμα ατομικό χαρακτηριστικό.
Τον έχω διαβάσει τον ένα νομπελίστα και κάποιους από αυτούς που αναφέρεις. Ε, και; Πάντα θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Με γεια τους με χαρά τους.
Παραμένουν μειοψηφία.
Φιλαράκι, εσύ τα είπες και πήρες τις απαντήσεις σου.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τα λεγόμενα σου. Αν δεν ξέρεις να διαβάσεις ούτε τις εκλαικευμένες μορφές των επιστημονικών μελετών σε παρακαλώ να μην το κάνεις. Οι μελέτες που παρέθεσες λένε ότι όσοι είναι εισοδηματικά/μορφωτικά χαμηλότερα χρειάζεται να προσεγγιστούν από τον γιατρό τους γιατί αυτόν εμπιστεύονται, και μάλλον ο γιατρός τους δεν αναλαμβάνει ευθύνη/δεν προτείνει ( φυσικά με το κατάλληλο αντίτιμο από το ιατρικό επισκέπτη όλα γίνονται ) .

Όσο για την πλειοψηφία, μην μπερδεύεσαι, η επιστήμη δεν είναι δημοκρατία ούτε υπάρχει κάποια κοινότητα από σοφά ξωτικά που αποφασίζει. Συνήθως οποιαδήποτε πρόοδος επιτυγχάνεται από εκείνους που η πλειοψηφία απορρίπτει. Διάβασε λίγο ιστορία της επιστήμης και μετά έλα να μου μιλήσεις για τον αιθέρα, το ράδιο, την επίπεδη γη, το ηλιοκεντρικό σύστημα, κλπ κλπ . Εξάλλου οι καλύτεροι θα είναι πάντα λιγότεροι.

Όσο συντηρείτε το μύθο των ψεκ και προσπαθείτε να συμψηφίσετε εκείνους που είναι διστακτικοί με εκείνους που πιστεύουν στα μικροτσιπ , τότε τόσο δεν θα πείθετε.

Πάρε τώρα να διαβάσεις για τον Pelerman ίσως το εξυπνότερο άνθρωπο στον κόσμο ίσως και τον φτωχότερο και ίσως με τα μεγαλύτερα @@ από όλους μιας και απέρριψε 1Μ$ βραβείο και ζει με κοντα 100Ε το μήνα : https://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Perelman .

Σε παρακαλώ πολύ , μην μιλάς για πράγματα που δεν κατέχεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.562
Πόντοι
27.261
Πάλι καλά που σε πήρα χαμπάρι τι αρχιμαλακας είσαι! Καλύπτεις επάξια το κενό του μπουλη και του χώνα!

Τόσο αρχιμαλακας, συγχαρητήρια! Η μπαλίτσα στην εξέδρα, κάτσε ψήσου στην ζεστη, παίξε το καβλακι σου στο τιντερ και ρουφα τα παπαρια μου αρχιμαλακα μπινε! :tooth: :tooth:

