Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
για αυτο γουσταρει να τον τρωει απο πακηδες
ειναι στα ιδια κυβικα
και γαμπουλα μηκος ειδες ?
ποσο υψος εχει λες ο μπαρμπαμαλακοκαβλης ?
1.70 μαξ τονε κοβω βαρια :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Για να το λέει ο Κούβελας αυτό σημαίνει ότι θα βγει του αγίου πούτσου ανήμερα. :confused:
Για τα αντισώματα λένε πάλι , άρα δεν χρειάζεται να βγούν ενω υπάρχουν εδω και μήνες , αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα να είναι όντως αυτή που λένε , και αρκεί να τα παραγγείλουμε ... απο την άλλη δεν ξέρω αν οι χώρες που τα παράγγειλαν ηδη , πχ η Γερμανία αν είδαν αποτελέσματα ... εκτός αν ήταν fake news οτι είχαν πάρει 200 χιλιάδες δόσεις :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Διαβάζω με ενδιαφέρον ότι μπήκαν στο πάγο μερικά προβληματικά ψέκια.

Νομίζω είμαστε στον σωστό δρόμο!! :rockon:

Υ.Γ. Παρακαλείται ο mounoxalastis να δουλέψει υπερωρίες για να μην χάσουμε την ενημέρωση που πρόσφερε ο Γκρούεζας με link από το makaleio!! :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
"Έκανε εμβόλιο της Pfizer και μεγάλωσε το στήθος της – Δείτε τι έγινε | sportime.gr" https://www.sportime.gr/extratime/k...zer-ke-megalose-to-stithos-tis-dite-ti-egine/

Η ουρά των μαστών επεκτείνεται προς την μασχάλη μέσω της «περιοχής της τίγρης» όπως την ονομάζουμε στην χειρουργική, επειδή είναι περιοχή γεμάτη λεμφαδένες, οι οποίοι όντας μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, καθιστούν την περιοχή υψηλού ρίσκου για οτιδήποτε εκεί.

Η είσοδος στον οργανισμό οποιουδήποτε εμβολίου, ενεργοποιεί τους λεμφαδένες για παραγωγή αντισωμάτων. Η ενεργοποίηση των λεμφαδένων εκδηλώνεται τις περισσότερες φορές με διόγκωσή τους, ειδικά των μασχαλιαίων που είναι πολύ κοντά στο σημείο που γίνεται το εμβόλιο, το μέγεθος των οποίων μπορεί να αυξηθεί έως και 5 φορές.

Αυτή η διόγκωση της περιοχής στη ουρά των μαστών δίνει της αίσθηση ότι τα στήθη μεγάλωσαν, και οποιαδήποτε τέτοια «παρενέργεια» είναι εντελώς παροδική.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Αλλη μια φωτο που μου εστειλε ο μπαρμπαγκεουλας σε πμ μολις πεταχτηκε στο Μονακο
μετα παει κανες να βρει την γκομενα του

E2280DC7-988A-48EE-A822-90136637353B.jpeg
63019FBD-1906-464B-A896-9DAD219E67B9.jpeg
Απ το Μονακό ειναι η φωτο?
:)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Η ουρά των μαστών επεκτείνεται προς την μασχάλη μέσω της «περιοχής της τίγρης» όπως την ονομάζουμε στην χειρουργική, επειδή είναι περιοχή γεμάτη λεμφαδένες, οι οποίοι όντας μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, καθιστούν την περιοχή υψηλού ρίσκου για οτιδήποτε εκεί.

Η είσοδος στον οργανισμό οποιουδήποτε εμβολίου, ενεργοποιεί τους λεμφαδένες για παραγωγή αντισωμάτων. Η ενεργοποίηση των λεμφαδένων εκδηλώνεται τις περισσότερες φορές με διόγκωσή τους, ειδικά των μασχαλιαίων που είναι πολύ κοντά στο σημείο που γίνεται το εμβόλιο, το μέγεθος των οποίων μπορεί να αυξηθεί έως και 5 φορές.

Αυτή η διόγκωση της περιοχής στη ουρά των μαστών δίνει της αίσθηση ότι τα στήθη μεγάλωσαν, και οποιαδήποτε τέτοια «παρενέργεια» είναι εντελώς παροδική.
Εκείνες οι στεναχωρημένες που έκαναν μοντέρνα ξέρεις γιατί δεν έχουν τα ίδια επιθυμητά αποτελέσματα;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ας γράψουμε μερικές αλήθειες που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα ψεκ:

Mε το στέλεχος Δέλτα να έχει μεταδοτικότητα 7-9, σχεδόν όσο και η ανεμοβλογιά, τα τελευταία δεδομένα του CDC:

Οι εμβολιασμένοι έχουν 25 φορές μείωση του κινδύνου του θανάτου, 25 φορές μείωση του κινδύνου νοσηλείας, και 8 φορές μείωση κινδύνου μόλυνσης σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους.

93_n.jpg

Δηλαδή 88% αποτελεσματικότητα στην συμπτωματική νόσο, 90-95% αποτελεσματικότητα στη σοβαρή νόσο και 75-80% αποτελεσματικότητα στη ασυμπτωματική/συμπτωματική νόσο.

Επίσης το ιικό φορτίο των εμβολιασμένων ΑΝ νοσήσουν μειώνεται πολύ γρήγορα σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους και συνεπώς Όχι οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ μεταδίδουν όσο οι ανεμβολίαστοι. Μεταδίδουν πολύ λιγότερο γιατί κολλούν πολύ σπανιότερα και νοσούν για λιγότερες ημέρες με ηπιότερα συμπτώματα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ας γράψουμε μερικές αλήθειες που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα ψεκ:

Mε το στέλεχος Δέλτα να έχει μεταδοτικότητα 7-9, σχεδόν όσο και η ανεμοβλογιά, τα τελευταία δεδομένα του CDC:

Οι εμβολιασμένοι έχουν 25 φορές μείωση του κινδύνου του θανάτου, 25 φορές μείωση του κινδύνου νοσηλείας, και 8 φορές μείωση κινδύνου μόλυνσης σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους.

93_n.jpg

Δηλαδή 88% αποτελεσματικότητα στην συμπτωματική νόσο, 90-95% αποτελεσματικότητα στη σοβαρή νόσο και 75-80% αποτελεσματικότητα στη ασυμπτωματική/συμπτωματική νόσο.

Επίσης το ιικό φορτίο των εμβολιασμένων ΑΝ νοσήσουν μειώνεται πολύ γρήγορα σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους και συνεπώς Όχι οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ μεταδίδουν όσο οι ανεμβολίαστοι. Μεταδίδουν πολύ λιγότερο γιατί κολλούν πολύ σπανιότερα και νοσούν για λιγότερες ημέρες με ηπιότερα συμπτώματα.

εαν ενας εμβολιασμενος νοσησει ποσο θα κατσει σε καραντινα?
15 ημερες?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μυστη Λαδακη μπες στο νημα των λαθρο να δεις την καταντια του αλεξ
θα κλαψεις
Θα σου μιλησω για τελευταια φορα.
Σε ειχα σε μια εκτιμηση, γιατι καποια περιοδο που δεν εμπαινα στο σαιτ, εστειλες καποια πμ και ειχες δειξει ενδιαφερον αν μου συμβαινει κατι.
Αυτος ειναι και ο λογος, που τοσο καιρο κανω υπομονη στις ηλιθιοτητες και στις βλακειες που ποσταρεις για μενα.
Αλλά σου εχω νεα.
Η υπομονη μου αρχιζει και εξαντλειται.
Εχω αποφασισει να μην ξαναασχοληθω μαζι σου.
Και σε συμβουλευω να κάνεις το ιδιο.
Αν συνεχισεις να μου ζαλιζεις τ' αρχιδια, δεσμευομαι οτι θα ψαχνεις για καινουργιους κωδικους.
Συνεννοηθηκαμε?
Βγαλε το σκασμο τωρα επιτελους.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
10 ημέρες εφόσον την 10η δεν υπάρχουν καθόλου συμπτώματα (βήχας, πυρετός, κ.λπ).
οπως και ενας ανεμβολιαστος δηλαδη Ενας εργοδοτης ειτε ειναι εμβολιασμενος ή ανεμβολιαστος θα χασει ουτως η αλλος τον υπαλληλο του για αυτο το χρονικο διαστημα.
Δεν υπαρχει καποια μελετη βαση του φορτιου που να αλλαζει τον χρονο καραντινας?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
There are three types of lies:
lies,
damned lies,
and STATISTICS.

1627711748932.png

Με το ρητό συμφωνώ. Όντως με κακόβουλη χρήση των αριθμών μπορεί κανείς να πετύχει το 'επιθυμητό' συμπέρασμα.
Δεν βλέπω όμως που κολλάει εδώ.

Το έχεις ξαναβάλει το διάγραμμα σχολιάζοντας αν οι ελβετοί είναι και αυτοί ψεκ.
Δεν ξέρω. Είναι πιθανό να έχουν το ίδιο ποσοστό ψεκ με εμάς αλλά δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά έχοντας μόνο αυτό το στοιχείο.
Το ποσοστό πληθυσμού που εμβολιάζεται εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Από την ύπαρξη των εμβολίων, από την οργάνωση του συστήματος υγείας, από την πίστη του κόσμου στις κυβερνητικές οδηγίες, από την μόρφωση του κόσμου, από την πρόσβαση στις δομές υγείας, από την ίδια την πίστη των κυβερνόντων στον εμβολιασμό, από τις πολιτικές προώθησης των εμβολιασμών, από μικροπολιτικές προώθησης του 'δικού μας' εμβολίου, από την ύπαρξη ή μη άλλων σοβαρότερων θεμάτων στην κοινωνία, από τον βαθμό πειθαναγκασμού σε ημιελεύθερα καθεστώτα και πολλά άλλα που πιθανόν μου διαφεύγουν.
Ολοι αυτοί οι παράγοντες, με τον δικό του συντελεστή βαρύτητας ο καθένας, μας κάνουν να πορευόμαστε παράλληλα με την Ελβετία. Ίσως να το ψιλογουστάρω και λίγο (Ελβετία γίναμε!) αλλά δεν βγάζω ασφαλές συμπέρασμα. Και με την Τσεχία πάμε παράλληλα. Τώρα τελευταία που δίνει στοιχεία είμαστε πανομοιότυπα με την Σαουδική Αραβία. Ε, δεν βλέπω πολλές ομοιότητες σε αυτές τις τέσσερις χώρες. Ούτε όταν καβατζάρουμε τις 2 μονάδες που μας χωρίζουν από ΗΠΑ θα γίνουμε Αμερική.

Μόνο γενικά συμπεράσματα βγάζω από το διάγραμμα που περιέχει όλες τις χώρες.
Πάνω-πάνω είναι το καϊμάκι οικονομικά και κοινωνικά με Αγγλία, Δανία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Φιλανδία, Σιγκαπούρη μαζί με τις χώρες που ταλανίστηκαν από τον ιό, Ιταλία, Ισπανία κλπ
Κάτω είναι Αγκόλα, Μπαγκλαντές, Κένυα, Μοζαμβίκη, Αφγανιστάν κλπ.
Οπου φτωχός και η μοίρα του δηλαδή, δεν λέω κάτι πρωτότυπο.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
βατσινωμενοι το νου σας :priest:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Με το ρητό συμφωνώ. Όντως με κακόβουλη χρήση των αριθμών μπορεί κανείς να πετύχει το 'επιθυμητό' συμπέρασμα.
Δεν βλέπω όμως που κολλάει εδώ.

Το έχεις ξαναβάλει το διάγραμμα σχολιάζοντας αν οι ελβετοί είναι και αυτοί ψεκ.
Δεν ξέρω. Είναι πιθανό να έχουν το ίδιο ποσοστό ψεκ με εμάς αλλά δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά έχοντας μόνο αυτό το στοιχείο.
Το ποσοστό πληθυσμού που εμβολιάζεται εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Από την ύπαρξη των εμβολίων, από την οργάνωση του συστήματος υγείας, από την πίστη του κόσμου στις κυβερνητικές οδηγίες, από την μόρφωση του κόσμου, από την πρόσβαση στις δομές υγείας, από την ίδια την πίστη των κυβερνόντων στον εμβολιασμό, από τις πολιτικές προώθησης των εμβολιασμών, από μικροπολιτικές προώθησης του 'δικού μας' εμβολίου, από την ύπαρξη ή μη άλλων σοβαρότερων θεμάτων στην κοινωνία, από τον βαθμό πειθαναγκασμού σε ημιελεύθερα καθεστώτα και πολλά άλλα που πιθανόν μου διαφεύγουν.
Ολοι αυτοί οι παράγοντες, με τον δικό του συντελεστή βαρύτητας ο καθένας, μας κάνουν να πορευόμαστε παράλληλα με την Ελβετία. Ίσως να το ψιλογουστάρω και λίγο (Ελβετία γίναμε!) αλλά δεν βγάζω ασφαλές συμπέρασμα. Και με την Τσεχία πάμε παράλληλα. Τώρα τελευταία που δίνει στοιχεία είμαστε πανομοιότυπα με την Σαουδική Αραβία. Ε, δεν βλέπω πολλές ομοιότητες σε αυτές τις τέσσερις χώρες. Ούτε όταν καβατζάρουμε τις 2 μονάδες που μας χωρίζουν από ΗΠΑ θα γίνουμε Αμερική.

Μόνο γενικά συμπεράσματα βγάζω από το διάγραμμα που περιέχει όλες τις χώρες.
Πάνω-πάνω είναι το καϊμάκι οικονομικά και κοινωνικά με Αγγλία, Δανία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Φιλανδία, Σιγκαπούρη μαζί με τις χώρες που ταλανίστηκαν από τον ιό, Ιταλία, Ισπανία κλπ
Κάτω είναι Αγκόλα, Μπαγκλαντές, Κένυα, Μοζαμβίκη, Αφγανιστάν κλπ.
Οπου φτωχός και η μοίρα του δηλαδή, δεν λέω κάτι πρωτότυπο.
Με λίγα λόγια λες ότι το μορφωτικό επίπεδο δεν είναι καθοριστικός παράγοντας. Εξάλλου τι να πεις , έχουν βγει νομπελίστες, υψηλά ιστάμενοι σε εταιρείες βιοτεχνολογίας, ερευνητές και εφευρέτες, και έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους του αλόγιστου εμβολιασμού. Δεν έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βατσινωμενοι το νου σας :priest:
Avepakis : χιλιογαμημενος από τα πάκια γείτονές του :)
Paparophilips: αυτός δεν γαμει ούτε από τιντερ με 50 matches! Like σε όλες, φτύσιμο από όλες! :tooth:
Mounomalakas: όνομα και πράμα, κατά δική του δήλωση! :tooth:

Περιμένω τις διακοπές σας! Προς το παρόν ψηθειτε!!

Γιατί έτσι ΠΡΈΠΕΙ! :tooth:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Με λίγα λόγια λες ότι το μορφωτικό επίπεδο δεν είναι καθοριστικός παράγοντας. Εξάλλου τι να πεις , έχουν βγει νομπελίστες, υψηλά ιστάμενοι σε εταιρείες βιοτεχνολογίας, ερευνητές και εφευρέτες, και έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους του αλόγιστου εμβολιασμού. Δεν έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο;
Τύπε μου αυτό το συζητήσαμε. Το μορφωτικό επίπεδο είναι ένας από τους παράγοντες εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Τώρα που κολλάει ο γενικός πληθυσμός με τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν το αντιλαμβάνομαι. Δεν θα κάνουμε το γενικό συμπέρασμα ατομικό χαρακτηριστικό.
Τον έχω διαβάσει τον ένα νομπελίστα και κάποιους από αυτούς που αναφέρεις. Ε, και; Πάντα θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Με γεια τους με χαρά τους.
Παραμένουν μειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom