Ναι, εγώ περνάω ΜΙΑ ΧΑΡΑ εδώ ενώ εσύ ψήνεσαι σαν ρέγγα εκεί (ρέγγα επειδή είσαι βρωμιάρης και βρωμας), κάθεσαι εδώ 20/7 και στο τιντερ 4/7, δεν γαμας και ξεροσταλιαζεις στα νήματα "Μάτι παντού" και "φωτογραφίες από τις κοπέλες μας" μιας κι εσύ ή μονη γκομενα που έχεις είναι η παλαμη σου... ενίοτε κάνεις παρτούζα και με την άλλη παλάμη σου!
Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες για να τον παίξεις στο "Μάτι παντού ", "φωτογραφίες από κοπέλες μας" κα σε όλα αυτά τα νήματα τα οποία ξεκοκκαλιζεις και τα ξέρεις πολύ καλά
Εγώ δεν το παίζω τίποτα, σου έστειλα τις φωτογραφίες και τα βιντεακια μου live, ρούφηξες τα χυσια μου κι απλά δεν σου άρεσε κι έχεις συφιλιασει χοντρά! Και.... μάντεψε.... Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου! Για όλα τα σκουπίδια που κυκλοφορούν!
Οπότε συνέχισε να παίζεις το καβλακι σου, να το παίζεις ο high tinder-ας που έχει 50 matches γιατί κάνει like σε ΌΛΕΣ, αλλά πάλι θα συνεχίσεις να παίζεις το καβλακι σου γιατί έτσι όπως κατάλαβα εγώ τι αρχιμαλακας μουφας είσαι, έτσι το καταλαβαινουν κι αυτές
Σε έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι αλλά εγώ θα συνεχίσω να σε γαμαω γιατί δεν έχω mercy καθόλου για φουκαριάρικα καριολακια σαν εσένα
Τράβα τώρα να τον παίξεις στο "Μάτι παντού"
P.S.: Μην ξεχάσεις να στείλεις ανάλογα βίντεο απο τις χλιδατες διακοπές σου (λέμε τώρα ) που να με βρίζεις και να μου την λες όπως έκανα εγώ! Για να δούμε αρχιμαλακα, περιμένω
Τα πακια τα κουβαλησε η ΝΔ για να μπολιαζουν κατι πουστρες σαν εσενα
Για αυτο ψηφιζεις Κουλη μωρη πουτανα
Ελα να τους παρεις σπιτι σου να σε γαμανε καθε μερα
Επι ΣΥΡΙΖΑ η γειτονια ειχε μονο φοιτητοκοσμο
ειχε μεινει αφραγκος και ζουσε με τους γερους του
δεν ειχε 20 ευρω να γαμησει φυλης και πηγαινε μεταξι
ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ
Επειτα βγηκε η ΝΔ και το βυσματοδιορισε με συμβαση
Φυσικα κανει σαν υστερικη πουτανα για τον Κουλη
Αν χασει τις επομενες εκλογες ο μπαρμπαγκεουλας θα τρωει απο τα σκουπιδια οπως αξιζει σε καθε βυσματοδιορισμενο κομματοσκυλο
Δεν σε μπερδεύω καθόλου, μην ανησυχείς, γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι το Who is who εδώ μεσα. Μαλάκας είσαι, αυτό είναι δεδομένο και το ξερεις κι ο ίδιος
Πασουλες στα χυσαμολια μου κάνετε, cum swapping
Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες για να τον παίξεις στο "Μάτι παντού ", "φωτογραφίες από κοπέλες μας" κα σε όλα αυτά τα νήματα τα οποία ξεκοκκαλιζεις και τα ξέρεις πολύ καλά
Εγώ δεν το παίζω τίποτα, σου έστειλα τις φωτογραφίες και τα βιντεακια μου live, ρούφηξες τα χυσια μου κι απλά δεν σου άρεσε κι έχεις συφιλιασει χοντρά! Και.... μάντεψε.... Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου! Για όλα τα σκουπίδια που κυκλοφορούν!
Οπότε συνέχισε να παίζεις το καβλακι σου, να το παίζεις ο high tinder-ας που έχει 50 matches γιατί κάνει like σε ΌΛΕΣ, αλλά πάλι θα συνεχίσεις να παίζεις το καβλακι σου γιατί έτσι όπως κατάλαβα εγώ τι αρχιμαλακας μουφας είσαι, έτσι το καταλαβαινουν κι αυτές
Σε έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι αλλά εγώ θα συνεχίσω να σε γαμαω γιατί δεν έχω mercy καθόλου για φουκαριάρικα καριολακια σαν εσένα
Τράβα τώρα να τον παίξεις στο "Μάτι παντού"
P.S.: Μην ξεχάσεις να στείλεις ανάλογα βίντεο απο τις χλιδατες διακοπές σου (λέμε τώρα ) που να με βρίζεις και να μου την λες όπως έκανα εγώ! Για να δούμε αρχιμαλακα, περιμένω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαιρετισμούς στα πάκια σου εσύ σκουπίδι. Στα γειτονακια σου!
μπαρμπα-μαλακο-βλακο-κεφαλε και βατσινωμενη γαλαζια κουραδα, εκει που πας εσυ και παιρνεις υλικο για να παιξεις το τσουτσουνελακι σου στο ηλιοβασιλεμα της σαντορινης, δεν πανε ολοι να ξερεις.
εγω εχω ποσταρει λαϊβ φωτος επισης.... η' δεν τις εχεις δει μηπως εεε?
για βρες ενα ποστ μου στο ματι (απο αυτα που σου εβαζε ο ποιητης παλια αν θυμασαι) που λες και απο ποτε εχω να μπω στην αλλη την παπαρια με τις γυναικες επισης, να δουμε.
by the way και εκει για χαβαλε μπηκα επισης.
για τιντερ ρε γαλαζιο κοντοστουπικο βλημα, οι "γκομενες" μου εχουν κανει λαϊκ βρε ασχετε, οχι εγω. και εκει ανεβασα φωτο. παλι φανηκες λοιπον ποσο ασχετος εισαι και εκει μπαμια.
τα βλεπεις λοιπον που οι παρενεργειες εχουν αρχισει ηδη μωρη βατσινωμενη σκουληκαντερα ?
ακλαφτος θα πας ... ΑΚΛΑΦΤΟΣ !!!
λοιπον στοκοβλακα, τελειωνε με τις μαλακιες που πετας, γιατι βαρεθηκα να σε παγαινω γαμιωντας 2 μερες σερι και ανεβασε φωτο με γκομενα και ονοματα, για να δουμε τι σκατα φασολακης εισαι.
ελα τελειωνε μωρη γαλαζοπετρα.
και κανε ενα θρεντ να σε γαμαω καθημερινα αμα θες.
Τύπε μου τα δεδομένα είναι πεισματάρικα. Δεν αλλάζουν όσες φορές και να γράψεις τι χρειάζεται για να διορθωθούν.
Αν χρειάζεται οι φτωχοί/αμόρφωτοι να προσεγγιστούν από τον γιατρό τους είναι γιατί τα ποσοστά τους στον εμβολιασμό είναι 29/9 και 24/9.
Δέξου το και πάμε παρακάτω.
Ναι, η επιστήμη δεν είναι δημοκρατία. Όμως προχωράει μπροστά και εξελίσσεται παρόλα τα κατά καιρούς σφάλματα και παλινωδίες. Ακριβώς επειδή η φύση της είναι να διερευνά, να αμφισβητεί και να αυτοδιορθώνεται. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι συνήθως προοδεύει από αδικημένες μειοψηφίες. Υπάρχουν και αυτές αλλά δεν είναι ο κανόνας. Γι'αυτό δεν με χαλάνε οι απόψεις του Γάλλου νομπελίστα Luc Δενθυμάμαι για την αποφυγή του εμβολιασμού. Να υποστούν και αυτές την βάσανο της κριτικής για να δούμε το αποτέλεσμα. Για την ώρα απορρίπτονται από την συντριπτική πλειοψηφία του επιστημονικού κόσμου.
Απορρίψεις βραβείων έχουμε δει από τον Μάρλον Μπράντο μέχρι τον δικό μας Χριστιανόπουλο. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχή του καθένα, να ζυγίσω την πράξη του και πόσα κιλά @@ έχει. Θα διαβάσω με ενδιαφέρον όμως το λινκ για τον Grigori Perelman. Ευχαριστώ.
Σε παρακαλώ πολύ μην προσπαθείς να με πατρονάρεις. Είναι λίγο αργά γι' αυτό.
Φιλαράκι προσέχω πάντα πως μιλάω για τους άλλους και όροι όπως φτωχοί και κυρίως αμόρφωτοι είναι υποτιμητικοί. Για παράδειγμα, αμόρφωτος σημαίνει δίχως μόρφωση. Νομίζω ότι έχουμε περάσει τις εποχές που κανείς δεν πήγε σχολείο. Για αυτό συνήθως χρησιμοποιούμε συγκριτικό βαθμό ώστε να μην υποτιμούμε.
Εσύ από την άλλη μπορεί να παρεξηγηθείς για γίδι. Δεν το λέω με υποτιμητική έννοια αλλά:
1. Ποσταρες κάτι που δεν έχεις διαβάσει
2. Εφόσον σου το ανέδειξα κάνεις ότι όσα είπες εξ αρχής ισχύουν.
Τη συγκεκριμένη μελέτη την ανέφερες για να υποστηρίξεις την άποψη ότι όσοι είναι ανεμβολίαστοι είναι φτωχοί και αμόρφωτοι και συνεπώς είναι αποτέλεσμα της αμορφωσιά τους που δεν κάνουν το θεόσταλτο ( όπως είπε και ο ιερέας εμβόλιο ). Ωστόσο οι ίδιοι πολιτικοί επιστήμονες που την διεξήγαγαν έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ουσιαστικά εμπιστεύονται περισσότερο τους γιατρούς τους. Φυσικά αν είχαν καταλήξει στα δικά σου συμπεράσματα η μελέτη θα είχε κοπεί γιατί είναι αδιανόητα.
Συνεπώς οι φτωχοί και αμόρφωτοι δηλαδή ( όπως λες το 50% της κοινωνίας ) πάνε και ρωτάνε τον ειδικό ( γιατρό ) για να αποφασίσουν. Από την άλλη οι μορφωμένοι και πλούσιοι ( όπως μας λες ) παίρνουν την απόφαση μόνοι τους με βάση τι λέει ο ευαγγελάτος και ο χατζηνικολάου.
Ελπίζω να αρκέστηκες σε αυτή την εξήγηση μου και να σταματήσεις να διαδίδεις το διχασμό και να αποφύγεις τη ρητορική μίσους. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είσαι απλά ένα γίδι. Πραγματικά θα ήθελα να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Φιλαράκι προσέχω πάντα πως μιλάω για τους άλλους και όροι όπως φτωχοί και κυρίως αμόρφωτοι είναι υποτιμητικοί. Για παράδειγμα, αμόρφωτος σημαίνει δίχως μόρφωση. Νομίζω ότι έχουμε περάσει τις εποχές που κανείς δεν πήγε σχολείο. Για αυτό συνήθως χρησιμοποιούμε συγκριτικό βαθμό ώστε να μην υποτιμούμε.
Εσύ από την άλλη μπορεί να παρεξηγηθείς για γίδι. Δεν το λέω με υποτιμητική έννοια αλλά:
1. Ποσταρες κάτι που δεν έχεις διαβάσει
2. Εφόσον σου το ανέδειξα κάνεις ότι όσα είπες εξ αρχής ισχύουν.
Τη συγκεκριμένη μελέτη την ανέφερες για να υποστηρίξεις την άποψη ότι όσοι είναι ανεμβολίαστοι είναι φτωχοί και αμόρφωτοι και συνεπώς είναι αποτέλεσμα της αμορφωσιά τους που δεν κάνουν το θεόσταλτο ( όπως είπε και ο ιερέας εμβόλιο ). Ωστόσο οι ίδιοι πολιτικοί επιστήμονες που την διεξήγαγαν έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ουσιαστικά εμπιστεύονται περισσότερο τους γιατρούς τους. Φυσικά αν είχαν καταλήξει στα δικά σου συμπεράσματα η μελέτη θα είχε κοπεί γιατί είναι αδιανόητα.
Συνεπώς οι φτωχοί και αμόρφωτοι δηλαδή ( όπως λες το 50% της κοινωνίας ) πάνε και ρωτάνε τον ειδικό ( γιατρό ) για να αποφασίσουν. Από την άλλη οι μορφωμένοι και πλούσιοι ( όπως μας λες ) παίρνουν την απόφαση μόνοι τους με βάση τι λέει ο ευαγγελάτος και ο χατζηνικολάου.
Ελπίζω να αρκέστηκες σε αυτή την εξήγηση μου και να σταματήσεις να διαδίδεις το διχασμό και να αποφύγεις τη ρητορική μίσους. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είσαι απλά ένα γίδι. Πραγματικά θα ήθελα να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Οκ.... μπορεί να έχεις δίκιο. Αυτό σε απασχολεί όμως? Μήπως θα έπρεπε να σε απασχολεί ότι εσύ ξεκίνησες μαλακας και παραμένεις? Τρως καραμούζα από όλους!
Φιλαράκι, εσύ τα είπες και πήρες τις απαντήσεις σου.
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τα λεγόμενα σου. Αν δεν ξέρεις να διαβάσεις ούτε τις εκλαικευμένες μορφές των επιστημονικών μελετών σε παρακαλώ να μην το κάνεις. Οι μελέτες που παρέθεσες λένε ότι όσοι είναι εισοδηματικά/μορφωτικά χαμηλότερα χρειάζεται να προσεγγιστούν από τον γιατρό τους γιατί αυτόν εμπιστεύονται, και μάλλον ο γιατρός τους δεν αναλαμβάνει ευθύνη/δεν προτείνει ( φυσικά με το κατάλληλο αντίτιμο από το ιατρικό επισκέπτη όλα γίνονται ) .
Όσο για την πλειοψηφία, μην μπερδεύεσαι, η επιστήμη δεν είναι δημοκρατία ούτε υπάρχει κάποια κοινότητα από σοφά ξωτικά που αποφασίζει. Συνήθως οποιαδήποτε πρόοδος επιτυγχάνεται από εκείνους που η πλειοψηφία απορρίπτει. Διάβασε λίγο ιστορία της επιστήμης και μετά έλα να μου μιλήσεις για τον αιθέρα, το ράδιο, την επίπεδη γη, το ηλιοκεντρικό σύστημα, κλπ κλπ . Εξάλλου οι καλύτεροι θα είναι πάντα λιγότεροι.
Όσο συντηρείτε το μύθο των ψεκ και προσπαθείτε να συμψηφίσετε εκείνους που είναι διστακτικοί με εκείνους που πιστεύουν στα μικροτσιπ , τότε τόσο δεν θα πείθετε.
Πάρε τώρα να διαβάσεις για τον Pelerman ίσως το εξυπνότερο άνθρωπο στον κόσμο ίσως και τον φτωχότερο και ίσως με τα μεγαλύτερα @@ από όλους μιας και απέρριψε 1Μ$ βραβείο και ζει με κοντα 100Ε το μήνα : https://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Perelman .
Σε παρακαλώ πολύ , μην μιλάς για πράγματα που δεν κατέχεις.
Μπαρμπα-πήδουλα , είναι γνωστό
ότι λες ανοησίες για τον κορωνοϊό και
ότι είσαι χαζούλης και αμόρφωτος
οπαδός του βλα-Κούλη !
Αποκαλύφτηκε το γιατί υποστηρίζεις
τον βλα-Κούλη, σε διόρισαν μετά
από πολύ γλείψιμο κομματόσκυλα της ΝΔ.
Η γλώσσα σου Μπάρμπα, έφτασε στο πάτωμα !
Αμόρφωτος και χαζούλης ήσουν και είσαι πάντα
αλλά έχεις πάθει παραλήρημα
και επιτίθεσαι σε όλους !
Απάσφαλισες, Μπάρμπα, μήπως
χρειάζεται οι δικοί σου να σε βάλουν
για διακοπές στο ΔρομοκαΊτειο ;
Εμείς γελάμε με τις μπουρδίτσες σου Μπάρμπα
γελωτοποιέ του μπου.κομ
αλλά μήπως χρειάζεσαι νοσηλεία σε ψυχιατρείο ;
έχεις γίνει κακούλης γελωτοποιός Μπάρμπα
και επιμένεις να παριστάνεις
και τον ειδήμονα για τον κορωνοϊό
Ουτε καν αλλα εχω φιλους σε πολλα μερη. Ειπαμε, σωγαμπρος στα Χανια με πεθερο μεγαλομαναβη, αυθαιρετη βιλα που ηλεκτροδοτειται απο διαφημιστικη πινακιδα και πισινα ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.