Και πρόσεξε μην γράψεις καμιά μαλακία και φάς μπαν, ΟΚ? Που θα βρω άλλον τέτοιο μαλάκα? :)
τι λες μωρη σαπια βατσινωμενη σαλουφα ?
τραβα να δεις ηλιοβασιλεμα να χυσει λιγο η τσουτσουνα σου, γιατι απο γκομενα και φωτο, αμα περιμενουμε απο σενα... @@.
σολετο πσολετο πηγες σαντορινη και μας το παιζεις λαβστορυ με το μαλαπερδονακι σου φιογκο.
ρε τι τραχανας ειν' τουτος λεμε :tooth: μας κανει και το φιγουρινι ναουμε.
εσκασε φραγκα να παει σαντορινη και να τονε παιξει στο ηλιοβασιλεμα η βατσινωμενη σακαφλιορα.
ποσες μεταξουργειακες επισκεψεις μπηκες μεσα ρε μπαρμπαμαλακοκαβλη ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.562
Πόντοι
27.261
αμα ψαξεις σε καμια λατζα θα βρεις πακηδες να σε γαμησουν
εχεις καψει λυσσαρα θες πουτσο επειγοντως
οποτε βρισκει τα σκουρα καλει αμεση δραση απο αντισθενη η τσουραπω, λες και δεν την εχουμε καταλαβει :lying-face:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
οποτε βρισκει τα σκουρα καλει αμεση δραση απο αντισθενη η τσουραπω, λες και δεν την εχουμε καταλαβει :lying-face:
Δεν νομιζω παντως, οτι να την πεφτουμε ομαδικα σε ενα νικ, οσο και αυτο το νικ να εχει προκαλεσει αυτο το πεσιμο με την συμπεριφορα του, ειναι το σωστο και οτι βοηθαει τη συζητηση σε αυτο το νημα.
:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.562
Πόντοι
27.261
Δεν νομιζω παντως, οτι να την πεφτουμε ομαδικα σε ενα νικ, οσο και αυτο το νικ να εχει προκαλεσει αυτο το πεσιμο με την συμπεριφορα του, ειναι το σωστο και οτι βοηθαει τη συζητηση σε αυτο το νημα.
εγω φιλε μου δεν εχω βρισει κανεναν, αν εχεις παρατηρησει.
αυτος ξεκινησε πρωτος και εγω του απανταω αναλογα και προπαντος χιουμοριστικα κιολας.
οποτε σφιγγεται ομως, αρχιζει το κλαψομουνινγκ.
γνωστη τακτικη των συναφιωνεν του.
τυχαιο ???? δε νομιζω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω φιλε μου δεν εχω βρισει κανεναν, αν εχεις παρατηρησει.
Ωραία σαλτα γαμησου λοιπόν, εγώ σε βρίζω :)

αυτος ξεκινησε πρωτος
Κύριε κύριε, αυτός ξεκίνησε!
ΟΡΣΕ μαλάκα! :tooth:
και εγω του απανταω αναλογα και προπαντος χιουμοριστικα κιολας.
οποτε σφιγγεται ομως, αρχιζει το κλαψομουνινγκ.
γνωστη τακτικη των συναφιωνεν του.
τυχαιο ???? δε νομιζω.
Κλαφτηκα σε κανέναν? Μπα! Άλλοι πατάνε αναφορές γιατί ρουφανε τα χυσαμολια μου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε παρακαλώ, μην μου χαλάς την διασκέδαση! Τέτοια σουργελα δεν περίμενα να βρω πουθενά! :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τα λεγόμενα σου. Αν δεν ξέρεις να διαβάσεις ούτε τις εκλαικευμένες μορφές των επιστημονικών μελετών σε παρακαλώ να μην το κάνεις. Οι μελέτες που παρέθεσες λένε ότι όσοι είναι εισοδηματικά/μορφωτικά χαμηλότερα χρειάζεται να προσεγγιστούν από τον γιατρό τους γιατί αυτόν εμπιστεύονται, και μάλλον ο γιατρός τους δεν αναλαμβάνει ευθύνη/δεν προτείνει ( φυσικά με το κατάλληλο αντίτιμο από το ιατρικό επισκέπτη όλα γίνονται ) .

Όσο για την πλειοψηφία, μην μπερδεύεσαι, η επιστήμη δεν είναι δημοκρατία ούτε υπάρχει κάποια κοινότητα από σοφά ξωτικά που αποφασίζει. Συνήθως οποιαδήποτε πρόοδος επιτυγχάνεται από εκείνους που η πλειοψηφία απορρίπτει. Διάβασε λίγο ιστορία της επιστήμης και μετά έλα να μου μιλήσεις για τον αιθέρα, το ράδιο, την επίπεδη γη, το ηλιοκεντρικό σύστημα, κλπ κλπ . Εξάλλου οι καλύτεροι θα είναι πάντα λιγότεροι.

Όσο συντηρείτε το μύθο των ψεκ και προσπαθείτε να συμψηφίσετε εκείνους που είναι διστακτικοί με εκείνους που πιστεύουν στα μικροτσιπ , τότε τόσο δεν θα πείθετε.

Πάρε τώρα να διαβάσεις για τον Pelerman ίσως το εξυπνότερο άνθρωπο στον κόσμο ίσως και τον φτωχότερο και ίσως με τα μεγαλύτερα @@ από όλους μιας και απέρριψε 1Μ$ βραβείο και ζει με κοντα 100Ε το μήνα : https://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Perelman .

Τύπε μου τα δεδομένα είναι πεισματάρικα. Δεν αλλάζουν όσες φορές και να γράψεις τι χρειάζεται για να διορθωθούν.
Αν χρειάζεται οι φτωχοί/αμόρφωτοι να προσεγγιστούν από τον γιατρό τους είναι γιατί τα ποσοστά τους στον εμβολιασμό είναι 29/9 και 24/9.
Δέξου το και πάμε παρακάτω.

Ναι, η επιστήμη δεν είναι δημοκρατία. Όμως προχωράει μπροστά και εξελίσσεται παρόλα τα κατά καιρούς σφάλματα και παλινωδίες. Ακριβώς επειδή η φύση της είναι να διερευνά, να αμφισβητεί και να αυτοδιορθώνεται. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι συνήθως προοδεύει από αδικημένες μειοψηφίες. Υπάρχουν και αυτές αλλά δεν είναι ο κανόνας. Γι'αυτό δεν με χαλάνε οι απόψεις του Γάλλου νομπελίστα Luc Δενθυμάμαι για την αποφυγή του εμβολιασμού. Να υποστούν και αυτές την βάσανο της κριτικής για να δούμε το αποτέλεσμα. Για την ώρα απορρίπτονται από την συντριπτική πλειοψηφία του επιστημονικού κόσμου.

Απορρίψεις βραβείων έχουμε δει από τον Μάρλον Μπράντο μέχρι τον δικό μας Χριστιανόπουλο. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του καθένα, να ζυγίσω την πράξη του και πόσα κιλά @@ έχει. Θα διαβάσω με ενδιαφέρον όμως το λινκ για τον Grigori Perelman. Ευχαριστώ.

Σε παρακαλώ πολύ μην προσπαθείς να με πατρονάρεις. Είναι λίγο αργά γι' αυτό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Ταριφας εισαι τυπε;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μου στείλανε αυτό εδώ (και δεν είναι πλάκα).

Για πρώτη φορά ο ΕΟΔΥ δίνει κάποιο στοιχείο για θανάτους/νοσηλείες/κρούσματα ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένων, αλλά το κάνει με τέτοιο τρόπο που καθιστά εαυτόν παντελώς αναξιόπιστο!!!

Η χώρα δεν σώζεται - πρωτοετή φυσικομαθηματικό να έβαζες να σου φτιάξει την παρουσίαση, την μαλακία που κάνουν στην αναπαράσταση των δεδομένων ΔΕΝ θα την έκανε.

Γελάνε και τα τσιμέντα!

1627919235249.png

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.562
Πόντοι
27.261
Ωραία σαλτα γαμησου λοιπόν, εγώ σε βρίζω :)

Κύριε κύριε, αυτός ξεκίνησε!
ΟΡΣΕ μαλάκα! :tooth:

Κλαφτηκα σε κανέναν? Μπα! Άλλοι πατάνε αναφορές γιατί ρουφανε τα χυσαμολια μου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε παρακαλώ, μην μου χαλάς την διασκέδαση! Τέτοια σουργελα δεν περίμενα να βρω πουθενά! :)
καλα για τη διασκεδαση ασε εμας να ξερουμε κυριε μπαρμπαμαλακοκαβλη μας :tooth:
:blahblah1: :blahblah1::blahblah1:και παραθεσεις αχρηστες οπως ο κουλοντενεκες.
στο ζητουμενο τωρα.
λοιπον ασε τις φιφες, οπως το πουλακι σου και πεσμας, γιατι αυτο περιμενουμε τοση ωρα ενω σε δουλευουμε.
μωρη βατσινωμενη γαλαζια καμπια, θα βαλεις καμια φωτο απο τη γκομενα να δουμε η' τελικα πηγες σολων ψολων στη σαντορινη και μας το παιζεις χαϊς κουπεπες και καλα βατσινωθηκες και ξεκινησες τις κουλοδιακοπουλες σου, ενω εμεις οχι ?
λεγε μωρη τρυπια καποτα, θα βαλεις η' θα σε φτασω μεχρι βρυξελλες μωρη σαλουφα ?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εν το μεταξύ σήμερα που είναι Δευτέρα , τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν θα είναι της Κυριακής ... και οπώς ΚΑΘΕ Κυριακή θα έχουμε αρκετά ανεβασμένο ποσοστό θετικότητας , ένα περίεργο πράγμα να συμβαίνει κάθε Κυριακή αυτό , η μοναδική εξήγηση (που μπορώ να σκεφτώ) θα ηταν αν όλους όσους είχαν συμπτώματα τους εξέταζαν την Κυριακή και τις υπόλοιπες μέρες εξέταζαν τυχαία :confused: :confused: :confused:

Φαίνεται εδω αυτό που λέω , αλλά νομίζω οτι συμβαίνει κάθε μήνα και όχι μόνο τον Ιούλιο που δείχνει εδω

Ας κάνω μια υπόθεση χωρίς να έχω όλα τα στοιχεία.
Οι κρατικοί υπάλληλοι στις δομές ελέγχου δουλεύουν κυρίως πενθήμερο.
Άρα τις εργάσιμες κάνουνε φουλ ελέγχους εξετάζοντας τον γενικό πληθυσμό που έχει μέση θετικότητα.
Τα Σαββατοκύριακα στις λιγότερες δομές που λειτουργούν κυρίως στα νοσοκομεία πηγαίνουν αυτοί που έχουν συμπτώματα ή γνωρίζουν οτι έχουν λόγο να ανησυχούν. Εκεί εξετάζονται και προκύπτει υψηλότερη θετικότητα.
Νομίζω οτι το σενάριο αυτό έχει λογική χωρίς να καταφεύγει σε συνομωσίες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλα για τη διασκεδαση ασε εμας να ξερουμε κυριε μπαρμπαμαλακοκαβλη μας :tooth:
:blahblah1: :blahblah1::blahblah1:και παραθεσεις αχρηστες οπως ο κουλοντενεκες.
στο ζητουμενο τωρα.
λοιπον ασε τις φιφες, οπως το πουλακι σου και πεσμας, γιατι αυτο περιμενουμε τοση ωρα ενω σε δουλευουμε.
μωρη βατσινωμενη γαλαζια καμπια, θα βαλεις καμια φωτο απο τη γκομενα να δουμε η' τελικα πηγες σολων ψολων στη σαντορινη και μας το παιζεις χαϊς κουπεπες και καλα βατσινωθηκες και ξεκινησες τις κουλοδιακοπουλες σου, ενω εμεις οχι ?
λεγε μωρη τρυπια καποτα, θα βαλεις η' θα σε φτασω μεχρι βρυξελλες μωρη σαλουφα ?
Να σου πω λοιπον:

Ναι, εγώ περνάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ εδώ ενώ εσύ ψήνεσαι σαν ρέγγα εκεί (ρέγγα επειδή είσαι βρωμιάρης και βρωμας), κάθεσαι εδώ 20/7 και στο τιντερ 4/7, δεν γαμας και ξεροσταλιαζεις στα νήματα "Μάτι παντού" και "φωτογραφίες από τις κοπέλες μας" μιας κι εσύ ή μονη γκομενα που έχεις είναι η παλαμη σου... ενίοτε κάνεις παρτούζα και με την άλλη παλάμη σου! :tooth: :tooth: :tooth:

Ορίστε λοιπόν! :)

:thefinge: :thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Για πρώτη φορά ο ΕΟΔΥ δίνει κάποιο στοιχείο για θανάτους/νοσηλείες/κρούσματα ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένων, αλλά το κάνει με τέτοιο τρόπο που καθιστά εαυτόν παντελώς αναξιόπιστο!!!

Η χώρα δεν σώζεται - πρωτοετή φυσικομαθηματικό να έβαζες να σου φτιάξει την παρουσίαση, την μαλακία που κάνουν στην αναπαράσταση των δεδομένων ΔΕΝ θα την έκανε.

Γελάνε και τα τσιμέντα!

1627919235249.png
Ε γράψε ντε και τι σε χαλάει.
Το οτι γκρουπάρουν πλήρως / μη+μερικώς;
Οτι ξεκινούν με σημερινή φωτογραφία εμβολιασμένων και μη ενώ από κάτω κρεμούν ιστορικά στοιχεία θανάτων/διασωληνώσεων/κρουσμάτων από περιόδους που ΔΕΝ υπήρχαν εμβόλια;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736

Γελάνε και τα τσιμέντα!

1627919235249.png
Βασικά ... μια δική μου πρώτη παρατήρηση είναι πως τα δεδομένα δεν θα έπρεπε να είναι απο 01 / 01 / 2021 γιατί και να ήθελες να ήσουν εμβολίασμένος τότε μάλλον δεν μπορούσες :confused: Η αν μπορούσες θα ηταν με μία δόση ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.562
Πόντοι
27.261
Να σου πω λοιπον:

Ναι, εγώ περνάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ εδώ ενώ εσύ ψήνεσαι σαν ρέγγα εκεί (ρέγγα επειδή είσαι βρωμιάρης και βρωμας), κάθεσαι εδώ 20/7 και στο τιντερ 4/7, δεν γαμας και ξεροσταλιαζεις στα νήματα "Μάτι παντού" και "φωτογραφίες από τις κοπέλες μας" μιας κι εσύ ή μονη γκομενα που έχεις είναι η παλαμη σου... ενίοτε κάνεις παρτούζα και με την άλλη παλάμη σου! :tooth: :tooth: :tooth:

Ορίστε λοιπόν! :)

:thefinge: :thefinge::thefinge::thefinge::thefinge::thefinge:
μαλλον με εχεις μπερδεψει με αλλονε, που σε δουλευει και αυτος με τη σειρα του μπαρμπαμαλακοκαβλη... και φαινεται απο τα ασχετα που λες.
πασουλες παιζουμε με σενα ρε σβωλε, αν δεν το'χεις παρει πρεφα :tooth:
λοιπον μη σε ξεχεσω παλι, ακομα περιμενω φωτο με ονοματα ετσι... αλλιως ξερεις εεε?
για σαντορινιωτικη :jerking: στο ηλιοβασιλεμα εισαι μπαγλαμα, που θες να το παιξεις και μουρη με τη φιφα σου... γκιουφτο.

Τελευταία τροποποίηση:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτο ακριβως λεω και εγω. Ας εμβολιαστουν επιτελους, οι ευπαθεις ομαδες και οι ηλικιωμενοι. Ειτε δινοντας τους κινητρα, ειτε κατα καποιο τροπο εκβιαζοντας τους. Το να ενοχοποιεις τους νεους, επειδη δεν εμβολιαζονται οι γεροι, δεν το βλεπω να αποδιδει.
Δηλαδή τι παραπάνω κίνητρο να δώσεις στους ηλικιωμένους ή στις ευπαθείς ομάδες, πέρα από το κίνητρο της ζωής η της αποφυγής της βαριάς νόσησης που το δίνουν από μόνα τους τα εμβόλια; Αν δεν το σκέφτονται από μόνοι τους, τι αλλο να τους κάνουν, μεταμόσχευση εγκεφάλου;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
@politis, savvas Όντως από που να το πρωτοπιάσει κανείς - μπάχαλο.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά πάντως εκτιμώ χοντρικά ότι αν για να υπάρξει μια κάποια συγκρισιμότητα των δεδομένων θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι αριθμοί θανάτων/διασωληνώσεων/κρουσμάτων των πλήρως εμβολιασμένων χ5,5 περίπου (η να διαιρεθούν αντιστοίχως αυτοί των μη/μερικώς εμβολιασμένων).

Ηθελα και να ήξερα πως είναι δυνατόν κάποιος να είναι τόσο απατεώνας ή τόσο άσχετος που να κυκλοφορήσει τέτοιο γράφημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom